Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Icy Tower ogólnie - Czy można wyjść z gry, a później do niej wrócić?

Kubu? Biel@nek - 27 Grudzień 2004, 23:02
Temat postu: Czy można wyjść z gry, a później do niej wrócić?
Mozna jakos zminimalizowac gre?? tak zeby np : pogadac na GG i potem sobie wrocic do gry?

Odpowiedzcie jak najszybciej

Edit:

Tak przy okazji to mam pytanko do vinyanov'a skad ten nick??
Od Imio rodziow czy co ?:P nie mam pojecie. Napisz jak to jest ??

U mnie alicja i jaroslaw ale nick nie ma nic zwiazane z nimi... zato z nazwiskiem:P
Bielan = biel@nek
czyt. BIELANEK A NIE ZADEN BIELONEK:p

Vinyanov - 27 Grudzień 2004, 23:35
Temat postu: Mo?na wyjsc z gry a pozniej do niej wrocic??
Jasne: Alt+Tab. :smile: Tylko ze uzywajac tego sposobu po powrocie do gry zastaniesz czarny ekran, ktory bedzie wymagac nacisniecia dowolnego klawisza aby wrocic do normalnego widoku... Gdy to zrobisz ewentualna pauza w jaka wejdziesz przed zminimalizowaniem gry zostanie przerwana... A to zazwyczaj konczy sie zle na wyzszych predkosciach. :D

[size=9px]A najlepiej to graj w trybie okna. :wink: [/size]

Edit: Ciezko byloby mi znalezc takich rodzicow. :wink: (moze tylko cos jak Vanessa i Yankiel by pasowalo :lol: ) Tak naprawde wcale nie wysililem sie z tym nickiem... Zwyczajnie wrzucilem moje imie i nazwisko do tego generatora i jeden z wynikow mnie zainteresowal. :wink:

SaleiB - 28 Grudzień 2004, 14:09
[offtopic mode on]
viny co wpisales do tego generatora ze ci wyszlo vinyanov? bo probowalem wszystkie kombinajcje i najbardziej zblizone bylo "Minyayulma"
[offtopic mode off]

pozdr

Vinyanov - 28 Grudzień 2004, 19:05
Teraz nic ci nie wychodzilo, bo od czasu mojej pierwszej wizyty zmieniono kod zamieniajacy wprowadzany tekst na imiona... Jeszcze pol roku temu z "Aleksander Janeczko" dostalbys Vinyanov...
mateczko - 24 Kwiecień 2005, 21:29
a mi wyszlo Nurfin hahahahaha sory juz mam ksywke

@topic mozna ale po wlaczeniu bedzie dziwna grafa.