| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Najbardziej zakręcone i odjechane rymy ; p
Laura_x - 7 Maj 2007, 22:45 Temat postu: Najbardziej zakręcone i odjechane rymy ; p j.w
piszcie tutaj swoje najbardziej zakręcone/odjechane rymy, jakie mieliście okazje stworzyć ; p
petr - 7 Maj 2007, 22:54 Temat postu: Odp: Najbardziej zakręcone i odjechane rymy ; p Artur tworzy świetne rymy, pamiętam jego życzenia na wielkanoc jakie wszystkim składał.. ;P Może coś napiszesz na poczekaniu, hm?
Ja jestem w tym kiepski, moje rymy zazwyczaj są po prostu debilne xd Po prostu sprawia mi ogromną trudność znalezienia rymu do dowolnego słowa, a jak już znajduję, to przez przypadek..
Przykładowo - fragment mojego jakże zajebistego wiersza napisanego na fali zauroczenia pewną dziewczyną ze szkoły - ponad rok temu, ekhm:
"Jakkolwiek by nie brzmiało // imię z 1a dziewczyny // jak muzyka będzie mi grało
I tu jest rym! Kiepski jakościowo, ale jest! No i dalej, po fragmencie który mi umknął:
"Sam chciałeś tego // Co teraz poczniesz, kolego?" XDDDD
śmiech na sali! Nie dało się inaczej napisać, samo się nasunęło XDD Po takim betonie postanowiłem, że moje wiersze będą białe. Nie mam talentu do rymów
Artur - 7 Maj 2007, 23:26 Temat postu: Odp: Najbardziej zakręcone i odjechane rymy ; p Trzeba znać technikę. Ja udzieliłem dwóm osobom lekcji rymów na gg. xD Mogę wymyślić rym jaki chcesz.
A wiersz to proszę bardzo:
Są Wielkanocne święta
Bardzo ładne kurczęta
W poniedziałek mokre lanie
Smaczne jajka na śniadanie
Brak świątecznych awantur
Życzy Icytowerowcom Artur
Worm 96 - 10 Listopad 2007, 16:38
SialalaBamba mój kolega wpadł do szamba napił sie gnoju i koniec przeboju!
|
|