| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Icy Tower ogólnie - ICY TOWER 1.5
syo - 31 Styczeń 2011, 18:58 Temat postu: ICY TOWER 1.5 Dziś pojawiła się najnowsza, już nie beta, wersja gry.
Do pobrania TUTAJ.
Forum FLD - TUTAJ.
Miłej gry!
FOX - 1 Luty 2011, 11:37
Und ich habe noch extra gesagt. Ohne Administratorsrechte. Wo bleibt ein Mensch, dem man vertrauen kann?
| Tłumaczenie napisał/a: | | A mówiłem im. Instalacja nie wymaga uprawnień administratora. Gdzie się podział człowiek godny zaufania? |
szczoo17 - 6 Luty 2011, 22:30
A newsa nie będzie?
SaleiB - 8 Luty 2011, 04:04
Dzięki za info
Nie przejrzałem dokładnie postów na FLD ani tutaj, więc przepraszam jeśli było to już gdzieś poruszane i ewentualnie poproszę o namiary na taki temat Chodzi mi o listę zmian w stosunku do poprzedniej wersji. Jak na razie zauważyłem jedynie zmianę muzyki i efektów dźwiękowych oraz nową postać. Mam też wrażenie że trochę znowu zmieniła się fizyka gry Ale to może być mylne wrażenie bo dawno nie grałem w IT.
szczoo17 - 8 Luty 2011, 16:07
Chyba nie było to nigdzie wspominane, ale wymieniłeś wszystkie zmiany (niestety). Faktycznie w tej części użyto jakiejś nowszej wersji allegro i rzeczywiście gra jest trochę płynniejsza.
Devlin - 11 Luty 2011, 00:32
Quo Vadis Icy Tower.
1.5 zanim jeszcze przyzwyczaiłem się do 1.4.
News by się przydał
Klaud - 13 Luty 2011, 23:52
Większość napisałam w temacie o becie, zatem tylko kilka słów...
O ile poprawienie silnika gry napawa optymizmem (chodzi płynnie... na laptopie... nie ścina... ha!), o tyle udźwiękowienie informuje fanów, w jakim kierunku Icy Tower zmierza.
Komercjalizacja.
Fuj.
Błe.
Jestem niebywale rozczarowana. Ta wersja nie wniesie ożywczego ducha do społeczności. Nie będzie wielkiego boom na turnieje. Nie będzie ożywionych rozmów i przetasowań w rankingach. Niczego nie będzie.
(Tak, udzielił mi się modernistyczny katastrofizm, o którym uczyłam się wczoraj.)
FOX - 14 Luty 2011, 10:00 Temat postu: Felieton Ktoś chciał, że gra "Icy Tower" była otwartym źródłem, gdzie każdy może zmienić, co zechce.
Problemem jest to, że FreeLunchDesign nigdy nie pójdą w tym kierunku. Powodem jest to, że gdyby "Icy Tower" była na licencji otwartego oprogramowania, to wyszłyby na jaw wszystkie ich niedociągnięcia, a fani gry znający C++ udostępnili wersję inną od oryginału szybciej, niz obecnie.
syo - 14 Luty 2011, 23:52
| Cytat: | A newsa nie będzie? |
| Cytat: | News by się przydał |
News jest, widnieje jako ostatni na liście, bo nie ma kto go przewinąć na górę.
Kryscik95 - 23 Kwiecień 2011, 10:59
Ciężko byłoby się przyzwyczaić do nowych dźwięków. Mnie się one nie podobają Ja i tak wolę starsze 1.3 i 1.4
SaleiB - 23 Kwiecień 2011, 12:55
| Kryscik95 napisał/a: | Ja i tak wolę starsze 1.3 i 1.4 |
Zawsze możesz pobrać z naszego downloadu classic mod i wrzucić sam plik sfx15.dat, wtedy będziesz miał dźwięki ze starszych wersji w IT 1.5
|
|