| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - M jak Milosc
Black Eagle - 15 Kwiecień 2004, 23:15 Temat postu: M jak Milosc Czy ogladacie ten super serial??
Vinyanov - 15 Kwiecień 2004, 23:44 Temat postu: M jak Mi?o? Niezaleznie od serialu (ogladam gdy akurat telewizor jest na Dwojce ), co ten watek ma wspolnego z nasza strona, forum lub sprawami organizacyjnymi? Przeniose go do "Pogaduszek", chociaz IMHO nawet tam niezbyt pasuje...
---
Do postu dwa posty ponizej: ok, nie ma sprawy.
syo - 16 Kwiecień 2004, 07:36 Temat postu: M jak Mi?o? Swego czasu mialem chwile gdy maniakalnie ogladalem ten nazwany przez Ciebie super serial .
Black Eagle - 16 Kwiecień 2004, 08:37 Temat postu: M jak Mi?o? Sorry ,ale gdy zakladalem temat juz ledwie oczy mialem otwarte i nie wiedzialem ze ten temat zalozylem gdzie indziej niz podaguszki jeszcze raz sorry.
Broda - 17 Kwiecień 2004, 16:36 Temat postu: M jak Mi?o? Eh bo ja wiem czy to taki "Super seria" Ja tam wole "Samo zycie"
Domia - 17 Kwiecień 2004, 20:51 Temat postu: M jak Mi?o? M jak Milosc jest calkiem fajne Na wspolnej tez jest dobre
Falien - 21 Kwiecień 2004, 22:39 Temat postu: M jak Mi?o? NIo nawet nawet.. DObrzy s
|
|