| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - explozja wielki come back
explozja - 25 Kwiecień 2005, 14:23 Temat postu: explozja wielki come back powrocilem, tak ja explozja szalony explozja wracam i bede grac znowu w it bede zapodawal szalone (glupie) pomysly jak wczesniej bede aktywny w turniejach(nie tak jak kiedys ) i wogole czy dobrze zrobilem wracajac??
czy nadal wszyscy sa trak dobrze zgrani i lubiani??
czy zostaly pobite jeszcze nowsze rekordy (oczywiscie)??
w tym temacie prosze sie wypowiedac na pytanie: czy dobrze zrobilem wracajac??
P.S. jak mnie nie pamietacie spytajcie sie tych co tu byli od zawsze (bo takich widze)
LEO - 25 Kwiecień 2005, 16:05 Temat postu: explozja wielki come back Ja jestem to juz od prawie trzech miechow i ty o mnie nie slyszales pewnie, ale ja o tobie tak. Fajnie cie poznac.
Fayl - 25 Kwiecień 2005, 16:07 Temat postu: explozja wielki come back Emm... ja mysle, ze jesli zmadrzales, to dobrze, ze wrociles. :]
(ale ten temat chyba malo potrzebny byl... )
explozja - 25 Kwiecień 2005, 18:00 Temat postu: explozja wielki come back jesli uznajecie go za niepotrzebny mozna usunac (hurra zmadrzalem)
| LEO napisał/a: | | ty o mnie nie slyszales pewnie, ale ja o tobie tak. | wow to ja juz slawny sie staje
Robee - 25 Kwiecień 2005, 19:41 Temat postu: explozja wielki come back Mi sie kojarzysz z tym, ze masz ostrzezenie
syo - 25 Kwiecień 2005, 20:44 Temat postu: explozja wielki come back
| explozja napisał/a: | | czy dobrze zrobilem wracajac?? |
Nie wiem. Pokaz, ze dobrze zrobiles.
| explozja napisał/a: | | czy nadal wszyscy sa trak dobrze zgrani i lubiani?? |
Nie.
| explozja napisał/a: | | czy zostaly pobite jeszcze nowsze rekordy (oczywiscie)?? |
Tak.
Robee - 25 Kwiecień 2005, 21:40 Temat postu: explozja wielki come back Ile miales nowych postow do przeczytania?
Vinyanov - 25 Kwiecień 2005, 21:43 Temat postu: explozja wielki come back
| Cytat: | | Cytat: | | czy nadal wszyscy sa trak dobrze zgrani i lubiani?? |
Nie. |
Co do zgrania - moze... Ale czy nie sa lubiani? To forum to jedna z najprzyjazniejszych spolecznosci jakie znam.
Fayl - 26 Kwiecień 2005, 08:47 Temat postu: explozja wielki come back
| Vinyanov napisał/a: | | To forum to jedna z najprzyjazniejszych spolecznosci jakie znam. Wink |
Tu sie zdecydowanie zgodze. Na praktycznie wszystkich forach, na jakich bylem za takie zachowanie jak np. Piokla, Mateczka, Domii (kiedys... teraz juz nie, of korz) dawno by byl ban. Tu wszyscy sa strrrasznie mili. (oczywiscie to dobrze. Zeby nikt nie pomyslal, ze jestem przeciwko temu)
mateczko - 26 Kwiecień 2005, 12:00 Temat postu: explozja wielki come back witam explozja mam nadzieje ze nie dostaniesz 2 ostrzezenia
LEO - 26 Kwiecień 2005, 12:03 Temat postu: explozja wielki come back Jak bedzie robil to co kiedys to dostanie, ale kazdy ma nadzieje, ze juz zmadzrzal.
petr - 26 Kwiecień 2005, 16:44 Temat postu: explozja wielki come back explozja: ile masz lat?
Domia - 26 Kwiecień 2005, 19:31 Temat postu: explozja wielki come back
| Piotrek napisał/a: | | explozja: ile masz lat? |
mam wrazenie, ze chyba gdzies to bylo napisane... choc malo realne dla niektorych to wydaje mi sie, ze albo 15, 18 albo 11 ... lub cos kolo tego ;P
Fayl - 27 Kwiecień 2005, 07:58 Temat postu: explozja wielki come back
| domia napisał/a: | | 15, 18 albo 11 ... lub cos kolo tego ;P |
I tym sposobem 'obstrzelalas' praktycznie wszystkie mozliwe lata.
(Zakladajac, ze 'cos kolo tego' to +- 1 rok )
mateczko - 27 Kwiecień 2005, 13:23 Temat postu: explozja wielki come back hmm moze 16 lat
prima apilis na shoutboxu
caly czas bede
explozja - 9 Maj 2005, 18:13 Temat postu: explozja wielki come back no to was zadziwie mam 12 lat
petr - 10 Maj 2005, 02:23 Temat postu: explozja wielki come back Vin, kiedys mowilem Ci, zeby zrobic taki dzial 'kosz', na samym dole... Gdzie dawaloby sie bzdurne tematy i posty i to nie byloby zliczane do licznika...
Mam juz pewnien pomysl na zabawe tam... ^^
Taki temat moglby tam byc.
explozja - 20 Sierpień 2007, 18:06
No i co... przytaczając piosenke happysad - 30 raz
JEstem znowu, postaram sie już coś w tym zyciu it uczestniczyc x]
Doob - 20 Sierpień 2007, 18:41
Pojawiasz sie razem z kolejnymi ataki terrorystycznymi? :>
mattirab - 20 Sierpień 2007, 22:54
Hehehe... Powrót Króla. W każdym bądź razie, witaj ponownie .
|
|