| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Co jest Tru?
petr - 5 Sierpień 2005, 23:41 Temat postu: Co jest Tru? Na kazdym forum ala RCC jest cos do czego wszyscy sie modla jak do Slonca.
Np ogorki.
Co sadzicie o ogorkach?
Ja bardzo lubie kiszone, konserwowe ujda, zielone ostatecznie, a malosolne sux.
Nutella tez rzadzi.
A, i konta e-mail na polbox tak samo rulz (zainteresowanych zapraszam na http://www.cinex.boo.pl/humor.php do poradnika jak zostac hakerem).
A teraz co bedziemy tepic.
Wiec po pierwsze ogorki malosolne bo one sux.
Po drugie GFy po GFy sux.
Po trzecie lamerow bo lamerzy sux.
Wasze propozycje?
Jak sie zbierze troche tego bedzie ankieta co bedziemy czcic.
Domia - 6 Sierpień 2005, 09:42 Temat postu: Co jest Tru? czcic mozna:
-Explorery i Jacksony(gitary )
-dzemik truskawkowy
-muzyke
-telefon ;-p
czcic nie mozna:
-serka almette bo smierdzi
-alergie bo potrafi czlowiekowi spipcyc pol zycia
petr - 6 Sierpień 2005, 17:27 Temat postu: Co jest Tru? Nie rozumiem dlaczego na tym forum sa wlaczone punkty pomocy...
a kishony moze byc nasza maskotka
Dobre Domia
Domia - 6 Sierpień 2005, 22:21 Temat postu: Co jest Tru?
| petr napisał/a: | | kishony moze byc nasza maskotka |
ej no co jest to ja mialam byc maskotka polskiego IT ;D
petr - 6 Sierpień 2005, 22:37 Temat postu: Co jest Tru? no i jestes, kish bedzie maskotka RCC
syo - 6 Sierpień 2005, 23:20 Temat postu: Co jest Tru? Pozdrawiam mame
petr - 6 Sierpień 2005, 23:40 Temat postu: Co jest Tru? Teraz trzeba znalezc kogos kto bedzie wielbil to co tepimy - bedzie zabawa
syo - 6 Sierpień 2005, 23:41 Temat postu: Co jest Tru? AHAHAHAHHAHAHAHAHAHA, ile Domii postow ubylo, buahaahahaahhah
petr - 6 Sierpień 2005, 23:42 Temat postu: Co jest Tru? A Ty sie utrzymales w Milienijnych bo w Icy Awards nabiles duzo
syo - 6 Sierpień 2005, 23:43 Temat postu: Co jest Tru? I w turniejach .. xD Buhahaha..... 994 posty xD
petr - 6 Sierpień 2005, 23:47 Temat postu: Co jest Tru? ja od powstania RCC nie napisalem zadnego na zwyklym forum
Wiem, moze Tru bedzie pisanie na RCC?
Domia - 7 Sierpień 2005, 10:18 Temat postu: Co jest Tru? eno czemu ja mam teraz 991 ;-p czyzby posty z RCC byly odejmowane od tych zwyklych ;> ?
petr - 7 Sierpień 2005, 15:58 Temat postu: Co jest Tru? Nie, posty z RCC nie sa zliczane... Mialas duzo w Piramidce czy Gif warsach, przenioslo sie tutaj to Ci je odjelo... Tak samo z jak wymawiacie moja xywe...
Mowta co jest ejszcze Tru!
Domia - 7 Sierpień 2005, 18:32 Temat postu: Co jest Tru?
| petr napisał/a: | Nie, posty z RCC nie sa zliczane... Mialas duzo w Piramidce czy Gif warsach, przenioslo sie tutaj to Ci je odjelo... Tak samo z jak wymawiacie moja xywe...
Mowta co jest ejszcze Tru! |
no ja wiem psze pana, ale po przeniesieniu do RCC mialam 994 :- p to odjelo sie samo z siebie panie swistak lesny :- p ?
petr - 7 Sierpień 2005, 19:12 Temat postu: Co jest Tru? Te 3 posty byly w "jak wymawiacie moja xywe" ktora przenioslem troche pozniej
Domia - 7 Sierpień 2005, 19:15 Temat postu: Co jest Tru? a no to trzeba bylo mowic od razu w ramach podziekowan zapraszam na kolacje, ktora ja stawiam, a ty placisz :- p
petr - 7 Sierpień 2005, 19:17 Temat postu: Co jest Tru? Jesli stawiasz tylko kolacje, to dziekuje ale nie.
Domia - 30 Październik 2005, 22:17 Temat postu: Co jest Tru? Tru jest to co jest ZLE xD
www.bundz.prv.pl
xD
petr - 30 Październik 2005, 22:26 Temat postu: Co jest Tru? Oj tak, Bundz jest z cala pewnoscia Tru
I jeszcze Koko, Mnichu, fUC!k, noBaka, Konstanty Balonik, Das cartoon, CMD i inne
Komiksy internetowe sa Tru
Domia - 30 Październik 2005, 22:27 Temat postu: Co jest Tru? Tylko czarne glany sa naprawde funny !
Wogole losuxy i te sprawy... swietne rzeczy xD
petr - 20 Grudzień 2005, 23:57 Temat postu: Co jest Tru? Uwazam, ze kolacja skladajaca sie z parowek 'berlinki' classic, musztardy 'kamis delikatesowa' i bulki 'dupki' jest Tru.
Domia - 28 Styczeń 2006, 12:26 Temat postu: Co jest Tru? Czak Noris! "Czemu Bog sie nazywa Bog? Bo Czak Noris bylo zajete."
_adam - 28 Styczeń 2006, 13:46 Temat postu: Co jest Tru? ja tam i tak niezaleznie od wszystkiego bede czcil Laure_X
petr - 29 Styczeń 2006, 02:57 Temat postu: Co jest Tru? Tak, czcijmy Chucka Norrisa!...
To nasz Ojciec, Guru!...
Tylko Chuck Norris zasluguje na miano "da real Tru"!...
(co do jedzenia - macie jakies kombinacje - jak moja powyzej - ktore uwazacie za Tru?)
Vinyanov - 29 Styczeń 2006, 03:03 Temat postu: Co jest Tru?
- Sok rozpuszczalny (o szostej-siodmej nad ranem przed snem)
- VIFON smak wegetarianski (o dowolnej porze dnia)
- Kawa (zawsze)
Te zasluguja na wyroznienie.
petr - 29 Styczeń 2006, 03:25 Temat postu: Co jest Tru? sok rozpuszczalny - czyli takie geste cos dolewane do wody? ;]
vifon - czy to jakas salatka?
Vinyanov - 29 Styczeń 2006, 03:59 Temat postu: Co jest Tru?
| petr napisał/a: | | sok rozpuszczalny - czyli takie geste cos dolewane do wody? ;] |
Tak. Sok i woda. Nalezy tylko zachowac proporcje.
| Cytat: | vifon - czy to jakas salatka? |
Niezbyt! Destylowany makaron, mumifikowane warzywa i dwie szczypty niezidentyfikowanego proszku. Mimo to rarytas.
petr - 25 Luty 2006, 14:02 Temat postu: Co jest Tru?
| catek napisał/a: | | (do Kubisia) A se nie czytaj moich postow bo za glupi jestes i nie dorastasz mi do piet. |
Uwazam, ze catek jest Tru.
catek - 25 Luty 2006, 14:06 Temat postu: Co jest Tru? co znow?
Laura_x - 25 Luty 2006, 14:07 Temat postu: Co jest Tru? zgadzam sie z petrem
petr - 25 Luty 2006, 14:10 Temat postu: Co jest Tru?
Tym razem to komplement, jestes pierwsza osoba z tego forum, ktora jest Tru.
Znalazles sie w towarzystwie samego Chucka Norrisa, jak i ogorkow (poza malosolnymi), berlinek, vifona, soku rozpuszczalnego, kawy, Bundza, starego losuxa i Nutelli.
catek - 25 Luty 2006, 14:11 Temat postu: Co jest Tru? a ja nie nie i nie macie cos do mnie, jakies watki Odczepcie sie wreszcie odemnie, z takimi innymi postami to do Kubusia, ktory troche teges jest, sorry ale mowie szczerze, oczywiscie wszyscy sie zgadzacie?
petr - 25 Luty 2006, 14:13 Temat postu: Co jest Tru? Nic do Ciebie nie mamy. Uwazamy tylko, ze jestes Tru, a to najwiekszy komplement na jaki mozesz liczyc na tym forum.
Laura_x - 25 Luty 2006, 14:13 Temat postu: Co jest Tru?
| Cytat: | | oczywiscie wszyscy sie zgadzacie? |
nie wymuszaj na nas tego, bysmy Tobie wspolczuli nie rob z siebie ofiary losu
[size=9px]O tym byla juz mowa - nie zmuszaj catka do klotni takimi komentarzami - od tego jest inny temat. BTW jesli dobrze pamietam wlasnie za takie cos dostalas drugiego warna - IMO slusznie.. /p.[/size]
catek - 25 Luty 2006, 14:15 Temat postu: Co jest Tru? no to jak to smieszne to piszcie do Kubusia i dajcie mu tego cholernego warna. Juz tyle razy powinnien miec a wy nic, jeden dostal ktory napewno przeksztalcil sie w slowa: sorry, pomylka, odejmujemy Ci. Przeciez zasluguje na ostrzezenie albo chociaz slowne. Powtarzam co z wami odczepcie sie i Petr na gg odblokuj mnie.
[size=9px]Jak pisalem wyzej, prosze nie zasmiecac tego tematu. nastepne posty kontynuujace ten glupi watek beda usuwane /p.[/size]
petr - 14 Marzec 2006, 19:03 Temat postu: Co jest Tru? Okazalo sie, ze w albercie (wczesniej - sesamie) w ktorym kupuje od 10 lat sa vifony!
Zdobylem wegetarianskiego vifona, wyglada identycznie jak ten z obrazka Vina! xD
|
|