| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Śmietnik - Turniej IT 2004 -- ZAPISY
solmat - 11 Kwiecień 2004, 13:32 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY UWAGA!!!!
Oglaszam nowy Turniej Reguly juz wkrotce . Kazdy moze sie zapisac.Na razie ja sie zapisuje i czekam na chetnych.
tajek - 11 Kwiecień 2004, 13:41 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY Gosciu zaraz dostaniesz odemnie ostrzezenie , nie dosc ze zalozyles 3 tematy w ktorych robisz nowy turniej , kazdy inny ( glupi ) , to jeszcze kradniesz funkcje Syowi , nie widzisz ze od tego jest syo ? zaniedlugo rusza liga a ty tu robisz jakies durnowate turnieje w ktorych moim zdaniem nikt nie wystapi .
Teraz mam pytanie do forumowiczow : czy mam usunac ten temat? lub moze wszystkie jego tematy zwiazane z turniejem ??
Domia - 11 Kwiecień 2004, 14:07 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY ja nie moge solmat jaki ty debil jestes tajek usun te jego tematy jak najszybciej bo nie wytrzymam solmat wez ty sie stuknij sie w leb...
Vinyanov - 11 Kwiecień 2004, 16:20 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY Ja bym zamknal wszystkie poza pierwszym. Jesli napisze jeszcze jeden, to wszystkie.
SaleiB - 11 Kwiecień 2004, 16:25 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY dokladnie to samo napisalem mu przed chwila na PW
niech wybierze jeden i zrobi porzadnie
pozdr
ps. domia, jezeli chodzi o pouczenia albo cos w tym stylu to chyba nie jest twoja rola
Vinyanov - 11 Kwiecień 2004, 16:32 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY
| Cytat: | | ps. domia, jezeli chodzi o pouczenia albo cos w tym stylu to chyba nie jest twoja rola |
Dlaczego nie? To ze ktos dostal ostrzezenie w jednej kategorii to znaczy ze nie powinien zwracac uwage na innych?
Falien - 11 Kwiecień 2004, 16:43 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY NO tak ... niech sie gosciu opamieta.. ajk chce robic turnieje to niech se zrobi wlasne forum...
Domia - 11 Kwiecień 2004, 18:38 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY SaleiB czy ja tez nie moge wyrazic wlasnej opini o kims czy tylko moderatorzy maja do tego prawo
tajek - 11 Kwiecień 2004, 18:46 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY moim zdaniem masz jak najbardziej prawo do tego ale nie pisz tego samego w 3 innych tematach bo to poprostu nabijanie postow jest .
Domia - 11 Kwiecień 2004, 18:54 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY wiem wiem z tymi postami, ale chodzi o ogolne wyrazanie opini
no bo co tylko moderzy moga kogos "pouczac"
Doktor(wiko) - 15 Kwiecień 2004, 15:02 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY
| domia napisał/a: | tylko moderzy moga kogos "pouczac" |
No co ty, robisz jakis bu(n)t, czy co?? Ja bym z moderami nie zaczynal....
Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:41 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY
| wiko napisał/a: | | domia napisał/a: | tylko moderzy moga kogos "pouczac" |
No co ty, robisz jakis bu(n)t, czy co?? Ja bym z moderami nie zaczynal.... |
ty wiesz wiko jak sie ma (prawie bo 23 kwietnia) 12 lat to sie czlek buntuje i wqrza go wszystko dookola,staje sie bardziej nerwowy i takie tam ja tam z moderami nie zaczynam, ale koncze
SaleiB - 16 Kwiecień 2004, 16:53 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY no co do zaczynania z moderatorami forow o IT to cos o tym wiem
ale w sumie patrzac z obecnej perspektywy to nie wyszlo mi to na zle
co do turniejow solmata - nie odpowiedzial na jedno wazne PW wiec wszystkie te tematy beda prawdopodobnie usuniete w najblizszym czasie
pozdr
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 17:54 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY
| Cytat: | | ale w sumie patrzac z obecnej perspektywy to nie wyszlo mi to na zle |
Ano... w ogole czesto zastanawiam sie kto by pol roku temu zgadl, ze wielkie IcyTower.NET padnie a twoja czarna strona awansuje do rangi oficjalnego polskiego serwisu...
Sorry za offtopic.
SaleiB - 16 Kwiecień 2004, 20:02 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY
| Vinyanov napisał/a: | Ano... w ogole czesto zastanawiam sie kto by pol roku temu zgadl, ze wielkie IcyTower.NET padnie a twoja czarna strona awansuje do rangi oficjalnego polskiego serwisu...
|
no coz, ta czarna strona nie ma nawet pol roku powstala pod koniec grudnia, w pare dni , a data opublikowania to ostatni dzien roku 2003 a forum na lycosie powstalo 2 stycznia (ach ta pamiec )
Domia - 16 Kwiecień 2004, 20:12 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY hmm to jakim cudem (w statyskach to widac) ze sa posty jeszcze z wrzesnie ubieglego roku i bodajze pazdziernika
SaleiB - 16 Kwiecień 2004, 20:20 Temat postu: Turniej IT 2004 -- ZAPISY sluszne pytanie
wtedy (prawdopodobnie) powstala madyfikacja forum zrobiona przez przema i napisal on instrukcje obslugi forum, portalku i innych rzeczy jako posty datowane na wrzesien i pazdziernik
ponadto to forum nie jest kontynuacja forum na lycosie (tamto padlo bezpowrotnie , a szkoda bo na tamtym forum byl taki dzial "nowy porojekt" )
pozdr
ps. sorki za offtopiki, ale ten temat i tak bedzie usuniety niedlugo
|
|