| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Najgorszy forumowicz ;)
Domia - 11 Kwiecień 2004, 20:36 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Mamy najfajniejszego forumowicza,wiec czemu i nie najgorszego Jako faworyta tej ankiety typuje siebie, bo ... jestem pokickana i czesto lamie regulamin Ankiete pozostawiam do waszej dyspozycji
PS-i nie wstydzic sie glosowac (zreszta nie musicie ujawniac na kogo oddaliscie glos ) aha i przypominam, ze kolejnosc jest przypadkowa i przepraszam, ze nie wszystkich umiescilam w tej ankiecie (chociaz to chyba dla niektorych lepiej )
Vinyanov - 11 Kwiecień 2004, 20:38 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
:570:
Dziwny temat. Musze sie dlugo zastanowic jak zaglosowac.
Domia - 11 Kwiecień 2004, 20:44 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) No i mamy kolejny przyklad,ze jestem najgorszym forumowiczem taka czarna owca
syo - 11 Kwiecień 2004, 21:47 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Pomylilo mi sie i zamiast dac "Nikt", dalem "Ktos inny". Nie ma tutaj najgorszego forumowicza. Rozumiem najfajniejszego czyli najsympatyczniejszego. Najgorszy to jest, y... no... ten co 0 postow napisal... jak on sie nazywa?
Fayl - 12 Kwiecień 2004, 10:05 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) No Domia, ales dziwny temat wymyslila...
Doktor(wiko) - 12 Kwiecień 2004, 17:20 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Qrde, nie pamietam, kiedy ostatnio ktos napisal moj nick w malej litery... No, ale walic to. Co do najgorszego forumowicza, to sie jeszcze zastanowie.
Domia - 12 Kwiecień 2004, 18:33 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) dzieki za glos ktokolwiek to byl
Doktor(wiko) - 13 Kwiecień 2004, 09:49 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Zaraz po napisaniu mojego wczesniejszego posta zaglosowalem na kogos, ale jakbym wyjawil chocby jeden szczegol to wszyscy by wiedzieli...
matuss - 14 Kwiecień 2004, 17:51 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) czemu glosujecie na Nikta? przeciez to spoko gosc jest
Doktor(wiko) - 15 Kwiecień 2004, 13:34 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| matuss napisał/a: | czemu glosujecie na Nikta? przeciez to spoko gosc jest |
Pewnie tam jest literowka i powinno byc "Nick", a Nick to przeciez spox guest.
PS Dziwne - ktos glosowal na matussa, przeciez on jest spox (matuss, nie ten gosc ). No chyba, ze matuss sam na siebie zaglosowal.
Domia - 15 Kwiecień 2004, 15:30 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Ty wiesz nie zauwazylam Przeciez matuss jest spoxiasty,superasty gostek Jak sie dowiem kto na niego zaglosowal to ma przerabane u mnie
Black Eagle - 16 Kwiecień 2004, 08:40 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Glosuje na ktos inny czyli na siebie (BLack Eagle)
pikol - 4 Styczeń 2005, 19:27 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) ja tez glosuje na ktps inny bo ja nawet nie znam regulaminu
syo - 4 Styczeń 2005, 19:32 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| Cytat: | | bo ja nawet nie znam regulaminu |
W jakikolwiek dzial wejdziesz - masz regulamin. Radze Ci go uwaznie przejrzec
domaz - 4 Styczeń 2005, 19:57 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) ehh...chyba trzeba dodac jednego forumowicza do ankiety... i wbrew pozorom nie chodzi tutaj o mnie
petr - 4 Styczeń 2005, 23:52 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) zgadzam sie
wiem, ze wtedy nie bylem na forum, ale... DLACZEGO MNIE TAM NIE MA?! kategorycznie zadam o dodanie mnie !
BTW, jak zobaczylem ze ktos odswierzyl ten temat, dziwnym zbiegiem okolicznosci odgadlem ze to piokl. Ciekawe.
Doktor(wiko) - 9 Styczeń 2005, 21:22 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| paluszek napisał/a: | ehh...chyba trzeba dodac jednego forumowicza do ankiety... i wbrew pozorom nie chodzi tutaj o mnie |
A moze jednak...
mateczko - 21 Maj 2005, 13:25 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Reaktywacja
Zaglosowalem na... mozecie byc mile zaskoczeni : DOMIA (DOMUJA ) Bo jest jedyna dziewczyna ktora ma ponad 900 Postow co wy na to
Domia zmien ten avatar bo sie Domia wkurzy jak na avatarku
Domia - 21 Maj 2005, 14:20 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| mateczko napisał/a: | Reaktywacja
Zaglosowalem na... mozecie byc mile zaskoczeni : DOMIA (DOMUJA ) Bo jest jedyna dziewczyna ktora ma ponad 900 Postow co wy na to
Domia zmien ten avatar bo sie Domia wkurzy jak na avatarku |
hmm... no coz twoj post tutaj jest dla mnie dziwny, poniewaz
1) dlugo tutaj nie jestes co sie laczy z ...
2) tym, ze nie znasz wszystkich w ankiecie
3) i BTW kilku uzytkownikow w niej zapisanych nie ma od dawien dawna
aha i o co ci chodzi z tym avatarem bo jakos nie pojelam
mateczko - 21 Maj 2005, 14:51 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) bo na avatarku to jestes Ty DOMIA wkurzona
Domia - 21 Maj 2005, 15:11 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| mateczko napisał/a: | bo na avatarku to jestes Ty DOMIA wkurzona |
1) to nie ja tylko J. Hetfield przerobiony na goscia z South Parku
2) czy ja wygladam na faceta ?
3) czy ja mam zarost ?
4) czy ja mam ponad 40 lat ?
5) czy to jest odpowiedni temat do rozmowy o avatarze ?
mateczko - 21 Maj 2005, 16:14 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) 1. Nie Wiedzialem
2. (edit) NIE
3. Nie
4. Nie
5. Nie
Post nr 100
domaz - 21 Maj 2005, 17:22 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) naucz sie traktowac z szacunkiem dziewczyny/kobiety bratku bo do ciebie przyjade i se pogadamy:> pozdro domia :*
Domia - 21 Maj 2005, 20:39 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| paluszek napisał/a: | | naucz sie traktowac z szacunkiem dziewczyny/kobiety bratku bo do ciebie przyjade i se pogadamy:> pozdro domia :* |
1) no to juz nie musze zalatwiac sobie bodyguarda
2) "z szacunkiem ..." juz kobiety ;D
3) rowniez pozdrawiam ;*
a tak zeby nie bylo OT
mysle, ze ten temat mozna bez przeszkod zamknac, poniewaz polowa uczestnikow ankiety gdzies wybyla, a zreszta ludzie sie zmieniaja
moze kiedys w przyszlosci pomyslimy o Najgorszy forumowicz vol. 2
Laura_x - 18 Październik 2005, 20:52 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) no to ja glosuje na siebie (ankiete trza uaktualnic)
Domia - 18 Październik 2005, 21:45 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Hah jestem niezla 5 glosow... ale musicie zwazyc na to, ze mam jedyne 13 lat i swoje zaburzenia psychiczne Czyli m.in. :fochy, doly, wielkie radosci z niczego itp. ... Ech chcialabym, zeby ten wiek byl juz za mna
Laura_x - 18 Październik 2005, 21:49 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Domia -> poczekaj az bedzies zmiala 18 lat
petr - 20 Październik 2005, 17:20 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| Domia napisał/a: | | mam jedyne 13 |
Nie zapominaj, ze znamy sie juz dwa lata ;>
| Domia napisał/a: | | fochy, doly, wielkie radosci z niczego itp |
Super, mi to juz przeszlo jakis czas temu ;P
| Laura_x napisał/a: | | Domia n poczekaj az bedzies zmiala 18 lat Confused |
A co sie wtedy dzieje? ^^
BTW - mysle ze tematy w stylu najgorszy/najlepszy forumowicz moznaby wrzucic do RCC...
mattirab - 20 Październik 2005, 19:30 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Petr, bez przesady. Te tematy lepiej zeby zostaly w 'Pogaduszkach'. Tak wg. mnie przynajmniej.
Domia - 20 Październik 2005, 19:54 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Hmm, Petr dla Ciebie praktycznie wszystkie tematy powinny byc w RCC...
Laura_x - 20 Październik 2005, 20:07 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) temat w sam raz nadaje sie na pogaduszki ^^ no ale tak na serio, wracajac do tematu ... trza uaktualnic ankiete, ona serio brakuje w niej mnie
Vinyanov - 20 Październik 2005, 21:49 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| petr napisał/a: | | Laura_x napisał/a: | | Domia n poczekaj az bedzies zmiala 18 lat Confused |
A co sie wtedy dzieje? ^^ |
Ja wiem, co sie dzieje gdy do osiemnastki dobijasz - zaczynasz myslec o tym, jak mozna uczcic swoja pelnoletnosc nie pijac, nie sluchajac zadnej muzyki, nie uprawiajac seksu i nie grywajac nawet w gry multiplayer.
| Laura_x napisał/a: | | trza uaktualnic ankiete, ona serio brakuje w niej mnie |
Prosze bardzo!
Wyniki dotychczasowej ankiety:
- Domia - 23% (6)
- Solmat - 19% (5)
- explozja, matuss, Neo, SaleiB - 3% (1)
15% glosujacych (4 glosy) wybralo osobe nie znajdujaca sie na liscie.
26% glosujacych (7 glosow) nie uznalo nikogo za najgorszego forumowicza.
Asef, Falien, Fayl, jurko kiler, Syo, tajek, vinyanov, WAP i wiko moga sie cieszyc, poniewaz dostali ani jednego glosu.
Z nowej ankiety wykluczylem osoby od dawna nieaktywne.
Usunalem takze opcje "Ktos inny" oraz "Nikt".
Teraz nie bedzie tak latwo.
Laura_x - 20 Październik 2005, 21:51 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) dzienx Viny... teraz ankieta wyglada extra moze bys uaktualnil takze ankiete w topicu o najlepszym forumowiczu ?
LEO - 20 Październik 2005, 21:56 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Viny mam prosbe, ale ja glupi jestem pomylily mi sie ankiety i zglosowalem na siebie, mzoesz usunac ten glos czy nie
domaz - 20 Październik 2005, 22:07 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) hahaha leo na najlepszego chcial na siebie zaglosowac:D:D
edit
noo juz mam 1 glos trzymam sie w czolowce:D
Laura_x - 20 Październik 2005, 22:15 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) uau ja tez mam jeden, ale za to petr ma juz dwa :O
SaleiB - 20 Październik 2005, 22:56 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) hmm taki wybor ze az zmuszony bylem glosowac na samego siebie
pozdr
syo - 20 Październik 2005, 23:12 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Ej, wybor jest niesprawiedliwy, bo ja Was wszystkich lubie!
petr - 21 Październik 2005, 01:03 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Hmm.
Za co?
LEO - 21 Październik 2005, 06:12 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| domaz napisał/a: | hahaha leo na najlepszego chcial na siebie zaglosowac:D:D
edit
noo juz mam 1 glos trzymam sie w czolowce:D |
TAK , ale pomylilem sie
Jacob - 21 Październik 2005, 15:09 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Widze, ze mam juz jeden glos na mnie Zaloze sie ze to od Laury ...
Laura_x - 21 Październik 2005, 15:12 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Jacob -> a wiesz mylisz sie :p ja nie glosowalam na Ciebie :p ale wiem za to, ze zapewne Ty na mnie glosowales
Jacob - 21 Październik 2005, 15:31 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) OoO teraz juz mam 2 glosy I teraz napewno od Ciebie i domii
EDIT: No, ten glos na Ciebie jest ode mnie Ale jestem tez ciekawy, kto na ciebie oddal 2 glos
Domia - 21 Październik 2005, 18:11 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Jacob tu tez pomylka Wcale Ci nie dalam. Przeciez to, ze sie zbytnio nie lubimy, nie musi oznaczac, ze jestes najgorszym userem
mattirab - 21 Październik 2005, 18:13 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) A skad wiesz, Jacob, ze od nich?
PS. Ja na razie nie glosowalem na nikogo.
Jacob - 21 Październik 2005, 18:20 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| Domia napisał/a: | | Jacob tu tez pomylka Wcale Ci nie dalam. Przeciez to, ze sie zbytnio nie lubimy, nie musi oznaczac, ze jestes najgorszym userem |
Fess To widac mam ukrytych wrogow
PS: Ja tez na Ciebie nie zaglosowalem
[size=9px]tylko na Laure [/size]
Robee - 21 Październik 2005, 18:38 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) a gdzie mateczko jest w tej ankiecie? xD
Laura_x - 21 Październik 2005, 20:27 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) ja nie powiem, na kogo zaglosowalam a czemu nie ma mateczko tez sie nad tym zastanawiam
Vinyanov - 21 Październik 2005, 20:35 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) mateczko ma zakaz pisania na forum (ostrzezenia) - chyba nie jest juz wobec tego czynnym forumowiczem.
Robee - 21 Październik 2005, 20:52 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) ale w SB jego posty sa czasem bardzo idiotyczne
Kunio - 21 Październik 2005, 20:54 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Laura chyba na mnie zaglosowala
domaz - 21 Październik 2005, 20:56 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) jezuu czy to wazne kto na kogo glosowal? pis alt
Domia - 21 Październik 2005, 21:24 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Wielkie problemy ludzie maja... Kunio zaglosowalam na Ciebie, obrazisz sie na mnie? Powod? Masz tendencje do nabijania postow, co nie oznacza, ze Cie nie lubie
Kunio - 22 Październik 2005, 08:57 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Nie mam zaco sie obrazac A nabijam posty bo chce Ciebie dogonic
Domia - 22 Październik 2005, 09:54 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Uuu to powodzenia zycze, bo ja tu urzeduje prawie 2 lata, a Ty 3 miesiace
mattirab - 22 Październik 2005, 11:40 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Kunio, najpierw to dogon mnie . Jestem tu juz piec miesiecy.
petr - 22 Październik 2005, 12:50 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Za cooo? ;]
Laura_x - 22 Październik 2005, 13:13 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) matti -> ja jestem tu niecale 3 miechy i juz Cie przegonilam :p ale nie chodzi mi o nabijanie postow tlyko o swobodnew wypowiadanie sie a ze czasmai pisze postow troche za duzo, to doa forum jest ratunek - pomagam w jego rozwoju xD
ale nikt z Was nei dostal cyba kiedykolwiek tytulu "Spam Master" xD ja bylam tak nazywana na WoTR prze jakies 2 miechy wakaji, az do polowy wrzesnia xD
Domia -> ale obiecuje, ze postaram sie Ciebie przegonic
Domia - 22 Październik 2005, 16:37 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;)
| Laura_x napisał/a: | | ale nikt z Was nei dostal cyba kiedykolwiek tytulu "Spam Master" xD |
Poczytaj sobie moje posty z 2004 roku, z jego samego poczatku... Ojj ponabijalo sie troszke Mialam nawet, ze dwa (?) ostrzezenia Ogolnie same pierdoly pisalam i teraz jak to czytam, to mi sie smiac z samej siebie, chce Bo naprawde nieziemskie glupoty potrafilam wymyslec
| Laura_x napisał/a: | | Domia ale obiecuje, ze postaram sie Ciebie przegonic |
Hehe, staraj sie dalej
petr - 22 Październik 2005, 17:28 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Najwieksza kolekcja spamu w wykonaniu Domii (i nie tylko, w sumie calej "starej" ekipy z tego forum) to forum IT.NET - ktore predzej czy pozniej bedzie reaktywowane :] (kilka osob posiada pelna baze - z freestyle)
Laura_x - 22 Październik 2005, 20:27 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) hehe Domia to poczytaj moje posty z wakacji na WoTr - toz to dopiero bylo pierdolenie o niczym xD nawet mialam kilka razy bana na pisanie, ktory byl cofany zawsze nastepnego dnia a jak pisac nie moglam, to az mnie rece swierzbily, ale na szczescie te wieczotry bez pisania szybko minely byly dni na WoTr kiedy pisalam dziennie po 50 postow xD Admini mieli duzo do roboty xD i nawet kilka razy odbywalam z nimi 'mile' pogawedki na gadu xD ale teraz sie juz wszystko uspokoilo
domaz - 22 Październik 2005, 20:36 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) petr przoduje
Laura_x - 22 Październik 2005, 20:45 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) hehe to interesujace :p ja na niego nie glosowalam ale na serio, ciekawe dlaczego glosowali na petra mogli zaglosowac na mnie
domaz - 22 Październik 2005, 20:51 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) petr moglby sie zastanowic i jakies wnioski wyciagnac;]
Laura_x - 22 Październik 2005, 20:57 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) hehe no w sumie racja
LEO - 22 Październik 2005, 21:11 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Viny to usuniesz moj glos z ankiety ;p . Sam na siebie zaglosowalem
Laura_x - 22 Październik 2005, 21:17 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) o to skoro mozna tak, to neich Viny usunie moj glos, bo ja tez zaglosowlaam na siebie xD przez pomylke xD
petr - 22 Październik 2005, 21:33 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) Pytalem sie juz dwa razy - za co - milczenie bylo najlepsza odpowiedzia...
LEO, Laura - nie da sie usuwac glosow z ankiety - zaglosowaliscie na siebie, macie pecha - gdyby sie dalo, w wielu serwisach doszloby do manipulacji ;]
LEO - 22 Październik 2005, 21:38 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) O.K no coz trudno
Laura_x - 22 Październik 2005, 21:48 Temat postu: Najgorszy forumowicz ;) LEO -> przynajmniej bedzie wiadomo, ze jeden z glosow oddany na nas bedzie naszym wlasnym
|
|