Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Śmietnik - Turniej IT 2004 -- ZAPISY

solmat - 11 Kwiecień 2004, 13:32
Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY
UWAGA!!!!
Oglaszam nowy Turniej Reguly juz wkrotce . Kazdy moze sie zapisac.Na razie ja sie zapisuje i czekam na chetnych.

tajek - 11 Kwiecień 2004, 13:41
Gosciu zaraz dostaniesz odemnie ostrzezenie , nie dosc ze zalozyles 3 tematy w ktorych robisz nowy turniej , kazdy inny ( glupi ) , to jeszcze kradniesz funkcje Syowi , nie widzisz ze od tego jest syo ? zaniedlugo rusza liga a ty tu robisz jakies durnowate turnieje w ktorych moim zdaniem nikt nie wystapi .
Teraz mam pytanie do forumowiczow : czy mam usunac ten temat? lub moze wszystkie jego tematy zwiazane z turniejem ??

Domia - 11 Kwiecień 2004, 14:07
ja nie moge solmat jaki ty debil jestes :evil: tajek usun te jego tematy jak najszybciej bo nie wytrzymam :x solmat wez ty sie stuknij sie w leb...
Vinyanov - 11 Kwiecień 2004, 16:20
Ja bym zamknal wszystkie poza pierwszym. :twisted: Jesli napisze jeszcze jeden, to wszystkie. :wink:
SaleiB - 11 Kwiecień 2004, 16:25
dokladnie to samo napisalem mu przed chwila na PW

niech wybierze jeden i zrobi porzadnie

pozdr
ps. domia, jezeli chodzi o pouczenia albo cos w tym stylu to chyba nie jest twoja rola :!:

Vinyanov - 11 Kwiecień 2004, 16:32
Cytat:
ps. domia, jezeli chodzi o pouczenia albo cos w tym stylu to chyba nie jest twoja rola

Dlaczego nie? To ze ktos dostal ostrzezenie w jednej kategorii to znaczy ze nie powinien zwracac uwage na innych? :?

Falien - 11 Kwiecień 2004, 16:43
NO tak ... niech sie gosciu opamieta.. ajk chce robic turnieje to niech se zrobi wlasne forum...
Domia - 11 Kwiecień 2004, 18:38
SaleiB czy ja tez nie moge wyrazic wlasnej opini o kims :?: czy tylko moderatorzy maja do tego prawo :?
tajek - 11 Kwiecień 2004, 18:46
moim zdaniem masz jak najbardziej prawo do tego ale nie pisz tego samego w 3 innych tematach bo to poprostu nabijanie postow jest .
Domia - 11 Kwiecień 2004, 18:54
wiem wiem z tymi postami, ale chodzi o ogolne wyrazanie opini :)

no bo co :P tylko moderzy moga kogos "pouczac" :?:

Doktor(wiko) - 15 Kwiecień 2004, 15:02
domia napisał/a:
tylko moderzy moga kogos "pouczac" :?:

No co ty, robisz jakis bu(n)t, czy co?? :) Ja bym z moderami nie zaczynal....

Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:41
wiko napisał/a:
domia napisał/a:
tylko moderzy moga kogos "pouczac" :?:

No co ty, robisz jakis bu(n)t, czy co?? :) Ja bym z moderami nie zaczynal....

ty wiesz wiko jak sie ma (prawie bo 23 kwietnia) 12 lat to sie czlek buntuje i wqrza go wszystko dookola,staje sie bardziej nerwowy i takie tam :P ja tam z moderami nie zaczynam, ale koncze ;)

SaleiB - 16 Kwiecień 2004, 16:53
no co do zaczynania z moderatorami forow o IT to cos o tym wiem :P
ale w sumie patrzac z obecnej perspektywy to nie wyszlo mi to na zle :)

co do turniejow solmata - nie odpowiedzial na jedno wazne PW wiec wszystkie te tematy beda prawdopodobnie usuniete w najblizszym czasie :!:

pozdr

Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 17:54
Cytat:
ale w sumie patrzac z obecnej perspektywy to nie wyszlo mi to na zle

Ano... w ogole czesto zastanawiam sie kto by pol roku temu zgadl, ze wielkie IcyTower.NET padnie a twoja czarna strona awansuje do rangi oficjalnego polskiego serwisu... :twisted:

Sorry za offtopic. :wink:

SaleiB - 16 Kwiecień 2004, 20:02
Vinyanov napisał/a:
Ano... w ogole czesto zastanawiam sie kto by pol roku temu zgadl, ze wielkie IcyTower.NET padnie a twoja czarna strona awansuje do rangi oficjalnego polskiego serwisu... :twisted:

no coz, ta czarna strona nie ma nawet pol roku :) powstala pod koniec grudnia, w pare dni :P , a data opublikowania to ostatni dzien roku 2003 :) a forum na lycosie powstalo 2 stycznia (ach ta pamiec :) )

Domia - 16 Kwiecień 2004, 20:12
hmm to jakim cudem (w statyskach to widac) ze sa posty jeszcze z wrzesnie ubieglego roku i bodajze pazdziernika :/
SaleiB - 16 Kwiecień 2004, 20:20
sluszne pytanie :)
wtedy (prawdopodobnie) powstala madyfikacja forum zrobiona przez przema i napisal on instrukcje obslugi forum, portalku i innych rzeczy jako posty datowane na wrzesien i pazdziernik

ponadto to forum nie jest kontynuacja forum na lycosie (tamto padlo bezpowrotnie :( , a szkoda bo na tamtym forum byl taki dzial "nowy porojekt" :D )

pozdr
ps. sorki za offtopiki, ale ten temat i tak bedzie usuniety niedlugo