| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polska Liga Icy Tower - Nowa liga?
syo - 3 Grudzień 2008, 18:31 Temat postu: Nowa liga? Przeglądam sobie właśnie stare newsy i pomyślałem, że aktualnie w Polsce jako taki ruch w IT jest. Można by zrobić jakąś skromną ligę, przeprowadzać regularne pojedynki. Kwestia tego czy chcecie i tego, że trzeba by ustalić jakieś zasady. Mogłoby być interesująco: regularne pojedynki, regularne newsy, rekordy... Co Wy na to?
Klaud - 3 Grudzień 2008, 18:42
Pojedynki to dodatkowa motywacja do podnoszenia swoich rekordów, jestem jak najbardziej za.
Chętnie uczestniczyłabym w czymś takim, mimo że ostatnio nie idzie mi najlepiej. Może liga byłaby dla mnie bodźcem do ruszenia się i poważnego powalczenia o lepsze wyniki
mattirab - 3 Grudzień 2008, 19:35
Dobry pomysł z przywróceniem czegoś takiego, ale...
Wypadałoby przeprowadzić zapisy nie tyle na czas, ale dopóki nie zgłosi się wyznaczona liczba osób, np. 10, 16, czy ile by tam pasowało . Żeby łatwo się terminarz ustaliło i nikt nie pauzował.
Jak dla mnie rozgrywki powinny być tylko w weekend i ewentualnie jakieś rundy dodatkowe (o dodatkowe punkty, jakieś urozmaicenia ) we wtorki i środy - coś na kształt lig sportowych.
Ogólnie jestem za i brałbym udział w tym ligowym tworze .
-Kris- - 4 Grudzień 2008, 15:23
Ja również jestem za, coprawda nie mam wielkich szans ale samą przyjemnością jest mierzyć się z takimi mistrzami gry
SaleiB - 6 Styczeń 2009, 19:42
Liga to na prawdę dobra zabawa. Poza tym bardziej od dobrych wyników liczy się regularność, gracze którzy olewają co drugą kolejkę nie maja szansy na sukces.
Pamiętam jak swego czasu męczyłem się nad skryptem do ligi ale cała praca poszła na marne bo nawet jeden pełny sezon się nie odbył za pomocą tego skryptu
syo - 6 Styczeń 2009, 19:44
Teraz by nie poszła.
profesorek96 - 24 Czerwiec 2009, 13:42
Jestem nowy Tu na forum i w Icy Towerze. Ale moim zdaniem taka liga by była
GENIALNA, ponieważ w Polsce nie ma jakich takich zawodów. Wiem, że tak na świecie to są jakieś mistrzostwa, ale czemu nie ma być takiej skromnej ligi w Polsce ? Tak więc ja jestem za. Co do rozgrywek, to powinny być chyba w weekendy a o dodatkowe punkty we wtorki i środy, rzadziej w czwartki ( jeśli ktoś nie będzie miał możliwości ). Taki mały szczególik ode mnie - liga działa cały ,,rok'' (mam na myśli rok szkolny) a we wakacje jakiś bonus, np. liga letnia . Dziękuję za uwagę.
Torpex - 25 Czerwiec 2009, 20:12
Również jestem nowy i nabieram doświadzczenia, ale sam pomysł mi się podoba. W Polsce dużo osób gra w IT, ale przeważnie nie traktują tego poważnie, do IT odnoszą sie jak do mini-gierki ala saper. Kiedy powiedziałem kumplom o istnieniu lig IT zaczęli się śmiać (cóż za brak wyobraźni.. ). Jednak na forum jest tyle wystarczająco dużo osób i liga mogłaby wystartować.
domi.nika - 24 Styczeń 2022, 15:07
ja zawsze rozgladalam sie w okresie wakacji za nowa liga wiecej chetnych bylo
Bombiel - 4 Luty 2022, 19:50
WspĂłĹzawodnictwo na pewno jest zdrowe i jak zauwaĹźam to przede wszystkim fajnie sprawdza siÄ to w grze w piĹkÄ noĹźnÄ
. Nawet niedawno czytaĹem o tym jak moĹźna zostaÄ dobrym obroĹcom. Bardzo ciekawie na ten temat napisano w https://menmeet.pl/jak-zostac-dobrym-obronca/ i jestem zdania, Ĺźe warto jest siÄ z tym materiaĹem zapoznaÄ.
MrZiolo99 - 16 Luty 2022, 22:07
| Bombiel napisał/a: | | WspĂłĹzawodnictwo na pewno jest zdrowe |
a ja osobiĹcie potwierdzam te sĹowa ;D na pewno we dwĂłjke przyjemniej jak w pojedynke czy odebrac
|
|