Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - Powrót w wielkim stylu!

pikol - 15 Wrzesień 2007, 23:05
Temat postu: Powrót w wielkim stylu!
no wiec dzień dobry cześć i czołem! nowi zapytają skad się wziołem? jestem sobie pikol i kiedyś odzszedłem z tego forum ale wróciłem!! cieszycie sie?
mattirab - 15 Wrzesień 2007, 23:23

Ja się cieszę, jak niemogę! (nie no, może nie aż tak bardzo) ;) Ale czy to nie będzie przypadkiem taki powrót? Mam nadzieję, że nie... i mam nadzieję, że aktywność nam trochę podskoczy...
syo - 15 Wrzesień 2007, 23:56

Witaj, forum chyba zaczyna odżywać :)
pikol - 16 Wrzesień 2007, 15:14

mattirab: oczywiście że nie ten powrót jest na serio już po egzaminie klas 6! ;-)
ale widze że dosyć dużo sie tu pozmieniało ktoś mi napisze te naj naj najważniejsze rzeczy, które się stały przez ten czas? bo jak mam przegladać całe forum to wiecie

Devlin - 20 Wrzesień 2007, 13:12

Witam ;) Zmieniło się niemal wszystko więc lepiej sam zacznij przeglądać tematy ;)
Nie mogę powiedzieć nic więcej bo odeszłeś prtzed moim przyjściem ;)

pikol - 20 Wrzesień 2007, 15:14

ale jednio jest niezmienione przez chyba rok czy nawet 2 lata nie ruszyliście miasteczka??!!! ******* ******* ******* ****** do ***** ****** niech no tylko dostane tego kogos kto mial to zrobic w swoje rece!! a tak nawiasem JK jeszcze jest?
mattirab - 20 Wrzesień 2007, 15:16

Nie ma go. Wyparował wraz z Miasteczkiem. Z Domią też dzieją się dziwne rzeczy. Niby jest, niby jej nie ma ;) .
Vinyanov - 20 Wrzesień 2007, 15:30

pikol napisał/a:
ale jednio jest niezmienione przez chyba rok czy nawet 2 lata nie ruszyliście miasteczka??!!!

Samo zauważenie, że nie ruszyliśmy tego działu, zajęło ci pięć dni. Uważam, że wobec tego jesteśmy usprawiedliwieni, że nam ruszenie zajęło całe pięć kwartałów. :P

pikol - 20 Wrzesień 2007, 16:06

wiesz viny I gimnazjum = dużo lekcji dlatego nie moge siedziec tutaj w nieskończonosc