Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Platinum Dent w Gdyni

Tola33 - 16 Wrzesieñ 2020, 10:24
Temat postu: Platinum Dent w Gdyni
Witajcie :) Mam dziś szybkie pytanie o klinikę stomatologiczną Platinum Dent w Gdyni. Czy ktoś z Was się tu leczy ? Szukam opinii. Muszę w najbliższym czasie wstawić 2 impalnty a czytałam, ze tu się tym zajmują. Z góry dzięki :)
bobina - 16 Wrzesieñ 2020, 11:49

tak ja znam i polecam ten gabinet :) lecze się u doktor Renaty razem z mezem i dwojka dzieci. Lepszego stomatologa w Trójmieście nie znajdziesz :)
livka - 20 Wrzesieñ 2020, 12:59

popieram to co napisała bobina. u pani doktor Renaty wyrywałam ósemki i teraz czekam na zabieg wstawienia implantu. Wysoka jakość leczenia, zero bólu, dogodne terminy.
Tola33 - 21 Wrzesieñ 2020, 09:50

dzięki dziewczyny za informacje, to mi wystarczy :) w takim razie nie zwlekam tylko zapisuje się na pierwszą konsultację :) dam znać za jakiś czas jak tam wrażenia :)
livka - 13 Pa¼dziernik 2020, 10:37

Tola33 to koniecznie daj znać jak wrażenia po wizycie :) wszystko się udało, poszło po Twojej myśli ?
Rafal12 - 14 Pa¼dziernik 2020, 16:05

czy mogę wiedzieć więcej
Tola33 - 19 Pa¼dziernik 2020, 16:01

jestem bardzo zadowolona :) Pani doktor zrobiła dokładny przegląd, zleciła wykonanie tomografu. Uprzejma, powiedziała, na czym będzie polegać zabieg, jak będzie z rekonwalescencją itd. Generalnie wrażenia bardzo pozytywne :)
Bombiel - 18 Listopad 2021, 18:15

Niestety ja nie znam tego miejsca gdyż tak naprawdę również i w tym mieście nie bywam. Za to wiem, że w Warszawie jeśli ktoś chce leczyć bezzębie to na pewno w klinice https://leczeniebezzebia.pl/ może to zrobić bez najmniejszego problemu.