| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Icy Tower ogólnie - [ustawienia] Skaczecie z rejumpem czy bez?
CelseR - 18 Kwiecień 2004, 19:23 Temat postu: [ustawienia] Skaczecie z rejumpem czy bez? Skaczecie z rejumpem czy bez ?? I jak jest waszym zdaniem lepiej? Prosze o opinie
[size=9px]Usunalem "Ankieta:" z tytulu watku - powtarzala sie. /Vinyanov[/size]
Vinyanov - 18 Kwiecień 2004, 19:32 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ?? Argh, chyba zaglosowalem na "tak" gdy mialem zaglosowac na "nie".
W kazdym razie gram bez wieloskoku , przydaje mi sie tylko przy niektorych grach w RR.
John Beak - 19 Kwiecień 2004, 19:42 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ?? RRML bez rejumpu?
kishony - 19 Kwiecień 2004, 19:53 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ??
| John Beak napisał/a: | | RRML bez rejumpu? |
znajac niekorych Wlochow, i do tego moze dojsc
a co do mnie, Rejumpa (poza RRML oczywiscie) uzywam tylko czasem, w UNML.
Vinyanov - 19 Kwiecień 2004, 20:18 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ??
Zartowalem. Po prostu gra w RR czasami konczy sie u mnie natychmiast, niewazne czego bym nie robil. ;]
Falien - 21 Kwiecień 2004, 22:57 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ?? Nie potrafie grac z reyumpem... Jakos inaczej sie gra ja musze miec kazdy ruch kazdy skok wyczuty w paluszkach a nie tak trzymac spacje i ruszac strzalaeczkami to sie mija z celem
SzCzeniaaK - 1 Maj 2004, 01:14 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ?? Ja gralem do niedawna z Rejumpem tak sie robi duzo Srednich combo ...
Wole bez rejumpa a pyknac piekny combo czy wybitny floor .......
Karciooz - 1 Maj 2004, 01:47 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ?? ja skacze z rejumpem bo jak sie jest po ostatnim hurry upie to to pomaga , a poza tym zawsze jak sie robi combo to jeszcze fuksem mozna zahaczyc o jakis schodek
Broda - 1 Maj 2004, 16:21 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ?? Ja skce z rejumpem bo mi wygodniej nie trzeba zawsze puszczac i naciskac znowu "skoku" a to wlasnie pomaga w combo i mi takze to pomoglo raz czy dwa po ostatnim dzwonku
Asef - 21 Maj 2004, 20:03 Temat postu: skaczecie z rejumpem czy bez ?? Ja gram z rejumbem bo bez tego czasami Harold stoi w miejscu i gine.
Nevie - 21 Październik 2007, 15:58 Temat postu: Spacja Hej,
Niedawno ściągnęłam sobie Icy Towera i mam mały dylemat... Czy lepiej skakać cały czas trzymając spację czy odpuszczając (spacja, puść, spacja, puść)?
sapceman - 21 Październik 2007, 16:59
he he, chyba na icy.pl w słowniczku jest coś, co ci odpowie na pytanie.
Vinyanov - 21 Październik 2007, 17:18
Rejump? Włącz. Skoro spaceman słusznie sugeruje przejrzenie słowniczka, podpowiem, że rejump pomaga w kombosach, w CCC, RML, w CML… Zresztą nie musisz go używać nawet, gdy jest włączony, prawda?
Pablo - 1 Grudzień 2007, 21:53
MOzesz uzywac jak chcesz zdecydowanie ja skacze trzymajac spacje jak pierwsze schodki sa tak ze nie musze sie ruszac czyli trzymam tylko spacja i skacze na wyzsze kiady juz sie one koncza to sie rozpedzam na ostatnim i robie combo
FOX - 2 Grudzień 2007, 09:49
Jeśli chcesz znać moją sugestie, to lepiej włącz. W każdej chwili możesz go potrzebować.
Pablo - 3 Grudzień 2007, 14:54
Naprawde oplaca sie uzywac chocby co ale zawsze miej wlaczony
FOX - 4 Grudzień 2007, 09:57
Powiedziałem, że rejump powinien być włączony, bo w każdej chwili może być potrzebny. Ale cieszę się, że powiedziałeś (oczywiście w pewnym sensie) to, co ja. W biblii bowiem jest napisane, że świadectwo dwóch ludzi jest prawdziwe.
A tak na temat to mała uwaga. W przypadku rejump trzeba kontrolować miejsce lądowania postaci w grze "Icy tower". Jeśli nie będziesz kontrolował lotu postaci, to ... wiecie, co pisało na temat odbijania się od ścian wieży.
|
|