| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Galeria postaci i modów - [postać] Harold the Polishboy
Neo - 26 Luty 2005, 00:16 Temat postu: [postać] Harold the Polishboy
[size=18px]Harold the PolishBoy[/size]
[size=15px]OFFICIAL RELEASE[/size]
No a zatem, postanowilem udostepnic szerszej publicznosci Polskiego Harolda. Pomysl zrodzil sie przy okazji prac nad polska wersja IcyTowera (niestety zastopowanych przez peitza). Wsrod graczy krazyla wersja "beta", ktora byla mniej dopracowana (szczegoly na dole).
Zmiany w stosunku do bety:
* sa juz rece i nogi ;]
* wycieniowana czapka i spodnie
* odrobine ciemniejsze, bardziej nasycone kolory
Moim zdaniem zmiany sa in plus (podobno najwieksza zaleta poprzedniego polish'a bylo to, ze doskonale komponowal sie tak z RetroTowerem, jak ze Stone Mod'em. Mam nadzieje ze ten rowniez taki bedzie).
Spodziewam sie wykonania kilku modyfikacji PolishBoya, ktore jednak beda polegaly bardziej na zmianie palety elementow tla niz na modyfikacji samej postaci.
To tyle, czekam na komentarze.
syo - 26 Luty 2005, 00:23 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Oczywiscie ten PolishBoy zdecydowanie przebija poprzedniego, kolory ( a wlasciwie KOLOR) sa bardziej krwiste i "polskie" Doskonale komponuje sie z RT
Ocena: 10-/10
LEO - 26 Luty 2005, 11:14 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Swietny!!Gram nim od samego rana barwy Polski to jest to!!!
10/10
John Beak - 26 Luty 2005, 12:45 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release OMG, I already made a Polish version of Harold before, even with sounds etc., but I didn't publish it. Yes, it's nice.
I'd give it 9/10, but it's still really good.
Domia - 26 Luty 2005, 12:45 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Miodzio szkoda, ze nigdy nie widzialam bety... mialabym do czego porownac nie moge sie oderwac od tego Harolda dla mnie jest jedna wada... te kolory mnie gryza w oczy ;p ale to moja osobista opinia... po prostu slepa jestem ;p
9/10
petr - 26 Luty 2005, 13:09 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release jest okej... bylby lepszy gdyby mial dzwieki oryginalnego Harolda, o co prosze przy okazji robienia kolejnej wersji
moja ocena - skoro bez dzwiekow - 8/10 (byloby 9 )
Neo - 26 Luty 2005, 13:22 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release To ciekawe, bo jak dla mnie, sa dzwieki...
Kolory gryza w oczy? Dziwne .... poprobuj na Retro-Tower
[size=8px] Oczywiscie JB already juz cos tam zrobil [/size]
Davo - 27 Luty 2005, 04:40 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Nice, I give it 7.5
It looks really good on the vines. If I used vine mod it would be 8 but...
petr - 27 Luty 2005, 12:53 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release neo - mowisz ze sa dzwieki, okej, ale o ktore Ci chodzi?
Muzyczke w tle to ja tez mam, chodzi mi o np 'YO' na poczatku albo dzwieki 'luprilibu' przy skoku
Ponawiam pytanie z SB: ile kb i ile plikow powinno zawierac archiwum? Moje ma 5 kb i dwa pliki - sciagalem dwa razy
PFX - 10 Marzec 2005, 21:09 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Bardzo ladne
Robee - 9 Kwiecień 2005, 20:58 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Ladny ten Harold... Daje 9/10, bo nie ma dzwieku
kamil_r - 14 Styczeń 2006, 10:01 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Mam sposob zeby byl dzwiek .
Jedyne co trzeba zrobic to przekopiowac dzwiek Harolda .
kamil_r
P.S. Moja ocena to 10/10 .
TomekM. - 16 Styczeń 2006, 21:48 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release Ta,ale trzeba grzebac w data.dat!
kamil_r - 19 Styczeń 2006, 08:32 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release
| TomekM. napisał/a: | | Ta,ale trzeba grzebac w data.dat! |
Masz racje .
kamil_r - 19 Styczeń 2006, 09:27 Temat postu: ¤ Harold the PolishBoy 2 - official release 1. Mam na dysku Harold the PolishBoy Z D
Neo - 21 Styczeń 2006, 00:27 Temat postu: Harold the PolishBoy - official release O ile kojarze, to moj PolishBoy korzystal z dzwiekow domyslnych, tj. ze zwyklego Harolda... jesli sie myle, poprawcie mnie
kamil_r - 25 Styczeń 2007, 20:35 Temat postu: Odp: Harold the PolishBoy - official release Poprawiam...
Nie ma
dziewic - 8 Grudzień 2007, 15:06
aff mógłby ktoś dać rehosta?
Doob - 8 Grudzień 2007, 15:36
http://download.icy.pl/postacie2.php
|
|