| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polska Liga Icy Tower - Liga ICY
Kamilson91 - 12 Lipiec 2009, 16:02 Temat postu: Liga ICY Witam!!!
Mam pytanie do was są do tej gry ligi?? Jeśli tak to jak wykryć że ktoś używa trainera np. tego http://www.freelunchdesig...hp?topic=1694.0
Kamilson91 - 13 Lipiec 2009, 18:34
no powiecie mi czy są ligi w tej grze jakieś zawody ???
Tojeczek - 13 Lipiec 2009, 21:58
O ile sie nie orientuje nie ma lig.
Sa turnieje i ranking.
A trainery? Żeby potwierdzic wynik nalezy wsyslac powtorke z nagraniem
Kamilson91 - 13 Lipiec 2009, 22:28
a co powiesz na temat trainera który po prostu gra za człowieka który jest dosyć mocny bo trafia w szczebelki i wtedy nie widać , bo nie ma szczebelków od ściany do sciany tylko są zwykłe:) potrafię napisać takiego bota i co wtedy jak będzie ponad miliard punktów )))) da radę bo będzie bot wykrywałszczebelki:)
Doob - 13 Lipiec 2009, 22:31
| Kamilson91 napisał/a: | a co powiesz na temat trainera który po prostu gra za człowieka który jest dosyć mocny bo trafia w szczebelki i wtedy nie widać , bo nie ma szczebelków od ściany do sciany tylko są zwykłe:) potrafię napisać takiego bota i co wtedy jak będzie ponad miliard punktów )))) da radę bo będzie bot wykrywałszczebelki:) |
wtedy zabijesz wielka, siedmioletnia gre? chcesz tego?
mattirab - 13 Lipiec 2009, 22:43
| Kamilson91 napisał/a: | | a co powiesz na temat trainera który po prostu gra za człowieka który jest dosyć mocny bo trafia w szczebelki i wtedy nie widać , bo nie ma szczebelków od ściany do sciany tylko są zwykłe:) potrafię napisać takiego bota i co wtedy jak będzie ponad miliard punktów )))) da radę bo będzie bot wykrywałszczebelki:) |
A ja mogę przejść IT i jeszcze sobie wystawić na to 4 certyfikaty.
|
|