| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polskie turnieje - Turniej o Głowę Złotego Harolda (explozja)
explozja - 12 Kwiecień 2004, 16:54 Temat postu: Turniej o Głowę Złotego Harolda (explozja) uwaga uwaga juz w krotce rozpocznie sie turniej o zlota glowe harolda prosze sie zapisywac a zasady sa nastepujace
runda wylaniajaca polowe wysylacie mi na adres explozja@o2.pl jedna powtorke z najlepszym wszystkimi wynikami jednoczesnie ( liczy sie tylko score, combo i fllor) kazdy bedzie mial wylosowanego przeciwnika i np. explozja walczy z manczem i explozja w powtorce ma takie wyniki: score 10000 combo 10 i fllor 534 a manczo score 9999 combo 30 a fllor 400 to jest tak explozja ma 2 punkty ( bo wygral w 2 konkurencjach) a manczo ma tylko 1 (bo wygral w 1 kategorii) i do nastepnej rundy dochodzi explozja bo wygral wiecej kategorii
rundy walki wysyla sie po 5 powtorek do kategorii combo, fllor ,score NML i UNML (tez kazdy ma wylosowanego przeciwnika) i wygrany przechodzi dalej
pol finaly i finaly gra sie jak wyzej tylko w najslabsza dla obu graczy kategorie ( w turnieju wylonie kto do jakiej kategorii jest najgorszy)
nagrody:
za 1 miejsce nagroda niespodzianka, wywiad na forum (nie tym innym podam jego adres niedlugo), odznaczenie zlota glowa harolda(mozna ja dac jako avatar na forum ale nie trzega) i dostanie tytul zlotej glowy harolda
za 2 miejsce wywiad na forum (nie tym innym podam jego adres niedlugo), odznaczenie srebrna glowa harolda(mozna ja dac jako avatar na forum ale nie trzega) i dostanie tytul srebrnej glowy harolda
za 3 miejsce tylko wywiad
prosze zglaszac sie na tym temacie ale przebieg losowan i walki odbedzie sie na podanym pozniej adresie forum
jezeli sa pytania prosze mowic na wszystkie (mam nadzieje) odpowiem
P.S. zapomnialem ze zapisuje takze sie od razu
Vinyanov - 12 Kwiecień 2004, 17:25 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda Jesli jest na tym forum - jak dobrze licze - siedem ( ) turniejow w toku to nie liczylbym na duzo zapisow.
Ludzie, robcie te turnieje z kilkumiesiecznymi odstepami, bo jesli wszystkie odbeda sie naraz to bedziecie mieli moze z 1,5 gracza na turniej.
jurko kiler - 12 Kwiecień 2004, 17:29 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda hmm Syo - moze dopiszesz w regulaminie: "zakaz tworzenia turniejow bez homologacji Syo'a"
Falien - 12 Kwiecień 2004, 20:51 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda Te ja mam lepszy pomysl moze damy konkurs kto lepszy turniej wymysli CO Wy na to?? Bo nie ktorzy maja do tego glowe ale i tak im sie to nie klei...
syo - 12 Kwiecień 2004, 21:03 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda Ja tu widze kolejny pomysl zaczerpniety - 5 replayow, kto wiecej wygra (czyli do 3ch wygranych)...
jurko - nie wiem czy to cos da
Domia - 13 Kwiecień 2004, 14:18 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda Syo- ja bym ci radzila umiescic taki punkt... wyobraz sobie,ze kazdy uzytkownik chce zrobic jakis turniej i co... totalna masakra Syo tylko ty nadajesz sie do tworzenia turniejow ty to masz w genach
Neo - 13 Kwiecień 2004, 14:20 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda pomysl Faliena jest dooobry! Moze zrobimy tak bedziemy dawac pomysly... potem glosowanie, a na koncu - turniej przeprowadzi SYO... ok?
Doktor(wiko) - 13 Kwiecień 2004, 17:20 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda
| Neo napisał/a: | pomysl Faliena jest dooobry! Moze zrobimy tak bedziemy dawac pomysly... potem glosowanie, a na koncu - turniej przeprowadzi SYO... ok? |
Niezle. A tak przy okazji, to explozja mial niezly pomysl, jak wylonic zwyciezce (z tymi trzema kategoriami na raz).
explozja - 13 Kwiecień 2004, 17:59 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda ej blagam zapiszcie sie do mojego turnieju a nie wysmiewajcie blagam was to napewno wypali
Domia - 13 Kwiecień 2004, 18:12 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda czy ja wiem jakos nie kumam tego turnieju jeszcze sie zastanowie, ale raczej sie nie zapisze szczerze mowiac to wisi mi ten turniej
Vinyanov - 13 Kwiecień 2004, 18:35 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda
| explozja napisał/a: | | ej blagam zapiszcie sie do mojego turnieju a nie wysmiewajcie |
Nikt sie z tego konkretnego turnieju nie wysmiewa, jezeli juz to po prostu ogolnie komentuje sytuacje na forum...
explozja - 13 Kwiecień 2004, 19:26 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda jak cos nie zrozumiale prosze pytac chetnie odpowiem
matuss - 14 Kwiecień 2004, 17:55 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda Ludzie zapisujcie sie! Przeciez do wygrania super czekoladka o ksztalcie czerepu Harolda!
devastator - 2 Maj 2004, 18:37 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda wpadl mi do glowy jeden pomysl ale nie chcialem juz nowego tematu robic a poniewaz tu juz wspomniano o pomyslach na turnieje wiec:
//////////////////////
TURNIEJ DRUZYNOWY
chyba wszystko jasne to juz nie moja sprawa jak to ma wygladac ale moze byc np. 2 osoby z I ligi i 2 z II w jednej druzynie zeby za latwo niektorym nie bylo i sie zsumuje wyniki taki maly turniejik na tydzien
No i oczywiscie raczej nie ma szans zrobic wczesniej niz po PTIT III czyli gdziesz za 5 miesiecy
czekam na komentarze tylko nie zjezdzajcie mnie za bardzo ja tylko tak sobie wymyslilem
EDIT: kurde nie pomyslalem bylby jeszcze problem zeby lepsi nie robili replayow za gorszych trzeba by liczyc na uczciwosc no ale jak ujz wspomnialem to tylko pomysl
Domia - 2 Maj 2004, 19:19 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda devastator fajny ten turniejek a moze lepiej by bylo jedna osobe z I ligi i jedna z II, bo inaczej to wiadomo kto bedzie lepszy
devastator - 4 Maj 2004, 19:45 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda jak widze, zainteresowanie zerowe jeden komentarz w 3 dni...tak bardzo sie nie podoba?
@down: oki, sprobuje
Domia - 4 Maj 2004, 19:52 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda dev lepiej zrob temat o tym turnieju bo go nikt nie zauwazy zobaczymy przynajmniej czy to przez to takie male poparcie
syo - 4 Maj 2004, 20:54 Temat postu: turniej o g?ow? z?otego harolda Tak jest - dev, zrob oddzielny temat traktujacy o tym turnieju i rozpisz sie konkretniej
|
|