| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
RCC – miasteczko - Nazwa miasteczka...
jurko kiler - 9 Sierpień 2005, 16:05 Temat postu: Nazwa miasteczka... Coby zwrocic uwage na szczegolna waznosc tego tematu
Jak nasze miasteczko ma sie nazywac?
Maj propozyszyn - Lol Vegas City
mattirab - 9 Sierpień 2005, 16:45 Temat postu: Nazwa miasteczka... Lololand Town
Karciooz - 9 Sierpień 2005, 18:53 Temat postu: Nazwa miasteczka... moze Lolowo albo Lol Tower
Domia - 9 Sierpień 2005, 19:59 Temat postu: Nazwa miasteczka... mi sie najbardziej podoba propozycja jurka Lol Vegas rulz! ;-p
mattirab - 9 Sierpień 2005, 20:45 Temat postu: Nazwa miasteczka... Lol York
New LoL
Loldyn
Lololandia
Lol Town
Lol City
Wonder Lol
petr - 9 Sierpień 2005, 23:29 Temat postu: Nazwa miasteczka... Lol Angeles
petr - 11 Sierpień 2005, 00:37 Temat postu: Nazwa miasteczka... Tym razem nie bedzie lapowek... Wiec musicie wybrac sami
Po zaglosowaniu nalezy napisac argumentacje
Domia - 11 Sierpień 2005, 10:19 Temat postu: Nazwa miasteczka... Lol Vegas bo:
1) w koncu to propozycja mojego narzeczonego
2) przyzwyczailam sie do tej nazwy
3) i po prostu mi sie podoba ;D
jurko kiler - 11 Sierpień 2005, 17:01 Temat postu: Nazwa miasteczka... Lol Vegas:
- coz w koncu to moje "dziecko"
- i tez mi sie podoba ta nazwa - a Vegas kojarzy sie z rozrywka
petr - 11 Sierpień 2005, 23:16 Temat postu: Nazwa miasteczka... Ja Lol Angeles, bo 'Angel' mi sie dobrze kojarzy, a 'Vegas' predzej z kasynami, przekretami i burdelami...
Pozostale tez sa bardzo fajne... Ale jak widac walka miedzy tymi dwoma bedzie...
domaz - 12 Sierpień 2005, 00:39 Temat postu: Nazwa miasteczka...
| petr napisał/a: | Ja Lol Angeles, bo 'Angel' mi sie dobrze kojarzy, a 'Vegas' predzej z burdelami...
|
to zle ?:D
petr - 12 Sierpień 2005, 02:52 Temat postu: Nazwa miasteczka... Fakt, niepotrzebnie dodawalem "burdelami".
W sumie mogloby byc Lol Vegas, bo jesli o to chodzi kojarzylo by mi sie bardzo dobrze...
Ale wybieracie Wy
Polucjant - 14 Styczeń 2008, 10:35
Głosujcie pliss na lol angeles bo też głosowałem a tak naprawde dlaczego nazywacie to "BUDĄ" bo nie lubie Wiochy
|
|