Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Polska Liga Icy Tower - Termin rozpoczecia - wybierz sam!

syo - 17 Kwiecień 2004, 23:27
Temat postu: Termin rozpoczecia - wybierz sam!
Sa dwie opcje:

maj - zaczynamy juz niedlugo, skonczyc bedziemy musieli przed wrzesniem. Glownym minusem sa wakacje, czyli wyjazdy prawdopodobnie wiekszosci z nas.

wrzesien - szkole mozna pogodzic i przez 5 dni na pewno da sie grac

Ja, szczerze powiedziawszy nie wiem jak postapic dlatego zwracam sie do Was, mam nadzieje ze nie zawiedziecie i podacie mi odpowiedz bardziej dla Was korzystniejsza.

Z gory dzieki i do zobaczenia...

tajek - 17 Kwiecień 2004, 23:37
Temat postu: Termin rozpocz?cia - wybierz sam!
Ja jestem za majem poniewaz nie bedzie mi sie chcialo czekac tyle miesiecy na lige , a na wakacje to chyba nigdzie nie wyjezdzam
Domia - 18 Kwiecień 2004, 10:10
Ja zaglosowalam na maj, bo tez mi sie nie chce czekac do wrzesnia :) A w wakacje moze byc mala przerwa w lidze czy cos :D Ja mam prawie caly lipiec zajety bo jade na 3 tygodnie do juraty :P
Broda - 18 Kwiecień 2004, 10:21
Ja takze zaglosowalem na maj bo czym szybciej tym lepiej ;)
CelseR - 18 Kwiecień 2004, 10:52
a ja zaglosowalem na wrzesien bo raz ze wakacje, a dwa to ze sie jeszcze podszkole bo jestem cienki :neutral:
Broda - 18 Kwiecień 2004, 14:35
Eeee moze najpierw bys sie zapisal a nie ustalal termin :wink:
Mariusz - 19 Kwiecień 2004, 13:45
Ja zaglosowalem za majem bo sie juz nia moge doczekac Ligi. Ja ktos jest na wakacjach to moze palzowac kilka kolejek ktore potem rozegra.
SaleiB - 19 Kwiecień 2004, 14:46
ja jestem

po pierwsze primo za tym zeby jeden sezon nie trwal rok ale 3 miesiace (bez wakacji), wtedy mozna by rozegrac wiecej sezonow i byloby ciekawiej (i prosciej dotrwac do konca sezonu)

po drugie primo za rozpoczeciem we wrzesniu, gdyz do tego czasu zdaze opracowac i zrobic ladne tabele wynikow, rozgrywek i ine wszystkie potrzebne tablele w PHP i MySQL-u :wink: dzieki czemu bedzie latwiej wszystko obsluzyc i bedzie mniejszy balagan

pozdr

Karciooz - 20 Kwiecień 2004, 19:55
Ja takze opowiadam sie za majem . Jezeli chodzi o wakacje to mozna zrobic to niektorzy beda mieli wiecej wolnego czasu i mozna zagrac 2 mecze . I radze wam by powolac jakis sztab dowodzacy do kazdej ligi , kogos od robinia tabel , przestrzegania terminow bo inaczej to bedzie chaos
Broda - 20 Kwiecień 2004, 22:43
no to chyba przeglosowane za majem :!: :) :D
Mariusz - 21 Kwiecień 2004, 08:11
no myslke ze za jakies 2 tygodnie powinna ruszyc liga , zwlaszcza ze niektorzy gracze sa w dobrej formie