Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - Ulubiona restauracja

Perpetummobile - 17 Styczeñ 2019, 01:08
Temat postu: Ulubiona restauracja
Macie jakie¶ swoje ulubione restauracje ? Ja mam tylko jedn± . Jest ni± Restauracja Akademia w Warszawie. Uwielbiam j± nie tylko dlatego, ¿e maj± przepyszne jedzenie, ale tak¿e dlatego, ¿e nawet bior±c ze sob± dzieci, mogê zje¶æ na spokojnie obiad. Chcecie wiedzieæ dlaczego ? Dlatego, ¿e jest to restauracja, przyjazna dzieciom. Maj± tam swoje w³asne menu, a tak¿e swój k±cik na pierwszym piêtrze.
livka - 26 Sierpieñ 2019, 12:44

No pewnie, ze mam kilka takich sprawdzonych miejsc i to w kilku ró¿nych miastach w Polsce. Ostatnio by³am np w Zakopanem na urlopie i odkry³am nowe miejsce, do którego na pewno bêdê wracaæ - Tarasy Guba³ówka. Super jedzenie, mi³a obs³uga, dobre ceny. Menu dla ka¿dego.
kudek - 7 Styczeñ 2020, 16:06

Z tego co zdazylam sie zorientowac to w Warszawie jest wiele bardzo fajnych restauracji w ktorych mozna smacznie i niedrogo zjesc. Jedna z takich jest Restauracja Leila w ktorej to mozemy posmakowac wielu dan z owocow morza i innych dan rybnych. Takze jak ktos chce to moze znalexc idealne rozwiazanie dla siebie. Ja osobiscie bylam w tej restauracji raz ale za to zjadlam przepyszny humus. Polecam sprobowania takiej kuchni blisko wschodniej gdyz jest ona smaczna i zdrowa
bulinka - 23 Styczeñ 2020, 19:05

Jesli chodzi o restauracje w Warszawie to faktycznie przekonalam sie ze jest duzo fajnych miejsc gdzie mozna smacznie zjesc. Najwiecej takich restauracji znalezc mozna w slynnym Forcie Sluzew tam wlasnie znalazlam restauracje Garo Sushi gdzie mialam okazje posmakowac pysznego sushi. Tam rowniez mozemy posmakowac innych dan kuchni japonskiej. Takze warto przejsc sie po tym miescie i samemu sie przekonac
Bombiel - 24 Marzec 2022, 19:25

To prawda fajnie jest wiedzieć która restauracja będzie dla nas tą najlepszą i muszę dodać, że jeśli chodzi o mnie to ja już mam takie miejsce. Mogę dodać, że Lubin restauracje to są takie miejsca gdzie zdecydowanie każdy z nas będzie czuł się bardzo komfortowo oraz zje na pewno smacznie.
antimonite - 27 Kwiecieñ 2022, 12:20
Temat postu: Re: Ulubiona restauracja
Perpetummobile napisa³/a:
Macie jakie� swoje ulubione restauracje ?

Ja starałam się nie ograniczać do jednej restauracji - chyba po prostu ciągle szukałam tej >jedynej< ;) Od niedawna bezgranicznie zakochałam się w restauracja rodzinna lubin i gdzie bym nie poszła, to już nie to samo co tam, dlatego lubię tam wracać :)

Ewelaa213 - 27 Kwiecieñ 2022, 13:58

restauracje białystok centrum to jak dla mnie najlepsza opcja aby spedzić czas ze znajomymi czy wyjść na randkę. Ja osobiście jestem fanką sushi i często je jadam właśnie tam. Jest opcja również zamówienia na wynos. Polecam wam taką opcję
pluszak - 27 Kwiecieñ 2022, 15:44

Jeżeli mogłabym wam coś doradzi, to myślę że warto również zwrócić uwagę na ofertę tej firmy https://www.winterhalter.com/. To naprawdę świetni specjaliści jeżeli chodzi o sprzęt wysokiej jakości, taki jak na przykład zmywarki do kuchni restauracyjnej. Zerknijcie sobie do nich w wolnej chwili zapoznać się z ofertą, a myślę że nie będziecie rozczarowani.
boddekk - 25 Luty 2025, 12:17

Jeśli jesteś miłośnikiem sushi, warto zajrzeć na SushiPak. To platforma, która umożliwia zamówienie świeżego sushi prosto do domu. Oferują szeroki wybór zestawów – od klasycznych po bardziej oryginalne pozycje. Dzięki łatwemu zamówieniu online i szybkiemu dostarczeniu, cieszenie się smakiem sushi nigdy nie było prostsze. Jeśli nie masz czasu na wyjście do restauracji, SushiPak https://sushipak.pl to idealne rozwiązanie!