| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Serwis icy.pl - Co jaki czas robicie aktualke rankingu ??
CelseR - 17 Kwiecień 2004, 21:41 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? No ja wyslalem swoje pierwsze wyniki (nie smiac sie ) i jestem ciekaw czy sie kiedys pokaza ??
tajek - 17 Kwiecień 2004, 22:12 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? Pokaza sie zaniedlugo , narazie mam male problemy z systemem dodawania , ale mysle ze zaniedlugo wszystko bedzie w porzadku
CelseR - 17 Kwiecień 2004, 22:33 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? ok juz sie nie moge doczekac
SaleiB - 17 Kwiecień 2004, 23:12 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? no nie wiem, u mnie wszystko dziala bez zarzutu z tym dodawaniem rekordow..
tajek, skontaktuj sie ze mna na gg
pozdr
CelseR - 17 Kwiecień 2004, 23:24 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? podejrzana sprawa
SaleiB - 17 Kwiecień 2004, 23:40 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? ok, wszystko wyjasnione, jutro aktualizacja (mam nadzieje )
pozdr
CelseR - 17 Kwiecień 2004, 23:42 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? tez mam taka nadzieje
tajek - 17 Kwiecień 2004, 23:51 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? Ja tez mam nadzieje , nie no jutro bankowa aktualka , byla by juz dawno ale te problemy ...
Vinyanov - 18 Kwiecień 2004, 00:17 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? A ja... hm... tez mam nadzieje ze rekordy beda dzialac i jednak przeniose ten temat do "strony i forum" - moze nazwa "Pomoc" rzeczywiscie jest troche mylaca, ale to dzial tylko o Icy Tower.
CelseR - 18 Kwiecień 2004, 07:46 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? dobra na przyszlosc bede pamietal co i gdzie
Falien - 21 Kwiecień 2004, 22:43 Temat postu: Co jaki czas robicie aktualke rankingu ?? Ech a u was jest spoko bo jest was kilku do prowadzenia tej strony.. A mnie tydizen nie bylo otwieram poczte a tu 35.. nowych rekrodow.. Ech ale roboty z tym jest strasznie.. a najgorsze ze mam modem to pogarsza jeszcze bardziej moja sytuacje...
WY Jestescie lepsi w liscie rekordow bo macie wszystkie od Wszystkich Polakow a ja np nie mam od Gandzi i Mysio Pys'a... Ech ale gratulejszyn przy okazji Dla Fayl'a za rekord!!!
|
|