| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Icy Tower ogólnie - [ustawienia] Ilość eye-candy
Kunio - 13 Sierpień 2005, 12:38 Temat postu: [ustawienia] Ilość eye-candy Gracie z gwiazkami czy bez?
mattirab - 13 Sierpień 2005, 14:19 Temat postu: GFX OPTIONS BEZ!
PS. Zauwazyliscie, ze Kunio zaklada wiele jakichkolwiek tematow, byle tylko utrzymac dzial Icy Tower - ogolnie.
Domia - 13 Sierpień 2005, 14:29 Temat postu: GFX OPTIONS
| mattirab napisał/a: | BEZ!
PS. Zauwazyliscie, ze Kunio zaklada wiele jakichkolwiek tematow, byle tylko utrzymac dzial Icy Tower - ogolnie. |
heh... odkad RCC sie pojawilo, to wszyscy o IT zapomnieli
do tematu - rowniez bez
syo - 13 Sierpień 2005, 19:57 Temat postu: GFX OPTIONS Bez, cukierki psuja gre i zaslaniaja..
petr - 13 Sierpień 2005, 22:36 Temat postu: GFX OPTIONS Zgadzam sie i z Syo i z mattirabem...
Kunio, po co to robisz?
a) jak Ci sie nudzi, pisz w RCC. Zapraszamy
b) jak chcesz pisac o IT, no coz... Poczekaj do nowej wersji
syo - 13 Sierpień 2005, 23:51 Temat postu: GFX OPTIONS
| Cytat: | | Kunio, po co to robisz? |
Bo jest aktywny.
| Cytat: | | b) jak chcesz pisac o IT, no coz... Poczekaj do nowej wersji |
Nie czekaj, pisz, z checia poodpisuje na niektore rzeczy..
kishony - 14 Sierpień 2005, 00:59 Temat postu: GFX OPTIONS bez. zawsze.
nie dosc, ze przyslania mi to obraz, to na dodatek czasem minimalnie przycina gre co bywa tragiczne w skutkach.
petr - 14 Sierpień 2005, 01:07 Temat postu: GFX OPTIONS Syo - ok, ale czy nie bylo juz czegos podobnego do tego i pozostalych?
Jesli nie, sory
Neo - 15 Sierpień 2005, 16:36 Temat postu: GFX OPTIONS
| petr napisał/a: | Syo - ok, ale czy nie bylo juz czegos podobnego do tego i pozostalych?
Jesli nie, sory
|
Mniejsza z tym... Niech cos sie dzieje
tajek - 17 Sierpień 2005, 14:54 Temat postu: GFX OPTIONS ja wole bez
ps: wydaje mi sie ze gdzies o tym juz bylo
Laura_x - 17 Sierpień 2005, 21:11 Temat postu: GFX OPTIONS ja tez wole grac bez wqrzalo mnie gdy doskakuje do np. 50 a wyskakuje mi setka gwiazdek i czasami prze to spadam na dol no albo jak robie combosy, to mi jest sie trudno skupic przez te cholerne gwiazdki Wiec gram bez gwiazdek
killer55 - 12 Kwiecień 2006, 19:13 Temat postu: GFX OPTIONS W zasadzie ja tez nienawidze gwiazdek, czyli zgadzam sie z mattirabem
catek - 12 Kwiecień 2006, 19:19 Temat postu: GFX OPTIONS
| killer55 napisał/a: | W zasadzie ja tez nienawidze gwiazdek, czyli zgadzam sie z mattirabem |
archeolog
PS. Ja gram z gwiazdkami czesciej niz bez, przyzwyczailem sie poprostu!
Vinyanov - 20 Maj 2008, 14:46
Zazwyczaj gram na None. Chociaż, gdy się zastanowić, robię tak wyłącznie dlatego, że przeszkadzają mi nagrody. Gdyby je usunąć, przeżyłbym zarówno napis Hurry Up! na Some, jak i gwiazdki i migotanie na Lots. Muszę to sprawdzić. Od dzisiaj zaczynam grać na wersji Icy Tower, która nie wyświetla nagród i na ustawieniu Lots.
Zresztą, gdybym nie włączał czasami maksimum eye-candy, nie zauważyłbym wielu rzeczy. Na przykład, nie zauważyłbym, że ilość gwiazdek, które pojawiają się przy zdobyciu szerokiego piętra, zwiększa się wraz z wysokością. Albo, że piętra 1050. i wyższe już gwiazdek nie wyzwalają. Albo, że, podobnie jak schodki co 50 pięter, tylko niektóre nagrody są dekorowane gwiazdkami. Nie żałuję.
|
|