Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - Najfajniejszy avatar / sygnatura

tajek - 1 Kwiecień 2004, 12:11
Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
Postanowilem zrobic ankiete w ktorej wylonimy osobe posiadajaca najlepszy avatar :)
ps: Zmienilem sobie na lepszy wedlug mnie :lol:

Domia - 1 Kwiecień 2004, 12:14
glosowalam na tajnego tajka ;)
Fayl - 1 Kwiecień 2004, 13:29
A mnie tam sie podoba to "oczko" Faliena...
syo - 1 Kwiecień 2004, 14:49
Ja lubie domii avatar - mlodziezowy 8)
Domia - 1 Kwiecień 2004, 15:25
Syo napisał/a:
Ja lubie domii avatar - mlodziezowy 8)

dziekuje w imieniu moim i afatarcia ;)

gandzia - 1 Kwiecień 2004, 23:52
a mi sie najbadziej podoba av Syo, kojarzy mi sie z latami '70, flower power, peace & love, sex, drugs & rock'n'roll, he he :mrgreen:
jurko kiler - 2 Kwiecień 2004, 00:26
Cytat:
kojarzy mi sie z latami '70, flower power, peace & love, sex, drugs & rock'n'roll

wow - to niezle skojarzenia :wink:
ja glos oddalem juz wczesniej na oko Wielkiego Brata - czyli avatar Faliena :)

Pawlowice RuLeZz :520: :521: :523: :524: :525: :526: :527: :528: :529: :530:

Doktor(wiko) - 4 Kwiecień 2004, 18:15
Mnie sie widzi av Syo'a, ale w avie Nea jest to "cos", co daje przewage nad rywalami, itp. :)
Domia - 10 Kwiecień 2004, 21:49
zmienilam sobie afcia na misia pimboliego :D
Vinyanov - 10 Kwiecień 2004, 22:01
Zaglosowalem na Syo'a - wyroznia sie (nie tylko wielkoscia :razz: ) i ma duzo tego artystycznego czegos. :wink:
Domia - 11 Kwiecień 2004, 18:44
jak wam sie podoba moj wormik :D
Doktor(wiko) - 13 Kwiecień 2004, 10:26
domia napisał/a:
jak wam sie podoba moj wormik :D

Ja sie nie bede odzywac, bo zalegam ze starym avem...

matuss - 14 Kwiecień 2004, 17:37
Sroda, poranek - nie poszedlem do szkoly.. bo jestem chory. Zrobilem avatara bo boli mnie fujara :) . Nawet zrobilem kilka: dla tajka, jurka.. lub innego pupilka :D :D. ale jak widze mego avatara to przestaje mnie bolec fujara :lol:

matuss 2004 8)

Domia - 14 Kwiecień 2004, 20:51
matuss nie wiedzialam,ze poeta jestes :lol:
Doktor(wiko) - 15 Kwiecień 2004, 13:41
Hehe, u mnie w budzie bylo dzis niezle na j. polskim. :) Polonistka powiedziala, ze mamy ulozyc rymowanke o Hucku Finnie (przyjaciel Tomka Sawyera). Chciala tylko pokazac przyklad pod koniec lekcji, a ja na przerwie powiedzialem jakos tak: "No prosze, nie wiedzialem, ze Badowiczka(*) tak dobrze freestyle'uje!" :grin:
* Naprawde ma nazwisko Badowicz, ale niektorzy tak na nia mowia.
Sorry, ze zbaczam z tematu, ale widac, ze zaczela sie dyskusja o poetach. :)

Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:28
wiko napisał/a:
"No prosze, nie wiedzialem, ze Badowiczka tak dobrze freestyle'uje!"

to ma sie rymowac :?:

tajek - 15 Kwiecień 2004, 15:41
Prosze nie zbaczac z tematu ,
domia ty juz dostalas za to ostrzeznie wiec prosze nie rob juz tego wiecej

Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:43
ups... no tak :roll: no wiec nie zbaczamy z tematu, wiec do niego wracajac- tajek przeextrafajowskispoxiasty masz avatarek :D
tajek - 15 Kwiecień 2004, 15:46
heh dzieki , ty tez masz spoxiasty ..
ale pamietaj domia nie zbaczaj z tematu chocby niewiem co , dotyczy sie to kazdego ..

Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:54
dzieki tajek,ale ty miales,masz i zawsze bedziesz mial najfajnieszy afcio ;)

PS-z tym zbaczaniem z tematu to wlasnie to robimy :P

tajek - 15 Kwiecień 2004, 16:26
Wiesz musialem cie jakos pouczyc .... , wiec juz koniec z tym zbaczaniem :razz:

Ostatnio poszperalem troche i znalazlem naprawde fajne afciekliknij tu

Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 16:35
tajek napisał/a:
Ostatnio poszperalem troche i znalazlem naprawde fajne afciekliknij tu

Hm... ciekawe (choc troche nie moja tematyka :wink: ), ale za duze na polowe for jakie znam. :(

matuss - 15 Kwiecień 2004, 16:39
eee tam.. ja wole miec avatara domowej roboty :P .. jestem chyba jedna z bardzo niewielu osob ktora se sama ava zrobila ... :|

ale Syo'a mi sie i tak podoba, na niego zaglosowalem. :wink:

tajek - 15 Kwiecień 2004, 16:39
No tak sa troche duze
No ale chyba viny nie chciales zmieniac swojego ava :) , on jest niepowtarzalny

Neo - 15 Kwiecień 2004, 16:42
za duze? Zawsze mozna zmienic rozmiar :P

tajek: ja nie widze matrixowych avatarow!

Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 16:44
Cytat:
eee tam.. ja wole miec avatara domowej roboty .. jestem chyba jedna z bardzo niewielu osob ktora se sama ava zrobila ...

No, ja swoj recznie wrzucilem z aparaciku do kompa. :D A kiedys tez mialem troche wlasnorecznie robionych avatarow (ktos pamieta zygzak? ;] )...

Cytat:
No ale chyba viny nie chciales zmieniac swojego ava , on jest niepowtarzalny

No tak. :grin: Ale rzeczywiscie nie mam zamiaru go zmieniac, chyba tylko gdy tak sie zestarzeje ze sie zdezaktualizuje. :lol:

---

Cytat:
za duze? Zawsze mozna zmienic rozmiar

Nie wszedzie. ;] Np. na Free4Web lub Forum4Free chyba nawet admini tego nie moga.

Neo - 15 Kwiecień 2004, 16:48
Cytat:
Nie wszedzie. ;] Np. na Free4Web lub Forum4Free chyba nawet admini tego nie moga.

ale mnie chodzilo o zmiane rozmiaru we wlasnym zakresie, np. za pomoca IrfanView albo cos... to zazwyczaj daje lepsze efekty :P

Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 16:53
Neo napisał/a:
Cytat:

ale mnie chodzilo o zmiane rozmiaru we wlasnym zakresie, np. za pomoca IrfanView albo cos... to zazwyczaj daje lepsze efekty :P

:oops: Heh, chyba tak sie przyzwyczailem ze jestes "od" programow, programowania, modyfikacji kodu itp. ze w ogole nie pomyslalem ze moglbys mowic o samej grafice. :grin:

Chociaz zeby efekty byly lepsze - nie powiem, moze po prostu metoda wygodniejsza.

Neo - 15 Kwiecień 2004, 17:15
ale jest takie cos co sie nazywa ReSample... i to daje lepsze efekty jesli nie zmniejszamy o czynnik calkowity. Chodzi o to, ze jesli resamplujesz np. avatar 100x100 o 20%, to otrzymasz obrazek 80x80 wygladajacy calkiem pieknie. Jesli natomiast resizujesz o 20%... dostajesz gowno :P

Przyklad: screen z IT - moj character :P ... roznica najbardziej rzuca sie w oczy na liczniku combo (gwiazdka)

Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 17:18
Cytat:
(...) otrzymasz obrazek 80x80 wygladajacy calkiem pieknie.

Wiem ze pieknie, ale nigdy piekniej niz oryginal. :razz:

A co do samej techniki - jakos nigdy nad tym nie myslalem, to co Photoshop robi automatycznie calkowicie mi wystarcza. :smile:

Black Eagle - 16 Kwiecień 2004, 08:45
Glosuje na avara syo jakos mi wpadl do oka ,domi tez mi sie podoba
Domia - 16 Kwiecień 2004, 20:58
znow se zmienilam avatarka :D zakosilam go takiemu jednego gostkowi z pix fu ;)
Neo - 16 Kwiecień 2004, 21:06
no... domia, ten jak do tej pory najlepszy :P
Domia - 16 Kwiecień 2004, 21:10
no mi tez sie bardzo podoba :D
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 21:23
Cytat:
zakosilam go takiemu jednego gostkowi z pix fu

xiagan? Chyba jakos tak. :)

A sam avatar IMO super, tylko ze przestawiac sie na to, ze to ty bede musial dwa razy dluzej...

Domia - 16 Kwiecień 2004, 21:25
Cytat:
xiagan? Chyba jakos tak.

no dokladnie :)

Cytat:
A sam avatar IMO super, tylko ze przestawiac sie na to, ze to ty bede musial dwa razy dluzej...

Viny jakos sie przyzwyczaisz :D

Neo - 16 Kwiecień 2004, 21:27
a ja znalazlem sobie 3 avatary neo, tylko nie moge sie zdecydowac, ktory lepszy... pomozcie!

Domia - 16 Kwiecień 2004, 21:30
ja bym wybralam tego 2 albo 3 :)
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 21:36
Cytat:

Hm... ten jako grafika podoba mi sie zdecydowanie najbardziej (i pasuje do SubSilvera), ale IMO najlatwiej go pomylic z Trinity. ;] :wink: Moze gdyby go troche bardziej powiekszyc (w sensie: poszerzyc kadr)...?

Cytat:

Tez jest ok, chociaz wg mnie jest troche gorszy od pierwszego.

Cytat:

Dla mnie najmniej wyrazny i ma najmniej klimatu. :? Fajnie byloby sobie zamiast niego zrobic avatara z tej sceny z Matrixa I, gdzie Neo przypatruje sie jednej kuli z bliska - jedna z moich ulubionych w calym filmie. :razz:

Ogolnie najlepszy dla mnie jest 1.), potem 2.) a na koncu 3.). :D

Neo - 16 Kwiecień 2004, 22:30

czyzby o to chodzilo? :D ... i ktory lepszy?

Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 22:51
Neo napisał/a:
czyzby o to chodzilo? :D ...

Nie myslalem dokladnie o tym, ale na pewno o tych dwudziestu sekundach. ;]

Cytat:
i ktory lepszy?

Tzn?

- kule z Jedynki czy kule z Dwojki
czy
- kule z Jedynki I czy kule z Jedynki II? :?:

BTW czy ktokolwiek zna tu jakas szybka i chociaz troche wygodna metode robienia zrzutow ekranu z DivX?

BTW2 - z ktorej czesci Matrixa jest twoj aktualny avatar? Bo nie kojarze tego ujecia. ;]

Neo - 16 Kwiecień 2004, 23:08
Cytat:
i ktory lepszy?

mi chodzilo o to, ktory z tych dwoch (prawie takich samych) jest lepszy... ten pierwszy to oryginal, a ten drugi to podrasowany przeze mnie :P

Cytat:

no to moze to? :D

Cytat:
BTW czy ktokolwiek zna tu jakas szybka i chociaz troche wygodna metode robienia zrzutow ekranu z DivX?

No powiem tak... ten z kulami to zrobilem naciskajac Alt+PrintScreen, ale to byla prowizorka... program z prawdziwego zdarzenia, to VirtualDub... nie dosc ze wybierasz sobie kadr klatka po klatce, to jeszcze zapisuje go sam (nie alt+costam) :) , w ogole VirtualDub to potezne narzedzie dla kazdego DivXowca (zgadnijcie, kto na przyklad? 8) )... mozna w nim np. kompresowac DVD do DivX... jest tez inny program, NanDub, ale nie uzywam go zbyt czesto - to jakby 'ubozsza wersja' tego pierwszego. Nanduba uzywam tylko do podzialu filmu DivX na 700MB kawalki, zeby zmiescil sie na plycie :)

Cytat:
z ktorej czesci Matrixa jest twoj aktualny avatar? Bo nie kojarze tego ujecia. ;]

Nie mam pojecia, :grin: po prostu na jakiejs stronce znalazlem takie fajne zdjecie Neo, wykadrowalem co trzeba, zmniejszylem rozmiar itd. no i mam :wink: jest z tym avatarem taka ciekawostka - tak mi sie to wszystko udalo, ze zajmuje dokladnie 2000 bajtow :D

czekam na odpisy :)

Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 23:33
Neo napisał/a:
Cytat:
i ktory lepszy?

mi chodzilo o to, ktory z tych dwoch (prawie takich samych) jest lepszy...

IMO drugi. 8)

Cytat:
Cytat:

W takim razie, bardzo cie prosze - sprecyzuj DOKLADNIE to ujecie, postaram sie Cie usatysfakcjonowac :grin:

Ahaa... myslalem, ze tego ostatniego avatara tez znalazles w Sieci, a nie stworzyles wlasnorecznie... Dzieki, ale nie trzeba (szczegolnie kiedy teraz mam ten VD 8) ). :smile: W koncu to ty je zmieniasz. :wink:

Cytat:
Cytat:

No powiem tak... ten z kulami to zrobilem naciskajac Alt+PrintScreen,

U mnie ta metoda nie dzialala, niezaleznie z jakiego programu bym to robil. ;/

Cytat:
(...tu byl fragment o programach...)

Wow, zainstalowalem tego VirtualDub'a i dokladnie tego bylo mi (i nie tylko) trzeba. :grin: Really great thx! :D

Jak pomysle ile teraz zrobie zrzutow z LotR'a... :mrgreen: :wink:

Cytat:
Cytat:
z ktorej czesci Matrixa jest twoj aktualny avatar? Bo nie kojarze tego ujecia. ;]

Nie mam pojecia, :grin: po prostu na jakiejs stronce znalazlem takie fajne zdjecie Neo, wykadrowalem co trzeba, zmniejszylem rozmiar itd. no i mam :wink: jest z tym avatarem taka ciekawostka - tak mi sie to wszystko udalo, ze zajmuje dokladnie 2000 bajtow :D

Szkoda, ze nie 2048. :razz: A na serio to patrzac na ta jego jakosc mam wrazenie, ze powinien wazyc wiecej... Niezle...

---

Edit: prawie idealnie to. :) Ale teraz juz sam postaram sie ustrzelic ta wymarzona klatke, dzieki. :)

Neo - 16 Kwiecień 2004, 23:45
Cytat:
Jak pomysle ile teraz zrobie zrzutow z LotR'a...

A propo LOTR'a... jest taka ciekawostka... otoz gdy jest scena, kiedy Arwena (wlasnie, Arwena... dupa! powinien byc Glorfindel :x ) ucieka z Frodem na kolanach przed 9 Nazgulami, w pewnym momencie przejezdza pod drzewem i galaz smaga ja po twarzy...
Zlap to ujecie na VirtualDupie :razz: i przesuwaj co jedna klatke... zauwazysz cos dziwnego - ewidentny montaz, wklejka, prowizorka czy jak to tam nazwiesz... :grin:

Cytat:
Ale teraz juz sam postaram sie ustrzelic ta wymarzona klatke

a jak juz to zrobisz, to mi ja przeslij (w calosci). Moze mi sie spodoba i zrobie se ava?

Cytat:
dokladnie tego bylo mi (i nie tylko) trzeba.
)

Pozdrawiam... i ciesze sie ze ci sie podoba.
PS... moge wiedziec, co to to "i nie tylko", czy to tajemnica panstwowa? :wink:

Vinyanov - 17 Kwiecień 2004, 00:23
Neo napisał/a:
A propo LOTR'a... jest taka ciekawostka... otoz gdy jest scena, kiedy Arwena (wlasnie, Arwena... dupa! powinien byc Glorfindel :x )

Prawda... chociaz po 5-6 obejrzeniach filmu nawet sie do niej przyzwyczailem (no, moze poza tym jej glosem :x )... :roll:

Cytat:
ucieka z Frodem na kolanach przed 9 Nazgulami, w pewnym momencie przejezdza pod drzewem i galaz smaga ja po twarzy...
Zlap to ujecie na VirtualDupie :razz: i przesuwaj co jedna klatke... zauwazysz cos dziwnego - ewidentny montaz, wklejka, prowizorka czy jak to tam nazwiesz... :grin:

Glupio, ale powtarzalem ta scene kilka(nascie?) razy i chyba nie zauwazylem nic dziwnego. :oops: Tzn ta scena gdzie Arwen i Frodo cofa sie od tej galezi rzeczywiscie wyglada troche tak, jakby byla zlozona z dwoch ujec, ale sam nie wiem, czy to o to chodzi...

BTW kiedys slyszalem plotke ze gdzies w "Druzynie" (i to chyba wlasnie w jakiejs scenie lesnej) przez chwile miga samochod, moze zasugerowalem sie tym i spodziewalem czegos duzego? :D

Cytat:
Cytat:

a jak juz to zrobisz, to mi ja przeslij (w calosci).

Ok.

Cytat:
Cytat:
dokladnie tego bylo mi (i nie tylko) trzeba.

PS... moge wiedziec, co to to "i nie tylko", czy to tajemnica panstwowa? :wink:

Mam nadzieje ze nie. :roll: :wink: Mamie mojej niedawno potrzebne bylo kilka zrzutow ze "Skrzypka na dachu", a wtedy robilismy je jeszcze jakas strasznie pokrecona i trudna metoda... Wiec VD przyda sie w sam raz jesli sytuacja sie powtorzy. :grin:

Neo - 17 Kwiecień 2004, 08:35
No prosze... jak sie tak pisze to wychodza calkiem dlugie posty, nikt nie moze powiedziec ze sobie nabijamy :D

Cytat:
Prawda... chociaz po 5-6 obejrzeniach filmu nawet sie do niej przyzwyczailem (no, moze poza tym jej glosem )...

Noo, nie spotkalem jeszcze kogos, kto tyle razy obejrzal LOTRa co ja :wink: a co do glosu... bez komentarza :wink:

Cytat:
Glupio, ale powtarzalem ta scene kilka(nascie?) razy i chyba nie zauwazylem nic dziwnego. Tzn ta scena gdzie Arwen i Frodo cofa sie od tej galezi rzeczywiscie wyglada troche tak, jakby byla zlozona z dwoch ujec, ale sam nie wiem, czy to o to chodzi...

O to chodzi... jest ogromna roznica w jasnosci itp. dwoch SASIADUJACYCH klatek...
A tak przy okazji, gdybysmy mimo wszystko mowili o czym innym, sprecyzuje:
chodzi o fragment filmu w ktorym Arwena przejezdza pod drzewem, galaz smaga ja po twarzy i w nastepnej sekundzie widac jej szrame na twarzy :)

Cytat:
BTW kiedys slyszalem plotke ze gdzies w "Druzynie" (i to chyba wlasnie w jakiejs scenie lesnej) przez chwile miga samochod, moze zasugerowalem sie tym i spodziewalem czegos duzego?

Ach tak, samochod w LOTR 1? Oczywiscie, bardzo prosze... nie widac go w scenie lesnej, tylko w scenie, gdzie Sam zatrzymuje sie obok stracha na wroble (tam, gdzie mowi "jeszcze jeden krok i bede dalej od domu niz kiedykolwiek przedtem"). Niestety, w wersji DVD (a co za tym idzie, i w filmach DivX, bo wiekszosc osob ktore ma LOTR 1 w DivXie ma DVDRipy :wink: ) zostalo to ewidentnie zamaskowane. Tak czy siak, bardzo prosze. Oto opis:

No wiec tutaj (zdjecie powyzej) samochod pojawia sie tylko jako blyszczacy punkt, odblask swiatel w karoserii. Jest dosc dobrze widoczny (ten punkt :D ) w momencie gdy samochod przejezdza za galeziami drzewa i tuz za nim. Najlepiej widac to w ruchu, gdy powtarza sie te piec sekund raz za razem :razz:

To jest zdjecie z drugiego ujecia tej samej sceny. W wersji "nieDVD :wink: " samochod byl tu widoczny bardzo wyraznie, jednak na DeFalDe zostal (ewidentnie :wink: ) zretuszowany, tak ze widzimy tylko przesuwajacy sie z prawa na lewo jasniejszy pas. Takze tutaj jest dosc dobrze widoczny...

Tak wiec widzisz, ze samochod jest, ale nie jest tak widoczny czy ewidentny jakbysmy chcieli :razz: .

Cytat:
Cytat:
Cytat:

a jak juz to zrobisz, to mi ja przeslij (w calosci).

Ok.

Dzieki :D

BTW: Wiesz jaki jest najbardziej ewidentny byk w Harry'm Potterze 2? Po prostu cudo!

Domia - 17 Kwiecień 2004, 10:05
no to sie Viny i Neo rozpisali :shock:
Vinyanov - 18 Kwiecień 2004, 01:03
Nie wiem jaka :P nagroda dla tego, kto pierwszy odgadnie co teraz przedstawia avatar do-niedawna-wlasciciela najfajniejszego avatara (na 17 kwietnia). :shock: Ja sam doszedlem do tego chyba po pol godzinie. ;]
SaleiB - 18 Kwiecień 2004, 09:04
hmm, to samo co wczesniej tylko ze z odwroconymi kolorami?
ja de tego od razu dzoszedlem (naprowadzil mnie napis frozen :P )

pozdr

Domia - 18 Kwiecień 2004, 10:11
ja tam po pierwszym wejrzeniu ;) zobaczylam, ze to odwrocone kolory :P
Vinyanov - 18 Kwiecień 2004, 12:13
Ja najpierw widzialem tam jakies rusztowanie malarskie ( :shock: ), a potem jakiegos starego czlowieka (patrzac od prawej). ;]
Falien - 21 Kwiecień 2004, 22:36
Dopiero teraz zobaczylem ten temat :) CIesze sie ze mOje Oczko wpadlo wam w Oko :lol: tez mi sie podoba :) W koncu blue jest najlepsze!! Nio ale czas na inne oczko.. rownie ladne... Nio a ja dalem na Fayla bo tez sobie dal eye :) 8)
Oczy nie powtarzalna rzecz dlatego robi

matuss - 22 Kwiecień 2004, 14:32
neo, a co powiesz na to??

Neo - 23 Kwiecień 2004, 19:04
widzialem to juz... i calkiem calkiem... aczkolwiek...

ciagle szukam dobrego avatarka neo... i nie moge znalezc... ciagle brakuje mi avatara ktory bedzie mial "to cos"; najblizej bylo temu co pokazywalem Vinyemu :neutral:
moze ktos znajdzie cos takiego co bedzie ok?

Mariusz - 23 Kwiecień 2004, 19:17
oko faliena jest zarabiste. co o tym sadzicie . Ten post jest 3333 postem na forum.

[size=9px]Neo: Byl double post... taki sam jak ten - wywalilem...[/size]

John Beak - 23 Kwiecień 2004, 20:45
Tu jest wiac dobrych avatarow. Nie wiem ktory mam wybrac...
Neo - 24 Kwiecień 2004, 21:07
A co powiecie o moim nowym Avie? :grin:

to ciagle nie jest szczyt moich marzen, chyba wroce do starego, aczkolwiek chcalbym przedtem poznac wasza opinie :)

matuss - 24 Kwiecień 2004, 21:11
ten jest git 8) . napewno duzo lepszy od starszego. W sumie jest gites :razz:

p.s. ej neo? dasz mi tego fonta co napisales "neo"?? hehe takiego potrzebuje

Domia - 24 Kwiecień 2004, 22:23
taki avatarek jest spoxiulski :D

sciagniete od goscia z forum FLD oczywiscie :P od niejakiego SHv2 :)
ale ogolnie ten dalniasty piesek (o ile mozna go piesekiem [ a moze peitzkiem :lol: ] nazwac :P ) to jest taki dalniasty,ze fajny :lol:

Neo - 24 Kwiecień 2004, 22:28
Cytat:
p.s. ej neo? dasz mi tego fonta co napisales "neo"?? hehe takiego potrzebuje

nie moge... robilem go pixelowo w paincie :P jak chcesz napis "matuss" to sie do mnie zglos :grin:

Domia - 9 Maj 2004, 11:23
widze,ze ostatnio popyt na "oczka" ;) wiec tez se jedno zalatwilam :P mam prosbe :) lepszy byl tamten gostek czy to oczko :D
CelseR - 9 Maj 2004, 12:02
hmmm... moim zdaniem to oczko lepsze 8)
Falien - 9 Maj 2004, 14:56
8) Wiedzialem ze was oczka zaraza :) Bo coz jest piekniejszego jak nie spojrzenie w ludzkie oko :) A grafika komputerowa jeszcze potrafi zrobic takie cuda cudenka.. 8) Moze stworzymy jakis klan Oczek :D :D:> ;)
Domia ten avantar jest lepszy ;)

Domia - 9 Maj 2004, 15:01
Falien wlasnie poddales mi pomysl, aby nasza druzyna nazywala sie "zmyslowe oczka" :lol: fajnie by bylo jakby dev i Syo mieli jeszcze takie oczeta ;)
CelseR - 9 Maj 2004, 15:01
hmmm... ja tez znalazlem wczoraj fajne oczko, ale juz za duzo jest tych oczek :P
devastator - 9 Maj 2004, 16:12
Cytat:
Falien wlasnie poddales mi pomysl, aby nasza druzyna nazywala sie "zmyslowe oczka" fajnie by bylo jakby dev i Syo mieli jeszcze takie oczeta

a ja wlasnie zaczolem mojego robotka ulepszac... btw jak wam sie podoba mam jeszcze z 50 takich
moge ostatecznie cos zalatwic na turniej :D ale potem wroci ORCONE

EDIT: zrobilem screeny najlepszych:P robotkow. Nie, to nie Power Rangers :P nie moge sie zdecydowac... ktorego wybrac podpowiedzcie

Fayl - 9 Maj 2004, 16:35
A moze by zrobic jakies specjalne avatarki dla druzyny (z xywami i jakims... logiem?)?? Co wy na to, druzyno? :)
matuss - 9 Maj 2004, 16:41
dla mnie fayl pomysl gites&gutes 8) Tylko.. tylko ja nie mam druzyny :sad:
Domia - 9 Maj 2004, 20:36
dla mnie bomba :D fayl powinienes byc u nas z tym swoim oczkiem ;) hmm tylko czy Syo sobie zmieni swojego Ville'ego :P no i jeszcze pozostaje sprawa deva z tymi robocikami :roll:
CelseR - 9 Maj 2004, 20:45
Fayl napisał/a:
A moze by zrobic jakies specjalne avatarki dla druzyny (z xywami i jakims... logiem?)?? Co wy na to, druzyno? :)

hmmm... tak sie sklada ze jestem z toba w druzynie 8) jak dla mnie to fajny pomysl, ale moze avatarki te co sa tylko dodatkowo jakies logo druzyny :?:

syo - 9 Maj 2004, 22:16
Co do avatarkow do druzyn - proponuje...

1. Jakas ranga specjalna
2. Dopisanie do podpisu pod postem
3. Edycja wlasnego avatara (zeby pozostal taki sam)

CelseR - 9 Maj 2004, 22:31
no fajnie ale wyglada na to ze nie mamy narazie nawet nazwy :roll:

EDIT: moje propozycje Frosty Squad (mrozny sklad), albo samo F.R.O.S.T.Y (mrozni) albo Freezing Team/Squad (zamrazajaca druzyna) co wy na to panowie ?? hmmm... chyba mi sie podoba F.R.O.S.T.Y

Domia - 17 Listopad 2004, 17:22
hmm nie moge sie zdecydowac czy wybrac takiego goscia ====> czy tez marihuanke ====> :D jak myslicie, ktory av fajniejszy :P ?
petr - 18 Listopad 2004, 21:21
Najlepsze (z Twoich) bylo to fioletowo oko... ;)

A co Wy sadzicie o moim? :wink:

Vinyanov - 18 Listopad 2004, 21:50
Ja wybralbym goscia. :smile: Na zielu nie bardzo jest na czym zawiesic oko...

Piotrek - to zamilowanie do wielu postaci na avie to jeszcze z it.NET? :wink:

pikol - 19 Listopad 2004, 16:56
ej a mi moze ktos podpowiedziec ja sobie zrobic avatar???plllisssssssssssss :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
petr - 19 Listopad 2004, 17:21
Pierw to se znajdz w sieci jakis obrazek... A potem to juz prosto, skopiuj se jego adres, i wklej w profilu, a jak masz go na kompie to zaimportuj go.... ^^

[Przyznam ze ja bym tego nie zrozumial.]

Domia - 19 Listopad 2004, 17:26
a jesli sam chcesz sobie zrobic avatar to go robisz (najbanalniej) w paincie i wrzucasz na swoj serwer :arrow: kopiujesz adres i wklejas na swoj profil :)
pikol - 20 Listopad 2004, 10:28
wielkie dzieki!!!
petr - 20 Listopad 2004, 10:47
a tak BTW, glosowalem na Syo... Ale majac na mysli jego stary av, z ta buzka... bo ten obracajacy jakis taki ten tego ehu ehu dziwny jest.. Jakbym mial brac pod uwage aktualne avy, glosowalbym na Faliena 8)
pikol - 20 Listopad 2004, 10:53
i co fajnego mam ava???
sam robilem moze nie rewela ale to moj pierwszy av

Domia - 20 Listopad 2004, 11:07
piokl napisał/a:
i co fajnego mam ava???

sorka ale go nie widze :P sprawdz czy poprawnie wpisales adres, albo czy wogole taki istnieje :wink:

petr - 20 Listopad 2004, 11:46
domia napisał/a:
piokl napisał/a:
i co fajnego mam ava???

sorka ale go nie widze :P sprawdz czy poprawnie wpisales adres, albo czy wogole taki istnieje :wink:

Tez nie widze... piokl najwidoczniej probowal importowac go na forum, ale ta funckja jakos nie dziala...

BTW, zauwazyliscie ze jakby z "piokl" zabrac "i", mozna by z tego ulozyc... plok? :twisted:

SaleiB - 20 Listopad 2004, 12:02
kto to w ogole byl ten plok? z tego co wiem jakis dobry nabijacz postow, ale pojawil sie w tym okresie keidy zadno zagladalem na it.net i raz wszedlem to JESZCZE nie bylo postow ploka, a nastepnym razem JUZ ich tam nie bylo :/ . nawet nie wiem co pisal( ale pewnie nie na temat z deczka(trudno napisac ponad 800 postow na temat zwlaszcza w tak krotkim czasie ;] )

pozdr

syo - 20 Listopad 2004, 12:49
Cytat:
(trudno napisac ponad 800 postow na temat zwlaszcza w tak krotkim czasie ;] )

:shock:

No, ale juz go nie ma wiec ok :wink:

Zarzucilem sobie nowego avatara, rowniez z tematyki HIMa :wink:

Domia - 20 Listopad 2004, 13:26
Cytat:
trudno napisac ponad 800 postow na temat zwlaszcza w tak krotkim czasie ;]

:o :o :o

hyhhy koles jest lepszy ode mnie :D
Cytat:
Zarzucilem sobie nowego avatara, rowniez z tematyki HIMa

Syo sie zHIMowal :P ja sie zastanawiam czy sobie nie dac ava z Fredziem Durstem :wink:

Cytat:
kto to w ogole byl ten plok?

no wlasnie :P ja pamietam gdy lazilam po starym forum it.net na free4web to tam byl wlasnie jakis plok ... ale duzo nie pamietam :P

Vinyanov - 20 Listopad 2004, 14:26
plok - osoba, ktora prawdopodobnie wykorzystala brak zabezpieczenia antyspamowego na F4W i naklikala sie na przycisk "Odpowiedz" :wink:

Jesli sie myle, niech zostane poprawiony. :D

petr - 20 Listopad 2004, 22:07
Dobra pamiec, Viny :wink:
Napisal 800 takich samych bzdurnych tematow naraz. Bylo to jeszcze w czasach, gdy Pastor nie podzielil forum na kategorie tematyczne i wszystkie posty byly w jednym miejscu... Wyobrazcie to sobie :lol: Usuwanie tego zajelo naszej trojce (Viny, norMann i ja) pare dni (a przypominam ze wtedy an F4W nie bylo jeszcze panelu modera - trzeba bylo w kazdy temat z osobna wejsc, kliknac usun i jesli dobrze pamietam potweirdzic :neutral:
ALe chyba z deczka zboczylem z tematu 8)

Powiedzcie, skad wzieliscie swoje avy? Po prostu znalezliscie w sieci, zrobiliscie sami?
Ja swoje avy (i wogole wszelkie obrazki jakich potrzebuje) znajduje zwykle przez wyszukiwarke grafiki Google (polecam!). Moj obrazek byl oryginalnie w takim samym stanie - tylko 2 razy wiekszy ;) Myli sie ktos, kto mysli, ze skleilem go z 4rech zdjec :)
A jak to bylo z Waszymi?

Domia - 21 Listopad 2004, 10:14
Cytat:
Po prostu znalezliscie w sieci, zrobiliscie sami?

ja znalazlam fote FD, wycielam jego leb i jest :D hyhy kiedys pomagalam kumpeli robic avatary i teraz mam ich nasiekane na serwerze :roll:

pikol - 21 Listopad 2004, 14:47
ja swoj zanalazlem w sieci i przero bilem bo byl z duzy ale chyba zrobie wlasnego
Vinyanov - 21 Listopad 2004, 15:42
Piotrek - ale ja nie bylem jeszcze wtedy moderatorem. :wink: AFAIR przybylem na forum w okresie, gdy toczyla sie wojna o d*postwo z HTML. :wink:

piokl - nie wiem czy wiesz, ale on nadal sie nie wyswietla. :smile:

Co do mojego avatara - jego zrodlo to pewna - nie moja - fotografia, ale wykadrowalem i obrobilem go wlasnorecznie. :smile:

Domia - 21 Listopad 2004, 16:12
Cytat:
Co do mojego avatara - jego zrodlo to pewna - nie moja - fotografia, ale wykadrowalem i obrobilem go wlasnorecznie.

tak sie zastanawialam Viny ... co wogole przedstawia ten av bo jakos nic tam 'konkretniejszego' nie widze :D przypomina mi to troche atak z 11.09 :P taki jakby budynek i cos w niego wlatujacego :lol:

pikol - 21 Listopad 2004, 16:13
ciekawe domia
petr - 21 Listopad 2004, 20:47
Vin napisał/a:
Piotrek - ale ja nie bylem jeszcze wtedy moderatorem. :wink:

Zostales wlasnie dzieki plok'owi - poprosilem Pastora zeby dodal Was do pomocy.. Ty sie sprawdziles, norMann - jak wiadomo - nie..
Domia napisał/a:
tak sie zastanawialam Viny ... co wogole przedstawia ten av bo jakos nic tam 'konkretniejszego' nie widze przypomina mi to troche atak z 11.09 taki jakby budynek i cos w niego wlatujacego

Wlasnie tez sie nad tym zastanawialem... BTW Twoj av na przejsciowym forum F4W byl chyba fajniejszy ;)
piokl napisał/a:
ciekawe domia

Kolejny tresciwy post. Brawo!

Vinyanov - 21 Listopad 2004, 23:45
Piotrek napisał/a:
Vin napisał/a:

Zostales wlasnie dzieki plok'owi - poprosilem Pastora zeby dodal Was do pomocy.. Ty sie sprawdziles, norMann - jak wiadomo - nie..

Heh, nie wiedzialem. :lol: Zawsze wydawalo mi sie, ze ten drugi moderator antyplokowy to byl... jak on sie nazywal... Gohan23? Mgla niepamieci zasnuwa me mysli. :wink:

Cytat:
Domia napisał/a:
tak sie zastanawialam Viny ... co wogole przedstawia ten av bo jakos nic tam 'konkretniejszego' nie widze przypomina mi to troche atak z 11.09 taki jakby budynek i cos w niego wlatujacego

Wlasnie tez sie nad tym zastanawialem... BTW Twoj av na przejsciowym forum F4W byl chyba fajniejszy ;)

Domia - ciekawe skojarzenie. :mrgreen: Tak naprawde to fragment podwozia jakiejs PRLowskiej lokomotywy. :wink:

A ten avatar ze starego forum rzeczywiscie jest niezly, ale w tradycyjnej kolorystyce stracilby polowe atrakcyjnosci...

Domia - 22 Listopad 2004, 15:15
Cytat:
Tak naprawde to fragment podwozia jakiejs PRLowskiej lokomotywy.

:shock: :shock: no comment :P ja tam autentycznie widze atak z 11.09 ale nie spodziewalabym sie, ze to podwozie jakies PRLowskiej lokomotywy pfff... :lol: skad ty wytrzasnales tego ava viny :D ?

petr - 22 Listopad 2004, 16:55
Vinyanov napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Vin napisał/a:

Heh, nie wiedzialem. :lol: Zawsze wydawalo mi sie, ze ten drugi moderator antyplokowy to byl... jak on sie nazywal... Gohan23? Mgla niepamieci zasnuwa me mysli. :wink:

Ale gafa :lol: Masz racje, "plikowi" moderzy to Gohan23 i norMann, Ty dolaczyles pozniej :wink:
Ale offtopic!
Viny, powiedz mi, gdzie Ty tam widzisz jakas lokomotywe? Moze walniesz nam jakies zblizenie ze strzaleczkami, nie wiem :D

Co do Twojego starego ava: czemu stracilby na atrakcyjnosci?

SaleiB - 24 Listopad 2004, 18:53
domia nie wiem czemu ale przez tego avatara myslisz mi sie z Syem :/

pozdr

syo - 24 Listopad 2004, 18:57
Cytat:
domia nie wiem czemu ale przez tego avatara myslisz mi sie z Syem

Ale trescia postow sie raczej roznimy, nieprawdaz? 8)

A moze jestem podobny do Freda Dursta? 8) :wink:

pikol - 24 Listopad 2004, 18:59
no tak na oko to nawet ale zaglosowalwm na saleiB poniewaz ma fajnego rycerzyka
Domia - 24 Listopad 2004, 19:06
Cytat:
domia nie wiem czemu ale przez tego avatara myslisz mi sie z Syem

pff :D chcesz to moge zmienic :P ... chyba na tym forum najczesciej zmieniam ava ;]

Cytat:
A moze jestem podobny do Freda Dursta?

Syo tylko ci brak z jakies 15 lat do niego :wink:

SaleiB - 24 Listopad 2004, 22:14
domia nie zmieniaj jak nie chcesz, i tak sie przyzwyczailem juz do tego ;]

a syo na pewno jest bardziej podobny do FD niz domia :P wiec moze dlatego mi sie mylilo ;]

pozdr

Domia - 26 Listopad 2004, 15:52
hmmm ... chyba sobie na stale zmienie ava na tego

:P jak ktos ma dobra pamiec to wie, ze juz kiedys takiego mialam ;) tylko mam prosbe (moze do Neo, bo ponoc umiesz to robic ;) ) , zeby ktos (o ile by mu sie chcialo :P ) zrobic z boku taki pixelowy napis DOMIA :) byloby milo :D

EDIT-zapomnialam dodac, ze napisik jakby byl pionowo :P

pikol - 26 Listopad 2004, 20:10
kurcze! probuje i probuje i nic! nie moge sobie zrobic avataru!
Domia - 17 Styczeń 2005, 11:01
piokl napisał/a:

zrobilabym ci jakbys byl 1.mniej chamski dla mnie :D 2. nie odswiezal starych topicow :D 3. nie nabijal postow ;p jak ktos chce to moge mu zrobic jakis ladny animowany :D a czy moj bobo jest ladny ^^ ?

kochany nieprawdaz :D ? dodam do tego sobie jakis animowany napisik domia 8) i tego juz na pewno sobie zostawie dluzej niz 2 tygodnie :wink:

EDIT - pisze mi, ze adres jest nieprawidlowy :/ a jak juz mi sie udalo wstawic to mam x :mad: SaleiB poradzilbys cos na to :D ? moze jakbys ty mi wstawil to by zadzialalo ... baldzio ploooosie :D adresik http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG

SaleiB - 17 Styczeń 2005, 19:44
piokl napisał/a:

domia napisał/a:

EDIT - pisze mi, ze adres jest nieprawidlowy :/ a jak juz mi sie udalo wstawic to mam x :mad: SaleiB poradzilbys cos na to :D ? moze jakbys ty mi wstawil to by zadzialalo ... baldzio ploooosie :D adresik http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG

ja nie wiem co wy macie za problem z wstawieniem tego avatara :? wystarczy we wlasnym profilu w odnosniku do zewnetrznego Avataru wpisac adres URL obrazka (czyli w twoim przypadku http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG), nawet dziecko to potrafi :P :D
btw zadna inna opcja nie dziala, gdyz na tym serwerze nie moza wysylac plikow za pomoca php, nad czym rowniez ubolewam :(

[offtop mode on]
domia napisał/a:

2. nie odswiezal starych topicow :D

hmm co macie do odswiezania starych topicow? dogolnie to dzialaniejest dobre, o ile ma jakis sens odswiezanie jakiegos topicu, np odswiezanie 'Lupidubudu' nie mialo sensu
[offtop mode off]

pozdr

Davo - 17 Styczeń 2005, 21:13
I just can't find an avatar I like. :x
Domia - 18 Styczeń 2005, 10:55
SaleiB napisał/a:

domia napisał/a:

ja nie wiem co wy macie za problem z wstawieniem tego avatara :? wystarczy we wlasnym profilu w odnosniku do zewnetrznego Avataru wpisac adres URL obrazka (czyli w twoim przypadku http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG), nawet dziecko to potrafi :P :D

czy to moja wina, ze jak wpisuje tam URL, to albo mi wyskakuje, ze adres obrazka jest nieprawidlowy,a jesli juz wejdzie to mam czerwony x :? nie wiem czym to jest spowodowane, ale dzieki temu niedlugo bede miala opinie 'dziecka, ktore samo se nie potrafi ava wgrac' :lol: dziekuje ^^

SaleiB - 18 Styczeń 2005, 21:52
Cytat:
czy to moja wina, ze jak wpisuje tam URL, to albo mi wyskakuje, ze adres obrazka jest nieprawidlowy,a jesli juz wejdzie to mam czerwony x

widocznie wpisalas to nie tam gdzie trzeba (a nawet na pewno tak bylo! ) bo we wlasciwosciach tego obrazika byl adres forumowy, czyli prowadzacy do katalogu z obrazkami wgranymi na forum, ktory jak wiadomo jest i pozostanie pusty

Cytat:

dzieki temu niedlugo bede miala opinie 'dziecka, ktore samo se nie potrafi ava wgrac' :lol: dziekuje

nie ma za co :grin:

pozdr

syo - 18 Styczeń 2005, 22:12
Wow, mam 7 glosow ;) Moze to przez moj nowy avek? Jakie sa Wasze opinie na jego temat?
petr - 19 Styczeń 2005, 11:49
powiem ogolnie, nie podoba mi sie ze tak czesto zmieniasz sobie avy... jak juz sie do jakiegos przyzwyczaje to bec - masz inny :> ten jest ok, ale pamietam ze jakis z poprzednich byl wg mnie lepszy :>
Vinyanov - 19 Styczeń 2005, 14:55
O, nie! Ten jest zdecydowanie the best. :smile: Kolory swietnie dobrane. :wink:

Nie zmieniaj. :mrgreen:

Domia - 18 Luty 2005, 18:18
a ja bede szczera i powiem, ze z Ville byl lepszy :D ten jakos mi przypomina tego goscia od super latajacych dyskow :lol: :wink: hyh... ja mam problem jak zwykle :P ktorego ava mam wziac :wink: ???? wiem, ze robie to za czesto ale po prostu po jakims czasie mnie nudzic ten stary :D ekhm... no wiec podpowiadajcie, ktory ladniejszy, lepszy, fajniejszy itp. :P

syo - 18 Luty 2005, 20:07
Oba mi sie nie podobaja :P

Domia, daj swoje zdjecie z profilu z epulsa :lol:

Domia - 18 Luty 2005, 20:41
Cytat:
Domia, daj swoje zdjecie z profilu z epulsa

buahahahahahahaha xD :lol: juz pedze :lol: wygladam na nim jak jakis lump :wpale: o_O ... nie wiem czemu ale jakos takos wyszlo :P moze zmienie na czarno-biale :roll: no chyba, ze ktos chce sie dolozyc do skanera :wink:

Robee - 22 Kwiecień 2005, 08:25
Reaktywacja :wink:

Ja sobie dalem awa z moim ulubionym Raulem :P

Domia - 14 Czerwiec 2005, 16:16
reaktywacja vol. 2 albo part 2 jak chcecie ;P

podoba sie wam moj now av ^^ ?

mattirab - 14 Czerwiec 2005, 19:24
Niezly, Domia, a jak moj? Samochod Mitsuoka Orochi, zobaczcie to auto w powiekszeniu:
http://avtobazar.com/mitsuoka/orochi.htm
I jak?

Robee - 14 Czerwiec 2005, 19:26
Taa, domia ma spox :P

mattirab - fajny, ale za maly

A ocenicie moj? :smile:

mateczko - 15 Czerwiec 2005, 07:35
fajny

tajek - the best:D

SaleiB - 13 Październik 2005, 20:26
zmienilem swoj wysluzony avatar na wlasne zdjecie :) chodzilo mi o to zeby nie kojarzono mnie z jakims azjata z settlersow, tylko ze mna :) co o tym sadzicie ?:D

pozdr

Laura_x - 13 Październik 2005, 20:29
Avatar moze byc :DDDDDD a co sadzicie o moim avie :?: :DDDDD
domaz - 13 Październik 2005, 20:44
nie nam sie wypowiadac czy ten av fajny tylko kobitom ;D
Laura_x - 13 Październik 2005, 20:51
hehe a ile tu widzisz kobit :?: Bo tylko ja i Domia tu jestesmy :P cala reszta kobiecego polswiatka It gdzies zwiala :cry: a jedna wypowiedz na temat mojego ava...bez jaj panowie :P no gadajcie, czy moj av soie wam podoba :P bo kto nanim jest, chyba dodawac mnie musze :P no chyba ze w Tomb Raidera nie graliscie :P
Domia - 13 Październik 2005, 21:39
Bardzo fajne :) Pamietam jeszcze zdjecie z fanklubu, to w okularach i musze przyznac, ze wyladniales :wink:
A i nigdy Cie nie kojarzylam jakos z settlersami, tylko nie wiem czemu, z samurajami :wink:

syo - 13 Październik 2005, 22:50
Sal - n1 :D
Laura - n1 :*

A moj ? :D

Laura_x - 13 Październik 2005, 22:53
Syo - dla mnie jest swietny :*
SaleiB - 14 Październik 2005, 09:16
Domia napisał/a:
musze przyznac, ze wyladniales :wink:

dobrze ze nie wylysialem :P
Domia napisał/a:

A i nigdy Cie nie kojarzylam jakos z settlersami, tylko nie wiem czemu, z samurajami :wink:

no pewnie przez tego avatarka z samurajem (z settlersow :P )

laura: bardzo ladna lara croft ;)

pozdr

Vinyanov - 14 Październik 2005, 11:28
Sal - lubie avatary z pomyslem. :D Moze ustawisz przezroczystosc na obszarze dymku? Wtedy bedzie wygladal dobrze przy wszystkich postach. :)
Robee - 14 Październik 2005, 12:09
Heh fajny awek SaleiB. Viny ma tez ciekawy awek :)

A moj jest ladny? :P :D

Domia - 14 Październik 2005, 14:11
Syo - twoj av jest tak tajemniczy, ze az sie go boje :wink:
Robee - no oczywiscie, ze ladny :) Podobaja mi sie kolorki :wink:

Btw kto zgadnie, ktoz to na moim avatarze, dostanie... ymm... buziaka :D ? (Jakby ktos byl zorientowany, to moze powiedziec rowniez, coz to za piosenka i gdzie byla wykonywana :twisted: )

domaz - 14 Październik 2005, 14:18
Na twoim avatarze jest gitarzysta.

Jest to piosenka rockowa.

Byla wykonywana na scenie.

buzi prosze :D

Domia - 14 Październik 2005, 14:19
domaz napisał/a:
Na twoim avatarze jest gitarzysta.

Jest to piosenka rockowa.

Byla wykonywana na scenie.

buzi prosze :D

mattirab - 14 Październik 2005, 17:16
Jest to ? JAZYMS ? z Metalliki ? Piosenka - Notting else matters ?
Domia - 14 Październik 2005, 17:20
Mattirab baaaardzo blisko :D Tak jest to James (albo Jaymz, jak chcesz :wink: ) z Metalliki, ale piosenka - Frantic :D Wykonywana na MTV Icon: Metallica :twisted:

Buzi dostajesz :* :D

Kunio - 15 Październik 2005, 21:10
Ja to dopiero mam Avatar :D
Zmienilem przed chwilka :grin:

Domia - 15 Październik 2005, 21:12
Kunio napisał/a:
Ja to dopiero mam Avatar :D
Zmienilem przed chwilka :grin:

Bardzo fajny :) Uwielbiam cokolwiek z kotami :D Kocham je :D Ostatnio ciagle mecze rodzicow, abysmy sobie takowego sprawili :wink: Ale cos mi to kiepsko idzie...

Kunio - 15 Październik 2005, 21:15
Zgadzam sie z Toba :D
Ja tez uwiebiam koty i mam jednego juz :D , ale juz starego :!:
Moj kolega ma 3 male kotki i jednegostarego :D

Edit:I 2 Psy :D

Laura_x - 15 Październik 2005, 21:18
Heh Kunio avatarek niezly :DDD mam taka ogromna galerie smiesznyc rysunkow (ok 10 000) na kompie :DDDD i z kotkami mam ok 1 000 :DDDD ten tez gdzies mam, co Ty nmasz na avie :P ale i tak pomysl fajny :P
Kunio - 15 Październik 2005, 21:20
:shock: 10 000 :?: O kurczak ja mam gdzies z 500 smiesznych obrazkow :!:
W tym rekordzie nigdy Tobie nie dorownam :wink:

Laura_x - 15 Październik 2005, 21:23
hehe no wiekszosc sciagnieta ze stronki http://www.funpic.hu/en.index.php ;) no, ale niektore i z polskich stron sciagnelam ;) i mam je na 2 plytkach nagrane ;) ale jeszcze pewnie dojda nowe niedlugo xDDDDD

aaa i przepraszam za offtopa ;)

Vinyanov - 15 Październik 2005, 22:06
Robee napisał/a:
Viny ma tez ciekawy awek :)

Gdybys ty wiedzial, ile czasu poswiecilem na zadbanie, aby zrzut ekranu zalapal mi kursor! :D

Cytat:
A moj jest ladny? :P :D

Zebys wiedzial. :) Przypomina mi jeden z moich... Ale nie moge go znalezc...

mattirab - 16 Październik 2005, 12:52
Ja zstanawiam sie nad zmiana avatarka, ale w grafice w googlach niewiele moge znalezc.
Domia - 16 Październik 2005, 13:23
mattirab napisał/a:
Ja zstanawiam sie nad zmiana avatarka, ale w grafice w googlach niewiele moge znalezc.

Powiedz tylko, czego Ci trzeba, a ja juz (moze) cos zdzialam :wink:

Laura_x - 16 Październik 2005, 13:27
xD a sadzicie, ze moj avatar nie wymaga retuszu :?: sadzicie, ze naprawde jest dobry :?: :P
mattirab - 16 Październik 2005, 15:59
Znalazlem cos ciekawego - Zinedine Zidane. Jak sie podoba?
Domia - 16 Październik 2005, 16:04
mattirab napisał/a:

Jak dla mnie moglby byc troche mniejszy.

syo - 16 Październik 2005, 16:30
Domia napisał/a:

Powinien.

Vinyanov - 16 Październik 2005, 16:33
Domia napisał/a:
mattirab napisał/a:

Hi, hi! :razz:

syo - 16 Październik 2005, 18:47
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHA :lol:
LEO - 16 Październik 2005, 18:56
MA moze ktos program MACROMEdia FLASH MX, bo jak chcialem sciagnac to kupa jest na tym google. Musze sobie jakiegos avatarka strzelic ;)

pozdr :mrgreen:

Kunio - 16 Październik 2005, 19:10
No Mattirab powiem szczeze ze tamten byl fajniejszy 8)
mattirab - 16 Październik 2005, 19:44
Tez tak uwazam, ale mialem go raczej dosc. Chcialem na cos z pilka zmienic i znalazlem to.
Robee - 16 Październik 2005, 20:32
Ja mam LEO macromedie 8)

Zrobic Ci cos? :)

LEO - 16 Październik 2005, 20:41
Robee przeslij mi na maila leonica@o2.pl ile zajmuje?? :smile:
Laura_x - 16 Październik 2005, 20:49
matti -> ten avatar nie jest zly, no ale moze bys dal innego pilkarza xD moze... Rasiaka :?: xD nie no zartuje oczywiscie :roll: ten moze byc ;)
mattirab - 16 Październik 2005, 21:06
Moze logo Realu wstawie? Zobacze.
Laura_x - 16 Październik 2005, 21:08
wedlug tej reguly ja powinnam wstawic logo Barcelony :twisted: lub Wisly Krakow :twisted: :)
Domia - 16 Październik 2005, 21:13
Matti - moze cos takiego :wink:

http://www.gorgesoccer.ca...ccer%20Ball.jpg

Oczywiscie pomniejszone. Osobiscie nie lubie Realu, wiec twoj avatar szczegolnie mi do gustu nie przypadl, ale nie mowie, ze jest zly :wink:

Kunio - 16 Październik 2005, 21:19
Tajek ma zawalistego ava :D i podpis :D
Robee - 16 Październik 2005, 21:21
Mattirab - a Raulik? :D

LEO - 16 Październik 2005, 21:29
ROBEE fenk ju z avatarka. :D
Robee - 16 Październik 2005, 21:30
Ni ma za co :P
Kunio - 16 Październik 2005, 21:34
Spoko avek Leo :D
LEO - 16 Październik 2005, 21:36
O.K fenks,ale nie robcie siary bo bany dostaniemy.
Laura_x - 16 Październik 2005, 21:38
LEO -> avatarek masz teraz naprawde super :mrgreen: ;) ja tez sobie niedlugo chyba zmienie :P
Robee - 16 Październik 2005, 21:44
LEO - to temat o awatarach wiec mozna komentoac czyjes awki chyba ;)
Kunio - 16 Październik 2005, 21:47
Racje Robbe :D
Laura tez ma fajny :D

Domia - 16 Październik 2005, 21:49
Robee napisał/a:
LEO - to temat o awatarach wiec mozna komentoac czyjes awki chyba ;)

Sorry, ze sie wtracam, ale tu sie robi coraz wiekszy smietnik... Bo co to za komentowanie, jak jest dyskusja typu:

User X: User G masz fajny avatar
User G: Dzieki
User X: Nie ma za co

...
I tak pare razy.

LEO - 16 Październik 2005, 21:58
Oki, ale LAura tez ma spoko ava, zmien sobie na jakiegos bardziej sexy lol. :570:
mattirab - 17 Październik 2005, 17:36
Raulik - fajny pomysl, ale poszukam wieczorkiem jakiegos lepszego.
Laura_x - 17 Październik 2005, 20:10
matti -> juz wieczorek, gdzie ten nowy avatarek :DDDDD :?: :>
mattirab - 18 Październik 2005, 15:19
Zmienilem, prawdopodobnie nie na dlugo, ale mam cos fajnego - logo Tenerife <lol> (zespol z 2. ligi hiszpanskiej).
Domia - 18 Październik 2005, 15:23
Matti - av nie dziala :/
Laura_x - 18 Październik 2005, 15:36
hymm no wlasnie tez chcialam to zglosic :? matti, zanim napiszes posta o avie, to sprawdz, czy tego ava widac :?
mattirab - 18 Październik 2005, 19:21
Sprawdzalem, ale myslalem, ze potem bedzie chodzil. LoL. Ale poprawie na cos ciekawego.
mattirab - 18 Październik 2005, 19:34
Dbl post, sorka.
No! Mam!

Kunio - 18 Październik 2005, 19:35
Ja sobie chyba nigdy nie zmienie tak misie spodobal :D 8)
Domia - 18 Październik 2005, 19:43
Mattirab - bardzo fajny :) Powoduje tak jakby usmiech na twarzy :D Tylko jeden mankament: ... ciut za duzy.
Laura_x - 18 Październik 2005, 20:11
matti -> avatarek zajebisty ;) nie zmieniaj go ;)
Domia -> a co w tym zlego, ze za duzy :?: :)

syo - 18 Październik 2005, 20:18
Laura_x napisał/a:
a co w tym zlego, ze za duzy

To, ze pole z imionami sie rozciaga i powstaje nielad na forum. Proponuje o wniesienie limitow na rozmiar avatara. ; ]

domaz - 18 Październik 2005, 20:21
ale mi sie wydaje ze laura lubi jak u faceta jest cos duzego :twisted: :twisted:
syo - 18 Październik 2005, 20:28
domaz napisał/a:
ale mi sie wydaje ze laura lubi jak u faceta jest cos duzego

Alez mam.. moja sygnatura jest duza.. :570:

Laura_x - 18 Październik 2005, 20:36
domaz -> a co Ty sie od razu watkow erotycznyc czepiasz... :P widac, komu tylko jedno w glowie (hymmm to ja tez sie zaliczam do twej grupy osob xD ) :P
domaz - 18 Październik 2005, 20:40
Laura_x napisał/a:
domaz -> a co Ty sie od razu watkow erotycznyc czepiasz... :P widac, komu tylko jedno w glowie (hymmm to ja tez sie zaliczam do twej grupy osob xD ) :P

no wlalsnie I KTO TO MOWI :D

Laura_x - 18 Październik 2005, 20:41
domaz -> ale na pewno nie mysle o sexie tak czesto jak Ty :P a jak chcesz o sexie pogadac, to zapraszam do odpowiedniego topicu :P
tajek - 18 Październik 2005, 20:48
yy zadnych limitow nie dawajcie .. jest fajnie tak jak jest...

A co do ankiety na temat kto ma najlepszy av.. to proponowal bym zrobic nowa?

Laura_x - 18 Październik 2005, 20:49
tajek ma racje, trzeba uaktualnic ta ankiete... bo kilka nowych userow doszlo, kilka odeszlo, wiec troche jest zamieszania...
Robee - 31 Październik 2005, 21:00
Mam nowego awka, chce go wgrac i mam, ze podany adres obrazka jest nieprawidlowy.. a na innym forum sie wgral :sad:

Domia - 16 Listopad 2005, 17:16
Proponowalabym zmienic temat na "Najfajniejsze avatary i sygnatury", bo mam pytanie skierowane do petra - czy ten tekst w twojej sygnaturze, to nie czasem kawalek piosenki Depechow :wink: ? Czy to moze przypadkowo?
petr - 2 Grudzień 2005, 14:09
Nie wiem tego, nie ja to pisalem...
Co to za piosenka?

Domia - 2 Grudzień 2005, 15:44
"Enjoy The Silence", mysle, ze jest na tyle popularne, ze powinienes znac przynajmniej remixa z 2004 roku :wink:
Robee - 7 Grudzień 2005, 16:07
Zmienilem sobie awka na swiatecznego.. ladny?
mattirab - 7 Grudzień 2005, 18:14
No, a jaki? Pewnie, ze ladny, w czym zrobiles taki ruchomy klip?
Robee - 8 Grudzień 2005, 13:12
Macromedia Flash MX :wink:
petr - 8 Grudzień 2005, 18:18
Ok, pozwolilem sobie uaktualnic ankiete...
1) kolejnosc wg aktualnej ilosci postow
2) dla niektorych zabraklo miejsca - takich wpisujemy w swoim poscie (glupie phpBB, tylko 14 opcji ankiety max :/ )
3) jest nas malo, wiec zeby bylo ciekawiej glosujemy na dwa avy ;p

Co do mnie - pozwole sobie zmienic swoj zestaw dopiero po glosowaniu ;]

Robee - 8 Grudzień 2005, 18:20
petr napisał/a:
2) dla niektorych zabraklo miejsca - takich wpisujemy w swoim poscie (glupie phpBB, tylko 14 opcji ankiety max n )

W panelu admina chyba sie da ustalic maxymalna liczbe opcji ankiety.

petr - 8 Grudzień 2005, 18:45
A to ciekawe... ;] Widac jeszcze wiele nie wiem o forach ;]
Tak czy owak, to juz nie moja dzialka - jak przyjdzie Vin lub Sal i przestawia na.. 20 ;] to mozna zrobic nowa ankiete...

ReVan7 - 21 Grudzień 2005, 23:32
A m sie podoba avatarek JB :wink: heh
N3T - 4 Styczeń 2006, 19:12
Glosowalem na Syo`a i Tajka. :)