| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polskie turnieje - Turniej Icy Tower 2 (kwasek)
kwasek - 30 Wrzesień 2007, 09:38 Temat postu: Turniej Icy Tower 2 (kwasek) Uwaga! Już nie długo wystartuje nowy polski Turniej Icy tower! Informacje o nim znajduja sie ponizej:
-> Zapisy na kwasek11@o2.pl
-> Zapisać się możesz od 30.09 do 10.10
-> Jezeli chcesz sie zapisac, w mailu musisz napisac twoj nick, e-mail i twoja najlepsza powtorke flor!
-> W trakcie turnieju powtorki wysylamy do 19 a wyniki ukaza sie nastepnego dnia lub w tymsamym dniu
-> Nie ma zadnych hasel, ale patrze na date.
-> Kategorie: Combo,flor,score,nml
Startujemy tak:
11.10 Grupa A i Grupa B : kategorie: A-combo B-flor
12.10 Grupa C i Grupa D : kategorie: C-score D-NML
13.10 Ćwierć finał (jezeli bedzie za malo graczy, cwierc final sie nie odbedzie)
14.10 Pól final
15.10 Final
Mam nadzieje ze zapisy nie beda skladane tutaj tylko pod adfresem e-mail.
Jezeli cos jest wam nie wiadome prosze pisac to tutaj w postach.Rozszerze izastanowie sie nad kazda wasza opinia.Zycze powodzenia!!!
Uczestnicy:
Kwazi-modo
Syo
Pirochemik
Boru
mattirab
narc-red-blue
UWAGA!!!
Jezeli bedzie ponizej 10 graczy na turnieju, nie startujemy w grupach tylko na punkty.
Doob - 30 Wrzesień 2007, 09:52
To po raz drugi, powodzenia!
szczegolnie..
| Cytat: | | i twoja najlepsza powtorke flor! |
.. z tym punktem bo nie kazdyzapisuje swoje rekordy.
kwasek - 30 Wrzesień 2007, 10:58
Dlaczego tobie sie nie podoba moj turniej Doob?
Doob - 30 Wrzesień 2007, 11:19
A czy ja powiedzialem ze sie niepodoba? Poprostu juz raz probowales cos zrobic i miales wpadke z fake kontami (i tu mozesz sie cieszyc ze nie dostales bana, bo gdyby byl wiekszy ruch na forum to mysle ze petr bez wyrzutow sumienia by cie zbanowal ) a trudno jest komus zaufac 2 raz..
Pirochemik - 30 Wrzesień 2007, 12:28
No w sumie to my w jeden dzień sebral;iśmy 5 osób(?) także mam nadzieje że teraz wszyscy się zapiszą:P Ja wchodze:P ale czemy tylko combo?? nie możę być więcej kategori, jak za czasów kiedy nie grałem w turnieje, bo nie umiałem jeszcze grać:p Powtórki nie wytśle bo jest w ns high score na fld:P Co do rekordów dziwne że nie każdy je zapisuje:P datę można zmienić.. takżę niue ważne jest jaka jest data, ale licze na szzerość:P
syo - 30 Wrzesień 2007, 13:10
Wchodzę.
Moja powtórka Floor jest na liście na ITC.
Devlin - 30 Wrzesień 2007, 13:24
A ja nie wchodzę Za mało mam czasu by grać
Co do tego, że jest tylko jedna kategoria to wyniki można ogłosić bez turnieju Było by tak:
| Kod: | 1. Pirochemik - 640-690
2. Devlin - 530-580
3. Syo - 480-530, itd. |
@Kwasek: Doob taki jest i trzeba z tym żyć
@Doob:
Doob - 30 Wrzesień 2007, 14:07
| Pirochemik napisał/a: | | Co do rekordów dziwne że nie każdy je zapisuje |
No bo po co mam zapisywac takie 500 floor jak to zaden wynik. Pochwale sie na forum i to mi wystarczy. Nie musze odrazu 'Patrzcie jak ja gram!' bo tak naprawde moj styl jest chalowy. Zapisuje jedynie powtorki z pojedynkow. A nawet jesli, obecnie nie posiadam swojej rekordowej powtorki z floor (i to mnie dyskwalifikuje?) gdyz to bylo z miesiac temu na starym sprzecie ktory juz dawno zostal rozebrany na najmniejsze czesci.
Boru - 30 Wrzesień 2007, 14:46
Zapisalem sie
Moj pierwszy turniej :]
Tylko wiecej kategorii prosze
kwasek - 30 Wrzesień 2007, 16:42
zgadzam sie z wami, dodalem kategorie flor i score i NML:) Dzieki za zapisy
Pirochemik - 30 Wrzesień 2007, 17:07
Ja kiedy miałem floor 488 każdą powtórke zapisywałem i nie dlatego żeby komuś się chwalić,(bo rzadko coś wyśle, zazwyczaj JB mnie zmusza) ale robiłem to tylko dla siebie:!! Devlin mogę się założyć żę nie zrobię combo wyżej niż 600, poza tym myśle że ty możesz zrobić dużo lepszy, od czasu pobicia 756, nie grałem na kombo wcale, do tego to był przypadek, bo ani razu więcej nie pobiłem starego(646) do tego Syo , może mieć również dużo więcej, nie przesądzaj z góry, poza tym gra dużo osób, więc... hmm. ja zawsze chciałem spr. chodzisz wtedy wiedziałem że mój wynik był z góry przesądzony, teraz każdy rywalizuje między swoim rywalem, z stopnia wyżej czy niżej, dla mnie Syo, Devlin to osoby z którymi zależy mi na rywalizacji,...
[edit] Jest więcej kaegori, i już się ciesze ciekawią mnie wyniki, jaka jest data gry??
kwasek - 30 Wrzesień 2007, 18:06
data gry napisana jest w temacie
Boru - 30 Wrzesień 2007, 18:19
Nigdy nic nie wiadomo
Postaram sie zaskoczyc was jakims rekordem
Pirochemik - 30 Wrzesień 2007, 18:59
| kwasek napisał/a: |
-> Zapisy na kwasek11@o2.pl
-> Zapisać się możesz od 30.09 do 10.10
-> Jezeli chcesz sie zapisac, w mailu musisz napisac twoj nick, e-mail i twoja najlepsza powtorke flor!
-> W trakcie turnieju powtorki wysylamy do 20 a wyniki ukaza sie nastepnego dnia.
-> Nie ma zadnych hasel, ale patrze na date.
-> Kategorie: Combo
|
Tzn, jest data zapisu i godzina gry, ale konkretnie dnia nie widze, pierwszy raz biore udział, więc nie wiem jak tyo działa:P
kwasek - 30 Wrzesień 2007, 19:17
no przecierz jest data , wiecmozesz sobie spojrzec nakalendarz ktory to dzien
Boru - 30 Wrzesień 2007, 19:20
11.10 to nie godzina, tylko data. Moze dlatego cos ci sie pomylilo
Pirochemik - 30 Wrzesień 2007, 19:37
o Bożę wybaczcie ... taki błąd, nie wiem co mi się uwidziało:P na starość ślepieje:P(nie śmiejcie się aż tak z mojej głupoty:D)
kwasek - 30 Wrzesień 2007, 19:41
tak Boru.
11.10 to data czyli np. 11 pazdziernik, a gracie do20 , i do 20 musicie wyslac wasze powtorki.
PS: zauwazyliscie duza liczbe nowych graczy na forum?
Pirochemik: Wiem, ze startujesz po ra zpierwszy w turnieju, wiec jezeli bedziesz mial pytania lub prooblemy dotyczace turnieju to pisz na gg lub na kome
Doob - 30 Wrzesień 2007, 20:13
[OT]
| kwasek napisał/a: | | PS: zauwazyliscie duza liczbe nowych graczy na forum? |
Kolejne Twoje konta?
[/OT]
Poczekam, zobacze moze jednak warto bedzie sie zapisac
@down
OK, wymiekam ._. rozgryzles mnie..
Pirochemik - 30 Wrzesień 2007, 20:27
Doob przestań być tak nie entuzjastycznie nastawiony, bez przesady, i nie czekaj tylko zapisuj się!!!!!!!!!!! chyba że wymiękasz:P(żart)
kwasek - 1 Październik 2007, 16:13
nie zmuszajmy Dooba, a jezeli bedzie chcial to sie zapisze:)mieliscie wszyscy racje, ze jedna kategoria to za malo, wiec dopisalem jeszcze 3. chcialbym wiedziec tylko czy jestescie zadowoleni, ze startujemyw grupach?
syo - 1 Październik 2007, 16:16
Jak narazie na tą ilość osób grupy wydają się pomysłem chybionym. Ale poczekamy zobaczymy.
kwasek - 1 Październik 2007, 17:03
wiem, zenarazie jest maloosobale mam nadzieje ze zapisze sie wiecej:)w koncu mamy duzo czasu na zapisy i spogladajac na date to jest drugi dzien zapisow. wiec nie mamy sie niczym zamartwiac , poniewaz napewno zapisze sie jeszcze wiele osob z tego co czuje.
Myslalem dzisiaj rano sobie nadtym, aby wszystkie wasze nadeslane powtorki do mnie, z filmowac przez kamerke. tylko problem jest z tymgdzie to wrzucic.Co wy na to ???
Ma ktos jakis pomyslgdzie te filmiki mogloby wrzucic?
Pirochemik - 1 Październik 2007, 18:17
You8 tube nawet ja moge to zrobić,, ale po co?>? dla mnie nie zbyt dobre posunięcie.. jak chcesz
kwasek - 1 Październik 2007, 19:51
nie sugeruje ze to zrobie tylko pisze moj pomysl, ale nie wiem zy to wypali
Devlin - 2 Październik 2007, 14:53
Kwasek zrób coś z awatarem bo na tek krzyżyk patrzeć nie mogę...
Devlin - 2 Październik 2007, 14:56
| Pirochemik napisał/a: | | Devlin mogę się założyć żę nie zrobię combo wyżej niż 600, poza tym myśle że ty możesz zrobić dużo lepszy |
Ostro mnie to dziwi... Ja mając rekord combo 617 spokojnie zrobie 500-550 więc do reka jest blisko, u ciebie powinno być tak samo
kwasek - 2 Październik 2007, 15:13
oj devlin... nie przestarzegasz regulaminu , nigdy nie pisz posta pod postem kiedy ty tamtego posta tez napisales ty.
PS:uwazaj bo mattirabznowy sie dobierze (zart )
mattirab - 2 Październik 2007, 15:52
Ależ piękny double'ek, Devlin...
| Cytat: | | oj devlin... nie przestarzegasz regulaminu |
Spójrz na swój post, Kwasek .
| Cytat: | | PS:uwazaj bo mattirabznowy sie dobierze |
Nom, dobrałem, się, dobrałem , ale...
| Cytat: | | Kwasek zrób coś z awatarem bo na tek krzyżyk patrzeć nie mogę... |
... Devlin ma absolutnie dobitnie prawdziwie racjonalną rację.
EDIT: 7 offtopów z rzędu. Chyba od czasu powrotu Vina tak dobrze nie było. "Brawo"!
Pirochemik - 2 Październik 2007, 16:22
Ej JB też tak miał:P to nortamlnie ja nie gram nja kombo...
ostatnio, ale wczoraj miałem 568 fml i nieżej ponad 500 kilka:P
kwasek - 3 Październik 2007, 14:29
ktos chce sie jeszcze zapisac?moze ty mattirab?
Vinyanov - 3 Październik 2007, 14:44
Kwasek – drugi raz wrzuciłeś mi spam do skrzynki (już usunięty). Drugi raz mam przeczucie, że nie tylko mi. Zastanawiam się, czy słuszne?
mattirab - 3 Październik 2007, 16:05
| kwasek napisał/a: | | ktos chce sie jeszcze zapisac?moze ty mattirab? |
Chyba sam temat o turnieju jest wystarczającą zachętą? Ja chciałem na początku, ale mam obecnie niezbyt dużo czasu i raczej nie. Mogę jednak zmienić zdanie.
kwasek - 3 Październik 2007, 18:14
ok , jak bedzziesz chcial to sie zapiszesz
PS:Do wszystkich uczestnikow i tych ktorzy sie moze zapisza:
Jezeli bedzie malo osob, nie bedzie grup tylko punkty w rundach tak jak na turnieju ITFC2007 na www.itfuns.xt.pl
Pasuje?
Pirochemik - 3 Październik 2007, 19:17
Nie wiem:P mat. zapisz się ja też mam mało czsau, czemu wszyscy odstępują, kiedy ja nie umiałem grać, wystarczy że Syo rzucił hasło zawoby i jakieś misie puszapki z combo 54 rónież się zapisywali...
Doob - 3 Październik 2007, 19:19
| Pirochemik napisał/a: | | Nie wiem:P mat. zapisz się ja też mam mało czsau, czemu wszyscy odstępują, kiedy ja nie umiałem grać, wystarczy że Syo rzucił hasło zawoby i jakieś misie puszapki z combo 54 rónież się zapisywali... |
Bo wtedy polska scena IT jeszcze zyla. Teraz oddycha resztka tlenu.
kwasek - 3 Październik 2007, 19:24
zgadzam sie z toba doob:)
czy ktos ma screena , jakwygladala stronka www.icy.pl w 2004 lub2005 r.???
Boru - 3 Październik 2007, 19:53
styczeń 2006: http://web.archive.org/we...p://www.icy.pl/
Tu wszystkie: http://web.archive.org/web/*/http://icy.pl
starszych nie ma
kwasek - 3 Październik 2007, 20:18
ooo dzieki boru!
Boru - 3 Październik 2007, 20:23
Mam nadzieje, ze jeszcze sie ktos zapisze
4 zawodnikow, z czego 2 wyraznie lepszych ... niezbyt ciekawie.
Chyba, ze kwasek dozna transformacji i zacznie skakac 2x lepiej, a ja pobije swoje rekordy o kilkanascie schodkow (ostatnio pobilem o 145 we floor ) Wtedy bedzie wyrownana walka
kwasek - 3 Październik 2007, 20:40
wiem boru, ale jezeli juz nitk sie nie zapisze to rozegramy sobie maly meczyk lub turniejik
Pirochemik - 4 Październik 2007, 16:25
Żyła, ale ktoś musiał ją budować, zaczynam odczówać że my bez SL nie mamy szans, bo każdy jakkoś tak smętnie na to patrzy. Joł zobaczymy jak to będzie z tym turniejem, jak nic nie wypali.. to nic tu po mnie,
Doob - 4 Październik 2007, 16:29
| Pirochemik napisał/a: | | Żyła, ale ktoś musiał ją budować, zaczynam odczówać że my bez SL nie mamy szans, bo każdy jakkoś tak smętnie na to patrzy. Joł zobaczymy jak to będzie z tym turniejem, jak nic nie wypali.. to nic tu po mnie, |
Budowala to sie kilka lat temu. Po latach swietnosci zawsze nastepuje dolek, kryzys, albo kompletne zalamanie i znikniecie (to chyba logiczne)
Oczywiscie nie wszytko stracone, ale przede wszystkim musi sie ktos znalezc kto w dobry, ciekawy sposob ozywi scene no i ludzie ktorzy nadal chca grac i uczestniczyc w zyciu IT.
I oto caly problem..
Vinyanov - 4 Październik 2007, 16:54
Oj, to forum (bo społeczność to forum) przeżyło naprawdę wiele, co nie przeszkodziło mu zauważalnie w utrzymaniu się na powierzchni. Jeżeli mogę zaryzykować stwierdzenie, dlaczego serwis w ogóle powstał: na forum icytower.net zebrało się paru niezwykłych ludzi. A przecież, jak widać, większość z nich jeszcze tutaj tkwi. Ba, paru dołączyło. Chociaż stan liczbowy użytkowników faktycznie trochę się obniżył.
Kolejną przyczyną tego, co teraz nazywamy upadkiem, jest moim zdaniem fakt, że na Free Lunch Design poziom dyskusji znacznie się podniósł, zarówno w kwestiach technicznych (klatki gry, postacie, biblioteki) jak i organizacyjnych (IM, turnieje drużynowe). Temu może zaradzić parę dobrych tłumaczeń z angielskiego. Teraz będzie trochę osobiście: nie rozmawiamy tutaj o rzeczach, które są poruszane na FLD, a rzeczy trywialnych typu wymyślanie nowych kategorii zdaje się, że podejmować już nie wypada. Oczywiście to głupie podejście. Co właśnie teraz jest głównym tematem rozmów w The Tower? Rekordy w kombosach w ITFC 1–1. Jest jeszcze dużo tematów, na które można porozmawiać. Trzeba się, po prostu, wyzbyć skrupułów. Mam parę pomysłów na artykuły (lub przynajmniej długie posty) w głowie, niektóre może nawet mądrzejsze, niż mój ostatni post o sterowaniu.
Ale – dochodząc do trzeciego punktu – większość starych użytkowników nie postarzała się tak bardzo, że nie ma ochoty wracać do młodości. Przecież w „Waszych rekordach” nadal padają nowe posty. Poważnie, wspominanie o zawalaniu się społeczności tak długotrwałej, jak Icy.pl, staje się nieco… przebrzmiałe.
syo - 4 Październik 2007, 17:59
We are, we are.. the youth of the nation..
Vinyanov - 4 Październik 2007, 18:07
*zagląda na YouTube*
Ej… Wyobrażałem sobie jakiś hymn, jakąś rewolucję kulturową, jakichś hipisów… Jestem rozczarowany.
Devlin - 5 Październik 2007, 13:04
| kwasek napisał/a: | oj devlin... nie przestarzegasz regulaminu , nigdy nie pisz posta pod postem kiedy ty tamtego posta tez napisales ty.
PS:uwazaj bo mattirabznowy sie dobierze (zart ) |
Nie możliwe... Wydawało mi się, że nie robiłem DBL Posta.
Kwasek - Luzuj, ja Ci nie wypominam każdego, a było by co
kwasek - 5 Październik 2007, 14:09
sorka devlin,to byly takie zarty;)
i tac cie przeciez lubie.
KTO SIE JESZCZE ZAPISZE???
mattirab - 5 Październik 2007, 15:23
Możesz mnie wpisać, ale powtórkę floor wyślę, jak zapisze się więcej ludzi (może coś ugram lepszego?) i gdy turniej w ogóle ruszy . Tak, zapisuję się głównie dlatego, że syo też organizuje turniej. A jego turnieje aż żal opuścić... mam jednak nadzieję, że ten ruszy i też będzie ciekawy. Pozdrawiam .
Pirochemik - 5 Październik 2007, 15:27
Devlin, Vin co z wami?? Pozwolicie żeby grało tylko 5 graczy?? i jak tu scena IT w Polsce ma być mocna. Dziś jest piąty, zagram ten mezc choćby i tych 4 nie grało, a potem wale, bo bez sensu jak nikt nie gra.
Doob - 5 Październik 2007, 15:39
| Pirochemik napisał/a: | | mattirab, Devlin, Doob, co z wami?? Pozwolicie żeby grało tylko 4 graczy?? i jak tu scena IT w Polsce ma być mocna. A Vin? i reszta użytkowników?? Dziś jest piąty, zagram ten mezc choćby i tych 4 nie grało, a potem wale, bo bez sensu jak nikt nie gra. |
Ja juz wyrazilem swoja opinie co do tego pseudoturnieju : ) Tak i tak nie zagram chocby gralo i 10 czy wiecej osob.
Pirochemik - 5 Październik 2007, 16:28
Dobra twoja sprawa, mam to gdzieś, żę ktoś robi łaske żęby zagrać, tylko dlatego że kwasek jest założycielem tego tematu, czyż nie...??
Doob - 5 Październik 2007, 16:53
Taaaak, dokladnie tak..
kwasek - 5 Październik 2007, 17:33
dziwie sie wam, ze najpierw chcecie aby polska scena ozyla, nastepnie prosicie o turnieje a i tak po co je organizowac jak i taknie chcecie grac. to bez sensu. dzieki mattirab:)
Doob - 6 Październik 2007, 17:42
Jesli mam byc opryskliwy dalej to powiem ze Twoje gadanie jest bez sensu..
kwasek - 7 Październik 2007, 08:10
jezeli bedzie malo osob, to co byscie woleli:
1.Maly mecz jako klub pojedynkow.
2.Turniejik na punkty
Czekam na wasze opinie ponizej
narc-red-blue - 7 Październik 2007, 08:15
ja bym sie chetnie zapisal tylko musze zrobic dobry floor i musisz mi powiedziec jak taki turniej wyglada xD powtorki bede ci musial wyslac tak?
mam powtorke z 407floor moze byc? (to moja nie boj sie ;]) jak tak wyglada turniej to ci wysle
Boru - 7 Październik 2007, 09:21
Wysylasz kwaskowi na maila najlepsza powtorke w danym dniu z danej kategorii. Przynajmniej tak mi sie wydaje, bo ja tez nie bralem udzialu w zadnym turnieju.
Vinyanov - 7 Październik 2007, 09:56
Każdego dnia gracze sprawdzają w planie turnieju kategorię, na którą będą grać danego dnia (ewentualnie podczas danej rundy, która rozciąga na kilka dni). Ugrywają jak najlepszy wynik. Podczas zapisywania powtórki dodają do podpisu wymyślone przez organizatora unikalne hasło, które szef podał przy rozpoczęciu rundy. Użycie hasła gwarantuje, że powtórka nie została nagrana z wyprzedzeniem. Pod koniec rundy, zazwyczaj późnym wieczorem, gracze wysyłają organizatorowi najlepsze rezultaty. Gracz może też wysłać je wcześniej, ale jeżeli organizator sam bierze udział w swoim turnieju, a obydwoje są na podobnym poziomie, pozbawi ich rywalizację elementu zaskoczenia. Powtórki wysyłane są albo mailem, od czego się już odchodzi, albo umieszczane na Icy Tower Community. (Chociaż nie zawsze można).
Organizator sprawdza powtórki i ogłasza wyniki. Czasami w środku wątku, czasami w osobnym temacie, czasami najpierw zdradza je na IRC-u. Tabela wyników rundy obejmuje rezultat gracza, miejsce w rundzie, miejsce w klasyfikacji turnieju – można przejrzeć archiwa (polskie, światowe) i samemu się przekonać, ja nie pamiętam. Po rozegraniu wszystkich rund (lub wszystkich pojedynków, zależy od typu turnieju) następuje klasyfikacja generalna, gratulacje, rozdanie punktów Individual Matchpoints, nagród, rang na forum lub wszystkiego naraz. Oczywiście na graczy czekają także zabawniejsze aspekty turnieju, jak nie zapisanie powtórki, pomylenie kategorii rundy, wysłanie powtórki po terminie (organizatorzy przyjmują pewnie powtórki zależnie od wartości pola Odebrano maila), brak dostępu do komputera itp.
narc-red-blue - 7 Październik 2007, 11:25
Późnym wieczorem czyli kiedy? Bo wiesz ja mam taką ciekawostke ze lubie sie klasc o 21 ;] Czyli moge wyslac powtorke kolo 19?
Vinyanov - 7 Październik 2007, 11:34
| narc-red-blue napisał/a: | | Późnym wieczorem czyli kiedy? Bo wiesz ja mam taką ciekawostke ze lubie sie klasc o 21 ;] |
Różnie, strzelałbym, że bywała 20, 21, czasami 23. Ale zdaje mi się, że termin upływał raczej koło 19, aby organizator jednego dnia zdążył zamknąć rundę oraz opublikować podsumowanie. Zabawniej bywa z turniejami międzynarodowymi, bo wtedy w grę wchodzą strefy czasowe.
| Cytat: | | Czyli moge wyslac powtorke kolo 19? |
Jasne. Wszystko, co nie jest zakazane, jest dozwolone.
narc-red-blue - 7 Październik 2007, 13:42
Dobrze dzieki za wszystko Vin ;] jesteś git
a więc zapisuję się do konkursu zara ci wysle powtorke ;]
EDIT:
E-mail wysłany Ciekawy jestem tylko jak mi pójdzie xd
Boru - 7 Październik 2007, 13:52
Powtorke masz wyslac kwaskowi a nie vinyanovi
kwasek - 7 Październik 2007, 14:49
serdeczne dzieki narc-red-blue ze sie zapisales.zycze ci powodzenia:)
PS:Do wszystkich!Zmieniam plan i powtorki wysylamy do 19!Pamietac:)
narc-red-blue - 8 Październik 2007, 07:06
@ Boru chciałem ci tylko oświadczyć że powtórke wysłałem kwaskowi...
@ kwasek nie ma problemu trzeba jakos zaczac ;]
kwasek - 8 Październik 2007, 16:43
jesz cze tylko 2 dni do turnieju
narc-red-blue - 9 Październik 2007, 06:56
jeszcze 7 pazdziernika mowiles ze powtorki wysylamy do 19 wiec jak (chyba ze do godz. 19 xd)
Ale jak do 19 to bez przesady bo ja siadam do kompa kolo 19 | PoWóD:
W sql koncze o 16:40 wiec wroce gdzies kolo 17... siadam do zad. dom. i kur** schodzi do 19 wiec ...
Moze do 19:45 xd
kwasek - 9 Październik 2007, 15:10
dobrze, powtorki wysylamy do 20!!!PAMIETAC!!!!!!!!!!!
narc-red-blue - 9 Październik 2007, 20:28
dzieki i pojutrze juz 1 konkurencja xd zycze all powodzenia
Boru - 10 Październik 2007, 17:52
Juz jutro. Mam nadzieje ze forma bedzie
Nie ma 10 osob, wiec nie bedzie grup. Powiedz kwasek jak jutro gramy.
Pirochemik - 10 Październik 2007, 19:23
właśnie:P ciekawi mnie co i jakL:D
narc-red-blue - 10 Październik 2007, 20:10
zapewne zajmę ostatnie miejsce ( nie mam z wami szans) ale przecież to tylko zabawa
syo - 10 Październik 2007, 21:56
Hasło?
EDIT:
| Cytat: | | -> Nie ma zadnych hasel, ale patrze na date. |
Aha.
Co mam grać? ;o
Doob - 10 Październik 2007, 22:12
Wolna amerykanka?
Graj co chcesz, rób co chcesz..
Vinyanov - 10 Październik 2007, 22:21
| Doob napisał/a: | | Graj co chcesz, rób co chcesz.. |
To może pod koniec turnieju nakłonimy organizatora, aby wyniki rozstrzygnęło K+?
Boru - 11 Październik 2007, 14:12
No to pogralismy Nastepnym razem niech ktos inny to zorganizuje moze
syo - 11 Październik 2007, 14:13
TT6.
Doob - 11 Październik 2007, 15:14
Zajebista organizacja :DDD
I wyszlo na moje! :DDD <szpanik>
Odrazu widac co ma sens istnienia a co nie.
kwasek - 11 Październik 2007, 15:30
uwaga!w temacie jerst wszystko o pierwszej rundzie i haslach
Lets Go!
syo - 11 Październik 2007, 15:33
Dalej nie pasuje.
Bo co mam grać skoro nie ma podziału na grupy? ;o
kwasek - 11 Październik 2007, 15:37 Temat postu: Turniej Icy Tower 2 (kwasek) - runda pierwsza Uwaga!Dzisiejsze haslo dla grupy A to "zolw" a jutro dla grupy B to "zolwica".
Dzisiaj i jutro gramy do 20!Powtorki wysylacie do mnie.
Grupa A:zolw , kategoria combo
Kwazi-modo-
Pirochemik-
Mattirab-
Grupa B:zolwica , kategoria flor
Syo-
Boru-
narc-red-blue-
Dzisiaj gra Grupa A.Zycze powodzenia.Z kazdewj grupy wybieram po 2 osoby.Powodzenia
syo - 11 Październik 2007, 15:40
A ja myślałem, że gramy dziś i bez hasła i już swoje zagrałem ;x
mattirab - 11 Październik 2007, 15:46
Jak wybierałeś grupy?
Boru - 11 Październik 2007, 15:50
Heh, szkoda gadac. Ale jak sie zapisalem, to juz zagram.
Po pierwsze nie mialo byc hasel. Po drugie nie mialo byc grup.
Doob - 11 Październik 2007, 15:53
Leze, placze, kwicze :DDDDD
Nie dosc ze organizacja do bani to jeszcze pol dzialu zawali tematami dotyczacymi tego 'turnieju'
Boru - 11 Październik 2007, 16:00
Grupa B gra jutro, a haslo podal dzisiaj. Moze niech wszyscy dzisiaj graja i bedzie spokoj.
Pirochemik - 11 Październik 2007, 16:17
też uważam żeby wszyscy grali dziś:P spoks bym zapomniueł zaczynan gre:D
Pirochemik - 11 Październik 2007, 16:18
jej ale zamieszani:P gram mimo wszystko, ktoś powinien pomóc kwaskowi.
Pirochemik - 11 Październik 2007, 17:51
Hmm 496 combo na tym koniec mam kilka spr. do załatwienia, dość:P jak kt5oś pobije wygrał, nie wiem jak wy ale uważem żeby kazdy grał dziś na kombo i hasło zolw:P róbcie jak uważacie ja gram
Boru - 11 Październik 2007, 18:54
Bylo by ok gdyby wszyscy dzisiaj grali. Ale chyba juz za pozno ...
Zreszta nie mam juz czasu
narc-red-blue - 11 Październik 2007, 19:37
ok skoro jutro to jutro ;/
mattirab - 11 Październik 2007, 20:44
Kwasek, jak to czytasz (a wiem, że nie), to daj już wyniki... My combo - 137 (tak, wiem, że słabo).
PS. Jaki offtop... nie wiem, po co to piszę teraz, chyba po to, żeby coś napisać .
Ponawiam:
Jak wybierałeś grupy?
PPS. Muszę zmienić av'a, bo ten się zmienił w kwadrat...
EDIT: Nie, już działa...
Boru - 11 Październik 2007, 21:04
Z grupami tez chyba nie wyszlo.
narc-red-blue wlasciwie nie ma zadnych szans, wiem ze wszystko sie moze zdarzyc ale badzmy realistami.
Pirochemik - 11 Październik 2007, 22:11
czyli wygrałem dzisiejszą runde(?) Kwasek chyba się obraził, pisał mi na gg że ma już dość.
W sumie ma troche racje, nikt nie daje mu szansy, mógł ktoś mu pomóc, mogło by być dobrze. Z drugiej str. osoby nie biorące udziału nie powinny się wcale wypowiadać, mam tu na myśli głiwie jedną osobe..., chodz cały czas piszze na Kwsaka, sama nie wiele robi.... Nie długo przyjdzie czas na mnie.
Boru - 11 Październik 2007, 22:17
Kwasek nie obrazaj sie, poprostu gdybys zrobil wszystko jak mowiles, bylo by ok. A tak to zrobiles grupy, hasla ... z haslami nie ma problemu, tylko za pozno je podales troche. Dzien wczesniej i bylo by wszystko wporzadku.
Podaj wyniki i gramy dalej.
Doob - 11 Październik 2007, 22:19
| Pirochemik napisał/a: | czyli wygrałem dzisiejszą runde(?) Kwasek chyba się obraził, pisał mi na gg że ma już dość.
W sumie ma troche racje, nikt nie daje mu szansy, mógł ktoś mu pomóc, mogło by być dobrze. Z drugiej str. osoby nie biorące udziału nie powinny się wcale wypowiadać, mam tu na myśli głiwie jedną osobe..., chodz cały czas piszze na Kwsaka, sama nie wiele robi.... Nie długo przyjdzie czas na mnie. |
Taak? Tez Cie kocham =*
Tylko zobacz jak to wszystko jest posrane.. Pomoc mu? W czym? Jak on nawet tego nie przemyslal, tylko tak 'Huzia na wikinga!'
Nic nie robie? To przeciez ja zorganizowalem 2 edycje MLIT-u gdzie chyba brales udzial w ktorejs z edycji (albo pomylilem nicki ) I co raz bardziej mnie to wszystko naklania zeby zrobic 3 edycje. Wiem, ze napewno nie bedzie wszystko zapiete na ostatni guzik, ale gwarantuje ze jak tylko znajda sie ludzie chetni do gry uda sie cos sensownego zorganizowac. I wara ode mnie bo mam chyba prawo sie wypowiedziec, tym bardziej ze ja nie lubie burdelu.
@down
Dobra, koniec tematu. Nie mam zamiaru sie wiecej na ten temat wypowiadac
syo - 11 Październik 2007, 22:21
| Doob napisał/a: | | Pirochemik napisał/a: | czyli wygrałem dzisiejszą runde(?) Kwasek chyba się obraził, pisał mi na gg że ma już dość.
W sumie ma troche racje, nikt nie daje mu szansy, mógł ktoś mu pomóc, mogło by być dobrze. Z drugiej str. osoby nie biorące udziału nie powinny się wcale wypowiadać, mam tu na myśli głiwie jedną osobe..., chodz cały czas piszze na Kwsaka, sama nie wiele robi.... Nie długo przyjdzie czas na mnie. |
Taak? Tez Cie kocham =*
Tylko zobacz jak to wszystko jest posrane.. Pomoc mu? W czym? Jak on nawet tego nie przemyslal, tylko tak 'Huzia na wikinga!'
Nic nie robie? To przeciez ja zorganizowalem 2 edycje MLIT-u gdzie chyba brales udzial w ktorejs z edycji (albo pomylilem nicki ) I co raz bardziej mnie to wszystko naklania zeby zrobic 3 edycje. Wiem, ze napewno nie bedzie wszystko zapiete na ostatni guzik, ale gwarantuje ze jak tylko znajda sie ludzie chetni do gry uda sie cos sensownego zorganizowac. I wara ode mnie bo mam chyba prawo sie wypowiedziec, tym bardziej ze ja nie lubie burdelu. |
Jak chcecie się kłócić, to róbcie to na privie, bo może udzielić się innym.
Fabian napisał "niewiele" a nie "nic".
Kwasek, czekamy na wyniki.
Boru - 12 Październik 2007, 12:44
Chyba nie ma sensu dzis grac
Pirochemik - 12 Październik 2007, 13:34
włąsnie jaka kategoria dziś?? ok to ja gram na floor. tak jak wszyscy, haslo "zolwica" (? żółwica?) najwyżej reszta dokończy kobo dzień po:P chyba że ktoś 2 naraz dziś zrobie:P do zobaczenia wieczorem:P ps ja się nie kłuce:P i nie brałem udziału z żadnym turnieju...:P też Cie lubie:D
Pirochemik - 12 Październik 2007, 15:24
Dobra przejmuje to. kwasek ni śmiał się odezwać, od dziś gramy na floor, bez żadnych haseł chyba że ktoś coś wcześniej zapisał. ja narazie w jednej grze mam 1000< repolaye wysyłać na pirochemik@wp.pl dzisiejsze i jak ktoś grał wczoraj to wczorajsze. jutro będzie Score pojutrze NML, i zakończenie:P
[edit] jeżeli ktoś wczoraj nie robił sombo, gra na nie po pojutrze:D traka mała mieszanka:D
Doob - 12 Październik 2007, 15:41
Jak smiesz przejmowac cos bez czyjes zgody? Nielepiej uznac to za skonczone? Bo to w sumie jest niewypal.
Pirochemik - 12 Październik 2007, 15:48
ale może jeszcze wypalić, zgoidy nie otrzymałem gdyż kwasek na gg nawet nie opisuje, nawet jak jest dostępny, dlatego ktoś muszi to skończyć. Nie wtrącaj już się tak:P floor 1110 i więcej robić dziś nie mam czasu. to jest ostateczny wynik chyba że ktoś zrobi więcej a ja będe miał czas wiecorem:P piszcie:D
Boru - 12 Październik 2007, 15:52
Doob sie wtraca, ale ma racje Mi sie juz poprostu odechcialo, za duzy balagan z tym
Doob - 12 Październik 2007, 15:57
| Pirochemik napisał/a: | | ale może jeszcze wypalić, zgoidy nie otrzymałem gdyż kwasek na gg nawet nie opisuje, nawet jak jest dostępny, dlatego ktoś muszi to skończyć. Nie wtrącaj już się tak:P floor 1110 i więcej robić dziś nie mam czasu. to jest ostateczny wynik chyba że ktoś zrobi więcej a ja będe miał czas wiecorem:P piszcie:D |
Nierozumiem tego ze ktos musi to skonczyc. To tak samo jak ktos by probowal zabic czlowieka, ale jednak mu sie nie udalo, a jakis przechodzien powiedzial 'Ktos musi to dokonczyc'
mattirab - 12 Październik 2007, 16:18
| Pirochemik napisał/a: | | ktoś muszi to skończyć |
Muszi?
Ja nie muszę i nie skończę, dopóki nie przyjdzie Kwasek i nie powie co i jak (kolejny już raz) . Bo nie chce mi się kontynuować tego, jak robią to dwie osoby i tak naprawdę nie wiadomo kto to robi, kiedy i jak wysyłać maile, czy są te... grupy itd, itp...
syo - 12 Październik 2007, 16:31
Ta. Popieram.
kwasek - 12 Październik 2007, 16:55
turniej sie nie odbedzie, zamykam temat
mattirab - 12 Październik 2007, 17:59
Niestety - zamknąć go nie możesz ... Ja jutro go zamknę, może ktoś się jeszcze wypowie.
Pirochemik - 12 Październik 2007, 18:42
o lol/// tez problem. na huyk piszesz o turnieju a potem go odwołujesz zawiodłem sie..
walic mam na to wielkie w . nie potrzebnie grałem. kwasek móhł byś odpisac chodziasz na gg , a nie. odwaliułeś. schode z tąd.
narc-red-blue - 12 Październik 2007, 19:06
kurva i po co to wszystko? pirochemik ma racje, a ty kurva na początku 1 rundy grupy B odwolujesz turniej sory, ale tracisz u mnie
sory za Kur*a i kur*a ;]
mattirab - 12 Październik 2007, 20:46
| Pirochemik napisał/a: | o lol/// tez problem. na huyk piszesz o turnieju a potem go odwołujesz zawiodłem sie..
walic mam na to wielkie w . nie potrzebnie grałem. kwasek móhł byś odpisac chodziasz na gg , a nie. odwaliułeś. schode z tąd. |
Wiesz, jakoś połowy słów i zdań nie zrozumiałem nawet treści. Sens - owszem, ale piszesz cokolwiek niewyraźnie.
Narc - napisałeś chyba tylko po to, aby nabić sobie posta. Na przyszłość powstrzymaj się od takich reakcji. Z tym to do PW lub ewentualnie SB.
Pirochemik - 12 Październik 2007, 21:10
Nie mam problemu z zrozumieniem każdego słowa, łatwo się dpomyśleć:P ale przepraszam jadłem wtedy i pisałem jedną ręką:P tak bez myślnie., BTW po co nabijać posty??
Doob - 12 Październik 2007, 21:20
Zeby nabic licznik. O!
PS cos czesto jesz przy komputerze
Pirochemik - 12 Październik 2007, 23:07
Heh też to zauważyłem... jem tyle, a nic nie yuje sram po 3 razy dziennie:P czasem budzę się zeby jesść... ale nie , nie mam mieszkanca w moim jelicie:P Wiem że to była aluzja do mich częstych błędów:P heh. BTW nie dbam o licznik, po co mi to.
syo - 13 Październik 2007, 00:41
Mam nadzieję, że TT6 wypali.
|
|