| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Skarpetki
domaz - 15 Sierpieñ 2005, 01:25 Temat postu: Skarpetki Jakiej firmy macie skarpetki? Jak czesto je zmianiacie?
syo - 15 Sierpieñ 2005, 01:29 Temat postu: Skarpetki Mam skarpetki Logitecha, nie zmieniam
[size=9px]Kolejny "dwupytaniowy-dziwny" temat zostanie zamkniety, a osoba go zakladajaca otrzyma ostrzezenie [/size]
petr - 15 Sierpieñ 2005, 01:32 Temat postu: Skarpetki Nie, bo to temat na RCC idealny xD
Prosze wszystkich o pisanie tego typu [ekhm] w RCC - po to powstal ten dzial ^^
syo - 15 Sierpieñ 2005, 01:34 Temat postu: Skarpetki Zapomnialem dodac, by takie tematy znajdowaly sie wlasnie w RCC
petr - 15 Sierpieñ 2005, 01:39 Temat postu: Skarpetki No wiec, nosze zwykle targowe skarpetki... Zazwyczaj takie cienkie... Ale planuje przeniesc sie na 100% czarne, grubsze (lepsze dla moich wielce potliwych stop).
Tak wogole zmieniam imidz ostatnio, zaczynam ubierac sie 100% na czarno ^^
Nie moge sie doczekac az zaczna mnie od satanisty na ulicy wyzywac
Domia - 15 Sierpieñ 2005, 10:03 Temat postu: Skarpetki ja uwielbiam nosic frotki sa taaaaakie ciepluuuutkie
mateczko - 17 Sierpieñ 2005, 10:21 Temat postu: Skarpetki nie nosze skarpet
petr - 17 Sierpieñ 2005, 21:07 Temat postu: Skarpetki Nie wyobrazam sobie pojscia w adasiach bez skarpetek
Domia - 18 Sierpieñ 2005, 10:51 Temat postu: Skarpetki mateczko - a w zimie w sandalach chodzisz nie ;-p ?
magicznekosze - 13 Listopad 2018, 13:46
Mam skarpetki na ka¿dy dzieñ tygodnia i jak mo¿na siê domy¶leæ zmieniam codziennie. Mam te¿ specjalne skarpetki w paczki ¶wi±teczne na ¶wiêta, w jajka na Wielkanoc, w ró¿e na dzieñ kobiet i takie ma³e na pó³ stopy na dzieñ dziecka
domi.nika - 19 Pa¼dziernik 2021, 07:14
| magicznekosze napisa³/a: | Mam skarpetki na ka�dy dzie� tygodnia i jak mo�na si� domy�le� zmieniam codziennie. Mam te� specjalne skarpetki w magicznekosze.pl/kosze-swiateczne/]paczki �wi�teczne na �wi�ta, w jajka na Wielkanoc, w r�e na dzie� kobiet i takie ma�e na p� stopy na dzie� dziecka |
Ja musze mieć ciepłe skarpety na stopy
Michalinka12 - 28 Czerwiec 2025, 13:48
Ja ostatnio zamawiam ze https://socksfactory.pl/ i naprawdę polecam – super jakość, fajne wzory i do tego można zamówić coś personalizowanego. A co do zmieniania, to wiadomo, codziennie świeża para to podstawa!
|
|