| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Nieobliczalna pogoda :P
Domia - 19 Listopad 2004, 13:52 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Luuudzie co tu sie u mnie w kraku nie dzieje cos takiego - wracam ze szkoly a 25 m przede mna .... jebs 9 metrowe drzewo czy ta pogoda troche nie zaszalala.... wieje jak diabli i dzieki temu praktycznie dwa parasole mi sie rozwalily a jak leje to szkoda gadac do szkoly dzis rano przyszlam z calymi portkami mokrtmi a jaka jest sytuacja u was ?
syo - 19 Listopad 2004, 13:55 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Olsztyn - jedno drzewo powalone na kamienice, kolejne drzewo roslo sobie spokojnie przed moja szkola az do wczoraj
Poza tym 9 osob w calej Polsce wczoraj zginelo
Vinyanov - 19 Listopad 2004, 13:59 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie wczoraj wialo tak, ze trzeba bylo biec, aby w ogole moc poruszac sie pod wiatr...
A dzisiaj wychodze po polskim na przerwe i mile zaskakuje sie sniegiem. Ale Beaufort tez dawal sie we znaki i niezbyt dawalo sie nim rzucac...
Dziwne dni.
petr - 19 Listopad 2004, 14:41 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Dabrowa Gornicza (20 km od Katowic):
Wieje jak choleraaaaa! Jak to sie mowi w moich stronach - strasznie "pizdzi". Mam takiego pecha, ze do szkoly musze isc okolo kilometr pod taki cholerny wiatr ze... Wydaje sie jakby to bylo 2 albo 3. Pogoda doslownie odpycha od szkoly Nawet jak ubiore kaptur to i tak nic to nie daje - jego boki pod wplywem wiatru sie tak jakby odchylaja... A jak uszy marzna! Ostatnio u mnie w szkole panuje poglad, ze "jest za zimno na czapke z daszkiem a za cieplo na zimowa" (po prostu wlosy sie poca )
Juz chyba wole jak pada snieg, ale uwaga! - pada prosto na ziemie a nie pod katem.
tajek - 19 Listopad 2004, 15:31 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P ehhhhhh dzisiaj mialem takiego farta.... szlem sobie z kumplami ladnie pieknie :p... i jeden mowi zebysmy troche przyspieszyli bo nie zdazymy na busa... idziemy szybciej... a tu nagle kilka bilboardow spadlo doslownie 3-4 metry za nami ehhh jak bysmy nie przyspieszyli to moze bym lezal teraz w szpitalu ....
petr - 19 Listopad 2004, 15:35 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Niezlego fuksa miales serio... TO by byla niesamowita strata dla polswiatka IT!
CO do pogody u mnie: Zaczal padas snieg. A dokladniej - jest straszna zamiec Nie wiem jak ja teraz sie na zbiorke (harcerska- w mojej szkole sa) dostane - jak juz mowilem zawsze ide tam pod wiatr
Domia - 19 Listopad 2004, 15:41 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| tajek napisał/a: | | ehhhhhh dzisiaj mialem takiego farta.... szlem sobie z kumplami ladnie pieknie :p... i jeden mowi zebysmy troche przyspieszyli bo nie zdazymy na busa... idziemy szybciej... a tu nagle kilka bilboardow spadlo doslownie 3-4 metry za nami ehhh jak bysmy nie przyspieszyli to moze bym lezal teraz w szpitalu .... |
ja piernicze podziekuj koledze ode mnie mowia, ze taka pogoda moze potrwac jeszcze 3 dni... ja wole nie wychodzic z domu
[size=18px][glow=red]EDIT[/glow][/size] jak teraz walnelo u mnie sniegiem
pikol - 19 Listopad 2004, 16:34 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P a u mnie to tez straszna zawierucha normalnie pol godziny i z letniego krajobraz zamienil sie w zimowy
Fayl - 19 Listopad 2004, 16:36 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P BOSHE! U mnie od rana taka sniezyca, ze siezalamalem. Jak wracalem ze szkoly (autobusem), to przejechalem moja 15 minutowa trase w jakas godzine... szybciej bym pieszo doszedl
Domia - 19 Listopad 2004, 17:29 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | Jak wracalem ze szkoly (autobusem), to przejechalem moja 15 minutowa trase w jakas godzine... szybciej bym pieszo doszedl |
moja mama jakby nie wyszla z pracy 10 minut wczesniej to by chyba tu nie dojechala od centrum do zachodniego kraka przez 15 kilometrow byl niewyobrazalny korek
petr - 19 Listopad 2004, 17:57 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Sluzby wszystkich naszych miast zostaly chyba dzisiaj bardzo zaskoczone tym sniegiem... Miejmy nadzieje ze juz jutro zaczna kursowac plugi
BTW z mojego okna widac juz tylko snieg.
Domia - 19 Listopad 2004, 18:38 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | Miejmy nadzieje ze juz jutro zaczna kursowac plugi |
juz zaczely... plugi piaskarki itd. nie no naprawde w zyciu nie widzialam zeby pogoda tak zaszalala... albo przynajmniej nie pamietam
| Cytat: | | BTW z mojego okna widac juz tylko snieg. |
u mnie byla tylko taka cienka warstwa i juz powoli topnieje :586: a ponoc w czestochowie zaspy... i w Pulawach jeszcze -> moze matuss nam przyblizy szczegoly ?
EDIT- o ile sie pojawi na forum
SaleiB - 19 Listopad 2004, 20:10 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Vinyanov napisał/a: | U mnie wczoraj wialo tak, ze trzeba bylo biec, aby w ogole moc poruszac sie pod wiatr...
A dzisiaj wychodze po polskim na przerwe i mile zaskakuje sie sniegiem. Ale Beaufort tez dawal sie we znaki i niezbyt dawalo sie nim rzucac...
Dziwne dni. |
hmm, ja tam se wczoraj w letniej kurtce wczoraj chodzilem, dopiero dzisiaj zalozylem cos grubszego bo snieg padal rano, a co do wczorajszego wiatru to w sumie na ulicy 2 galezie widzialem, chodzilo sie normalnie (chyba ze byl jakis zryw wiatru) a co dopiero biegalo
a dzisiaj to juz prawie w ogole nie bylo wiatru
nie wiem skad ta rozbieznosc, w koncu meiszkamy w tym samym miescie
pozdr
Domia - 19 Listopad 2004, 20:15 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
nie no ludzie to juz przesada
[glow=blue][size=24px]MA TAK BYC JESZCZE PRZEZ PONAD TYDZIEN [/size][/glow]
nie no ... to ja sie z domu nie ruszam przynajmniej szkola mnie ominie i ten debilny test ech, myslalam, ze moze jeszcze to z dzien czy dwa potrwa... ale jednak sie rozczarowalam a chcialam isc w niedziele do kina
Vinyanov - 19 Listopad 2004, 20:25 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | co do wczorajszego wiatru to w sumie na ulicy 2 galezie widzialem, chodzilo sie normalnie (chyba ze byl jakis zryw wiatru) |
No wlasnie, chyba ze byl jakis zryw wiatru...
| Cytat: | | a dzisiaj to juz prawie w ogole nie bylo wiatru |
Na tyle, ze umiales skierowac sie prosto pod niego, normalnie otworzyc oczy i spokojnie wycelowac sniezka? ( ) Gratulacje.
SaleiB - 19 Listopad 2004, 20:33 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Vinyanov napisał/a: | | Cytat: | | co do wczorajszego wiatru to w sumie na ulicy 2 galezie widzialem, chodzilo sie normalnie (chyba ze byl jakis zryw wiatru) |
No wlasnie, chyba ze byl jakis zryw wiatru...
|
no ale ile tych zrywow bylo? na palcach lewej reki bym policzyl
| Cytat: |
| Cytat: | | a dzisiaj to juz prawie w ogole nie bylo wiatru |
Na tyle, ze umiales skierowac sie prosto pod niego, normalnie otworzyc oczy i spokojnie wycelowac sniezka? ( ) Gratulacje. |
zaezy od pory, ale jak byl ten wiekszy wiatr to akurat nie rzucalem sie niczym pozatym mam okulary, to troche pomaga
pozdr
pikol - 20 Listopad 2004, 10:26 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P o to mi ciekawostka! saleiB ty tez nosisz okularki tak jak ja ?????? no to sie moze dogadamy ale wracajac do tematu to u mnie jest calkiem spokojnie nie wieje wiatr tylko jest snieg i mroz chcialem se zbudowac igloo ale jestem po chorobie wiec tak wiec dlatego jestem tuta na forum
Domia - 20 Listopad 2004, 11:06 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | pozatym mam okulary, to troche pomaga |
jeszcze lepsze niz gogle narciarskie prawda ? nie no zartuje, zartuje
| Cytat: | | saleiB ty tez nosisz okularki tak jak ja ?????? no to sie moze dogadamy |
woowww no to tez zaczne nosic okulary zeby bielas mnie polubial
Vinyanov - 20 Listopad 2004, 11:31 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Teh...
W zasadzie tez powinienem je nosic. Mam w domu okolo 9 par.
[size=9px]Cztery bez jednego szkla, trzy potluczone, jedna bez jednego ramienia i jedna i bez jednego szkla i bez ramienia. [/size]
Jest jakis przesad dotyczacy okularow?
petr - 20 Listopad 2004, 11:50 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Ja zadnego nie znam... Tylko ten, ze wszyscy okularnicy to kujony
Tez powinienem nosic... Mam ostrosc lewego oka 5,5...
BTW moze by wyciac pare postow i zrobic topic o okularach? Bo tutaj zaczyna sie robic lekki syf
SaleiB - 20 Listopad 2004, 12:26 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| domia napisał/a: |
| Cytat: | | saleiB ty tez nosisz okularki tak jak ja ?????? no to sie moze dogadamy |
woowww no to tez zaczne nosic okulary zeby bielas mnie polubial |
domia a kto ci powiedzial ze cie nie lubie? po prostu czasami wkurza mnie twoje postwonabijactwo, ale pozatym jest spoko
w dodatku to czy kogos lubie czy nie nie ma zupelnie zadnego zwiazku z tym czy nosi okulary
pozdr
Domia - 20 Listopad 2004, 13:21 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | domia a kto ci powiedzial ze cie nie lubie? po prostu czasami wkurza mnie twoje postwonabijactwo, ale pozatym jest spoko |
hehe dzieki a czy ja od czasu reaktywacji nabijam posty ? bo ja tam nawet nie zauwazylam :diabel:
syo - 21 Listopad 2004, 10:42 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Pora chyba zmienic ankiete, bo w Olsztynie tak sypie, ze ledwo widze I to dobrze
Domia - 21 Listopad 2004, 11:10 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Syo napisał/a: | Pora chyba zmienic ankiete, bo w Olsztynie tak sypie, ze ledwo widze I to dobrze |
u mnie tak walnelo sniegiem w nocy, ze teraz sie isc nie da bylam na zewnatrz to cale spodnie mialam mokre fajnie by bylo gdyby tak sypnelo, ze szkole by zamnkneli
pikol - 21 Listopad 2004, 14:42 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | u mnie tak walnelo sniegiem w nocy, ze teraz sie isc nie da bylam na zewnatrz to cale spodnie mialam mokre fajnie by bylo gdyby tak sypnelo, ze szkole by zamnkneli | nono domia nie marz az tak zejdz na ziemie!!!
petr - 21 Listopad 2004, 19:54 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P hmm; "nawet najstarsi mieszkancy Dabrowy G. nie pamietaja takiego mrozu, zeby musieli zamknac szkoly".
Niestety, ale zyjemy w czasach osieplania sie klimatu.. I raczej nie doczekamy sie eee -20? -25? Ale cieszylbym sie z zasypania mojego miasta.
BTW dzisiaj u mnie nie spadl ani platek sniegu. Polowa zdazyla sie nawet stopic... Oby tak dalej! W piatek jade na biwak, jak bedzie snieg zapewne nic nie wypali!
SaleiB - 23 Listopad 2004, 22:36 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Piotrek napisał/a: | hmm; "nawet najstarsi mieszkancy Dabrowy G. nie pamietaja takiego mrozu, zeby musieli zamknac szkoly".
Niestety, ale zyjemy w czasach osieplania sie klimatu.. I raczej nie doczekamy sie eee -20? -25? Ale cieszylbym sie z zasypania mojego miasta.
|
Podobno w szescdziesiatym ktoryms roku byla taka zima ze zamkneli szkoly(przynajmniej u mnie, ale pewnie w calym kraju tez), ale faktycznie, teraz temperatura nieazawsze spada do -15, a co dopiero do -30
pozdr
syo - 23 Listopad 2004, 22:39 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Niestety, efekt globalnego ocieplenia .
Szkoda, czekam na prawdziwa zime, bo teraz to ja mam ciape w Olsztynie
PastorFX - 23 Listopad 2004, 23:15 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P No przepraszam moj znajomy zaliczyl obrot 480 stopni pod Koszalinem na letnich oponach
syo - 24 Listopad 2004, 08:59 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P No i to jest to - lod stopnieje, bedzie -10 i kapa
Domia - 24 Listopad 2004, 13:46 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P wczoraj w Krakowie wszystko stopnialo... i mialam przez to praktycznie cale spodnie mokre, bo 'ciapa' niewyobrazalna byla ale dzis znow walnelo porzadnie sniegiem i przy okazji zaliczylam wywrote na udo... fuck (czyt. fak ) jak mnie tteraz boli i przez to chyba nie pojde dzis na dzampreze andrzejkowa w sql
pikol - 28 Listopad 2004, 18:53 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P katastrofa!!! alenie no zartuje ja se ide do szkoly na andrzejki a jakby co to mam wszystko przygotowane i andrzejki uratowane!!! ale sorki za offtopa :wpale: u mnie spoko najwyzsza temperatura to 5stopni Celcjusza
petr - 30 Listopad 2004, 18:12 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Hmm... Jak niektorzy wiedza w weekend bylem na biwaku (a raczej wiedza wszyscy, bo dzieki swojej wrodzonej skromnosci wpisalem to w podpis ).. I nie spadl ani jeden platek sniegu! A powiem wiecej - wiekszosci tego ktora byla, stopila sie z nocy SO na N Mam nadzieje ze przyroda "przygotowuje sie" do wielkich opadow w swieta... Ahh!
pikol - 1 Grudzień 2004, 16:41 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P no wlasnie juz 1 grudzien a nie ma sniegu!!! w zeszlych latach umnie juz lepilem z tata balwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!!!!!! :!!!!!! :!!!!!! :!!!!!! :!!!!!! :!!!!!!
pikol - 8 Styczeń 2005, 21:31 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P nie no ludzie to juz przesada 8stycznia 15 stopni celcjusza!!!!!!!nie no jak tak dalej bedzie to w lutym bedziemy sie opalac w temperaturze 20 stopni!!
petr - 8 Styczeń 2005, 22:12 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P taaa, skutki globalnego ocieplenia... w Moskwie jest 30 stopni... w uzbekistanie czy innym stanie pada snieg... zle sie dzieje... na szczescie my nie duzyjemy roztopienia sie lodowcow
moge zaszpanowac? jakby lodowce roztopily sie teraz, poziom morz i oceanow podnioslby sie (przynajmniej w Polsce) o 300 metrow. Czyli mnie (Slaska i Zaglebia) nie zatopi - jestem na wysokosci okolo 350
Domia - 9 Styczeń 2005, 11:43 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | moge zaszpanowac? jakby lodowce roztopily sie teraz, poziom morz i oceanow podnioslby sie (przynajmniej w Polsce) o 300 metrow. Czyli mnie (Slaska i Zaglebia) nie zatopi - jestem na wysokosci okolo 350 |
Krakow... nawet nie wiem na jakiej wysokosci lezy wiec myslac logicznie skoro jestem na wyzynie czestochowsko-krakowskiej to mnie tez nie zaleje, poniewaz wyzyny sa od 300 metrow w gore, ale tylko wtedy gdy wysokosc bezwzgledna miedzy pagorkami nie przekracza ilestam
U mnie wczoraj bylo 13 stopni... i musze lezec w domu przez caly tydzien, bo w szkole doznalam urazu kregoslupa ... gash taka piekna pogoda mnie omija :571:
Domia - 15 Kwiecień 2005, 14:05 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P przepraszam za odswiez i dbl posta
dzisiaj ladna pogoda w miare... chmurki byly i sloneczko... nie zapowiadolo sie na deszcz zbytnio
a teraz jebz... sciana wody ... a teraz przestalo po 5 minutach a jaka tam u was pogoda ?
petr - 15 Kwiecień 2005, 15:27 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P no, u mnie tez przelotnie dzisiaj padalo
Fayl - 15 Kwiecień 2005, 15:31 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P O_o
Ale mnie to zaskoczylo... u mnie nadal sloneczko i cieplutko. ;]
Widze, ze mam sie czego obawiac, deszcz z Kraka do Lodzi chyba nie bedzie szedl dluzej niz 2h, nie?
Robee - 4 Maj 2005, 13:08 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Kurde, mam tej pogody dosyc!!!!!!! Wczoraj w Lodzi bylo pogodnie, a dzisiaj normalnie taka ulewa, jak nie wiem co . Jakis debilny klimat! Aha, w school pekla rura i szatnie zalalo
Fayl - 4 Maj 2005, 14:35 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P O, lodziak. :]
Nom, akurat zaczelo lac, jak doczlapalem do przystanku dzis. Minute pozniej bym byl i utopienie murowane...
Vinyanov - 4 Maj 2005, 14:49 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Warszawa tak samo zalana... Ale przynajmniej drzewa sie zazielenily.
domaz - 4 Maj 2005, 15:31 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P tu w bdg tez wali jak z cebra....a chcialem se z qmplami jutro nad morze pojechac ):
Domia - 4 Maj 2005, 15:31 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Wczoraj w Krakowie do godziny okolo 17 bylo z 30 stopni... ale jak pozniej pierdyknelo deszczem Przed blokiem mialam rzeczke
LEO - 4 Maj 2005, 16:22 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P W Szczeglinie( miejscowosc w kujwasko-pomorskim) tez lujnelo deszczem. Ale wieczorem do 23:00 nie padalo. Chyba dopiero pozno w nocy zaczelo, ale w sumie to nadranem.Hehe
Domia - 29 Maj 2005, 21:30 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P no to kurcze ladne mielismy upaly tylko dwie sprawy mnie wkurzyly...
1) zachorowalam
2) opalalam sie na balkonie dzis 4 godziny i co ? taki leciutki brazik... tak leciutki, ze nawet go nie widac
a wy moze teraz gdzies na dlugi weekend wyjechaliscie albo cos ?
Robee - 29 Maj 2005, 21:49 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie 29 stopni
LEO - 29 Maj 2005, 22:24 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Ta..........pogoda wymiata. Ciepelko jak nie wiem co. Ja jestem przeziebiony tylko.
Robee - 30 Maj 2005, 15:27 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Jej, 32 stopnie w cieniu
Domia - 30 Maj 2005, 15:44 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P u mnie 34,7 w cieniu, a w sloncu 38,9
brrr... ZIMA IDZIE
Fayl - 30 Maj 2005, 17:23 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P To sie nazywa fart. Tyle czasu byl upal nie do zniesienia, a teraz ja wyjezdzam na zielona szkole (od wtorku), to od razu zalamanie pogody & ulewy... n/c
Domia - 30 Maj 2005, 17:33 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Fayl napisał/a: | To sie nazywa fart. Tyle czasu byl upal nie do zniesienia, a teraz ja wyjezdzam na zielona szkole (od wtorku), to od razu zalamanie pogody & ulewy... n/c |
mialam w pewnym sensie podobnie... bylam w Bialce Tatrzanskiej na 10 dni. Caly czas bylo kolo 10 stopni, a jak szlismy w gory to jeszcze sniezyca nas musiala dopasc, a my w wiosennych ciuchach, bo wszyscy mysleli, ze bedzie cieplo . Jak na zlosc musialo sie zrobic cieplo i ladnie w dniu, w ktorym wyjezdzalismy
LEO - 30 Maj 2005, 19:06 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Dzis pos zkole bylo jeszce ciepelko. W kalsach to nie szlo wytrzymac. A pozniej okolo 17:00 jechalem do kumpeli to grzmialo i padalo z 10 min teraz nie jst zle.
mattirab - 30 Maj 2005, 20:45 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie w Kaliszu, tez w poludnie bylo ze 30 stopni, a jeszcze przed chwila byla burza nie do zniesenia. A we Wroclawiu w moze godzinke napadalo tyle, ze ulice sa cale zalane.
combo-159
NML-275
UNML-253
FML-83
petr - 1 Czerwiec 2005, 18:20 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P A ja jade na Hel na oboz (2 ost tyg lipca)
Zeby bylo chlodno ale nie padalo.
Nienawidze upalu. Slabo mi sie robi. Czasem mdleje. Zwlaszcza w autobusie. ^^
LEO - 1 Czerwiec 2005, 18:21 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Dzis tez caly dzien w dupe. Padalo z przerwami Narazie nie pada od dwoch godzin, ale niebo jest zachmurzone i wiatr wieje. Do dupy z taka pogoda.
Vinyanov - 1 Czerwiec 2005, 18:56 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Wole wiatr i deszcz niz slonce. Do licha, jezeli stojac w cieniu musze nadal przyslaniac oczy reka aby patrzec na cos dluzej niz dwie sekundy to po dziesieciokroc wole wiatr i deszcz!
Asef - 27 Lipiec 2005, 11:19 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie w Walczu bylo strasznie cieplo przez 10 dni a teraz chyba jest 8 dzien w ktorym deszcz leje,chyba musi byc tyle samo ciepla ile deszczu
Domia - 27 Lipiec 2005, 14:09 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P huhu a ja sie grzeje w Niemczech dzis jest 35 w cieniu, a jutro ma byc 39... (juz wole nie myslec jak jest w sloncu) to sie ugotowac mozna ale od czego jest basen ;D
mattirab - 27 Lipiec 2005, 22:04 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P A jutro ma byc 38 w cieniu.
PS. Wrocilem znad morza, dlatego mnie nie bylo.
petr - 28 Lipiec 2005, 11:24 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Uff. Upadl, skwar, a ja przez [przedluzajacy sie] remont siedze z kompem w kuchni. Mama gotuje. Para. Skwar. 30-kilka stopni. Uff.
Mam malego wentylatorka. Bez niego bym sie rozplynal, albo uciekl stad, do kibla, tam chlodniej.
Uff.
"Antonio, fakalto!..."
Laura_x - 17 Sierpień 2005, 14:06 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P bosh, pytam sie sama siebie,czy to maja byc wakacje Bo pogoda wskazuje raczej na wczesna jesien Pada deszcz i jest strasznie zimno a u was
LEO - 17 Sierpień 2005, 14:40 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie od trzech dni upaly
tajek - 17 Sierpień 2005, 14:59 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Ehh a umnie na slasku pogoda masakryczna , moze jest juz troche cieplej ale slonca wogole nie widac
w tym roku moze z 5-6 razy na basenie bylem ehh i watpie ze pojde jeszcze , przy takiej pogodzie
Domia - 17 Sierpień 2005, 15:08 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P u mnie temperatura nawet nie przekracza 20 stopni i na zmiane pochmurnie/deszcz...
"DZIS W POGODZIE: BEDZIE WIALO ALBO LALO"
tajek - 17 Sierpień 2005, 15:32 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P heh wczoraj gadali ze dzis ma byc 24 stopnie i slonecznie /
Laura_x - 17 Sierpień 2005, 20:12 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P i jak tu wierzyc w prognoze pogody ja nie ogladam prognoz od kilku miechow bo z reguly wiem, ze bedzie inaczej, niz przewidywali, i jak mi rodzice mowia, ze pogoda znowu byla inna niz w prognozie, to ja juz normalnie ze smiechu wytrzymac nie moge
mattirab - 18 Sierpień 2005, 12:41 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P A u mnie ladnie, z 26-28 stopni i slonce z malym zachmurzeniem
Laura_x - 18 Sierpień 2005, 12:59 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P ej no gosciu,ale Ci zazdroszcze, chociaz u mnie teraz nie pada i jest nawet cieplo chociaz kto wie co bedzie za kilka godzijn
Domia - 18 Sierpień 2005, 15:02 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P a u mnie cieplutko, duszno i pochmurno, ale cos tam slonce sie przedziera...
btw- sprzedam mini-wiatraczek, nieuzywany, sprowadzony prosto z niemiec za 15 zl + koszt przesylki ! swietny na upaly !
Laura_x - 18 Sierpień 2005, 21:02 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P a po cholere mi wiatraczek na upaly, kiedy tych upalow juz raczej nei bedzie
Domia - 18 Sierpień 2005, 22:20 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| laura_x napisał/a: | a po cholere mi wiatraczek na upaly, kiedy tych upalow juz raczej nei bedzie |
no, ale na zime zapowiadaja globalne ocieplenie w kazdym razie moze byc na nastepny rok ;->
Laura_x - 11 Październik 2005, 15:43 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Pogoda na serio potrafi byc nieobliczalna dzisiaj na przykald jak wycodzilam z domy, byl jakis przymrozek chyba no a po pierwszej lekcji wychodze na boisko i musialam kurtke sciagac, bo bylo prawie jak w lecie a teraz...znowu zaczyna byc zimno normalnie marcowa pogoda
mattirab - 11 Październik 2005, 19:22 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Gdzies slyszlem, ze ma byc bardzo sroga zima, ale czy to prawda? Ostatnio u mnie moze ze cztery dni padal snieg, a moze ze trzy takie, gdzie snieg siegal mi wiecej niz po kostki. Moze przesadzam, bo w niektorych miejscach bylo wiecej sniegu, ale tam, gdzie jest ciagle cien itd.
Domia - 11 Październik 2005, 19:50 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Snieg i to teraz ? A my sie w Krakowie gotujemy... chociaz teraz w pogodzie slyszalam, ze maja byc jakies opady, bo zimne powietrze przylatuje do nas
Laura_x - 11 Październik 2005, 20:11 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P ...miejmy nadzieje, ze jesli jutro pogoda bedzie dobra, bez zadnych opadow, to i Polakom sie powiedzie i z Anglia wygraja (sorx za offtopa )
mattirab - 11 Październik 2005, 20:58 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Sorka, zle napisalem. Ostatniej zimy bylo tak malo sniegu, a teraz mam sloneczko
petr - 4 Listopad 2005, 20:20 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Srogiej zimy raczej nie bedzie, klimat ostatnio sie zmienia...
Juz predzej spodziewalbym sie upalow w Moskwie...
Laura_x - 4 Listopad 2005, 20:46 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P petr -> no, nie przesadzajmy :p Ja ciagle wierze, ze zima bedzie, i to prawdziwa zima :p
petr - 4 Listopad 2005, 20:54 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Od kilku lat nie bylo takiej...
Karciooz - 4 Listopad 2005, 20:55 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Ja sobie nie wyobrazam zimy bez sniegu i mrozu . Nasz klimat tak jakis nijaki sie robi , upodabnia sie do sredziemnomorskiego Lato to ma byc lato , 30 st. i bez deszczu a zima maja byc tony sniegu , a tu mamy przedwiosnie w listopadzie
LEO - 4 Listopad 2005, 20:56 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Ja chcialbym prawdziwa zime. 3 lata temu (mieszkam na wsi 5 km od miasta i nie wstydze sie tego ) tak nawialo sniegu ze na Boze Narodzenie nie bylem w Kosciele.
Laura_x - 4 Listopad 2005, 20:59 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P LEO -> tez bym chciala na wsi mieszkac
i nie wyobrazam sobie zimy bez sniegu ani lata bez upalow
Laura_x - 5 Listopad 2005, 15:36 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P w koncuuuu nei wierze od wrzesnia nie spadla ani kropla deszczu a teraz prosze - jak ladnie deszczyk pada :d lau no ciesze sie neisamowicie wolaabym snieg, ale deszcz tez moze byc
Domia - 5 Listopad 2005, 16:29 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P A w Krakowie ciagle slonce i slonce... Modle sie o deszcz chyba od tygodnia. Brakuje mi jakiegos natchnienia, a brzydka pogoda potrafi dac takiej weny, ze lohoho Aczkolwiek, gdy za dlugo pada wtedy modle sie o slonce... Jakas rownowaga w przyrodzie byc musi.
Vinyanov - 5 Listopad 2005, 17:05 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Deszcz? Ech. Dopoki nie ma deszczu ani sniegu, moge wychodzic do szkoly o 7:55 zamiast 7:54, bo nie wieszam kurtki ani nie zmieniam butow... Teraz dobre ma sie skonczyc?
LEO - 5 Listopad 2005, 21:53 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Tak , a jak sie pomysli ze o tej porze na dworzu latem bylo jeszcze szarawo i sie siedzialo to jest okrutne, ale czasami fajne sa dlugie wieczory. Szczegolnie, gdy przypominaja mi sie poczatki mojej kariery w Icy Tower to w styczniu tez bylo jeszcze hoho ciemno.
Laura_x - 5 Listopad 2005, 21:55 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P dlugie ziomwe wieczory o tak te sa najlepszze :p patrzec przez okno jak snieg proszy... ;D taka pogoda, spokojna... lubie taka
mattirab - 6 Listopad 2005, 09:22 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Jak jest lato, to czekam na zime, jak zima, to na lato <LOL>
Laura_x - 6 Listopad 2005, 10:54 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P hehe ja mam tak samo - jak lato, to ja juz mysle o zimie, a jak spada pierwszy snieg, to juz chce lato xD
Asef - 6 Listopad 2005, 12:24 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Wczoraj bylo deszczowo,dzisiaj jest lepiej,ciekawe co bedzie w nastepnych dniach
Laura_x - 17 Listopad 2005, 22:14 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P aaargh dzisiaj rano - snieg, w poludnie - deszcz, wieczorem - snieg.ciekawe co bedzie w nocy a btw, to w tym roku snieg spadl troche wczesniej niz w zeszlym roku - o cale dwaaa dni
Domia - 17 Listopad 2005, 22:26 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Laura_x napisał/a: | | o cale dwaaa dni |
Chcialo Ci sie liczyc ;D ?
U nas dzis na fakultecie z angielskiego, tak wszyscy - loooooooooo patrzcie! Snieg pada! I wszyscy cos takiego Loooooooooooooooooooooo! I tak z dobre 15 minut sie gapilismy na padajacy snieg
Ale ciesze sie, ze nareszcie przyjdzie zima. Mam dosc letnich upalow i byc moze w koncu sie wybiore w gory. Ech, te piekne widoki ... Kurcze rozmarzylam sie przez was
Laura_x - 17 Listopad 2005, 22:30 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Domia -> masz dosc upalow Osh Ty :] Ja kocham upaly ;] kocham lato :] Lato i wiosna to moje ulubione pory roku :] a zima w zimie lubie jedynie okres swiateczny :]
Domia - 17 Listopad 2005, 22:37 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Laura_x napisał/a: | Domia -> masz dosc upalow Osh Ty :] Ja kocham upaly ;] kocham lato :] Lato i wiosna to moje ulubione pory roku :] a zima w zimie lubie jedynie okres swiateczny :] |
Kocham lato, ale jak kazdy czlowiek, nie lubie, gdy to lato przeciaga sie w nieskonczonosc. Zebys wiedziala ile ja w szkole musialam wycierpiec... nie dosc, ze w zimie jest straszny zaduch, to wyobraz sobie co bylo, gdy na zewnatrz taki upal, ze golebie padaly (czyli cos kolo 35 stopni w cieniu).
:570:
Laura_x - 17 Listopad 2005, 22:44 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Domia -> no okej okej a ja wrecz odwrotnie - dla mnei latomogloby trwac jak najdluzej, oczywiscie,nei ze ciagle byloby 35 stopni w cieniu,a le takpowiedzmy ze 25 i wszyscy byliby zadowoleni Tylko szkoda, ze nad morzem nei mieszkam - bym codziennie chodizla na plaze
mattirab - 18 Listopad 2005, 18:19 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Ja tez dzis mialem snieg, a raczej deszcz ze sniegiem! Wczoraj spadlo kilkanascie platkow, a koledzy i tak to dostrzegli. Byla owacja przez pol minuty!
Laura_x - 18 Listopad 2005, 20:25 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P matti -> heh nie kazdy wita tak owacyjnie pierwszy snieg xD
a u mnie od jakiejs godzinki slicznie proszy sniezek, tylko ze jest dodatnia temperatura i wszystko topnieje
Laura_x - 27 Listopad 2005, 14:16 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P a dzisiaj norlamnie cud xD od rana pada sliczny, bialy puch i chyba nei ma zamiaru narazie przestac ale to i dobrz e- mam fajny widok, na miejski park, i co chwile widze, jak jakies dzieciaki sie obrzucaja sniezkami lub balwany lepia ze sniegu
Jankov - 29 Listopad 2005, 12:44 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Czy tu wogole jest ktos z Poznania ? Czy ktos chociaz kibicuje Kolejorzowi ?
W Poznaniu bialo ale swieci slonce i ogolnie ladnie
Laura_x - 29 Listopad 2005, 14:06 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P w Glucholazach tez ciagle bialo i swieci slonce xD
Domia - 29 Listopad 2005, 15:26 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Pozwole sobie przypomniec, ze temat jest o nieobliczalnej pogodzie, a nie kiedy u kogos swieci slonce, a kiedy pada deszcz.
edit
| Laura_x napisał/a: | | no a mi chodzilo o to, ze to co sie dzieje, ten snieg, co tak ciagle sie utrzymuje, to bylo niespodziewaana rzecz, bo wszyscy mysleli, ze snieg szybko stopnieje |
Niesamowite, a u mnie wszyscy mysleli, ze zacznie padac deszcz...
Laura_x - 29 Listopad 2005, 15:29 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P no a mi chodzilo o to, ze to co sie dzieje, ten snieg, co tak ciagle sie utrzymuje, to bylo niespodziewaana rzecz, bo wszyscy mysleli, ze snieg szybko stopnieje
Jankov - 29 Listopad 2005, 18:01 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Wlasnie wlasnie mogloby sie wydawac ze snieg zaraz stopnieje od tego slonca
Domia - 29 Listopad 2005, 18:56 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Cytat: | | Wlasnie wlasnie mogloby sie wydawac ze snieg zaraz stopnieje od tego slonca |
Ja nie chce byc upierdliwa, czy cos takiego (chociaz pewnie i tak jestem), ale troche dziwne jest twoje rozumowanie, ze gdy swieci slonce, to snieg musi sie stopic... a jak jest 15 stopni mrozu i tez jest slonce, to od razu wszystko zamieni sie w ciape?
W kazdym razie, jakby nie bylo, koniec offtopa!
edit do posta ponizej:
| Cytat: | | U mnie w dzien byla temperatura w okolicach 0 stopni |
Ymm... chyba jednak nie czytales dokladnie moich postow.
Jankov - 29 Listopad 2005, 20:24 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie w dzien byla temperatura w okolicach 0 stopni
Robee - 7 Grudzień 2005, 16:03 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie napadalo troche sniegu ale pewnie zaraz wsystko stopnieje... wczoraj noca dlugo padal deszcz...
Laura_x - 23 Styczeń 2006, 12:56 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P kurna, a te mrozy, co teraz panuja moga czlowieka wykonczyuc - jest ponizej -20, a ja musialam isc na miasto to byl istny horror
mattirab - 23 Styczeń 2006, 15:37 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Nawet na zachodzie Polski jest zimno. U mnie zamek sie zamrozil i dziadek musial naprawiac caly zamek, wraz z klamka. Ale juz jest ok. Tylko zimno strasznieee na dworze.
Laura_x - 23 Styczeń 2006, 15:38 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P jak blan na dworze, to myslalam, ze mi tlek z teog mrozu odpadnie
Domia - 23 Styczeń 2006, 18:06 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P A mi nos odpadal. 21 stopni mrozu to zdecydowanie za duzo dla mnie o jakies 30 Mogliby chociaz szkole odwolac...
Laura_x - 23 Styczeń 2006, 20:28 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Domia -> a rodzice Cie do szkoly puszczaja w taka pogode?
mattirab - 23 Styczeń 2006, 20:30 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P A Ciebie Laura nie?
Laura_x - 23 Styczeń 2006, 20:32 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P kurde, mi kaza isc, nawewt jak jest -20 ale mam teraz ferie, wiec sie nie martwie
mattirab - 23 Styczeń 2006, 20:33 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Mnie puszczaja, sam chce isc. Strasznie nie lubie przepisywac jak nie ide pare dni.
Laura_x - 23 Styczeń 2006, 20:34 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P heh no ja tez przepisywac nie lubie, al ejeszcze badziej nie lubie chodzic do szkoly w taka pogode wiec w tym wypadku lenistwo zwycieza
Domia - 23 Styczeń 2006, 20:36 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Puscili dzis, ale teraz mam przerwe kilkudniowa, bo sie rozlozylam i musze sie wygrzac w cieplym lozeczku ^^
catek - 23 Styczeń 2006, 23:50 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P U mnie jest zimno Ale zeby sie rozgrzac polecam gre w IC TOWER lol
Laura_x - 24 Styczeń 2006, 10:07 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Domia -=> nie wiem, czy Ci mam zazdroscic, czy nie
catek -> nno to sie bardzo ciesze P widac, zes jeszcze dziecko
catek - 24 Styczeń 2006, 23:22 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
Laura co ty gadasz, dziecko ale nie w sensie kurde jakies male dziecko Ja wiem co gadam, a zeby sie rozgrzac potrzeba czegoc oczywiscie innego salbo kogos
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 17:53 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P a w przyszlym weekuy mrozy maja ponoc wocic ze zdwojona sila :552:
petr - 25 Styczeń 2006, 18:03 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Najwiekszy mroz jakiego doswiadczylem to -27 - ale nie bylo tak zle, zimno mi tylko w dlonie bylo ;]
temp -10 do 0 moglaby byc dla mnie caly czas - tylko bez sniegu i lodu na chodnikach, prosze...
catek - 26 Styczeń 2006, 02:53 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
U mnie najwiecej bylo -75 tylko ze to byl popsuty termometr
Laura_x - 26 Styczeń 2006, 12:47 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P hehe
_adam - 26 Styczeń 2006, 14:53 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P dobre dobre, ja kiedys mialem taki termometr, co przy sniegu (nieroztopiajacym sie) pokazywal +15st.C
Laura_x - 26 Styczeń 2006, 16:13 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P lol serio ?
Laura_x - 11 Kwiecień 2006, 20:03 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Pada snieg, pada snieg a wlasciwie, to juz przestal padac ale mnie to wkurzylo sniego w kwietniu? bez przesady ja chce sloneczko
Dominik (Bobi) - 11 Kwiecień 2006, 20:06 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P eee... to gdzie w polsce pada snieg jescze ???
Laura_x - 11 Kwiecień 2006, 20:09 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P kurde u mnie przynajmniej tak ale mam nadzieje, ze za 10 dni, jak bede do Adasia jechac, bedzie sloneczko
Dominik (Bobi) - 11 Kwiecień 2006, 20:17 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P no tak to sie dowiedzialem gdzie pada
catek - 11 Kwiecień 2006, 20:29 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Laura_x napisał/a: | Pada snieg, pada snieg a wlasciwie, to juz przestal padac ale mnie to wkurzylo sniego w kwietniu? bez przesady ja chce sloneczko |
nie wierze, bo u mnie padalo jedynie ok. tydzien temu snieg
PS. Z dnia 11.04.06 r (godz. 20.36 u mnie w kompie czasu z internetu) jest ladna pogoda i oby tak bylo prawda?
Domia - 11 Kwiecień 2006, 21:51 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Kwiecien, plecien poprzeplata troche zimy, troche lata
U mnie dzis szaro, paskudnie, deszczowo, zimno
Dominik (Bobi) - 11 Kwiecień 2006, 21:54 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Domia napisał/a: | U mnie dzis szaro, paskudnie, deszczowo, zimno |
dokladnie tak samo
catek - 13 Kwiecień 2006, 23:54 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Dominik (Bobi) napisał/a: | | Domia napisał/a: | U mnie dzis szaro, paskudnie, deszczowo, zimno |
dokladnie tak samo |
ojojoj narzekacie, u mnie jest cieplo i chodze naturalnie w krotkiej koszulce i spodenkach grac w noge, a jak inaczej, upal !
Domia - 14 Kwiecień 2006, 14:34 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P [size=9px] Nie moglam sie powstrzymac, no nie moglam...[/size]
Ta, bo u Ciebie na zadupiu jakims to jest slicznie, pieknie i w ogole fantastycznie! A czemu? Bo Ty tam mieszkasz! Huhu, sprowadz mi piekna pogode do Krakowa!
Laura_x - 14 Kwiecień 2006, 14:39 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P bo catkowi marzenia pomylily sie z rzeczywistoscia, Domia
catek - 14 Kwiecień 2006, 17:48 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| Domia napisał/a: | [size=9px] Nie moglam sie powstrzymac, no nie moglam...[/size]
Ta, bo u Ciebie na zadupiu jakims to jest slicznie, pieknie i w ogole fantastycznie! A czemu? Bo Ty tam mieszkasz! Huhu, sprowadz mi piekna pogode do Krakowa! |
to nie o to chodzi w ogole, a co mam pisac, przeciez jest ladna pogoda, chyba nie myslicie ze oszukuje ?
Laura_x - 14 Kwiecień 2006, 21:21 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P
| catek napisał/a: | to nie o to chodzi w ogole, a co mam pisac, przeciez jest ladna pogoda, chyba nie myslicie ze oszukuje ? |
znajac twoje mozliwosci, wszystko jest mozliwe i nie zrozum mnie zle
catek - 15 Kwiecień 2006, 15:16 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P [img]http://cam1.gawex.pl/axis-cgi/mjpg/video.cgi?dummy=garb[/img]
Mowilem ze nie klamie - hehe i co pogoda ladna, dziwne ze godz. sa pomieszane, wychodzi na to ze zdjecie wyslalem na forum chociaz jeszcze go nie powinno byc (data).
PS. screen z kamery na zywo (raczej screen tylko), www.gawex.pl jest kamera na zywo z Placu Wolnosci w Szczecinku
Kubus - 15 Kwiecień 2006, 16:57 Temat postu: Nieobliczalna pogoda :P Ja ci tam catek wierze w sumie . Przeciez mozesz miec ladna pogode , w koncu nie mamy np. stycznia zeby bylo -15 czy 20 tylko mamy kwiecien wiec cieplo jest mozliwe . U mnie np. ze 2 tygodnie temu bylo tak ze juz niektorzy ludzie w samych koszulach chodzili i slonce swiecilo . Teraz jest roznie , raz pada raz swieci slonce ...
domi.nika - 6 Styczeń 2022, 10:04
ja lubie zime, ale jak pada to z domu nie wychodze