Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Miasto marzen

PastorFX - 12 Marzec 2005, 20:07
Temat postu: Miasto marzen
Siema! Obejrzyjcie sobie gdzie mieszkam - w niedziele o 17:30 i pon-sr o 17:20 :)

Polecam jutro kapele "Tara" - pan gra na prawdziwej tarze do ubran.

domaz - 12 Marzec 2005, 22:45
Temat postu: Miasto marze?
Powiem tak...EEEE?
kishony - 13 Marzec 2005, 06:43
w jakiejs gazecie przypadkiem zerknalem przedwczoraj i z tego co pamietam, to jakis nowy reailitiszol polaczony z telenowela. tvp1 obserwuje problemy w dwoch zadupiach na dwoch koncach polski. szczegolow nie znam, wiec opinii na temat zwyciezcy wyrazal nie bede.
PastorFX - 13 Marzec 2005, 12:05
Sa dwa miasteczka, wybrane sposrod 80: Lesko i Czaplinek. Oba miasteczka przez trzy miesiace (marzec-czerwiec) beda obserwowane przez telewidzow programu pierwszego - w niedziele o 17:30 i od poniedzialku do srody po Teleexpresie (czyli o 17:20).

Program jest polaczeniem telenoweli dokumentalnej z reality show - obserwujemy prawdziwych ludzi i ich prawdziwe zycie, zmaganie z "dniem codziennym" (dobrze ze nie z dniem cotygodniowym). Co jakis czas postepowanie uczestnikow ma oceniac specjalna grupa ekspertow, gwiazd i tym podobnych. Widzowie beda mieli mozliwosc (nie wiem dokladnie jak i kiedy) glosowania na wybrane miasto. Miasto wybrane przez telewidzow bedzie moglo poslugiwac sie tytulem "Miasta marzen", oraz bedzie mialo szanse na dofinansowania (nie wiem z czego).

Wiecej informacji mozna uzyskac pod adresami:
Czaplinek.pl
Bieszczady.pl
MiastoMarzen.pl (nic ciekawego, mozna przeczytac dokladnie o fabule programu)
Wici - Kielce

SaleiB - 14 Marzec 2005, 19:30
kurde przegapilem pierwszy odcinek :P
mozesz jakos strescic co sie dzialo?

pozdr

PastorFX - 15 Marzec 2005, 09:01
Odcinka w niedziele nie ogladalem w tv tylko na zywo, a tego w poniedzialek to zapomnialem :P
petr - 27 Maj 2005, 23:56
hehe, mama to oglada, strasznie sie przejmuja i Agnieszka, i tym facetem spod Leska co zona mu uciekla, wogole wszystkimi ;p a ja ja tylko nakrecam zeby byla za Czaplinkiem ;p chyba wszyscy im kibicujemy? :D w sumie dostali juz numer 1 w glosowaniu sms wiec wyniki chyba juz zostaly ustalone ;p