| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Co TERAZ sluchasz?
petr - 7 Sierpień 2005, 00:20 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Piszta czego sluchacie w tym momencie
W odpowiedzi moze pomoc publicAMP, ktorego Syo i ja mamy juz w podpisach (polecam)
Ja teraz slucham Cradle of Filth a potem Nickelbak bedzie
syo - 7 Sierpień 2005, 00:21 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Ja teraz As I Lay Dying, a potem Soilwork
syo - 7 Sierpień 2005, 00:24 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Doublepost :OOOOOOOO
I nie CO teraz sluchasz tylko CZEGO xD
petr - 7 Sierpień 2005, 00:26 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? dupa
dabelposciarz sie znalazl
otruc!
syo - 7 Sierpień 2005, 00:30 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? A ja teraz Pablo Francisco ogladam ;D
Domia - 7 Sierpień 2005, 10:24 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? a ja sobie slucham TVN 24 ;-p
petr - 7 Sierpień 2005, 15:57 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? No tak, zapomnielismy o tv
Ja zaraz pojde na mode na sukces
Ou fak, dzis niedziela, nie ma mody
Buu
Domia - 7 Sierpień 2005, 18:39 Temat postu: Co TERAZ sluchasz?
| petr napisał/a: | No tak, zapomnielismy o tv
Ja zaraz pojde na mode na sukces
Ou fak, dzis niedziela, nie ma mody
Buu |
nie martw sie, bo na Romantice graja super zajefajniaste serialki o milosci !!
petr - 7 Sierpień 2005, 19:04 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Nie mam...
Ale nie rubie brazylijskich seriali... Moda to tasiemiec, nie konczy sie jak one...
Domia - 7 Sierpień 2005, 19:17 Temat postu: Co TERAZ sluchasz?
| petr napisał/a: | Nie mam...
Ale nie rubie brazylijskich seriali... Moda to tasiemiec, nie konczy sie jak one... |
eee jakie tam brazylijskie... przeciez to czysta kolumbia i argentyna
petr - 7 Sierpień 2005, 19:21 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? i Ekwador, zapomnialas?
BTW ciekawe czy Klan sie kiedys skonczy
a ja zaraz pojde sobie na mistrzostwa osiedla w ciezkiej atletyce
tajek - 18 Sierpień 2005, 22:07 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Fajny bajer ten publicamp myslalem ze to tylko do winampa bedzie , a tu prosze i do foobara jest cacy
petr - 19 Sierpień 2005, 14:30 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Hm, co to foobar?
tajek - 19 Sierpień 2005, 15:03 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? he niewiesz? http://www.foobar2000.org/download.html
Moim zdaniem sto razy lepszy program do muzyki od winampa , najwiekszym plusem jest szybkie uruchamianie i wogole nie spowalnia kompa jak naprzyklad gramy w IT ;p
petr - 22 Sierpień 2005, 17:43 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Moze kiedys sie zdecyduje, jak zawieszanie sie winampa na 350-utworowej playliscie zacznie mnie wkurzac. Na razie jakos wytrzymuja.
Zaszpanuje, slucham sobie klasycznej Byl Vivaldi, teraz Wagner (tego ostatniego znam bardzo dobrze z Europy Universalis - II WS xD)
haha!
Neo - 22 Sierpień 2005, 19:30 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Ja slucham soundtracku z Star Wars - Duel of The Fates (John Williams)...
Vinyanov - 22 Sierpień 2005, 19:40 Temat postu: Co TERAZ sluchasz? Ja slucham szumu komputera, dzwieku palcow uderzajacych w klawiature oraz samochodow mknacych za oknem.
Niedlugo zaspiewaja wieczorne ptaki.
|
|