| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Śmietnik - Turniej IT dla poczatkujacych
solmat - 10 Kwiecień 2004, 18:03 Temat postu: Turniej IT dla poczatkujacych Jest to turniej dla osob ktorych rekordy to: 400-500 belek. Ja sie zapisuje. jak co to na priv
Domia - 10 Kwiecień 2004, 20:42 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych 400-500 a moze od 0 do 500
Fayl - 11 Kwiecień 2004, 10:14 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych Syo, masz konkurencje, Solmat przez 2 dni zorganizowal 2 turnieje
PS. ten turniej tez nie dla mnie...
Domia - 11 Kwiecień 2004, 12:36 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych mimo ze mam 474 floor to nie wezme udzialu zreszta te turnieje organizowane przez solmata sa bez sensu,bez zadnych regul, nie maja tego czegos co maja turnieje organizowane przez naszego glownego organizatora Syo
Fayl - 11 Kwiecień 2004, 12:38 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych Solmat, wlasciwie to pisales, ze twoj rekord to 250, wiec chyba nie spelniasz wymagan 400-500
solmat - 11 Kwiecień 2004, 13:14 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych moj stary rekord to 250 a zamierzam go pobic przed turniejem
solmat - 11 Kwiecień 2004, 13:19 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych skoro niepodobaja sie wam moje turnieje uniewazniam je ale zato zrobie jeszcze jeden turniej takze patrzcie uwaznie
Domia - 11 Kwiecień 2004, 14:12 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych matko boska
1.nie pisz tego samego postu w trzech roznych tematach
2.daj se siana z turniejami
3.i tak nie zostaniesz moderem
4.zrobiles doubleposta
PS-mam prosbe do wielkiej piatki zrobcie cos z nim bo mi nerwy puszczaja
tajek - 11 Kwiecień 2004, 14:14 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych Mi tez nerwy puszczaja , nawet juz mu dalem ostrzezenie , po daniu mu ostrzezeni co zobaczylem ? 2 nowe jego tematy ktore mialy te sama tresc ale inne nazwy
Poczekam jeszcze na jednego forumowaicza co sadzi o jego tematach jak powie usunac to je usune
Doktor(wiko) - 15 Kwiecień 2004, 14:52 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych Niech ja bede tym "jednym forumwiczem". Dostaje ataku (tu dowolna choroba obiawiajaca sie wqrzeniem na solmatow). Na to mi sie normalnie nie chce patrzec...
| tajek napisał/a: | | Poczekam jeszcze na jednego forumowaicza co sadzi o jego tematach jak powie usunac to je usune |
Fajnie miec wladze. No tajek, usuwaj!
CelseR - 18 Kwiecień 2004, 12:02 Temat postu: Turniej IT dla pocz?tkuj?cych
| solmat napisał/a: | | moj stary rekord to 250 a zamierzam go pobic przed turniejem |
o kurcze nie jestem najgorszy. ufff... moj rekord to ok. 350 hehehe
|
|