| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Kawiarnia - Polecane restauracje
Tola33 - 3 Wrzesień 2019, 10:23 Temat postu: Polecane restauracje Witajcie myslę, że taki wątek się przyda jakie restauracje szczególnie polecacie ? Nie ukrywam, ze mnie osobiście interesuje przede wszystkim Zakopane. Nie byłam tam kilka ładnych lat a wybieram się z dziećmi pod koniec września także wszystkie namiary chętnie przygarnę
bobina - 3 Wrzesień 2019, 11:03
Ja byłam w Zakopanem w lipcu i odkryłam nowe miejsce - Tarasy Gubałówka Rewelacyjne miejsce! Jak będziecie na Gubałówce ( a to raczej element obowiązkowy) to koniecznie wybierzcie się na obiad ( lub śniadanie ;p )
merciaa - 4 Wrzesień 2019, 13:49
ooo tak potwierdzam! Przepyszne jedzonko regionalne. Moje dzieciaki zajadały się ich pizzą także to tego też warto spróbować. No i same te widoki na panoramę Tatr robią wrażenie
Tola33 - 10 Wrzesień 2019, 09:48
dzięki dziewczyny za informacje. Na gubałówkę na pewno się wybierzemy i przy okazji skorzystamy
merciaa - 10 Październik 2019, 15:33
Tola33 już wróciliście z Zakopanego ? Daj znać jak się udał wyjazd i czy wstąpiliście na obiad do polecanej przez nas restauracji
Tola33 - 21 Listopad 2019, 05:55
Wyleciało mi z głowy kompletnie by napisać! Tak już po, nawet planuje już kolejny wypad na przełomie stycznia i lutego haha:) Byliśmy w Trasach 2 razy, raz na obiedzie i raz na śniadaniu. Wszystko super, smacznie i klimatycznie. Mamy nową ulubioną miejscówkę dzięki Wam Dzięki!
|
|