| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Najfajniejszy avatar / sygnatura
tajek - 1 Kwiecień 2004, 12:11 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Postanowilem zrobic ankiete w ktorej wylonimy osobe posiadajaca najlepszy avatar
ps: Zmienilem sobie na lepszy wedlug mnie
Domia - 1 Kwiecień 2004, 12:14 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura glosowalam na tajnego tajka
Fayl - 1 Kwiecień 2004, 13:29 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura A mnie tam sie podoba to "oczko" Faliena...
syo - 1 Kwiecień 2004, 14:49 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ja lubie domii avatar - mlodziezowy
Domia - 1 Kwiecień 2004, 15:25 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Syo napisał/a: | Ja lubie domii avatar - mlodziezowy |
dziekuje w imieniu moim i afatarcia
gandzia - 1 Kwiecień 2004, 23:52 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura a mi sie najbadziej podoba av Syo, kojarzy mi sie z latami '70, flower power, peace & love, sex, drugs & rock'n'roll, he he
jurko kiler - 2 Kwiecień 2004, 00:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | kojarzy mi sie z latami '70, flower power, peace & love, sex, drugs & rock'n'roll |
wow - to niezle skojarzenia
ja glos oddalem juz wczesniej na oko Wielkiego Brata - czyli avatar Faliena
Pawlowice RuLeZz :520: :521: :523: :524: :525: :526: :527: :528: :529: :530:
Doktor(wiko) - 4 Kwiecień 2004, 18:15 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Mnie sie widzi av Syo'a, ale w avie Nea jest to "cos", co daje przewage nad rywalami, itp.
Domia - 10 Kwiecień 2004, 21:49 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura zmienilam sobie afcia na misia pimboliego
Vinyanov - 10 Kwiecień 2004, 22:01 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Zaglosowalem na Syo'a - wyroznia sie (nie tylko wielkoscia ) i ma duzo tego artystycznego czegos.
Domia - 11 Kwiecień 2004, 18:44 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura jak wam sie podoba moj wormik
Doktor(wiko) - 13 Kwiecień 2004, 10:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| domia napisał/a: | jak wam sie podoba moj wormik |
Ja sie nie bede odzywac, bo zalegam ze starym avem...
matuss - 14 Kwiecień 2004, 17:37 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Sroda, poranek - nie poszedlem do szkoly.. bo jestem chory. Zrobilem avatara bo boli mnie fujara . Nawet zrobilem kilka: dla tajka, jurka.. lub innego pupilka :D. ale jak widze mego avatara to przestaje mnie bolec fujara
matuss 2004
Domia - 14 Kwiecień 2004, 20:51 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura matuss nie wiedzialam,ze poeta jestes
Doktor(wiko) - 15 Kwiecień 2004, 13:41 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Hehe, u mnie w budzie bylo dzis niezle na j. polskim. Polonistka powiedziala, ze mamy ulozyc rymowanke o Hucku Finnie (przyjaciel Tomka Sawyera). Chciala tylko pokazac przyklad pod koniec lekcji, a ja na przerwie powiedzialem jakos tak: "No prosze, nie wiedzialem, ze Badowiczka(*) tak dobrze freestyle'uje!"
* Naprawde ma nazwisko Badowicz, ale niektorzy tak na nia mowia.
Sorry, ze zbaczam z tematu, ale widac, ze zaczela sie dyskusja o poetach.
Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:28 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| wiko napisał/a: | "No prosze, nie wiedzialem, ze Badowiczka tak dobrze freestyle'uje!"
|
to ma sie rymowac
tajek - 15 Kwiecień 2004, 15:41 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Prosze nie zbaczac z tematu ,
domia ty juz dostalas za to ostrzeznie wiec prosze nie rob juz tego wiecej
Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:43 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ups... no tak no wiec nie zbaczamy z tematu, wiec do niego wracajac- tajek przeextrafajowskispoxiasty masz avatarek
tajek - 15 Kwiecień 2004, 15:46 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura heh dzieki , ty tez masz spoxiasty ..
ale pamietaj domia nie zbaczaj z tematu chocby niewiem co , dotyczy sie to kazdego ..
Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:54 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura dzieki tajek,ale ty miales,masz i zawsze bedziesz mial najfajnieszy afcio
PS-z tym zbaczaniem z tematu to wlasnie to robimy
tajek - 15 Kwiecień 2004, 16:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Wiesz musialem cie jakos pouczyc .... , wiec juz koniec z tym zbaczaniem
Ostatnio poszperalem troche i znalazlem naprawde fajne afciekliknij tu
Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 16:35 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| tajek napisał/a: | | Ostatnio poszperalem troche i znalazlem naprawde fajne afciekliknij tu |
Hm... ciekawe (choc troche nie moja tematyka ), ale za duze na polowe for jakie znam.
matuss - 15 Kwiecień 2004, 16:39 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura eee tam.. ja wole miec avatara domowej roboty .. jestem chyba jedna z bardzo niewielu osob ktora se sama ava zrobila ...
ale Syo'a mi sie i tak podoba, na niego zaglosowalem.
tajek - 15 Kwiecień 2004, 16:39 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura No tak sa troche duze
No ale chyba viny nie chciales zmieniac swojego ava , on jest niepowtarzalny
Neo - 15 Kwiecień 2004, 16:42 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura za duze? Zawsze mozna zmienic rozmiar
tajek: ja nie widze matrixowych avatarow!
Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 16:44 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | eee tam.. ja wole miec avatara domowej roboty .. jestem chyba jedna z bardzo niewielu osob ktora se sama ava zrobila ... |
No, ja swoj recznie wrzucilem z aparaciku do kompa. A kiedys tez mialem troche wlasnorecznie robionych avatarow (ktos pamieta zygzak? ;] )...
| Cytat: | | No ale chyba viny nie chciales zmieniac swojego ava , on jest niepowtarzalny |
No tak. Ale rzeczywiscie nie mam zamiaru go zmieniac, chyba tylko gdy tak sie zestarzeje ze sie zdezaktualizuje.
---
| Cytat: | | za duze? Zawsze mozna zmienic rozmiar |
Nie wszedzie. ;] Np. na Free4Web lub Forum4Free chyba nawet admini tego nie moga.
Neo - 15 Kwiecień 2004, 16:48 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | Nie wszedzie. ;] Np. na Free4Web lub Forum4Free chyba nawet admini tego nie moga. |
ale mnie chodzilo o zmiane rozmiaru we wlasnym zakresie, np. za pomoca IrfanView albo cos... to zazwyczaj daje lepsze efekty
Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 16:53 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Neo napisał/a: | | Cytat: | | Nie wszedzie. ;] Np. na Free4Web lub Forum4Free chyba nawet admini tego nie moga. |
ale mnie chodzilo o zmiane rozmiaru we wlasnym zakresie, np. za pomoca IrfanView albo cos... to zazwyczaj daje lepsze efekty |
Heh, chyba tak sie przyzwyczailem ze jestes "od" programow, programowania, modyfikacji kodu itp. ze w ogole nie pomyslalem ze moglbys mowic o samej grafice.
Chociaz zeby efekty byly lepsze - nie powiem, moze po prostu metoda wygodniejsza.
Neo - 15 Kwiecień 2004, 17:15 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ale jest takie cos co sie nazywa ReSample... i to daje lepsze efekty jesli nie zmniejszamy o czynnik calkowity. Chodzi o to, ze jesli resamplujesz np. avatar 100x100 o 20%, to otrzymasz obrazek 80x80 wygladajacy calkiem pieknie. Jesli natomiast resizujesz o 20%... dostajesz gowno
Przyklad: screen z IT - moj character ... roznica najbardziej rzuca sie w oczy na liczniku combo (gwiazdka)
Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 17:18 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | (...) otrzymasz obrazek 80x80 wygladajacy calkiem pieknie. |
Wiem ze pieknie, ale nigdy piekniej niz oryginal.
A co do samej techniki - jakos nigdy nad tym nie myslalem, to co Photoshop robi automatycznie calkowicie mi wystarcza.
Black Eagle - 16 Kwiecień 2004, 08:45 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Glosuje na avara syo jakos mi wpadl do oka ,domi tez mi sie podoba
Domia - 16 Kwiecień 2004, 20:58 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura znow se zmienilam avatarka zakosilam go takiemu jednego gostkowi z pix fu
Neo - 16 Kwiecień 2004, 21:06 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura no... domia, ten jak do tej pory najlepszy
Domia - 16 Kwiecień 2004, 21:10 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura no mi tez sie bardzo podoba
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 21:23 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | zakosilam go takiemu jednego gostkowi z pix fu |
xiagan? Chyba jakos tak.
A sam avatar IMO super, tylko ze przestawiac sie na to, ze to ty bede musial dwa razy dluzej...
Domia - 16 Kwiecień 2004, 21:25 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | xiagan? Chyba jakos tak. |
no dokladnie
| Cytat: | | A sam avatar IMO super, tylko ze przestawiac sie na to, ze to ty bede musial dwa razy dluzej... |
Viny jakos sie przyzwyczaisz
Neo - 16 Kwiecień 2004, 21:27 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura a ja znalazlem sobie 3 avatary neo, tylko nie moge sie zdecydowac, ktory lepszy... pomozcie!
Domia - 16 Kwiecień 2004, 21:30 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ja bym wybralam tego 2 albo 3
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 21:36 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: |  |
Hm... ten jako grafika podoba mi sie zdecydowanie najbardziej (i pasuje do SubSilvera), ale IMO najlatwiej go pomylic z Trinity. ;] Moze gdyby go troche bardziej powiekszyc (w sensie: poszerzyc kadr)...?
Tez jest ok, chociaz wg mnie jest troche gorszy od pierwszego.
Dla mnie najmniej wyrazny i ma najmniej klimatu. Fajnie byloby sobie zamiast niego zrobic avatara z tej sceny z Matrixa I, gdzie Neo przypatruje sie jednej kuli z bliska - jedna z moich ulubionych w calym filmie.
Ogolnie najlepszy dla mnie jest 1.), potem 2.) a na koncu 3.).
Neo - 16 Kwiecień 2004, 22:30 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
czyzby o to chodzilo? ... i ktory lepszy?
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 22:51 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Neo napisał/a: | czyzby o to chodzilo? ... |
Nie myslalem dokladnie o tym, ale na pewno o tych dwudziestu sekundach. ;]
Tzn?
- kule z Jedynki czy kule z Dwojki
czy
- kule z Jedynki I czy kule z Jedynki II?
BTW czy ktokolwiek zna tu jakas szybka i chociaz troche wygodna metode robienia zrzutow ekranu z DivX?
BTW2 - z ktorej czesci Matrixa jest twoj aktualny avatar? Bo nie kojarze tego ujecia. ;]
Neo - 16 Kwiecień 2004, 23:08 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
mi chodzilo o to, ktory z tych dwoch (prawie takich samych) jest lepszy... ten pierwszy to oryginal, a ten drugi to podrasowany przeze mnie
| Cytat: | | Nie myslalem dokladnie o tym, ale na pewno o tych dwudziestu sekundach. ;] |
no to moze to?
| Cytat: | | BTW czy ktokolwiek zna tu jakas szybka i chociaz troche wygodna metode robienia zrzutow ekranu z DivX? |
No powiem tak... ten z kulami to zrobilem naciskajac Alt+PrintScreen, ale to byla prowizorka... program z prawdziwego zdarzenia, to VirtualDub... nie dosc ze wybierasz sobie kadr klatka po klatce, to jeszcze zapisuje go sam (nie alt+costam) , w ogole VirtualDub to potezne narzedzie dla kazdego DivXowca (zgadnijcie, kto na przyklad? )... mozna w nim np. kompresowac DVD do DivX... jest tez inny program, NanDub, ale nie uzywam go zbyt czesto - to jakby 'ubozsza wersja' tego pierwszego. Nanduba uzywam tylko do podzialu filmu DivX na 700MB kawalki, zeby zmiescil sie na plycie
| Cytat: | | z ktorej czesci Matrixa jest twoj aktualny avatar? Bo nie kojarze tego ujecia. ;] |
Nie mam pojecia, po prostu na jakiejs stronce znalazlem takie fajne zdjecie Neo, wykadrowalem co trzeba, zmniejszylem rozmiar itd. no i mam jest z tym avatarem taka ciekawostka - tak mi sie to wszystko udalo, ze zajmuje dokladnie 2000 bajtow
czekam na odpisy
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 23:33 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Neo napisał/a: |
mi chodzilo o to, ktory z tych dwoch (prawie takich samych) jest lepszy... |
IMO drugi.
| Cytat: | | Cytat: | | Nie myslalem dokladnie o tym, ale na pewno o tych dwudziestu sekundach. ;] |
W takim razie, bardzo cie prosze - sprecyzuj DOKLADNIE to ujecie, postaram sie Cie usatysfakcjonowac |
Ahaa... myslalem, ze tego ostatniego avatara tez znalazles w Sieci, a nie stworzyles wlasnorecznie... Dzieki, ale nie trzeba (szczegolnie kiedy teraz mam ten VD ). W koncu to ty je zmieniasz.
| Cytat: | | Cytat: | | BTW czy ktokolwiek zna tu jakas szybka i chociaz troche wygodna metode robienia zrzutow ekranu z DivX? |
No powiem tak... ten z kulami to zrobilem naciskajac Alt+PrintScreen, |
U mnie ta metoda nie dzialala, niezaleznie z jakiego programu bym to robil. ;/
| Cytat: | | (...tu byl fragment o programach...) |
Wow, zainstalowalem tego VirtualDub'a i dokladnie tego bylo mi (i nie tylko) trzeba. Really great thx!
Jak pomysle ile teraz zrobie zrzutow z LotR'a...
| Cytat: | | Cytat: | | z ktorej czesci Matrixa jest twoj aktualny avatar? Bo nie kojarze tego ujecia. ;] |
Nie mam pojecia, po prostu na jakiejs stronce znalazlem takie fajne zdjecie Neo, wykadrowalem co trzeba, zmniejszylem rozmiar itd. no i mam jest z tym avatarem taka ciekawostka - tak mi sie to wszystko udalo, ze zajmuje dokladnie 2000 bajtow |
Szkoda, ze nie 2048. A na serio to patrzac na ta jego jakosc mam wrazenie, ze powinien wazyc wiecej... Niezle...
---
Edit: prawie idealnie to. Ale teraz juz sam postaram sie ustrzelic ta wymarzona klatke, dzieki.
Neo - 16 Kwiecień 2004, 23:45 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | Jak pomysle ile teraz zrobie zrzutow z LotR'a... |
A propo LOTR'a... jest taka ciekawostka... otoz gdy jest scena, kiedy Arwena (wlasnie, Arwena... dupa! powinien byc Glorfindel ) ucieka z Frodem na kolanach przed 9 Nazgulami, w pewnym momencie przejezdza pod drzewem i galaz smaga ja po twarzy...
Zlap to ujecie na VirtualDupie i przesuwaj co jedna klatke... zauwazysz cos dziwnego - ewidentny montaz, wklejka, prowizorka czy jak to tam nazwiesz...
| Cytat: | | Ale teraz juz sam postaram sie ustrzelic ta wymarzona klatke |
a jak juz to zrobisz, to mi ja przeslij (w calosci). Moze mi sie spodoba i zrobie se ava?
| Cytat: | | dokladnie tego bylo mi (i nie tylko) trzeba. | )
Pozdrawiam... i ciesze sie ze ci sie podoba.
PS... moge wiedziec, co to to "i nie tylko", czy to tajemnica panstwowa?
Vinyanov - 17 Kwiecień 2004, 00:23 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Neo napisał/a: | A propo LOTR'a... jest taka ciekawostka... otoz gdy jest scena, kiedy Arwena (wlasnie, Arwena... dupa! powinien byc Glorfindel ) |
Prawda... chociaz po 5-6 obejrzeniach filmu nawet sie do niej przyzwyczailem (no, moze poza tym jej glosem )...
| Cytat: | ucieka z Frodem na kolanach przed 9 Nazgulami, w pewnym momencie przejezdza pod drzewem i galaz smaga ja po twarzy...
Zlap to ujecie na VirtualDupie i przesuwaj co jedna klatke... zauwazysz cos dziwnego - ewidentny montaz, wklejka, prowizorka czy jak to tam nazwiesz... |
Glupio, ale powtarzalem ta scene kilka(nascie?) razy i chyba nie zauwazylem nic dziwnego. Tzn ta scena gdzie Arwen i Frodo cofa sie od tej galezi rzeczywiscie wyglada troche tak, jakby byla zlozona z dwoch ujec, ale sam nie wiem, czy to o to chodzi...
BTW kiedys slyszalem plotke ze gdzies w "Druzynie" (i to chyba wlasnie w jakiejs scenie lesnej) przez chwile miga samochod, moze zasugerowalem sie tym i spodziewalem czegos duzego?
| Cytat: | | Cytat: | | Ale teraz juz sam postaram sie ustrzelic ta wymarzona klatke |
a jak juz to zrobisz, to mi ja przeslij (w calosci). |
Ok.
| Cytat: | | Cytat: | | dokladnie tego bylo mi (i nie tylko) trzeba. |
PS... moge wiedziec, co to to "i nie tylko", czy to tajemnica panstwowa? |
Mam nadzieje ze nie. Mamie mojej niedawno potrzebne bylo kilka zrzutow ze "Skrzypka na dachu", a wtedy robilismy je jeszcze jakas strasznie pokrecona i trudna metoda... Wiec VD przyda sie w sam raz jesli sytuacja sie powtorzy.
Neo - 17 Kwiecień 2004, 08:35 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura No prosze... jak sie tak pisze to wychodza calkiem dlugie posty, nikt nie moze powiedziec ze sobie nabijamy
| Cytat: | | Prawda... chociaz po 5-6 obejrzeniach filmu nawet sie do niej przyzwyczailem (no, moze poza tym jej glosem )... |
Noo, nie spotkalem jeszcze kogos, kto tyle razy obejrzal LOTRa co ja a co do glosu... bez komentarza
| Cytat: | | Glupio, ale powtarzalem ta scene kilka(nascie?) razy i chyba nie zauwazylem nic dziwnego. Tzn ta scena gdzie Arwen i Frodo cofa sie od tej galezi rzeczywiscie wyglada troche tak, jakby byla zlozona z dwoch ujec, ale sam nie wiem, czy to o to chodzi... |
O to chodzi... jest ogromna roznica w jasnosci itp. dwoch SASIADUJACYCH klatek...
A tak przy okazji, gdybysmy mimo wszystko mowili o czym innym, sprecyzuje:
chodzi o fragment filmu w ktorym Arwena przejezdza pod drzewem, galaz smaga ja po twarzy i w nastepnej sekundzie widac jej szrame na twarzy
| Cytat: | | BTW kiedys slyszalem plotke ze gdzies w "Druzynie" (i to chyba wlasnie w jakiejs scenie lesnej) przez chwile miga samochod, moze zasugerowalem sie tym i spodziewalem czegos duzego? |
Ach tak, samochod w LOTR 1? Oczywiscie, bardzo prosze... nie widac go w scenie lesnej, tylko w scenie, gdzie Sam zatrzymuje sie obok stracha na wroble (tam, gdzie mowi "jeszcze jeden krok i bede dalej od domu niz kiedykolwiek przedtem"). Niestety, w wersji DVD (a co za tym idzie, i w filmach DivX, bo wiekszosc osob ktore ma LOTR 1 w DivXie ma DVDRipy ) zostalo to ewidentnie zamaskowane. Tak czy siak, bardzo prosze. Oto opis:
No wiec tutaj (zdjecie powyzej) samochod pojawia sie tylko jako blyszczacy punkt, odblask swiatel w karoserii. Jest dosc dobrze widoczny (ten punkt ) w momencie gdy samochod przejezdza za galeziami drzewa i tuz za nim. Najlepiej widac to w ruchu, gdy powtarza sie te piec sekund raz za razem
To jest zdjecie z drugiego ujecia tej samej sceny. W wersji "nieDVD " samochod byl tu widoczny bardzo wyraznie, jednak na DeFalDe zostal (ewidentnie ) zretuszowany, tak ze widzimy tylko przesuwajacy sie z prawa na lewo jasniejszy pas. Takze tutaj jest dosc dobrze widoczny...
Tak wiec widzisz, ze samochod jest, ale nie jest tak widoczny czy ewidentny jakbysmy chcieli .
| Cytat: | | Cytat: | | Cytat: | | Ale teraz juz sam postaram sie ustrzelic ta wymarzona klatke |
a jak juz to zrobisz, to mi ja przeslij (w calosci). |
Ok. |
Dzieki
BTW: Wiesz jaki jest najbardziej ewidentny byk w Harry'm Potterze 2? Po prostu cudo!
Domia - 17 Kwiecień 2004, 10:05 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura no to sie Viny i Neo rozpisali
Vinyanov - 18 Kwiecień 2004, 01:03 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Nie wiem jaka nagroda dla tego, kto pierwszy odgadnie co teraz przedstawia avatar do-niedawna-wlasciciela najfajniejszego avatara (na 17 kwietnia). Ja sam doszedlem do tego chyba po pol godzinie. ;]
SaleiB - 18 Kwiecień 2004, 09:04 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hmm, to samo co wczesniej tylko ze z odwroconymi kolorami?
ja de tego od razu dzoszedlem (naprowadzil mnie napis frozen )
pozdr
Domia - 18 Kwiecień 2004, 10:11 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ja tam po pierwszym wejrzeniu zobaczylam, ze to odwrocone kolory
Vinyanov - 18 Kwiecień 2004, 12:13 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ja najpierw widzialem tam jakies rusztowanie malarskie ( ), a potem jakiegos starego czlowieka (patrzac od prawej). ;]
Falien - 21 Kwiecień 2004, 22:36 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Dopiero teraz zobaczylem ten temat CIesze sie ze mOje Oczko wpadlo wam w Oko tez mi sie podoba W koncu blue jest najlepsze!! Nio ale czas na inne oczko.. rownie ladne... Nio a ja dalem na Fayla bo tez sobie dal eye
Oczy nie powtarzalna rzecz dlatego robi
matuss - 22 Kwiecień 2004, 14:32 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura neo, a co powiesz na to??
Neo - 23 Kwiecień 2004, 19:04 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura widzialem to juz... i calkiem calkiem... aczkolwiek...
ciagle szukam dobrego avatarka neo... i nie moge znalezc... ciagle brakuje mi avatara ktory bedzie mial "to cos"; najblizej bylo temu co pokazywalem Vinyemu
moze ktos znajdzie cos takiego co bedzie ok?
Mariusz - 23 Kwiecień 2004, 19:17 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura oko faliena jest zarabiste. co o tym sadzicie . Ten post jest 3333 postem na forum.
[size=9px]Neo: Byl double post... taki sam jak ten - wywalilem...[/size]
John Beak - 23 Kwiecień 2004, 20:45 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Tu jest wiac dobrych avatarow. Nie wiem ktory mam wybrac...
Neo - 24 Kwiecień 2004, 21:07 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura A co powiecie o moim nowym Avie?
to ciagle nie jest szczyt moich marzen, chyba wroce do starego, aczkolwiek chcalbym przedtem poznac wasza opinie
matuss - 24 Kwiecień 2004, 21:11 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ten jest git . napewno duzo lepszy od starszego. W sumie jest gites
p.s. ej neo? dasz mi tego fonta co napisales "neo"?? hehe takiego potrzebuje
Domia - 24 Kwiecień 2004, 22:23 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura taki avatarek jest spoxiulski
sciagniete od goscia z forum FLD oczywiscie od niejakiego SHv2
ale ogolnie ten dalniasty piesek (o ile mozna go piesekiem [ a moze peitzkiem ] nazwac ) to jest taki dalniasty,ze fajny
Neo - 24 Kwiecień 2004, 22:28 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | p.s. ej neo? dasz mi tego fonta co napisales "neo"?? hehe takiego potrzebuje |
nie moge... robilem go pixelowo w paincie jak chcesz napis "matuss" to sie do mnie zglos
Domia - 9 Maj 2004, 11:23 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura widze,ze ostatnio popyt na "oczka" wiec tez se jedno zalatwilam mam prosbe lepszy byl tamten gostek czy to oczko
CelseR - 9 Maj 2004, 12:02 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hmmm... moim zdaniem to oczko lepsze
Falien - 9 Maj 2004, 14:56 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
Wiedzialem ze was oczka zaraza Bo coz jest piekniejszego jak nie spojrzenie w ludzkie oko A grafika komputerowa jeszcze potrafi zrobic takie cuda cudenka.. Moze stworzymy jakis klan Oczek :D:>
Domia ten avantar jest lepszy
Domia - 9 Maj 2004, 15:01 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Falien wlasnie poddales mi pomysl, aby nasza druzyna nazywala sie "zmyslowe oczka" fajnie by bylo jakby dev i Syo mieli jeszcze takie oczeta
CelseR - 9 Maj 2004, 15:01 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hmmm... ja tez znalazlem wczoraj fajne oczko, ale juz za duzo jest tych oczek
devastator - 9 Maj 2004, 16:12 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | Falien wlasnie poddales mi pomysl, aby nasza druzyna nazywala sie "zmyslowe oczka" fajnie by bylo jakby dev i Syo mieli jeszcze takie oczeta |
a ja wlasnie zaczolem mojego robotka ulepszac... btw jak wam sie podoba mam jeszcze z 50 takich
moge ostatecznie cos zalatwic na turniej ale potem wroci ORCONE
EDIT: zrobilem screeny najlepszych:P robotkow. Nie, to nie Power Rangers nie moge sie zdecydowac... ktorego wybrac podpowiedzcie
Fayl - 9 Maj 2004, 16:35 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura A moze by zrobic jakies specjalne avatarki dla druzyny (z xywami i jakims... logiem?)?? Co wy na to, druzyno?
matuss - 9 Maj 2004, 16:41 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura dla mnie fayl pomysl gites&gutes Tylko.. tylko ja nie mam druzyny
Domia - 9 Maj 2004, 20:36 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura dla mnie bomba fayl powinienes byc u nas z tym swoim oczkiem hmm tylko czy Syo sobie zmieni swojego Ville'ego no i jeszcze pozostaje sprawa deva z tymi robocikami
CelseR - 9 Maj 2004, 20:45 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Fayl napisał/a: | A moze by zrobic jakies specjalne avatarki dla druzyny (z xywami i jakims... logiem?)?? Co wy na to, druzyno? |
hmmm... tak sie sklada ze jestem z toba w druzynie jak dla mnie to fajny pomysl, ale moze avatarki te co sa tylko dodatkowo jakies logo druzyny
syo - 9 Maj 2004, 22:16 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Co do avatarkow do druzyn - proponuje...
1. Jakas ranga specjalna
2. Dopisanie do podpisu pod postem
3. Edycja wlasnego avatara (zeby pozostal taki sam)
CelseR - 9 Maj 2004, 22:31 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura no fajnie ale wyglada na to ze nie mamy narazie nawet nazwy
EDIT: moje propozycje Frosty Squad (mrozny sklad), albo samo F.R.O.S.T.Y (mrozni) albo Freezing Team/Squad (zamrazajaca druzyna) co wy na to panowie ?? hmmm... chyba mi sie podoba F.R.O.S.T.Y
Domia - 17 Listopad 2004, 17:22 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hmm nie moge sie zdecydowac czy wybrac takiego goscia ====> czy tez marihuanke ====> jak myslicie, ktory av fajniejszy ?
petr - 18 Listopad 2004, 21:21 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Najlepsze (z Twoich) bylo to fioletowo oko...
A co Wy sadzicie o moim?
Vinyanov - 18 Listopad 2004, 21:50 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ja wybralbym goscia. Na zielu nie bardzo jest na czym zawiesic oko...
Piotrek - to zamilowanie do wielu postaci na avie to jeszcze z it.NET?
pikol - 19 Listopad 2004, 16:56 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ej a mi moze ktos podpowiedziec ja sobie zrobic avatar???plllisssssssssssss
petr - 19 Listopad 2004, 17:21 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Pierw to se znajdz w sieci jakis obrazek... A potem to juz prosto, skopiuj se jego adres, i wklej w profilu, a jak masz go na kompie to zaimportuj go.... ^^
[Przyznam ze ja bym tego nie zrozumial.]
Domia - 19 Listopad 2004, 17:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura a jesli sam chcesz sobie zrobic avatar to go robisz (najbanalniej) w paincie i wrzucasz na swoj serwer kopiujesz adres i wklejas na swoj profil
pikol - 20 Listopad 2004, 10:28 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura wielkie dzieki!!!
petr - 20 Listopad 2004, 10:47 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura a tak BTW, glosowalem na Syo... Ale majac na mysli jego stary av, z ta buzka... bo ten obracajacy jakis taki ten tego ehu ehu dziwny jest.. Jakbym mial brac pod uwage aktualne avy, glosowalbym na Faliena
pikol - 20 Listopad 2004, 10:53 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura i co fajnego mam ava???
sam robilem moze nie rewela ale to moj pierwszy av
Domia - 20 Listopad 2004, 11:07 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| piokl napisał/a: | i co fajnego mam ava???
sam robilem moze nie rewela ale to moj pierwszy av |
sorka ale go nie widze sprawdz czy poprawnie wpisales adres, albo czy wogole taki istnieje
petr - 20 Listopad 2004, 11:46 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| domia napisał/a: | | piokl napisał/a: | i co fajnego mam ava???
sam robilem moze nie rewela ale to moj pierwszy av |
sorka ale go nie widze sprawdz czy poprawnie wpisales adres, albo czy wogole taki istnieje |
Tez nie widze... piokl najwidoczniej probowal importowac go na forum, ale ta funckja jakos nie dziala...
BTW, zauwazyliscie ze jakby z "piokl" zabrac "i", mozna by z tego ulozyc... plok?
SaleiB - 20 Listopad 2004, 12:02 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura kto to w ogole byl ten plok? z tego co wiem jakis dobry nabijacz postow, ale pojawil sie w tym okresie keidy zadno zagladalem na it.net i raz wszedlem to JESZCZE nie bylo postow ploka, a nastepnym razem JUZ ich tam nie bylo . nawet nie wiem co pisal( ale pewnie nie na temat z deczka(trudno napisac ponad 800 postow na temat zwlaszcza w tak krotkim czasie ;] )
pozdr
syo - 20 Listopad 2004, 12:49 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | (trudno napisac ponad 800 postow na temat zwlaszcza w tak krotkim czasie ;] ) |
No, ale juz go nie ma wiec ok
Zarzucilem sobie nowego avatara, rowniez z tematyki HIMa
Domia - 20 Listopad 2004, 13:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | trudno napisac ponad 800 postow na temat zwlaszcza w tak krotkim czasie ;] |
hyhhy koles jest lepszy ode mnie | Cytat: | | Zarzucilem sobie nowego avatara, rowniez z tematyki HIMa |
Syo sie zHIMowal ja sie zastanawiam czy sobie nie dac ava z Fredziem Durstem
| Cytat: | | kto to w ogole byl ten plok? |
no wlasnie ja pamietam gdy lazilam po starym forum it.net na free4web to tam byl wlasnie jakis plok ... ale duzo nie pamietam
Vinyanov - 20 Listopad 2004, 14:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura plok - osoba, ktora prawdopodobnie wykorzystala brak zabezpieczenia antyspamowego na F4W i naklikala sie na przycisk "Odpowiedz"
Jesli sie myle, niech zostane poprawiony.
petr - 20 Listopad 2004, 22:07 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Dobra pamiec, Viny
Napisal 800 takich samych bzdurnych tematow naraz. Bylo to jeszcze w czasach, gdy Pastor nie podzielil forum na kategorie tematyczne i wszystkie posty byly w jednym miejscu... Wyobrazcie to sobie Usuwanie tego zajelo naszej trojce (Viny, norMann i ja) pare dni (a przypominam ze wtedy an F4W nie bylo jeszcze panelu modera - trzeba bylo w kazdy temat z osobna wejsc, kliknac usun i jesli dobrze pamietam potweirdzic
ALe chyba z deczka zboczylem z tematu
Powiedzcie, skad wzieliscie swoje avy? Po prostu znalezliscie w sieci, zrobiliscie sami?
Ja swoje avy (i wogole wszelkie obrazki jakich potrzebuje) znajduje zwykle przez wyszukiwarke grafiki Google (polecam!). Moj obrazek byl oryginalnie w takim samym stanie - tylko 2 razy wiekszy Myli sie ktos, kto mysli, ze skleilem go z 4rech zdjec
A jak to bylo z Waszymi?
Domia - 21 Listopad 2004, 10:14 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | Po prostu znalezliscie w sieci, zrobiliscie sami? |
ja znalazlam fote FD, wycielam jego leb i jest hyhy kiedys pomagalam kumpeli robic avatary i teraz mam ich nasiekane na serwerze
pikol - 21 Listopad 2004, 14:47 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ja swoj zanalazlem w sieci i przero bilem bo byl z duzy ale chyba zrobie wlasnego
Vinyanov - 21 Listopad 2004, 15:42 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Piotrek - ale ja nie bylem jeszcze wtedy moderatorem. AFAIR przybylem na forum w okresie, gdy toczyla sie wojna o d*postwo z HTML.
piokl - nie wiem czy wiesz, ale on nadal sie nie wyswietla.
Co do mojego avatara - jego zrodlo to pewna - nie moja - fotografia, ale wykadrowalem i obrobilem go wlasnorecznie.
Domia - 21 Listopad 2004, 16:12 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | Co do mojego avatara - jego zrodlo to pewna - nie moja - fotografia, ale wykadrowalem i obrobilem go wlasnorecznie. |
tak sie zastanawialam Viny ... co wogole przedstawia ten av bo jakos nic tam 'konkretniejszego' nie widze przypomina mi to troche atak z 11.09 taki jakby budynek i cos w niego wlatujacego
pikol - 21 Listopad 2004, 16:13 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ciekawe domia
petr - 21 Listopad 2004, 20:47 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Vin napisał/a: | Piotrek - ale ja nie bylem jeszcze wtedy moderatorem. |
Zostales wlasnie dzieki plok'owi - poprosilem Pastora zeby dodal Was do pomocy.. Ty sie sprawdziles, norMann - jak wiadomo - nie..
| Domia napisał/a: | | tak sie zastanawialam Viny ... co wogole przedstawia ten av bo jakos nic tam 'konkretniejszego' nie widze przypomina mi to troche atak z 11.09 taki jakby budynek i cos w niego wlatujacego |
Wlasnie tez sie nad tym zastanawialem... BTW Twoj av na przejsciowym forum F4W byl chyba fajniejszy
| piokl napisał/a: | | ciekawe domia |
Kolejny tresciwy post. Brawo!
Vinyanov - 21 Listopad 2004, 23:45 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Piotrek napisał/a: | | Vin napisał/a: | Piotrek - ale ja nie bylem jeszcze wtedy moderatorem. |
Zostales wlasnie dzieki plok'owi - poprosilem Pastora zeby dodal Was do pomocy.. Ty sie sprawdziles, norMann - jak wiadomo - nie.. |
Heh, nie wiedzialem. Zawsze wydawalo mi sie, ze ten drugi moderator antyplokowy to byl... jak on sie nazywal... Gohan23? Mgla niepamieci zasnuwa me mysli.
| Cytat: | | Domia napisał/a: | | tak sie zastanawialam Viny ... co wogole przedstawia ten av bo jakos nic tam 'konkretniejszego' nie widze przypomina mi to troche atak z 11.09 taki jakby budynek i cos w niego wlatujacego |
Wlasnie tez sie nad tym zastanawialem... BTW Twoj av na przejsciowym forum F4W byl chyba fajniejszy |
Domia - ciekawe skojarzenie. Tak naprawde to fragment podwozia jakiejs PRLowskiej lokomotywy.
A ten avatar ze starego forum rzeczywiscie jest niezly, ale w tradycyjnej kolorystyce stracilby polowe atrakcyjnosci...
Domia - 22 Listopad 2004, 15:15 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | Tak naprawde to fragment podwozia jakiejs PRLowskiej lokomotywy. |
no comment ja tam autentycznie widze atak z 11.09 ale nie spodziewalabym sie, ze to podwozie jakies PRLowskiej lokomotywy pfff... skad ty wytrzasnales tego ava viny ?
petr - 22 Listopad 2004, 16:55 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Vinyanov napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | | Vin napisał/a: | Piotrek - ale ja nie bylem jeszcze wtedy moderatorem. |
Zostales wlasnie dzieki plok'owi - poprosilem Pastora zeby dodal Was do pomocy.. Ty sie sprawdziles, norMann - jak wiadomo - nie.. |
Heh, nie wiedzialem. Zawsze wydawalo mi sie, ze ten drugi moderator antyplokowy to byl... jak on sie nazywal... Gohan23? Mgla niepamieci zasnuwa me mysli. |
Ale gafa Masz racje, "plikowi" moderzy to Gohan23 i norMann, Ty dolaczyles pozniej
Ale offtopic!
Viny, powiedz mi, gdzie Ty tam widzisz jakas lokomotywe? Moze walniesz nam jakies zblizenie ze strzaleczkami, nie wiem
Co do Twojego starego ava: czemu stracilby na atrakcyjnosci?
SaleiB - 24 Listopad 2004, 18:53 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura domia nie wiem czemu ale przez tego avatara myslisz mi sie z Syem
pozdr
syo - 24 Listopad 2004, 18:57 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | domia nie wiem czemu ale przez tego avatara myslisz mi sie z Syem |
Ale trescia postow sie raczej roznimy, nieprawdaz?
A moze jestem podobny do Freda Dursta?
pikol - 24 Listopad 2004, 18:59 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura no tak na oko to nawet ale zaglosowalwm na saleiB poniewaz ma fajnego rycerzyka
Domia - 24 Listopad 2004, 19:06 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | domia nie wiem czemu ale przez tego avatara myslisz mi sie z Syem |
pff chcesz to moge zmienic ... chyba na tym forum najczesciej zmieniam ava ;]
| Cytat: | | A moze jestem podobny do Freda Dursta? |
Syo tylko ci brak z jakies 15 lat do niego
SaleiB - 24 Listopad 2004, 22:14 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura domia nie zmieniaj jak nie chcesz, i tak sie przyzwyczailem juz do tego ;]
a syo na pewno jest bardziej podobny do FD niz domia wiec moze dlatego mi sie mylilo ;]
pozdr
Domia - 26 Listopad 2004, 15:52 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hmmm ... chyba sobie na stale zmienie ava na tego
jak ktos ma dobra pamiec to wie, ze juz kiedys takiego mialam tylko mam prosbe (moze do Neo, bo ponoc umiesz to robic ) , zeby ktos (o ile by mu sie chcialo ) zrobic z boku taki pixelowy napis DOMIA byloby milo
EDIT-zapomnialam dodac, ze napisik jakby byl pionowo
pikol - 26 Listopad 2004, 20:10 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura kurcze! probuje i probuje i nic! nie moge sobie zrobic avataru!
Domia - 17 Styczeń 2005, 11:01 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| piokl napisał/a: | | kurcze! probuje i probuje i nic! nie moge sobie zrobic avataru! |
zrobilabym ci jakbys byl 1.mniej chamski dla mnie 2. nie odswiezal starych topicow 3. nie nabijal postow ;p jak ktos chce to moge mu zrobic jakis ladny animowany a czy moj bobo jest ladny ^^ ?
kochany nieprawdaz ? dodam do tego sobie jakis animowany napisik domia i tego juz na pewno sobie zostawie dluzej niz 2 tygodnie
EDIT - pisze mi, ze adres jest nieprawidlowy a jak juz mi sie udalo wstawic to mam x SaleiB poradzilbys cos na to ? moze jakbys ty mi wstawil to by zadzialalo ... baldzio ploooosie adresik http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG
SaleiB - 17 Styczeń 2005, 19:44 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| piokl napisał/a: | | kurcze! probuje i probuje i nic! nie moge sobie zrobic avataru! |
| domia napisał/a: |
EDIT - pisze mi, ze adres jest nieprawidlowy a jak juz mi sie udalo wstawic to mam x SaleiB poradzilbys cos na to ? moze jakbys ty mi wstawil to by zadzialalo ... baldzio ploooosie adresik http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG |
ja nie wiem co wy macie za problem z wstawieniem tego avatara wystarczy we wlasnym profilu w odnosniku do zewnetrznego Avataru wpisac adres URL obrazka (czyli w twoim przypadku http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG), nawet dziecko to potrafi
btw zadna inna opcja nie dziala, gdyz na tym serwerze nie moza wysylac plikow za pomoca php, nad czym rowniez ubolewam
[offtop mode on]
2. nie odswiezal starych topicow |
hmm co macie do odswiezania starych topicow? dogolnie to dzialaniejest dobre, o ile ma jakis sens odswiezanie jakiegos topicu, np odswiezanie 'Lupidubudu' nie mialo sensu
[offtop mode off]
pozdr
Davo - 17 Styczeń 2005, 21:13 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura I just can't find an avatar I like.
Domia - 18 Styczeń 2005, 10:55 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| SaleiB napisał/a: |
EDIT - pisze mi, ze adres jest nieprawidlowy a jak juz mi sie udalo wstawic to mam x SaleiB poradzilbys cos na to ? moze jakbys ty mi wstawil to by zadzialalo ... baldzio ploooosie adresik http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG |
ja nie wiem co wy macie za problem z wstawieniem tego avatara wystarczy we wlasnym profilu w odnosniku do zewnetrznego Avataru wpisac adres URL obrazka (czyli w twoim przypadku http://eeli.w.interia.pl/bobod.JPG), nawet dziecko to potrafi |
czy to moja wina, ze jak wpisuje tam URL, to albo mi wyskakuje, ze adres obrazka jest nieprawidlowy,a jesli juz wejdzie to mam czerwony x nie wiem czym to jest spowodowane, ale dzieki temu niedlugo bede miala opinie 'dziecka, ktore samo se nie potrafi ava wgrac' dziekuje ^^
SaleiB - 18 Styczeń 2005, 21:52 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | czy to moja wina, ze jak wpisuje tam URL, to albo mi wyskakuje, ze adres obrazka jest nieprawidlowy,a jesli juz wejdzie to mam czerwony x |
widocznie wpisalas to nie tam gdzie trzeba (a nawet na pewno tak bylo! ) bo we wlasciwosciach tego obrazika byl adres forumowy, czyli prowadzacy do katalogu z obrazkami wgranymi na forum, ktory jak wiadomo jest i pozostanie pusty
| Cytat: |
dzieki temu niedlugo bede miala opinie 'dziecka, ktore samo se nie potrafi ava wgrac' dziekuje |
nie ma za co
pozdr
syo - 18 Styczeń 2005, 22:12 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Wow, mam 7 glosow Moze to przez moj nowy avek? Jakie sa Wasze opinie na jego temat?
petr - 19 Styczeń 2005, 11:49 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura powiem ogolnie, nie podoba mi sie ze tak czesto zmieniasz sobie avy... jak juz sie do jakiegos przyzwyczaje to bec - masz inny ten jest ok, ale pamietam ze jakis z poprzednich byl wg mnie lepszy
Vinyanov - 19 Styczeń 2005, 14:55 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura O, nie! Ten jest zdecydowanie the best. Kolory swietnie dobrane.
Nie zmieniaj.
Domia - 18 Luty 2005, 18:18 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura a ja bede szczera i powiem, ze z Ville byl lepszy ten jakos mi przypomina tego goscia od super latajacych dyskow hyh... ja mam problem jak zwykle ktorego ava mam wziac ???? wiem, ze robie to za czesto ale po prostu po jakims czasie mnie nudzic ten stary ekhm... no wiec podpowiadajcie, ktory ladniejszy, lepszy, fajniejszy itp.
syo - 18 Luty 2005, 20:07 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Oba mi sie nie podobaja
Domia, daj swoje zdjecie z profilu z epulsa
Domia - 18 Luty 2005, 20:41 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Cytat: | | Domia, daj swoje zdjecie z profilu z epulsa |
buahahahahahahaha xD juz pedze wygladam na nim jak jakis lump :wpale: o_O ... nie wiem czemu ale jakos takos wyszlo moze zmienie na czarno-biale no chyba, ze ktos chce sie dolozyc do skanera
Robee - 22 Kwiecień 2005, 08:25 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Reaktywacja
Ja sobie dalem awa z moim ulubionym Raulem
Domia - 14 Czerwiec 2005, 16:16 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura reaktywacja vol. 2 albo part 2 jak chcecie ;P
podoba sie wam moj now av ^^ ?
mattirab - 14 Czerwiec 2005, 19:24 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Niezly, Domia, a jak moj? Samochod Mitsuoka Orochi, zobaczcie to auto w powiekszeniu:
http://avtobazar.com/mitsuoka/orochi.htm
I jak?
Robee - 14 Czerwiec 2005, 19:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Taa, domia ma spox
mattirab - fajny, ale za maly
A ocenicie moj?
mateczko - 15 Czerwiec 2005, 07:35 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura fajny
tajek - the best:D
SaleiB - 13 Październik 2005, 20:26 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura zmienilem swoj wysluzony avatar na wlasne zdjecie chodzilo mi o to zeby nie kojarzono mnie z jakims azjata z settlersow, tylko ze mna co o tym sadzicie ?:D
pozdr
Laura_x - 13 Październik 2005, 20:29 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Avatar moze byc :DDDDDD a co sadzicie o moim avie :DDDDD
domaz - 13 Październik 2005, 20:44 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura nie nam sie wypowiadac czy ten av fajny tylko kobitom ;D
Laura_x - 13 Październik 2005, 20:51 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hehe a ile tu widzisz kobit Bo tylko ja i Domia tu jestesmy cala reszta kobiecego polswiatka It gdzies zwiala a jedna wypowiedz na temat mojego ava...bez jaj panowie no gadajcie, czy moj av soie wam podoba bo kto nanim jest, chyba dodawac mnie musze no chyba ze w Tomb Raidera nie graliscie
Domia - 13 Październik 2005, 21:39 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Bardzo fajne Pamietam jeszcze zdjecie z fanklubu, to w okularach i musze przyznac, ze wyladniales
A i nigdy Cie nie kojarzylam jakos z settlersami, tylko nie wiem czemu, z samurajami
syo - 13 Październik 2005, 22:50 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Sal - n1
Laura - n1 :*
A moj ?
Laura_x - 13 Październik 2005, 22:53 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Syo - dla mnie jest swietny :*
SaleiB - 14 Październik 2005, 09:16 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Domia napisał/a: | musze przyznac, ze wyladniales |
dobrze ze nie wylysialem
| Domia napisał/a: |
A i nigdy Cie nie kojarzylam jakos z settlersami, tylko nie wiem czemu, z samurajami |
no pewnie przez tego avatarka z samurajem (z settlersow )
laura: bardzo ladna lara croft
pozdr
Vinyanov - 14 Październik 2005, 11:28 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Sal - lubie avatary z pomyslem. Moze ustawisz przezroczystosc na obszarze dymku? Wtedy bedzie wygladal dobrze przy wszystkich postach.
Robee - 14 Październik 2005, 12:09 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Heh fajny awek SaleiB. Viny ma tez ciekawy awek
A moj jest ladny?
Domia - 14 Październik 2005, 14:11 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Syo - twoj av jest tak tajemniczy, ze az sie go boje
Robee - no oczywiscie, ze ladny Podobaja mi sie kolorki
Btw kto zgadnie, ktoz to na moim avatarze, dostanie... ymm... buziaka ? (Jakby ktos byl zorientowany, to moze powiedziec rowniez, coz to za piosenka i gdzie byla wykonywana )
domaz - 14 Październik 2005, 14:18 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Na twoim avatarze jest gitarzysta.
Jest to piosenka rockowa.
Byla wykonywana na scenie.
buzi prosze
Domia - 14 Październik 2005, 14:19 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| domaz napisał/a: | Na twoim avatarze jest gitarzysta.
Jest to piosenka rockowa.
Byla wykonywana na scenie.
buzi prosze |
mattirab - 14 Październik 2005, 17:16 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Jest to ? JAZYMS ? z Metalliki ? Piosenka - Notting else matters ?
Domia - 14 Październik 2005, 17:20 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Mattirab baaaardzo blisko Tak jest to James (albo Jaymz, jak chcesz ) z Metalliki, ale piosenka - Frantic Wykonywana na MTV Icon: Metallica
Buzi dostajesz :*
Kunio - 15 Październik 2005, 21:10 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ja to dopiero mam Avatar
Zmienilem przed chwilka
Domia - 15 Październik 2005, 21:12 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Kunio napisał/a: | Ja to dopiero mam Avatar
Zmienilem przed chwilka |
Bardzo fajny Uwielbiam cokolwiek z kotami Kocham je Ostatnio ciagle mecze rodzicow, abysmy sobie takowego sprawili Ale cos mi to kiepsko idzie...
Kunio - 15 Październik 2005, 21:15 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Zgadzam sie z Toba
Ja tez uwiebiam koty i mam jednego juz , ale juz starego
Moj kolega ma 3 male kotki i jednegostarego
Edit:I 2 Psy
Laura_x - 15 Październik 2005, 21:18 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Heh Kunio avatarek niezly :DDD mam taka ogromna galerie smiesznyc rysunkow (ok 10 000) na kompie :DDDD i z kotkami mam ok 1 000 :DDDD ten tez gdzies mam, co Ty nmasz na avie ale i tak pomysl fajny
Kunio - 15 Październik 2005, 21:20 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
10 000 O kurczak ja mam gdzies z 500 smiesznych obrazkow
W tym rekordzie nigdy Tobie nie dorownam
Laura_x - 15 Październik 2005, 21:23 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hehe no wiekszosc sciagnieta ze stronki http://www.funpic.hu/en.index.php no, ale niektore i z polskich stron sciagnelam i mam je na 2 plytkach nagrane ale jeszcze pewnie dojda nowe niedlugo xDDDDD
aaa i przepraszam za offtopa
Vinyanov - 15 Październik 2005, 22:06 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Robee napisał/a: | Viny ma tez ciekawy awek |
Gdybys ty wiedzial, ile czasu poswiecilem na zadbanie, aby zrzut ekranu zalapal mi kursor!
| Cytat: | A moj jest ladny? |
Zebys wiedzial. Przypomina mi jeden z moich... Ale nie moge go znalezc...
mattirab - 16 Październik 2005, 12:52 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ja zstanawiam sie nad zmiana avatarka, ale w grafice w googlach niewiele moge znalezc.
Domia - 16 Październik 2005, 13:23 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| mattirab napisał/a: | | Ja zstanawiam sie nad zmiana avatarka, ale w grafice w googlach niewiele moge znalezc. |
Powiedz tylko, czego Ci trzeba, a ja juz (moze) cos zdzialam
Laura_x - 16 Październik 2005, 13:27 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura xD a sadzicie, ze moj avatar nie wymaga retuszu sadzicie, ze naprawde jest dobry
mattirab - 16 Październik 2005, 15:59 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Znalazlem cos ciekawego - Zinedine Zidane. Jak sie podoba?
Domia - 16 Październik 2005, 16:04 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| mattirab napisał/a: | | Znalazlem cos ciekawego - Zinedine Zidane. Jak sie podoba? |
Jak dla mnie moglby byc troche mniejszy.
syo - 16 Październik 2005, 16:30 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Domia napisał/a: | | Jak dla mnie moglby byc troche mniejszy. |
Powinien.
Vinyanov - 16 Październik 2005, 16:33 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Domia napisał/a: | | mattirab napisał/a: | | Znalazlem cos ciekawego - Zinedine Zidane. Jak sie podoba? |
Jak dla mnie moglby byc troche mniejszy. |
Hi, hi!
syo - 16 Październik 2005, 18:47 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura AHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
LEO - 16 Październik 2005, 18:56 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura MA moze ktos program MACROMEdia FLASH MX, bo jak chcialem sciagnac to kupa jest na tym google. Musze sobie jakiegos avatarka strzelic
pozdr
Kunio - 16 Październik 2005, 19:10 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura No Mattirab powiem szczeze ze tamten byl fajniejszy
mattirab - 16 Październik 2005, 19:44 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Tez tak uwazam, ale mialem go raczej dosc. Chcialem na cos z pilka zmienic i znalazlem to.
Robee - 16 Październik 2005, 20:32 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ja mam LEO macromedie
Zrobic Ci cos?
LEO - 16 Październik 2005, 20:41 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Robee przeslij mi na maila leonica@o2.pl ile zajmuje??
Laura_x - 16 Październik 2005, 20:49 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura matti -> ten avatar nie jest zly, no ale moze bys dal innego pilkarza xD moze... Rasiaka xD nie no zartuje oczywiscie ten moze byc
mattirab - 16 Październik 2005, 21:06 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Moze logo Realu wstawie? Zobacze.
Laura_x - 16 Październik 2005, 21:08 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura wedlug tej reguly ja powinnam wstawic logo Barcelony lub Wisly Krakow
Domia - 16 Październik 2005, 21:13 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Matti - moze cos takiego
http://www.gorgesoccer.ca...ccer%20Ball.jpg
Oczywiscie pomniejszone. Osobiscie nie lubie Realu, wiec twoj avatar szczegolnie mi do gustu nie przypadl, ale nie mowie, ze jest zly
Kunio - 16 Październik 2005, 21:19 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Tajek ma zawalistego ava i podpis
Robee - 16 Październik 2005, 21:21 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Mattirab - a Raulik?
LEO - 16 Październik 2005, 21:29 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ROBEE fenk ju z avatarka.
Robee - 16 Październik 2005, 21:30 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ni ma za co
Kunio - 16 Październik 2005, 21:34 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Spoko avek Leo
LEO - 16 Październik 2005, 21:36 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura O.K fenks,ale nie robcie siary bo bany dostaniemy.
Laura_x - 16 Październik 2005, 21:38 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura LEO -> avatarek masz teraz naprawde super ja tez sobie niedlugo chyba zmienie
Robee - 16 Październik 2005, 21:44 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura LEO - to temat o awatarach wiec mozna komentoac czyjes awki chyba
Kunio - 16 Październik 2005, 21:47 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Racje Robbe
Laura tez ma fajny
Domia - 16 Październik 2005, 21:49 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Robee napisał/a: | LEO - to temat o awatarach wiec mozna komentoac czyjes awki chyba |
Sorry, ze sie wtracam, ale tu sie robi coraz wiekszy smietnik... Bo co to za komentowanie, jak jest dyskusja typu:
User X: User G masz fajny avatar
User G: Dzieki
User X: Nie ma za co
...
I tak pare razy.
LEO - 16 Październik 2005, 21:58 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Oki, ale LAura tez ma spoko ava, zmien sobie na jakiegos bardziej sexy lol. :570:
mattirab - 17 Październik 2005, 17:36 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Raulik - fajny pomysl, ale poszukam wieczorkiem jakiegos lepszego.
Laura_x - 17 Październik 2005, 20:10 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura matti -> juz wieczorek, gdzie ten nowy avatarek :DDDDD
mattirab - 18 Październik 2005, 15:19 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Zmienilem, prawdopodobnie nie na dlugo, ale mam cos fajnego - logo Tenerife <lol> (zespol z 2. ligi hiszpanskiej).
Domia - 18 Październik 2005, 15:23 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Matti - av nie dziala
Laura_x - 18 Październik 2005, 15:36 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura hymm no wlasnie tez chcialam to zglosic matti, zanim napiszes posta o avie, to sprawdz, czy tego ava widac
mattirab - 18 Październik 2005, 19:21 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Sprawdzalem, ale myslalem, ze potem bedzie chodzil. LoL. Ale poprawie na cos ciekawego.
mattirab - 18 Październik 2005, 19:34 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Dbl post, sorka.
No! Mam!
Kunio - 18 Październik 2005, 19:35 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ja sobie chyba nigdy nie zmienie tak misie spodobal
Domia - 18 Październik 2005, 19:43 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Mattirab - bardzo fajny Powoduje tak jakby usmiech na twarzy Tylko jeden mankament: ... ciut za duzy.
Laura_x - 18 Październik 2005, 20:11 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura matti -> avatarek zajebisty nie zmieniaj go
Domia -> a co w tym zlego, ze za duzy
syo - 18 Październik 2005, 20:18 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Laura_x napisał/a: | | a co w tym zlego, ze za duzy |
To, ze pole z imionami sie rozciaga i powstaje nielad na forum. Proponuje o wniesienie limitow na rozmiar avatara. ; ]
domaz - 18 Październik 2005, 20:21 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura ale mi sie wydaje ze laura lubi jak u faceta jest cos duzego
syo - 18 Październik 2005, 20:28 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| domaz napisał/a: | | ale mi sie wydaje ze laura lubi jak u faceta jest cos duzego |
Alez mam.. moja sygnatura jest duza.. :570:
Laura_x - 18 Październik 2005, 20:36 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura domaz -> a co Ty sie od razu watkow erotycznyc czepiasz... widac, komu tylko jedno w glowie (hymmm to ja tez sie zaliczam do twej grupy osob xD )
domaz - 18 Październik 2005, 20:40 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| Laura_x napisał/a: | domaz -> a co Ty sie od razu watkow erotycznyc czepiasz... widac, komu tylko jedno w glowie (hymmm to ja tez sie zaliczam do twej grupy osob xD ) |
no wlalsnie I KTO TO MOWI
Laura_x - 18 Październik 2005, 20:41 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura domaz -> ale na pewno nie mysle o sexie tak czesto jak Ty a jak chcesz o sexie pogadac, to zapraszam do odpowiedniego topicu
tajek - 18 Październik 2005, 20:48 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura yy zadnych limitow nie dawajcie .. jest fajnie tak jak jest...
A co do ankiety na temat kto ma najlepszy av.. to proponowal bym zrobic nowa?
Laura_x - 18 Październik 2005, 20:49 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura tajek ma racje, trzeba uaktualnic ta ankiete... bo kilka nowych userow doszlo, kilka odeszlo, wiec troche jest zamieszania...
Robee - 31 Październik 2005, 21:00 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Mam nowego awka, chce go wgrac i mam, ze podany adres obrazka jest nieprawidlowy.. a na innym forum sie wgral
Domia - 16 Listopad 2005, 17:16 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Proponowalabym zmienic temat na "Najfajniejsze avatary i sygnatury", bo mam pytanie skierowane do petra - czy ten tekst w twojej sygnaturze, to nie czasem kawalek piosenki Depechow ? Czy to moze przypadkowo?
petr - 2 Grudzień 2005, 14:09 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Nie wiem tego, nie ja to pisalem...
Co to za piosenka?
Domia - 2 Grudzień 2005, 15:44 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura "Enjoy The Silence", mysle, ze jest na tyle popularne, ze powinienes znac przynajmniej remixa z 2004 roku
Robee - 7 Grudzień 2005, 16:07 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Zmienilem sobie awka na swiatecznego.. ladny?
mattirab - 7 Grudzień 2005, 18:14 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura No, a jaki? Pewnie, ze ladny, w czym zrobiles taki ruchomy klip?
Robee - 8 Grudzień 2005, 13:12 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Macromedia Flash MX
petr - 8 Grudzień 2005, 18:18 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Ok, pozwolilem sobie uaktualnic ankiete...
1) kolejnosc wg aktualnej ilosci postow
2) dla niektorych zabraklo miejsca - takich wpisujemy w swoim poscie (glupie phpBB, tylko 14 opcji ankiety max )
3) jest nas malo, wiec zeby bylo ciekawiej glosujemy na dwa avy ;p
Co do mnie - pozwole sobie zmienic swoj zestaw dopiero po glosowaniu ;]
Robee - 8 Grudzień 2005, 18:20 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura
| petr napisał/a: | | 2) dla niektorych zabraklo miejsca - takich wpisujemy w swoim poscie (glupie phpBB, tylko 14 opcji ankiety max n ) |
W panelu admina chyba sie da ustalic maxymalna liczbe opcji ankiety.
petr - 8 Grudzień 2005, 18:45 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura A to ciekawe... ;] Widac jeszcze wiele nie wiem o forach ;]
Tak czy owak, to juz nie moja dzialka - jak przyjdzie Vin lub Sal i przestawia na.. 20 ;] to mozna zrobic nowa ankiete...
ReVan7 - 21 Grudzień 2005, 23:32 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura A m sie podoba avatarek JB heh
N3T - 4 Styczeń 2006, 19:12 Temat postu: Najfajniejszy avatar / sygnatura Glosowalem na Syo`a i Tajka.
|
|