| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Śmietnik - nowe forum IT
solmat - 16 Kwiecień 2004, 20:12 Temat postu: nowe forum IT http://free4web.pl/3/?74810 cudo
Domia - 16 Kwiecień 2004, 20:14 Temat postu: nowe forum IT ale mi cudo wyglada jak by bylo robione przez... jakiegos wypierdka natury
PS-bez obrazy
John Beak - 16 Kwiecień 2004, 20:24 Temat postu: nowe forum IT to jest duze forum!
SaleiB - 16 Kwiecień 2004, 20:25 Temat postu: nowe forum IT Przepraszam bardzo, dlaczego wiekszosc dzialow jest ma takie same nazwy jak tutaj??
wysililbys sie troche zeby wymyslec cos bardziej oryginalnego
EDIT:
czym sie rozni dzial "Turnieje IT" od "Rozne" ??
pozdr
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 20:31 Temat postu: nowe forum IT Ech, po prostu totalny mix naszego forum i http://members.lycos.co.uk/mewthree/iforum/...
---
Edit: nawet regulamin sciagniety z tego ostatniego.
John Beak - 16 Kwiecień 2004, 20:35 Temat postu: nowe forum IT Mewthree? The fake Pok?
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 20:38 Temat postu: nowe forum IT
| Cytat: | | (sorry for english, but I am shocked) |
[size=9px]Heh, do I have to answer in english or in polish? [/size]
Well, that forum's administrator (and some users too) is a DragonBall fan, that explains some things...
P.S. But I personally think that DB is much better than Pok?
John Beak - 16 Kwiecień 2004, 20:42 Temat postu: nowe forum IT To jest (right, I cannot find it in my dictionary and I am not sure if it's prawda or not).
Vinyanov - 16 Kwiecień 2004, 20:45 Temat postu: nowe forum IT
| Cytat: | | To jest (right, I cannot find it in my dictionary and I am not sure if it's prawda or not). |
"Prawda" fits.
You could also say "Zgadzam sie", or "Potwierdzam", or "Podpisuje sie pod tym"...
But we are going little off-topic.
solmat - 17 Kwiecień 2004, 20:19 Temat postu: nowe forum IT www.members.lycos.co.uk/solec1b/forum
Domia - 17 Kwiecień 2004, 20:49 Temat postu: nowe forum IT solmat ty matole
PS-sorka, ale on mnie juz tak wqrza, ze wytrzymac nie moge
jurko kiler - 17 Kwiecień 2004, 21:17 Temat postu: nowe forum IT hmm regulamin tego forum jest zastanawiajaco podobne do regulaminu forum wiadomosc.info
+edit+
przeczytajcie sobie punkt 19:
"19. Niedozwolone jest wysylanie postu, tylko po to aby zwrocic uwage innemu uzytkownikowi, ze zlamal regulamin. Mozna natomiast zrobic to jako dodatek do normalnego postu. Do raportowania naruszen regulaminu sluzy funkcja "Zglos post do moderatora" znajdujaca sie przy kazdym poscie."
tyle ze na forum php nie ma opcji zglaszania postu do moderatora - a juz na pewno nie ma tego na jego "forum"
nie no ludzie, jesli macie czelnosc zzynac regulamin ktory zawsze tworzony jest w pocie czola (wiem cos o tym bo jestem tam moderatorem) - to przynajmniej przeczytajcie to, co sciagacie
|
|