| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - KLOTNIE // Obrzucanie miesem
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:41 Temat postu: KLOTNIE // Obrzucanie miesem W tym temacie mozecie klocic sie z dowolnie wybranymi userami forum..
Tutaj tez trafiaja zasmiecajace inne tematy posty - takie specjalne 'kawalki' sa odpowiednio oznaczone
Chcialbym was obrzyucic miesem gdyz petr powiedzial ze moge to zrobic. Syo obrzucam cie wolowina gdyz nie zmeiniasz wogle skarpetek logitecha. Petr dostaje w twarz wieprzowina bo ma problemy jak zaba w czasie okresu. Kunio otrzymuje heda z ultra szybkiej cieleciny bo ma zajebiste elo 555 super ultra ziomek tematy.
Czy teraz swiece na niebeisko aka pl@zm@?[/i][/b]
syo - 15 Sierpień 2005, 01:42 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ssij!
petr - 15 Sierpień 2005, 01:44 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Dla wyjasnienia - napisalem domazowi z PMie, ze jak wkurzaja go tematy Kunia, niech obrzuci se go miesem w RCC - ale nie doslownie
Genialnie, domaz
Wiem ze mam problemy, nie dostalbys ode mnie nagany za nabijactwo, bo wiem dlaczego to robisz xD
syo - 15 Sierpień 2005, 01:44 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ty tez ssij!
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:45 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem jak bylem maly to mi sie kolyska zapalila i stary mnie musial lopata gasic sorry ZOSTALO MI!
Ps. Ciagaj
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:46 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Syo napisał/a: | ssij! |
pfffff <ziew>
petr - 15 Sierpień 2005, 01:46 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Nie chce mi sie edytowac
Teraz ja obrzucam dziczyzna naszych adminow - Vina i Sala - za to ze interesuja sie wszystkim tylko nie kodem
syo - 15 Sierpień 2005, 01:46 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Nie spiewaj, bo nie mam drobnych!
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem giroppa....
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem wlasnie zasmiecam baze 4um nygaz!
petr - 15 Sierpień 2005, 01:48 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Turlajcie wszyscy dropsa.
syo - 15 Sierpień 2005, 01:48 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem haha - elo tekst mode on - haha
Domaz, daj mi swoje zdjecie, zbieram pokemony!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111
petr - 15 Sierpień 2005, 01:48 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ten dzial jest do smiecenia.
Jejejejejejejejejejejejeje!
syo - 15 Sierpień 2005, 01:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
petr - 15 Sierpień 2005, 01:50 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:51 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem CZOP WAM W KLATE DUDES!
JAK BYLISCIE MALI TO MAM WAS 3 RAZY PODRZUCILA I 2 RAZY ZLAPALA
petr - 15 Sierpień 2005, 01:52 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Jak sie rodziles spadles glowa na beton a jak lekarz Cie podnosil zaryles glowa o stol.
WYSSAJCIE MI WSZYSCY PIERDA
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:54 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem BOZE MIALES SPIECIE W INKUBATORZE I MYSLISZ ZE SWIECISZ NA NIEBIESKO AKA PL@ZM@ ?
syo - 15 Sierpień 2005, 01:55 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Pozdrawiam mame!
domaz - 15 Sierpień 2005, 01:58 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem pozdrow babci kapcie
petr - 15 Sierpień 2005, 02:05 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ale ta koszulka jest mokra i wali lajnem
Domia - 15 Sierpień 2005, 10:06 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ej madrale a co z wegetarianami he ? wszyscy wiedza, ze salata, brokuly itp. sa de best !
petr - 15 Sierpień 2005, 17:31 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Dobra, Domia, dostajesz wiec kapusta pekinska za czepianie sie nas bez powodu.
Domia - 15 Sierpień 2005, 21:35 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem uleee powiem mamie ;-p ... a masz jogurtem naturalnym 0% ;-> !
petr - 15 Sierpień 2005, 21:57 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Wypchaj sie TROCINAMI i SIANEM!
RYBAKOV - 16 Sierpień 2005, 17:17 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Petr jak ci nie wstyd tak wyzywac bliznich ty j****y zydzie !!! Czy chcesz ty ku*****nie aby akapowal naszemu sk******emu proboszczowi o tym ze sie puszczasz z panem od informatyki za dyskietki z mario forewer ktore wymieniasz w rumuni za zarcie ty brudny pelen tluszczu afrykanski zoofilu!!!!!
[size=9px]cenzura /p.[/size]
petr - 16 Sierpień 2005, 17:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Powrocil stary, dobry Ryba, gej j****y
LEO - 28 Sierpień 2005, 21:57 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Rybak nasz malutki carny jebaka.
Laura_x - 29 Sierpień 2005, 14:26 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem k***a, no musicie mi pomoc a tylko w tym topicu moge klnac bo sluchajciel, chce sie wlamac z kilkoma znajomymi na forum WoTr i zhackowac wszystko, wypierdolic stamtad adminow dam wam rozmowe do przeczytania - kolezanki z jednym z adminow WoTR
[size=9px]
Frodo (28-08-2005 23:50)
A widziales nowe Forum o TR?
4235861 (28-08-2005 23:51)
chyba nie to forum Frika? wlasnie o tej dzieciarni mowie.. to banda dzieciakow, ktorzy obrazili sie na nas za to ,ze nie pozwalamy im pisac bredni.. to sobie osbne zaozyli
4235861 (28-08-2005 23:51)
przez ostanie 2 miesiaca non stoiop oni tylko pisali.. dialog w 3 osoby.. non stop
Frodo (28-08-2005 23:52)
hehehe
ale lubie te dzieciaki, zaproponowali mi moderowanie tego Forum
jutro poczytam co oni tam pisza i zobaczymy
4235861 (28-08-2005 23:52)
zastanawiamy sie nad wyrzuceniemich z forum, bo oni odpychaja innych
Frodo (28-08-2005 23:53)
co znaczy odpychaja ?
4235861 (28-08-2005 23:53)
Frodo, nie badz naiwna, to forum nie bedzie istnialo zbyt dlugo.. zaufaj
4235861 (28-08-2005 23:53)
toznaczy ze inne inteligentne osoby widzac takie brebnie nie chca u nas psiac
Frodo (28-08-2005 23:53)
do mnie ta mowa?
4235861 (28-08-2005 23:54)
nie godz sie na nic co oni proponuja. ich forum jest zenujace p oprostu, zgapili od nas wsyztsko i teraz pisza tam w 5 oso ob
Frodo (28-08-2005 23:54)
no przynajmniej nie ma adminow-terrorystow
4235861 (28-08-2005 23:54)
u nas tez nie
Frodo (28-08-2005 23:54)
jak to nie?
4235861 (28-08-2005 23:55)
nie sadzisz, ze to co zrobila ta banda to przegiecie? wyslali priva do wszytskich ludzi forum procz adminow i moderow.. reklamowali ten swoj syf wiec nie dziw sie ze sie wkurzylismy.. bo oni spamowali. kilka osoob pisalo do mnie skargi ze nie chca spamow na privie
4235861 (28-08-2005 23:56)
wejdz do nich.. poczytaj ich posty.. zobacz jakie brednie wypisuja u nas.. i powiedz im w mailu "papa"
4235861 (28-08-2005 23:56)
o , weszlas na forum
Frodo (28-08-2005 23:57)
Taaaa powiedzial ekspert od spamow?
Frodo (28-08-2005 23:5
Pamietasz dawny przydomek BA? "Mailowi terrorysci"?
Frodo (28-08-2005 23:5
Ty ich nie lubisz bo to konkurencja
4235861 (28-08-2005 23:5
to zadna konkurencja
Frodo (28-08-2005 23:59)
jak ja im pomoge to bedzie
Frodo (28-08-2005 23:59)
tyle ze ja malo czasu teraz mam
4235861 (28-08-2005 23:59)
osmieszysz sie pisz u nas lub na TRPL te fora sa na poziomie
Frodo (0:00)
jak cholera
na poziomie to jest Forum ARDY
a ja pisze tam, gdzie jest wolnosc wypowiedzi i sympatyczny klimat
4235861 (0:00)
my wysylalimy maile z wyzszych pobudek mielismy cel.. zbuntowalismy sie w imie celu.. a oni tylko dlatego ,ze sa mlodzi i uparci.. i ze jak kts ich skytykowal to musza miec swoje forum
4235861 (0:00)
a ja zapewniem ,ze tamto forum przestanie isniec soon
Frodo (0:02)
Ty gadasz jak jakis nakrecony socjalista czasami
4235861 (0:03)
tak tak
Frodo (0:04)
"Towarzyszu hobbicie, gdzie Wasze sumienie partyjne?"
4235861 (0:05)
koncze zapraszam na forum WoTR
4235861 (0:05)
papa
4235861 (0:2
Cez juz mnie probuje nawrocic na "jedynie sluszne Forum >> moglabys sobie darowac..
Frodo (11:22)
prawda przeciez [/size]
i co wy kur*a o tym sadzicie Czy to co ten je***y admin WoTr napisal, jest normalne NIE
PS no to czy ktos mi pomoze zhackowac WoTR bylabym wdzieczna
Vinyanov - 29 Sierpień 2005, 14:34 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| laura_x napisał/a: | | PS no to czy ktos mi pomoze zhackowac WoTR bylabym wdzieczna |
Gdyby to zrobil, to bylby glupi odmawiajac zrobienia tego samego z twoim forum, nieprawdaz?
Wspolczuje, ale po prostu ich ignoruj - obiecuje ze za dwa lata ich forum samo zniknie.
Laura_x - 29 Sierpień 2005, 14:36 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Vinyanov napisał/a: | | laura_x napisał/a: | | PS no to czy ktos mi pomoze zhackowac WoTR bylabym wdzieczna |
Gdyby to zrobil, to bylby glupi odmawiajac zrobienia tego samego z twoim forum, nieprawdaz?
Wspolczuje, ale po prostu ich ignoruj - obiecuje ze za dwa lata ich forum samo zniknie. |
latwo Ci powiedziec, a co sadzis zpo przeczytaniu powyszzej rozmowy zkolezanka ze ten admin jest kur*a jebniety
Vinyanov - 29 Sierpień 2005, 14:43 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Malo to jest takich ludzi w internecie?
Przy okazji, skad wiesz ze jego obietnice "znikniecia" waszego forum dotycza ataku a nie zwyczajego odczekania az konto zostanie wam odebrane z jakichs naturalnych powodow (bardzo rzadko trafi sie na forum ktorego to nie czeka)? Moze po prostu to ma na mysli.
| Cytat: | | osmieszysz sie pisz u nas lub na TRPL te fora sa na poziomie |
Tylko to mnie rozbawilo.
Laura_x - 29 Sierpień 2005, 14:51 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ja mam tylko nadzieje, ze on mial na mysli to drugie, no, ale jesli to poeirwsz,e to ten pedal niemyty gorzko tego pozaluje
Domia - 29 Sierpień 2005, 17:17 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ja tam hackowac nie umiem, ale mozesz zrobic cos w tym stylu:
1) zachowywac sie porzadnie i gdy ktos wg. adminow spamuje lub nabija - mow, ze sie tak nie robi i zgadzaj sie z tymi *piiiip szefami
2) i tak przez jakis czas az...
3) zrobia cie modem, a pozniej adminem...
4)... wtedy tylko starczy namieszac w ustawieniach itp. i juz po forum
ewentualnie mozesz sie postarac wykrasc adminom hasla ;-p
mattirab - 29 Sierpień 2005, 17:39 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem A skad wiecie, ze ci admini nie znaja forum icy.pl? Gadajcie o tym na gg, bo tak, jak oni sie dowiedza o tym hackowaniu, to moga zniszczyc i to forum, i Twoje, Laura.
PS. Wiem, ze to watpliwe, lecz i tak mozliwe...
domaz - 29 Sierpień 2005, 19:14 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem to ja jestem tym adminem z forum o TR i was wszystkich teraz ZNISZCZE!!!!
mattirab - 29 Sierpień 2005, 20:00 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem AAA! Ciekawe jak
Laura_x - 29 Sierpień 2005, 21:45 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem domaz, wiem, ze lubisz zarty, ale i tak Ci nie wierze
mattirab -> admini WoTR nawet nie wiedza co to jest Icy Tower
Karciooz - 29 Sierpień 2005, 22:18 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem nie lepiej zrobic jakas akcje i niech wszyscy z tego forum pisza np. WoTR SUCKS!! Tylko oni moga zablokowac pisanie postow z danego ip pewnie
Domia - 29 Sierpień 2005, 22:20 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Karciooz napisał/a: | nie lepiej zrobic jakas akcje i niech wszyscy z tego forum pisza np. WoTR SUCKS!! Tylko oni moga zablokowac pisanie postow z danego ip pewnie |
no to zrobmy to z paru ip ja sie dolaczam do akcji WoTR SUCKS ! ewentualnie jedna osoba moze skorzystac zawsze z paru komputerow w kafejce internetowej
Vinyanov - 29 Sierpień 2005, 22:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Robcie co chcecie, byle nie pod szyldem Icy.pl...
Domia - 30 Sierpień 2005, 11:43 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Vinyanov napisał/a: | | Robcie co chcecie, byle nie pod szyldem Icy.pl... |
Vin o to mozesz byc spokojny
Laura_x - 30 Sierpień 2005, 22:20 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Vin, Icy.pl nigdy bym nie wplatywala w jakas afere, wierz mi - za bardzo was lubie i akcja WOTr sucks wydaje mi sie swietnym pomyslem,ale kto bierze w niej udzial
Domia - 31 Sierpień 2005, 10:27 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem oczywiscie ja ^^
Robee - 31 Sierpień 2005, 11:06 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem I ja
edit: Laura, uwazaj
http://www.phpbb2.pl/foru...ghlight=w%B3amy
catek - 17 Luty 2006, 18:48 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem W tym miejscu zaczyna sie klotnia wycieta z 'Atak/ cytaty z gg/for' - byl to komentarz catka na druga i trzecia strone tego tematu..[/i]
*Jakie lole po co ten temat, smiejcie sie z Domii a nie ze mnie. Domia dzwon na: 999, potrzebujesz i SaleiB czemu mi warna dasz a Domii nie?
*PS. Dziwna ta Domia, smiejcie sie z niej a nie ze mnie, a moze nie wiedzialem poprostu jak robic rangi, a wy z tego smiejecie sie? Jak ona by nie wiedziala to wy nic, doslownie!
*Kubus jakie zycie mi popsuliscie, moze pisze po czasie, ale co to ma wspolnego z forum, to sa dwie inne rzeczy, kapujesz?
* A co do zgody to byla ale no coz ja staram sie pisac na temat a do Domii nic obrazliwego nie pisalem. To ze pisze tylko czesc i co slychac, to w czyms przeszkadza, pomyslcie chwile... A jak DOmia pisze czesc i mam pisac dalej, a potem ty to kupiuj i wklej na forum, wiec nie ma sensu pisac z toba, cos powiem a Ty nic nie bierzesz do siebie ( do serca), i na forum, ale nie typu HYDE PARK pisz na temat. I nie wiem czemu niektorzy pisza ze nie pisze na temat, przeciez chyba sie staram co?? Wracajac do tamtego, przeciez nie mam tylu lat co wy i nie ukonczylem jeszcze gimnazjum i nie wiem paru rzeczy, jesli rzeczywiscie macie taka ochote to sobie piszcie na mnie, wcale nie musze odpisywac, i powtorze to: Zobaczcie jak byscie pisali na Domie to co ona by robila, wiem ze tak nie bedzie ale sprobujcie
I jeszcze edit:
1.WCALE SIE NIE PODLIZUJE DO NIKOGO
2.NIE CHCEM I TAK NIE JEST ZE KTOS SIE NADEMNA UZALA,
3.NIE WIEM PISZCIE SOBIE KAWALY A NIE CYTATY Z GG, MOZE POWIECIE ZE NIE MAM POCZUCIA HUMORU ALE RZECZYWISCIE JAK MOGE MIEC JAK TO O MNIE, ZOSTAWCIE TO DLA SIEBIE, JAK WAM NIE PASUJE TO MOZECIE NAPISAC ODRAZU DO MNIE ZE JESTEM DZIWNY ITP. A NIE PUBLICZNIE.
4. CZWARTY RAZ POWTARZAM PISZCIE O DOMII I ZOBACZYCIE, MNIE SIE NIE PYTALISCIE A JEJ BYSCIE SIE JESZCZE NAWET PYTALI, DZIWNE TO! sorki za caps ale muslalem, nie chcem dostawac teraz od admina warna bo jak mowilem i obiecywalem ze wiem co robie i co pisze. Staram sie pisac na temat, a tutaj kazdy moze pisac nie na temat (w HYDE PARK), pozdro
Domia - 17 Luty 2006, 19:38 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem O kurde xD Catek nalezy Ci sie nominacja za najbardziej smiesznego posta xD Z krzesla spadlam xD
Ok to teraz moj kontraatak xD
| catek napisał/a: | | po co ten temat |
A zeby sie posmiac.
| catek napisał/a: | | smiejcie sie z Domii a nie ze mnie |
Widac mamy odmienne poczucie humoru
| catek napisał/a: | | Domia dzwon na: 999, potrzebujesz |
A zebys wiedzial, wlasnie leze na podlodze i krawie
| catek napisał/a: | | Dziwna ta Domia |
Nawet mnie miesiaca nie zna, a juz jestem dziwna. Hah, jestem niezla xD
| catek napisał/a: | | a moze nie wiedzialem poprostu jak robic rangi, a wy z tego smiejecie sie? |
Po raz kolejny - mamy inne poczucie humoru
| catek napisał/a: | | ona by nie wiedziala to wy nic, doslownie! |
Ale co nic? Nic by nie wiedzieli?
| catek napisał/a: | | a do Domii nic obrazliwego nie pisalem |
Wybacz, ale kto powiedzial, ze Ty mnie obrazasz?
| catek napisał/a: | | To ze pisze tylko czesc i co slychac, to w czyms przeszkadza, pomyslcie chwile... |
Mysle chwile i tak przeszkadza mi to. Gdy juz ktos cokolwiek do mnie napisze, to mysle, ze chce pogadac, przez to najczesciej odkladam np. ksiazke na bok i czekam jak sierota, az mi laskawie odpiszesz.
| catek napisał/a: | | A jak DOmia pisze czesc i mam pisac dalej, a potem ty to kupiuj i wklej na forum, wiec nie ma sensu pisac z toba |
To juz nie moj problem.
| catek napisał/a: | | a Ty nic nie bierzesz do siebie ( do serca) |
Facet rozwaliles mnie tym totalnie Co mam niby takiego brac do serca Jak powiesz do mnie "czesc", to do razu "och Catek do mnie napisal, ja Cie krece!"?
| catek napisał/a: | | i na forum, ale nie typu HYDE PARK pisz na temat |
"Nie ucz ojca dzieci robic"
| catek napisał/a: | | Wracajac do tamtego, przeciez nie mam tylu lat co wy i nie ukonczylem jeszcze gimnazjum i nie wiem paru rzeczy, |
Przeciez wiek nie ma nic do pisania postow. Poogladaj sobie wypowiedzi chocby Mattiraba. Pamietaj, ze to ile masz lat jest rzecza wzgledna. Ja tez nie skonczylam gimnazjum, bo ledwo co zaczelam - mam sie czuc przez to gorsza, glupsza? Absolutnie nie!
| catek napisał/a: | | Zobaczcie jak byscie pisali na Domie to co ona by robila, wiem ze tak nie bedzie ale sprobujcie |
Jezus, ale Ty masz problemy.
| catek napisał/a: | | WCALE SIE NIE PODLIZUJE DO NIKOGO |
Moze wg. Ciebie nie, ale Twoje zachowanie kreuje taki wizerunek lizusa. Mozesz byc swiecie przekonany, ze ani jeden Twoj post nie mial charakteru "podlizawczego", ale niestety inni potrafia sie dowiedziec wiecej, niz Ty sam.
| catek napisał/a: | | JAK WAM NIE PASUJE TO MOZECIE NAPISAC ODRAZU DO MNIE ZE JESTEM DZIWNY ITP. A NIE PUBLICZNIE. |
A moze mam ochote sie z niektorymi tym podzielic? Boisz sie siebie? Tego, jak Cie inni odbiora?
| catek napisał/a: | | CZWARTY RAZ POWTARZAM PISZCIE O DOMII I ZOBACZYCIE, MNIE SIE NIE PYTALISCIE A JEJ BYSCIE SIE JESZCZE NAWET PYTALI, DZIWNE TO! |
Buahahaha, piszcie sobie o mnie ile chcecie, mi to nie przeszkadza
Kilkanascie pieknych cytatow.
petr - 17 Luty 2006, 20:46 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem A ja jeszcze dodam:
| catek napisał/a: | | MOZE POWIECIE ZE NIE MAM POCZUCIA HUMORU ALE RZECZYWISCIE JAK MOGE MIEC JAK TO O MNIE |
Miec poczucie humoru to umiec smiac sie z samego siebie.
catek - 17 Luty 2006, 21:40 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
I co tam glupiego znow Domia wymysli Jak zwykle nic innego tylko wymysla i tak w kolko, az do znudzenia Nie wie co pisze a gada Nie no to jest poprostu jednym slowem bezsens, ty bardzo lubisz sie klocic wlasnie ''niby'' widze, hehe chyba nie przestane sie smiac, kiedys sama mowilas wybacz i zgoda byla, szkoda ze to popsulas, nawet jesli znam Cie tylko w internecie, ja tam nie mam ochoty sie klocic ale jak niektorzy mowili ze to poczatek i to sie skonczy, no raczej nie. Znow po paru minutach Domia bedzie krytokowala moj post, itp. A czy ja tak robie, dajcie przyklad, . Nom widac ze do siebie nic nie bierzesz Domia, nie wiem dlaczego . Nie wiem co dalej pisac, no ale w ogole co z tego ze to jest na temat, jak piszecie o mnie. Np. rozumiem, ze tam o jakies osobie wklejaliscie 1 rozmowe a o mnie odrazu chyba z 10 albo wiecej napewno! A czesc moge mowic i nikt mi nie zabroni . Domia wez lepiej nie cytuj bo po co, nieraz warto przez chwile byc powaznym i myslec co sie pisze. To ze do Ciebie pisalem i wspomne, mialem nadzieje ze umiesz zachowac to dla siebie, jak wiesz to byla tylko i wylacznie nasza rozmowa, a nie tak jak Ty pokazujesz to Polsce I jeszcze, nie mow ze ''wiem ze jestem dziwna'' bo wtedy sama wiesz ze nie bierzesz tego do siebie w zaden sposob. To ze nie przyjmujesz samokrytyki to juz twoj problem a nie moj. Pisz na temat!!! A jak paru rzeczy nie wiedzialem to po co odrazu wszyscy te nerwy, a ty Domia tez nie mysl ze wszystko wiesz, moze i tak nie mowilas ale tak jest. A sobie mysl teraz o mnie: jaki debil, c**ta itp. mam to gleboko w d****, wlasnie. I czepiajcie sie kogos innego a nie mnie, KPW?? wiem bedzie znow duzo niepotrzebnych komentarzy (postow) o mojej osobie, no nie wiem co wam zrobilem, ze o mnie piszecie, ale mowie jeszcze raz, poszukajcie sobie kogos innego i na niego piszcie!! Moze i te wasze posty byly wyslane wtedy co ja pisalem wszedzie nie na temat, no ale niektore sa nowe, Laura tak samo, jak pisze do Ciebie to niech to pozostanie miedzy nami, admini tez ale wole juz nie pisac do nich bo bede mial ''niesprawiedliwego'' warna, jak tak bedzie to ale na forum bedzie duzo postow na moj temat (o mnie), niestety... Jak dotad przeczytaliscie to powinniscie troche pomyslec, bo mi przyjemnie z tym nie jest, chociaz wiem ze to moze i zarty, a moze i szczera prawda. Domia? te nasze klotnie wcale nie sa potrzebne, ale wiesz poczytaj sobie zaczelo sie od krytykowania moich postow, moze kiedys nastapi wieczna zgoda?? Na gg zablokowalas mnie, no nie dalas mi dojsc do slowa a juz blokada, rowniez szkoda, a z tym ''czesc'' to nie rozumiem, pisze tylko czesc, cos jeszcze i dalej niby nic a nic nie pisze? Jak ja zawsze mam pytanie i tutaj sorki SaleiB, Petr za wkurzanie was, no ale ja niektore rzeczy widze poraz pierwszy a ktos mi musialby powiedziec, badzcie uczciwy i niech obejdzie sie bez warna, chociaz ta osoba ktora zasluzyla sobie na to i tak nie dostanie ostrzezenia bo jest tu za dlugo i ja znacie! Niech chociaz powie ze nalezaloby sie jej. Wiecie kto ''jej''<----, jasne ze Domia, powinnas dostac ale coz ja mam 2 chociaz chcialbym miec 1, czy SaleiB jak ja zalowalem swoich postow to ty mi odjeles warna, ale wolalbym miec tylko 1, czy moge to jakos poprawic, bo mam 2 a jak dostane trzeciego to nie wolno mi juz pisac i nawet nie dojde do slowa, za duzo napisalem, wiem ze niektorzy moze wszyscy uwazaja ze pisze glupio, pisze tak jak mysle, nikt mi nie podpowiada co mam robic, a czy Domia powiedz szczerze ze po zgodzie naszej to Ty sie zaczynalas, ale odpisz bez nerwow,ok? pomyslcie o tym i nara
petr - 17 Luty 2006, 21:50 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | To ze nie przyjmujesz samokrytyki to juz twoj problem a nie moj. |
Ekhm.
Ktos tu nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki i na pewno nie jest to Domia...
Co do tego, kto powinien miec warna a kto nie - pozwol, ze sami to osadzimy, ok?
Ta dyskusja jest juz skonczona. Domia, Laura, Jacob - nie odpisujcie mu...
catek - oczywiscie masz racje w wielu kwestiach, mylisz sie (wg mnie) jednakze w podejsciu do calej sprawy - wez to na luz, i wiedz ze za 5 lat bedziesz sie z takich tekstow smial.
catek - 18 Luty 2006, 00:28 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
no to chociaz przeczytajcie i odpiszcie
PS. Jak to my osadzimy, to jednak nie obejdzie sie bez warna? A co ja niby zrobilem?
Moze i za 5 lat wspomne twe slowa, ze bede sie smial, no calkiem mozliwe
mattirab - 18 Luty 2006, 11:20 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | A co ja niby zrobilem? |
Przyklad? Piszesz w topicu "Wasze rekordy (1.)3" skad mozna sciagnac spowalnianie, mogles napisac tu, tu posty nie sa wliczane do licznika. Probujesz naprawic swoje zachowanie i bardzo dobrze, ale Twoje liczne wpadki doprowadzily do ostrzezen.
| catek napisał/a: | | smiejcie sie z Domii a nie ze mnie |
| catek napisał/a: | | a do Domii nic obrazliwego nie pisalem |
Jedno chyba przeczy drugiemu, czyz nie?
| catek napisał/a: | | SaleiB czemu mi warna dasz a Domii nie |
Bo to Ty caly czas piszesz nie na temat, a Domia sie poprawila. Moze nie wiesz, ale kiedys (chyba) to ona byla takim "malym nabijaczem", ale to bylo dawno. Widze, ze probujesz sie poprawic, i dobrze, ale skoncz juz z takimi uwagami.
| petr napisał/a: | | Ta dyskusja jest juz skonczona. |
Przepraszam, ale jak catek chcial wiedziec, co zrobil, to juz napisalem, tlumaczac nieco pare innych rzeczy. Dziekuje za uwage.
PS. | catek napisał/a: | | Moze i za 5 lat wspomne twe slowa, ze bede sie smial, no calkiem mozliwe |
Nie martw sie, petr ma racje.
Laura_x - 18 Luty 2006, 15:02 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem boshe co za klotnia
catek - 18 Luty 2006, 16:26 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | boshe co za klotnia |
No raczej, przez Domie ale to szczegol . Zawsze tak bedzie ze ona zaczyna a ja koncze, chyba tak!
Mattirab przynajmniej powiedzial to na spokojnie i bez nerwow w przeciwienstwie do Domii, bo jak czytalem to co pisala raczej do mnie, to zawsze byla wq******* i pewnie przypominalaby ---->
I edit: JA JUZ PISZE NA TEN GLUPI TEMAT, POPRAWILEM SIE!!!!!!!!!!!!!
NIE ZAMYKAJCIE TEMATU, NIE MA SENSU!
Domia - 18 Luty 2006, 19:59 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| petr napisał/a: | | Ta dyskusja jest juz skonczona. Domia, Laura, Jacob - nie odpisujcie mu... |
Wybacz, ale musze ^^ !
| catek napisał/a: | | I co tam glupiego znow Domia wymysli |
Ojj, nawet sobie nie tego nie wyobrazasz co ja potrafie wykombinowac.
| catek napisał/a: | | Jak zwykle nic innego tylko wymysla i tak w kolko, az do znudzenia |
Ale co wymyslam? Swoje slowa? Chyba lepsze to, niz zzynanie (zrzynanie?).
| catek napisał/a: | | Nie wie co pisze a gada |
Wrozka Balbinka sie znalazla i wie lepiej, jak ja.
| catek napisał/a: | | ty bardzo lubisz sie klocic wlasnie |
Zalezy z kim. Jesli mnie denerwuje i zawraca mi glowe pierdolami, to rozumiem.
| catek napisał/a: | | Znow po paru minutach Domia bedzie krytokowala moj post, itp. |
Hah, nie dalam sie, odpisalam po dobrych 19 godzinach
| catek napisał/a: | | A czy ja tak robie, dajcie przyklad |
Nie, bo do mnie sie nie mozesz przyczepic o to, ze w temacie o rekordach pisze o spowalnianiu i na odwrot. Ja Ci mowilam, ze zwracalam Ci uwage, bo nie chce, abys zerwal banem, czy ostrzezeniem.
| catek napisał/a: | | Domia wez lepiej nie cytuj bo po co, nieraz warto przez chwile byc powaznym i myslec co sie pisze |
Ale to jest dosc dziwne rozumowanie, bo to, ze wkleilam nasza rozmowe, to musi oznaczac, iz jestem calkiem niepowazna i nie mysle. Powstrzymaj sie od takich komentarzy, bo uwierz mi, ze staram sie do tego podejsc powaznie, ale Ty mi to uniemozliwiasz. Przestaje normalnie funkcjonowac przez Ciebie xD
| catek napisał/a: | | jak wiesz to byla tylko i wylacznie nasza rozmowa, a nie tak jak Ty pokazujesz to Polsce |
Ta, bo caaaaaalusienka Polska nie ma nic lepszego do roboty, niz wchodzic na forum o IT i czytac nasze rozmowy
| catek napisał/a: | | I jeszcze, nie mow ze ''wiem ze jestem dziwna'' |
Chcesz to rozkazuj sobie kolegom na podworku, nie mnie.
| catek napisał/a: | | To ze nie przyjmujesz samokrytyki to juz twoj problem a nie moj |
To raczej jest Twoj problem, ze nie potrafisz tego zauwazyc.
| catek napisał/a: | | A sobie mysl teraz o mnie: jaki debil, c**ta itp |
Uwierz mi, ze ani razu tak nie pomyslalam.
| catek napisał/a: | | Laura tak samo, jak pisze do Ciebie to niech to pozostanie miedzy nami, admini tez ale wole juz nie pisac do nich bo bede mial ''niesprawiedliwego'' warna |
To jest wlasnie to co mowilam o podlizywaniu. Nie potrafisz czegos wygarnac adminom, bo nie chcesz miec u nich przekichane, ale nam mozesz oczywiscie wszystko rzucic prosto w twarz.
| catek napisał/a: | | te nasze klotnie wcale nie sa potrzebne, ale wiesz poczytaj sobie zaczelo sie od krytykowania moich postow, moze kiedys nastapi wieczna zgoda?? |
Ja sie o nic nie chcialam klocic. Nie wiem, czy zwracanie uwagi na to, ze piszesz posty wbrew regulaminowi, to takie straszne?
| catek napisał/a: | | Na gg zablokowalas mnie, no nie dalas mi dojsc do slowa a juz blokada |
Bo mnie zdenerwowales. Zreszta czekalam pare minut, czy cokolwiek zechcesz odpisac. Nie zrobiles tego - blok.
| catek napisał/a: | | tak nie dostanie ostrzezenia bo jest tu za dlugo i ja znacie! |
Patrzysz na to pod katem takiego faworyzowania znajomych. Ale wg. mnie to nie jest na tej zasadzie, ze "o tego/ta lubie, to mu nie dam warna". Jest inaczej. Znaja mnie dluzej, wiedza jak sie zachowuje i wyciagaja z tego wnioski, czy ostrzezenie dac, czy nie dac.
[size=9px]E, cos zakrecilam, napisze to od nowa, jak przypomne sobie o co mi dokladnie chodzilo ;P[/size]
| catek napisał/a: | | Niech chociaz powie ze nalezaloby sie jej. Wiecie kto ''jej'' |
Hm, podaj konkretny powod, bo nie sadze, aby za nielubienie ktoregos z userow jest od ranu warn? Nic obrazliwego na Ciebie nie powiedzialam, nie krytykowalam Twoich pogladow itd. Moze powiedzialbys, ze za dyskusje. Forum moj kochany jest po to, aby dyskutowac
| catek napisał/a: | | a czy Domia powiedz szczerze ze po zgodzie naszej to Ty sie zaczynalas, ale odpisz bez nerwow,ok? |
Hm, zacznijmy od tego, ze ja wcale zdenerwowana nie jestem I nie rozumiem - "ja sie zaczynalam" ? Ze niby zaczynalam? Klotnie? Jaka? To Ty tu wpadles jak petarda i napisales posta, ktory wstrzasnal tym forum
| catek napisał/a: | | No raczej, przez Domie ale to szczegol |
Ekhm, przeczytaj sobie to co napisalam wyzej.
| catek napisał/a: | | Mattirab przynajmniej powiedzial to na spokojnie i bez nerwow w przeciwienstwie do Domii, bo jak czytalem to co pisala raczej do mnie, to zawsze byla wq******* |
Bo Mattiraba sie nie czepiasz, a mnie tak. I po raz kolejny mowie. Zadnych negatywnych emocji u mnie nie ma. Tylko jest mi przykro, ze takie glupoty potrafisz o mnie napisac i jest mi z tego powodu przykro.
| catek napisał/a: | | Zawsze tak bedzie ze ona zaczyna a ja koncze, chyba tak! |
Ojj tak, przepowiedziales mi juz przyszlosc - "zawsze bede zaczynala klotnie". To jest wlasnie to o czym znow powyzej napisalam (o pisaniu glupot na moj temat). Tym razem ja skoncze.
Stary siadz sobie spokojnie w fotelu, posluchaj Coldplaya i daj mi swiety spokoj.
Pozdrawiam
Domia
catek - 18 Luty 2006, 20:27 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
I nie mysl ze wiele rzeczy wiesz wiecej odemnie bo sie mylisz, bys chociaz przeczytala do konca to co napisalas, a nie nawijasz bez przerwy jak nauczyciele w szkole ( bezsensu). Nie wiem w ogole dlaczego tu jestes i po co. Zdaje sobie sprawe z tego ze albo zobaczysz ze ja to napisalem to juz nie czytasz albo przeciwnie pojawia sie znow komentarze (posty) o mnie w tym dziale i nie tylko. To ze do adminow nie pisze ze cos robia nie tak to sie zgadzam z Toba. Przeciez pomysl logiczne, to jest ich strona, ich forum i moga na niej robic co tylko zechca i chyba to normalne ze jak cos do nich napisze to bede mial ''przerabane''. Moze i wzielem to na powaznie i wspomne slowa Petr ze za 5 lat bede z tego sie smial, no tak, tak bedzie ale teraz jak moglabys to skoncz wreszcie, z tymi postami o mojej osobie, jasne? . A i jeszcze jedno, wiem o tym, moze reszta nie wiem, ale Ty Domia chcesz soba zaimponowac bedac na forum, w rzeczywistosci napewno inaczej o wszystkim myslisz, a tutaj poprostu nie jestes soba i tzw. ''grasz''. I jak mozesz to nie pisz ze do Mattiraba nic nie mowie, po pierwsze jak narazie nic na mnie nie mowil, a po drugie moze byc tak ze sam sie zacznie czyli ze tak sie ''umowiliscie'' i chcecie mnie sprawdzic. Domia powtorze sie odpusc sobie glupie (nie wiem czy ty prawde piszesz to co myslisz) posty. Nie mow mi co mam robic bo jak tak to wcale nie musze Ciebie sie sluchac. Zauwazylem ze w ogole mnie nie szanujesz, moich postow. Tam jak sie nie myle to Mattirab mowil ze na poczatku ty tez nabijalas posty, no sam juz nie wiem, nawet jak tak to i tak z pewnoscia sie nie czepiali Ciebie, a mnie odrazu, i juz nie rozumiem, jak mozecie mowic ze pisze glupie posty jak mowilem duzo razy juz ze sie poprawie i chcialbym zebyscie ocenili moja poprawe, nie wiem jak moze tak ze od 0-10. Pewnie czesc czyta dotad i mysli o mnie to co we wczesniejszym poscie pisalem (debil itp), czy jeszcze moze sierota czy ''catek biedaku'', nie wiem dlaczego tak uwazacie, a jesli chodzi o zablokowanie na gg to sobie blokuj, ja tam i tak nie zablokuje (juz mam bloka dawno). Nie dalas mi wtedy dojsc do slowa i zablokowalas Ale sie nie przejmuje tym, to ze pisalem czesc Domia, czyli w jakis spobob z toba sie przywitalem i jak zauwazylas nie pisalem: domia tylko Domia. Ja tam wszystkich was staram sie szanowac i oczekuje tego rowniez po was. Moze pisalem od poczatku za powaznie, no ale jak mam tak pisac to bede sie staral i jak powiedzialem nie mam zamiaru sie klocic z adminami, ale po tym oni cos tak czuje ze zaczna na mnie pisac i beda chcieli sie przekonac jak zareaguje, no sam juz nie wiem, i tutaj poprosze was o to abyscie glupie dowcipy wymyslali o kims innym. Prosze, uszanujcie to!
Domia - 18 Luty 2006, 20:34 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Nie chcialo mi sie tego czytac - mowilam Ci, siadz wygodnie w fotelu, posluchaj Coldplaya i daj mi swiety spokoj.
edit - ok przeczytalam, tak pomijajac co drugie zdanie, bo rozmawialam przez telefon ;P
Catek, Boze swiety, wyolbrzymiasz to wszystko, jakbym Ci jakas krzywde robila. Nie mysle, ze wiem wiecej rzeczy. Po raz kolejny udawadniasz to, ze gadasz zwyczajne glupoty, mowiac mi co ja robie/mysle. To jest tez nieprzyjmowanie do siebie krytyki. Nie potrafisz zrozumiec tego, ze to jest bezsensowne i wolisz mnie dalej atakowac. Tak to w moich oczach wyglada. Na pewno nie nawijam jak nauczyciel, przesadziles. Nauczyciel, a ja, to jest dosc duza roznica, porownanie kiepskie. Czemu ja mam skonczyc z postami o Tobie? Powiedzialam Ci wczesniej - siadz, posluchaj Coldplaya, daj mi spokoj i po sprawie. Taka moja rada, ale Ty wolisz widocznie ciagnac to nadal. Co do szacunku - to jest naprawde gruuuba przesada. Szacunek mam absolutnie do wszystkich, moze nie zauwazyles, ale pisze "Ty","Tobie","Ciebie" itd. z duzej litery, wiec to juz o czyms swiadczy i dziekuje Ci, ze "Domia" rowniez tak piszesz (bleh glupie powtorzenia). Kolejna sprawa - nabijanie. Bylo to dawno, nie staraj mi sie udowodnic, ze wiesz na ten temat wiecej, skoro to bylo dobre 2, moze nawet 3 lata temu, a Ty, jak widzisz, jestes zarejestrowany od raptem miesiaca. Na tym forum nabijania juz bylo malo, jakbys mial mozliwosc poczytania it.net, to wtedy rozumiem, iz moglbys wydawac opinie jakie zywcem Ci sie podobaja. U mnie to bylo proste, ponabijalam, dostalam warna, przestalam. Ciebie sie nie "czepiamy" ze wzgledu nawet na samo nabijanie licznika, lecz pisanie kompletnie nie na temat (doceniam Twoja poprawe). Nie znasz wszystkiego, wiec Twoje zdanie na ten temat do mnie nie trafilo (po Twojemu - "nie wzielam go do serca").
Jednak najwiekszym przegieciem jest to, ze gram. Takim wlasnie rzeczami, moj kolego, narabiasz sobie u mnie zlych opinii.
Ps - jeszcze jedna rzecz. Postow sie szanowac nie da, tylko ludzi, tradycje itp.
catek - 19 Luty 2006, 03:28 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
No Domia, ja przynajmniej to przeczytalem cale i w tym poscie no jakos powiedzialbym ze napisalas bez nie potrzebnych nerwow. Czy ja Cie atakuje w jakikolwiek sposob Raczej to ''wy'' mnie. I dlaczego mowisz ze ''po mojemu'' do serca, przeciez to nie ja wymyslilem lecz tak sie mowi, logiczne chyba. No ja bym chcial skonczyc z tym pisaniem, ja, Ty, znow ja i Ty i tak ciagle i z toba sie pogodzic ale skoro Ty znow wyslesz rozmowe nasza na gg, ktora miala pozostac miedzy nami, ech ale nie mow ze jest wszystko ok, bo widac ze poklocilismy sie chociaz praktycznie znam Cie troszke z neta a tak to w ogole nie wiem nic o Tobie. Znaczy ja Mam nadzieje ze zgoda na stale jakas bedzie. calkiem mozliwe, wtedy Domia Ty podalas mi dlon teraz Ja. Moze i sie wyglupilem ale zgoda powinna jednak byc, pomysl mi troche zalezy na tym, wtedy, powtorze zgoda byla no ale po niej nic do Ciebie nie pisalem, zwlaszcza na Ciebie i o Tobie na forum, jednak po czasie zobaczylem ze kilka osob poprostu nabija sie ze mnie, no bylo to jak jeszcze nie obiecywalem poprawy, no ale bylo . Ja tam bym wolal sie pogodzic a co do gg, to jak mnie zablokowalas to trudno, Ja tam nie blokowalem Ciebie.
PS. Zawsze jak cos napisze to pozniej tego w czesci zaluje, i wiem ze tak nie zrobicie (nikt z was) ale oczekuje jakis przeprosin, no chociaz te sorry byscie mogli powiedziec i dla mnie to jest wazne, szanujcie to co mowie. Ja juz koncze, jest pozno, narazie!
petr - 19 Luty 2006, 12:52 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Domia napisał/a: | | jakbys mial mozliwosc poczytania it.net |
http://gebski.host.sk/forum/
Zaraz po wejsciu w link nalezy katowac ESC - nie aktualizowane forum zostalo jakis czas temu shackowane, i ktos ustawil przekierowanie... ;]
Baze danych forum (z freestyle! ) oczywiscie mamy, i kiedys zapewne przywrocimy ;]
Kubus - 19 Luty 2006, 15:53 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Catku ! Do Domi nie mozemy sie przyczepic dlatego ze nie robi ona nic podpadajacego , nie pisze bez sensu , nie wypowiada sie kiedy czegos nie wie , nie pyta o rzeczy oczywiste , nie pisze w dziale angielskim nie na temat i w dodatku po polsku ! co ty robiles , hmmm i pewnie jeszcze wiele innych powodow do ktorych nie ma sie po co przyczpeic do niej .
Natomiast ty pisales bez sensu , nie na temat , w dziale angielskim po polsku i nie na temat nawijales , nie reagowales na upomnienia , poprostu smieciles to forum - i tu masz powod dlaczego jestes tutaj przeaz niektorych gnebiony , napewno nie ciagnelo by sie to tak za toba jak teraz gdybys sie nie rzucal jak cie ktos upomni ( jakis zwykly user ) i po 1 ostrzezeniu bys zaczal myslec jak piszesz - to jest odpowiedz dlaczego jestes akurat ty gnebiony i dlaczego jak np. Domia pisala dawniej off topic to dlaczego nie jest caly czas tak jak ty gnebiona .
Dobrze ze sie poprawiles , ale jeszcze bardziej staraj sie myslec nad tym co piszesz ( choc juz nie jest tak zle ) i nie zadawaj oczywistych pytan jak np. jakim programem zrobic postac . Staraj sie , nie rzucaj sie jak cie ktos upomni a wszystko za 2 , 3 miesiace bedzie dobrze .
Pozdrawiam !!
catek - 19 Luty 2006, 19:29 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
o co ci znow chodzi, nie zwracaj mi uwagi i nie pisz co mam robic, nie wk***** mnie swym zachowaniem. Raz jestes na gg w porzadku a na forum zupelnie inna osoba i jeszcze ODDAWAC MOJE POSTY, czemu sa w jakims koszy czy co?
petr - 19 Luty 2006, 19:34 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem To nie kosz, tylko specjalny temat do klocenia sie...
catek - 19 Luty 2006, 21:19 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem nie! Nie jest to prawda, dlaczego przeniosles moje posty w zupelnie inne miejsce (odludzie). Oddaj moje posty
syo - 19 Luty 2006, 21:29 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Zamknac sie! Wszyscy!!
xD
Domia - 20 Luty 2006, 10:39 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Buahahhahaha xD
Laura_x - 20 Luty 2006, 11:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem o boshe, teraz catek normalnie mnie rozsmieszyl totalnie xD bueheheheheh xD
Kubus - 20 Luty 2006, 15:32 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Catek by innym tylko uwage zwracal , i nie mow zebym cie nie pouczal bo to zaszczyt jest dla ciebie ze taka Domia czy Laura czy ja cie pouczamy , powiniennes nam za to dziekowac a nie sie tu rzucac .
A co do postow to co ty mowisz , przeciez to nie adminowie to zrobili , cos ty ! to byl zly czarodziej Henio to on to zrobil i wes to sobie do serca - jak to ty mowisz buhehehehehe ! Przechodzisz sam siebie .
petr - 20 Luty 2006, 15:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem catek - Twoje posty sa tutaj.
A Kubus ma racje - powinienes po rekach calowac Domie za to, ze zechciala poswiecic dla Ciebie swoj cenny czas i zwrocic Ci na cokolwiek uwage!
[size=9px]XDXD[/size]
Domia - 20 Luty 2006, 16:45 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Jedno slowo - kabaret xD
Laura_x - 20 Luty 2006, 21:03 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem no Domia clakowicie sie z Toba zgadzam xD
catek - 20 Luty 2006, 22:06 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
o bosche ja Domia Ciebie nie rozumiem, tutaj niby znow zgoda a tu znow sie zaczynasz, a ty Kubus sie lepiej zamknij, siedz cicho i sam sobie usun swoje konto na icy.pl. Jaki znow zaszczyt, Kubus?
Laura_x - 21 Luty 2006, 09:52 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem JA NIE MOGE< CO ZA MaDROsCI CATKA WYPlYNelY Z JEGO UST ACH POWSTRZYMAc ZE sMIECHU SIE NIE MOGE
Kubus - 21 Luty 2006, 14:33 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem No pewnie a cos myslala przeciez on nic inteligentnego nie moze powiedziec , nawet jakby sie zesral to i tak nic bo jego umysl zatrzymal sie i przestal sie rozwijac w wieku 2 mies od urodzenia . Catek biedaku , az mi ciebie zal probujesz mnie obrazic i wogole ale czym bardziej sie starasz tym bardziej sie jeszcze osmieszasz , mozesz juz przestac udzielac sie na forum ? Mysle ze kazdy ma w zupelnosci dosc tych twoich jakze madrych i pouczajacych 100 postow . I ty mi mowisz zebym usunal swoje konto tutaj , tylko po co , dlatego ze juz tam plakusiasz ze ci cos zlego powiedzialem i juz nie mozesz tego zniesc ? Ja w przeciwienstwie do ciebie nie chrzanie jak niedorozwiniety i nie zachowuje sie jak 2 letnie dziecko co nie wie jak polega '' zycie na forum '' wiec nie ma powodu zebym to przyjemne grono ( z wyjatkiem ciebie ) opuszczal . Natomiast tobie by sie to jak najbardziej przydalo bo nie smiecil bys forum soba .
To chyba tyle , i tak napewno tego nie zrozumiesz co tu napisalem ( o ty ile wogole umiesz czytac ) wiec nawet sie nie staraj odpisywac i probowac w jakikolwiej sposob mnie obrazic bo tylko jeszcze bardziej sie osmieszysz tutaj . Przypuszczam jednak ze i tak odpiszesz bo jestes na to za glupi zeby dac se spokoj , ja natomiast ustapie glupiemu - czyli tobie . Nie licz ze ci odpisze bo szkoda tylko mojego czasu na takie zero jakim jestes ty
Jacob - 21 Luty 2006, 14:45 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem HALTET DIE KLAPPE !! ALLE !! Eure Gespr?
Domia - 21 Luty 2006, 15:16 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Catek - nie zaczynaj znow, bo skad wiesz, ze to niby mialo byc o Tobie? Nie napisalam "Catek to jeden wielki kabaret". Chodzilo mi o cala tu zaistniala sytuacje i widze tym samym, ze na nic nam ta zgoda, jak ciagle sam sie mnie czepiasz. Mozesz oficjalne myslec, ze Cie nie darze sympatia.
Zastanawiam sie tylko za co warn dla Kubusa - przeciez to temat o obrzucaniu miesem, wiec?
catek - 21 Luty 2006, 15:50 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem spoko Domia nie chcem sie znow klocic i zgoda miala jak najwiekszy sens, niech tak pozostanie i nie klocmy sie tylko teraz ta c**ta jakas, Kubus sie zaczyna, ktoremu odbilo cos znow w malym mozgu
PS. Glupi to ty jestes i kazdy to wie nie odpisuj, jaki cwel normalnie!
Nie wyrzywaj sie na mnie, sorry ale rodzina Cie nie kocha czy kto inny nie chce pisac z toba, ani rozmawiac (nie jestem tylko ja zebys do mnie pisal), wiec nie pisz do mnie jak ma to byc glupi tekst, wiem ze tego nie przeczytales bo nie umiesz!
Moze i warna bede mial no ale kto sie zaczal, co? przeciez on, a mialem nadzieje ze jak miedzy mna a Domia nastapila zgoda to juz koniec z klotnami szkoda ze to nie prawda!
Kubus - 21 Luty 2006, 16:12 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem No to koniec , pogodzmy sie i bedzie git ! Ja osobiscie nic do catka nie mialem i nie mam tylko mnie wkurzylo ze do innych z szacunkiem a do mnie nie , a poza tym to znowu twoja kolejna zalosna wypowiedz , wszystko zmalpowales to co ja wyzej napisalem , ze nie umie czytac , o malym mozgu itp. ale ok zgoda to zgoda , ja sie przestaje klocic bo to bez sensu , i mam nadzieje ze ty z Domia tez . Pozdroofka
syo - 21 Luty 2006, 16:20 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Zamknac japy, bo Chucka wezwe!!
[size=7px]xD[/size]
Dominik (Bobi) - 21 Luty 2006, 16:35 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem to se wzywaj ja jestem lepszy od niego. potrafie zrobic 360 stopni w polobrocie
Jacob - 21 Luty 2006, 19:04 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Hehe, to widze, ze w tym roku nie bede najszkodliwszym graczem Bedzie nim zapewne catek
MfG Jacob
catek - 21 Luty 2006, 19:45 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
czy ja mowilem ze zgoda Kubus, nic nie pisalem to co Ty, tylko sam. Ja nie wiem, znow bedzie zgoda a jak mnie nie ma to p******** na mnie prawdopodobnie zawsze, czyli nie widze sensu chociaz sam sie zaczales i twoje posty sa dziwne bo przeciez wiesz ze piszac oklamujesz samego siebie i nie znasz mnie i nie wiesz, wiec p******** postow nie pisz do mnie k****. A zgoda to juz sam nie wiem i tak za pare godzin znow klotnia, w innym dziale piszesz normalnie a w podobnym czasie zaraz juz na mnie. Jak chcesz to usun swoje konto kto Ci zabrania? Podobno miales nie czytac i cos mowiles ze nie jestes glupi ze bedziesz to czytal a jednak
Domia - 21 Luty 2006, 20:32 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem O Boze, Boze...
Laura_x - 21 Luty 2006, 20:36 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem o rety.... prawqie padlam z krzesla ze smiechu
Domia - 21 Luty 2006, 20:44 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Laura - zalozmy stowarzyszenia spadaczy z krzesel
petr - 21 Luty 2006, 21:30 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Hm, zastanawiam sie czy prowokowanie jest dozwolone... Jesli nie, sam powinienem warna sobie wlepic...
Nie wiem.
Co do warna dla Kubusia - skonsultuje sie z Vinem, i zaloze sie ze dobre wytlumaczenie jest ;]
Dominik (Bobi) - 21 Luty 2006, 22:44 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem mam jedno pytanko czy przed dniem 22 Styczen 2006 tez bylo takie zamieszanie na forum
catek - 22 Luty 2006, 02:28 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| petr napisał/a: | Hm, zastanawiam sie czy prowokowanie jest dozwolone... Jesli nie, sam powinienem warna sobie wlepic...
Nie wiem.
Co do warna dla Kubusia - skonsultuje sie z Vinem, i zaloze sie ze dobre wytlumaczenie jest ;] |
ej no Petr, badz sprawiedliwy i niech ten jeden Kubus ma, prowokowal mnie, sam zaczal pierwszy, gdybym to ja byl, to bys z pewnoscia sie nie kontaktowal, tylko sam wlepil bez niczyjej wiedzy, prawda czy falsz Petr?
Domia i Laura dobre stowarzyszenie bedzie, heh!
Jacob - 22 Luty 2006, 09:13 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Dominik (Bobi) napisał/a: | | czy przed dniem 22 Styczen 2006 tez bylo takie zamieszanie na forum |
Tak, bylo
Laura_x - 22 Luty 2006, 13:31 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Tak bylo, i to niejedno ale za to nei bylo takiej parodii, jaka jest teraz
Domia -> bardzo dobry pomysl hehe
Dominik (Bobi) - 22 Luty 2006, 14:13 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem to jednak cos sie zmienilo
Laura_x - 22 Luty 2006, 21:10 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem oj Bobi, Bobi, gdybys wiedzial tylko hehe
mattirab - 22 Luty 2006, 21:20 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem No, tak tak. Bylo tych klotni troche.
Laura_x - 22 Luty 2006, 21:20 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem szczegolnie moich z Jacobem hehe
Jacob - 22 Luty 2006, 21:33 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | | szczegolnie moich z Jacobem hehe n |
Troche ich tam bylo Ale teraz juz sie nie kloce, bo zaczelo mi to zwisac, czy ktos pisze na temat, czy sobie zwyczajnie nabija (nie chodzi teraz o Ciebie Laura, mam na mysli catka).
Nie moje forum, a jak Syo i spolka chca miec balagan na forum - to ich sprawa
MfG Jacob
catek - 22 Luty 2006, 22:22 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ???????????????????????
nic a nic nie rozumiem, czy mowicie o tym co nabijalem moze kiedys czy teraz cos zauwazyliscie a nawet sam nie wiem?
Laura_x - 23 Luty 2006, 14:29 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem lol ale przeciez sam sie przyznales w jednym poscie, ze koniecznie danego dnia musiales miec powyzej 100 postow - tylko bezczelni nabijacze sie do tego przyznawaja
Kubus - 23 Luty 2006, 14:33 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem No poprawe widac i to znacznie , ale i tak nie piszesz jeszcze jak ideal , nie musiales pisac posta ze chcesz miec rowne 100 i juz piszesz bo to czyste nabijanie zeby miec rowna liczbe ( i nie szkodzi ze pod spodem pisalo ps. bo i tak pod spodem napisales ze nie wiesz czyli nic nowego i ciekawego nie wniosles do tematu ) , a i poprzednio pytales o co mi chodzi , chodzilo mi o to ze nie chce sie z toba w jaki kolwiek sposob klocic bo to bezsensowne .
Laura_x - 23 Luty 2006, 20:06 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Kubus -> a popatrz se na jefgo wiek, on ma tyle lat co Ty, a zachowuje sie jak jakis pieciolatek, ktoremu wydaje sie, ze jest pepkiem swiata
Domia - 23 Luty 2006, 20:36 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Wiek jest rzecza wzgledna.
catek - 23 Luty 2006, 21:38 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | Kubus -> a popatrz se na jefgo wiek, on ma tyle lat co Ty, a zachowuje sie jak jakis pieciolatek, ktoremu wydaje sie, ze jest pepkiem swiata |
ej no jaki znow, cholerny pieciolatek? Zachowuje i staram sie byc ''normalny'', jak i chyba kazdy ''rzecza wzgledna'' hmm Domia no nie do konca tak jest, ale nie myslcie tylko o mnie (moim wieku).
Kurde
Przyznalem sie do nabijania, hmm ciekawe, przypomnijcie mi jak mozecie bo jakos nie pamietam, jak to przyznalem? Tak tylko sobie pisalem ile wlezie zartuje!
Domia - 24 Luty 2006, 10:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | hmm Domia no nie do konca tak jest |
To niby jak ma byc?
Laura_x - 24 Luty 2006, 14:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem catek stara nam sie udowodnic, jak i to on jest dojrzaly dlateog takie bzdury mu wychodza hehe
Kubus - 24 Luty 2006, 15:50 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Jedyne co chce powiedziec to da brava dla [size=24px]Laury i Domii[/size] za tak wspaniale tepienie catka Macie w 100 % racje co do niego , serio , moze go to czegos nauczy i uswidomi sobie ze on tu najbardziej smieci a innym by tylko mowil co i jak (albo mi zebym usunal konto swoje ) tylko nie wiem po co jak on tu tylko jak narazie smieci i pisze bez sensu a ja jestem w porzadku ( tak mysle hehe ) .
Domia - 24 Luty 2006, 19:07 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Kubus napisał/a: | | tak mysle |
W moim odczuciu sie nie mylisz
Jacob - 24 Luty 2006, 19:19 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Kubus napisał/a: | | Jedyne co chce powiedziec to da brava dla Laury i Domii za tak wspaniale tepienie catka |
Skoncz wreszcie !! Juz nie moge czytac Twoich bezsensownych postow !! Ciekawe, czy bylo by Ci milo, jakby na Ciebie tak wszyscy najezdzali !!
| Kubus napisał/a: | | estem w porzadku ( tak mysle Very Happy hehe ) . |
Nie jestes w porzadku Sory ...
Domia - 24 Luty 2006, 19:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Jacob jedna sprawa - nie wszyscy najezdzaja na Catka Jak sie mu kulturalnie zwroci uwage, to on zaczyna najezdzac na nas.
Laura_x - 24 Luty 2006, 21:03 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Jacob -> a pomysl, jak to blo, jak ciagle na mnie najezdzales
Kubus -> dzieki za mile slowa uznania :DDD
Jacob - 24 Luty 2006, 21:23 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Domia napisał/a: | | ak sie mu kulturalnie zwroci uwage, to on zaczyna najezdzac na nas. |
Ale czy nie widzisz, ze mu NIE NALEZY nic pisac ?? Cokolwiek napiszesz, to i tak zrobi jakas awanture, wiec jak chcecie (mowie teraz do wszystkich), zeby bylo dobrze, to ignorujcie Catka i nie odpisujcie mu na jego bezsensowne posty !!
| Laura_x napisał/a: | | Jacob n a pomysl, jak to blo, jak ciagle na mnie najezdzales Rolling Eyes |
Nie rozczulaj sie Laura Bylo minielo Teraz jest spokoj
MfG Jacob
Kubus - 24 Luty 2006, 22:29 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem No dziex Domia noi powiedzmy Laura ze mnie popieracie , a Jacob niestety teraz sie na mnie uwzial i mnie zacznie tepic lola boga ! A i to jest najmadrzejsze chyba jak narazie rozwiazanie zeby catka posty poprostu ignorowac , ja zaczynam od dzis .
Laura_x - 25 Luty 2006, 13:36 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Cytat: | | ja zaczynam od dzis |
heh tak od razu to sie nie da, ale w maire uplywu czasu....no moze ja tez sprobuje
catek - 25 Luty 2006, 13:57 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Kubus napisał/a: | No dziex Domia noi powiedzmy Laura ze mnie popieracie , a Jacob niestety teraz sie na mnie uwzial i mnie zacznie tepic lola boga ! A i to jest najmadrzejsze chyba jak narazie rozwiazanie zeby catka posty poprostu ignorowac , ja zaczynam od dzis . |
nie no ty rzeczywiscie jestes ''nie w porzadku'' jak wspomnial Jacob, ktory oczywiscie ma racje, to ze tak mowi to 100% sie zgadzam, ty w ogole Kubus na gg inaczej piszesz niz tu, na forum zaczynasz sam klotnie ktora jest naprawde nie potrzebna, i powtorze slowa Jacoba ze to o tobie, (na Ciebie powinni najezdzac a nie na mnie) pisac posty. Moze i masz to w d**** ale jestes jakis falszywy, tu ''niby'' jakas zgoda, a serio to piszesz na mnie ile tylko mozesz. A se nie czytaj moich postow bo za glupi jestes i nie dorastasz mi do piet.
--->Kubus ----> :573:
Laura_x - 25 Luty 2006, 13:59 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Cytat: | | A se nie czytaj moich postow bo za glupi jestes i nie dorastasz mi do piet |
Buehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe sory, ale nie moglam sie od dzikiego smiechu powstrzymac
catek - 25 Luty 2006, 14:02 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Kubus debilu czytaj to
PS. hahahahahaa z Kubusia !
Co jest adminy, mi odrazu byscie warna dali a on to co, czemu mu w ogole nie dajeciem ciagle pisze na mnie i o mnie?
I te gwiazdki jakis w przeklenstwach jaki to bezsens, czemu zabraniacie slow?
Laura_x - 25 Luty 2006, 14:05 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Cytat: | Kubus debilu czytaj to Laughing
PS. hahahahahaa z Kubusia ! |
o lol twoj idiotyzm mnie poraza smialam sie z Ciebie, nie z tego, ze tak Kubusia obraziles
Jacob - 25 Luty 2006, 17:42 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Moim zdaniem, powinniscie wszyscy przystopowac (catek, kubus, laura, domia).
Catek i Kubus -> skonczcie sie wzajemnie obrazan
Laura -> nie komentuj kazdego postu
Domia -> no, widze, ze tylko Domia juz dala spokoj catkowi
Domia - 25 Luty 2006, 18:15 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ulalala. Banana temu panu.
Jacob - nawet nie, ze spokoj, ale przestal mi pisac "czesc" na gadu
Kubus - 25 Luty 2006, 19:09 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ale z tego catka to jest smianie , prosze nie banujcie go ! Bez niego forum nie ma tego zycia , nie ma tekstow tak glupich ze az smiesznych .
Catek nie wysilaj sie mnie obrazic i zdenerwowac bo tylko mnie rozsmieszasz a siebie osmieszasz tutaj , jestes poprostu zalosny . Koniec to byl moj ostatni post , obiecuje ! I catek oby tak dalej to bede sie mial z czego smiac za kazdym razem jak tu przyjde . Pozdro catek blaznie !
catek - 25 Luty 2006, 19:53 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Domia napisał/a: | Ulalala. Banana temu panu.
Jacob - nawet nie, ze spokoj, ale przestal mi pisac "czesc" na gadu |
przeciez mam bana u Ciebie na gg i u Petra
Czyli ten s******** Kubus jeszcze tu jest i pozostanie, no szkoda. Ej Kubus jak CIe karmia w domu z procy to nie wyzywaj sie na mnie, jasne? Kazde twoje slowo mam w d****, pewnie zamiast wyrazow beda *** ale co tu myslec. A bym juz skonczyl i niech tak pozostanie, bo sam mowiles ze glupi nie jestes odpisujac do mnie no powtorze sie ale wlasnie masz zamiar to robic lub robiles, jak Kubus doczytales dotad znaczy ze zaciekawilo CIe to i jestes kompletnym idiota, nie chcem sie powtarzac.
Jacob mowil (wspomnial) zebysmy przestali. no coz ja sie zaczalem? znajdz sobie inne forum moge Ci dac swoje i pisz tam sam do siebie . Komentujesz kazdy moj post, nie wiem czemu, piszac ze jestem glupi i takie tam, ze glupie posty to sobie pisz, nie powtarzaj sie. Pomyslisz Kubus ze i tak to nie prawda ze jestes glupi, bo ja CIe nie znam w realu ale cos do siebie bierz. Tak bylo bez niego dobrze. Przyszedl i ''prowokuje'' i w ogole. Moze i nie wiecie ale ja nie szukam wrogow i mysle ze kiedys moze nastapi jakas wieczna zgoda na tym forum, no myle sie chyba to piszac ale zastanow sie przed pisaniem czegokolwiek. Nie pozwalaj sobie zbyt duzo i z takimi postami nie do mnie! post zapewne admin przeniesie ale coz, bys odpisal... koniec czesci I
PS. Laura czy ja go obrazam? pisze tylko prawde
Domia - 25 Luty 2006, 19:58 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ...
Jacob - 25 Luty 2006, 21:35 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
Sluszne uwaga zgadzam sie z nia
Domia - 25 Luty 2006, 21:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem No to poobrzucajmy sie miesem - Jacob, a masz wieprzowina xD !
catek - 25 Luty 2006, 22:07 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ech ten Kubus to taki debil, teraz zaczal cos wymyslac na moja rodzine ktorej oczywiscie nie zna, bo zabraklo mu tekstow ze slownika. Takich to przy rodzeniu powinno sie zamykac w klatkach albo miejscach dla uchodzcow
Jacob - 25 Luty 2006, 22:25 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Domia napisał/a: | | No to poobrzucajmy sie miesem - Jacob, a masz wieprzowina xD ! |
Alaaaa Bolalo Szkoda, ze nie mam niczego pod reka, to bym Ci oddal
Kubus - 26 Luty 2006, 11:29 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Heh , no catek faktycznie , z ta rodzina to bylo zalosne jak jej nawet nie znam . Dobra koncze juz bo glupiemu trzeba ustapic , ja sie do ciebie nie czepiam a ty do mnie
A ode mnie Jacob dostajesz wolowina hehe .
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:33 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Kubus -> a ode mn ie dostaniesz wielkim niedosmazonym kotletem, hehe
Domia - 26 Luty 2006, 12:34 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Jeszcze ziemniakami mu dorzuc !
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:35 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem hehe to moze jeszcze zgnita kapusta :DDD
Domia - 26 Luty 2006, 12:38 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Tak i mizeria ;d
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:42 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem i splesnialym serem ; p ktory jest przeterminowany od kilku lat ; p
Domia - 26 Luty 2006, 12:45 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem I majonezem petra.
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem taaaak ; p urzadzmy zatem wielka bnitwe na jedzenie xD
Domia - 26 Luty 2006, 12:48 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ok ;] Laura uwazaj! W Twoja strone leci parowka xD !
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem aaaa Domia, nieu spodziewlaas sie, ze ja wlasnie zza plecow wystrzelilam kecxzupem w twoja strone xD
catek - 26 Luty 2006, 16:09 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ale pisaliiiscie zebym nie odpisywal temu debilowi (Kubusiowi)
Laura_x - 26 Luty 2006, 19:55 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem prosze o jedno, nei nazwyaj go debilem, bo on debilem nie jest..... jest tkaie przyslowie "kto kogo przezywa, sam sie tak nazywa" czy jakos tak to szlo
catek - 26 Luty 2006, 20:07 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem no jest no i co? Ja napewno nim nie jestem a Laura mowilas ze ja go obrazam czy ja go naprawde obrazam? Przeciez on ma to w d**** (moje posty) nie przyjmuje samokrytyki wiec on uwaza ze jak cos powie to tak musi byc a jak ja powiem to nie prawda, znow odpisze on chociaz mowile ze nie zrobi tego, lol jeden
Laura_x - 26 Luty 2006, 20:12 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Cytat: | | Ja napewno nim nie jestem |
polemizowalabym z tym
| Cytat: | | Laura mowilas ze ja go obrazam czy ja go naprawde obrazam? |
przeciez to wyraznie widac
catek - 26 Luty 2006, 22:34 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem moze ale on ma to d****
Dominik (Bobi) - 27 Luty 2006, 10:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | nie przyjmuje samokrytyki |
ty tez
catek - 27 Luty 2006, 14:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Dominik (Bobi) napisał/a: | | catek napisał/a: | | nie przyjmuje samokrytyki |
ty tez |
Dominik jak to nie przyjmuje? Przeciez jak on cos tam napisze na mnie to staram mu sie odpisac a nie to lekcewazyc. Koniec!!!
Laura_x - 27 Luty 2006, 15:08 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem mam pytnaie do Szefa - czemu sie mnie do cholery czepiasz, ze niby nabijam sobie posty? inni pisza wiecej niz ja nawet, i ich jakos nikt sie nie czepia
petr - 27 Luty 2006, 15:38 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem catek - nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz.
| SJP PWN napisał/a: | samokrytyka
1. «krytyka samego siebie, swego postepowania»
2. «publiczne przyznanie sie do swoich bledow wobec grupy, z ktora sie wspolpracuje» |
Nie spelniasz podstawowych warunkow.
SaleiB - 27 Luty 2006, 19:18 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | mam pytnaie do Szefa - czemu sie mnie do cholery czepiasz, ze niby nabijam sobie posty? inni pisza wiecej niz ja nawet, i ich jakos nikt sie nie czepia |
nie wiem jak jest na innych forach, ale na tym sie czepiam, bo jako wlasciciel musze dbac o porzadek. pomijajac fakt ze na tym forum piszesz najwiecej, nie chodzi tu o to kto ile pisze, tylko o to co pisze. jak gdzies tam napisalas cos w stylu "no racja tez tak mysle" to mnie po prostu szlag trafil i musialem ci w koncu zwrocic uwage.
ps. po ostrzezeniach slownych z reguly nastepuja warny
Jacob - 27 Luty 2006, 19:27 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| SaleiB napisał/a: | | jako wlasciciel musze dbac o porzadek. |
Zgadzam sie
| SaleiB napisał/a: | | gdzies tam napisalas cos w stylu "no racja tez tak mysle" to mnie po prostu szlag trafil |
Mnie to juz wkurzalo na samym poczatku Teraz mi to (zazwyczaj) zwisa.
Hehe, ostatnio SaleiB zaczyna byc rowny gosc A ty Laura, naprawde przystopuj Nigdy nie widzialem na zadnym forum takiego nabijacza jak Ciebie (bez urazy).
SaleiB - 27 Luty 2006, 19:30 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem jacob z tego co wiem to ten temat jest do obrzucania sie miesem a nie do przyznawania racji
Jacob - 27 Luty 2006, 19:36 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| SaleiB napisał/a: | | jacob z tego co wiem to ten temat jest do obrzucania sie miesem a nie do przyznawania racji |
Kubus - 27 Luty 2006, 22:23 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Nie no jeszcze tak zle z Laura nie jest ja wierze ze sie dziewczyna poprawi heh . A co do tego catek czy nie przyjmuje samo krytyki to nie prawda , bo przyjmuje ale :
- nie od takiego niczego jak ty
- nie chce dalej ciagnac tej klotni , nie zalezy mi na tym zebysmy byli w zgodzie , tylko po to napisalem zebys juz skonczyl zeby nie smiecic tego forum .
ps. nie odpisuj bo to by bylo totalnie juz bez sensu , temat jest [size=18px]SKONCZONY[/size]
catek - 27 Luty 2006, 23:17 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
czy Ty umiesz pisac zdania logiczne jak sam od siebie mam przyjmowac krytyke, pomysl glupcze kiedys i juz mowiles chyba z 10 razy ze nie bedziesz pisal do mnie wiec skoncz nadawac teraz!! jasne? masz sie sluchac mnie Kubus
Domia - 28 Luty 2006, 15:23 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ekhm, Catek - mi sie wydaje, czy pare postow wczesniej sam pisales o samokrytyce, ze Kubus (kiedys tez ja) jej nie przyjmuje...
Nie odpisuj mi prosze.
petr - 28 Luty 2006, 20:13 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Kubus napisał/a: | | A co do tego catek czy nie przyjmuje samo krytyki |
a) samokrytyki
b) powotrze powyzszy wycinek:
| SLOWNIK JEZYKA POLSKIEGO PWN napisał/a: |
samokrytyka
1. «krytyka samego siebie, swego postepowania»
2. «publiczne przyznanie sie do swoich bledow wobec grupy, z ktora sie wspolpracuje»
|
Przyjmowac mozna krytyke...
catek, Kubus - nie uzywajcie prosze slow ktorych nie rozumiecie
catek - 28 Luty 2006, 20:23 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem ech Petr, Ja wiem co pisze, a rzeczywiscie i tak mysle ze to bylo nie logiczne jak sam od siebie mam przyjmowac krytyke i co mam sam siebie bic czy przezywac? nie rozumiem Petr wtego posta.
PS. kontakty>lista zablokowanych (Petr sprawdz to <---) i jak? nie bede juz pisal za duzo do Ciebie ale odblokuj
Domia - 28 Luty 2006, 20:35 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | e rozumiem Petr wtego posta. |
To gratuluje. Krytyka nie polega na biciu, ani przezywaniu. Tylko na wypominaniu komus jego wad. Samokrytyka, to to gdy sobie mowisz np. Jeeeezu, ale ja jestem glupi, bo zawalilem taki latwy sprawdzian. Dosc czeste zjawisko zwlaszcza w naszym wieku. Jesli nigdy sie z tym nie spotkales, to moim zdaniem cos z Toba nie tak. I moja wypowiedz nie miala miec bynajmniej obrazliwego charakteru, taka osobista obserwacja.
catek - 28 Luty 2006, 20:44 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem fajnie Domia przeczytam jeszcze raz ale hmm czy ja cos zawalilem i naprawde nie wiem co to, bym sie zastanawial jeszcze, hmm...
Laura_x - 28 Luty 2006, 21:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem a jelsi ja cos moge dodac, to mam dwie sprawy, po pierwsze warna Asefa - kompletnie sie z nim nie zgadzam, bo kto daje warny za odswiezanie starych sopicow, ktore powinny byc zamkniete, skoro tak dlugo nikt w nic nie pisze?
a po drugie, czepiasz sie Sal ciagle mnie, to ze ja pisze wiecej niz inni, nei znaczy, ze musze byc pod jakims specjalnym nadzorem, ale widze, ze w pisaniu i beze mnie se calkiem dobrze radzicie, wiec ja Wam tu jestem niepotrzebna chyba
petr - 28 Luty 2006, 23:06 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | | kto daje warny za odswiezanie starych sopicow, ktore powinny byc zamkniete, skoro tak dlugo nikt w nic nie pisze? Rolling Eyes |
ja xD
ale tak na serio - to ciekawa uwaga, zwraca uwage na nieprawidlowosc... ale zeby ten problem rozwiazac, nalezaloby przegladnac wszystkie stare tematy na forum, dokonac selekcji, i te do niczego nie nadajace sie przeniesc do Archiwum, a pozostale zostawic - istnieje szansa ze ktos cos konstruktywnego napisze...
zapewne kiedys ktos (moze ja? xD) sie za to wezmie ;]
Ale warn sie nalezal - chociazby za bezmyslnosc!
Domia - Ty nawijasz o autoagresji (psychicznej ofkorc, fizyczna przemilcze) i sklonnosciach masochistycznych (tu rowniez psychiczna ich czesc mam na mysli) ;] wg mnie samokrytyka (tak jak kazda krytyka) musi byc konstruktywna...
Uwazam, ze krytyka zachowania catka jest jak najbardziej konstruktywna - liczbe argumenty znajduja sie w 'atak // cytaty z gg,for'
catek - 1 Marzec 2006, 09:58 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem hmm, Petr a za takie tematy co sa nadal aktualne ale stare i nikt nie pisze to dajesz warny gdy zaczne w nich pisac . Jak cos to moze byc ostrzezenie slowne
Laura_x - 1 Marzec 2006, 14:28 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem a ja powiem tylko, ze na tym forum moderzatorzy chyba nei wiedza, jak porzadkowac forum, skoro stare topici sa niezamkniete, i leza sobie spokojnie, bo nikt nie zauwaza, ze termin waznosci juz minal i ze zalezy je zamknac
Kubus - 1 Marzec 2006, 14:55 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Podzielam zdanie Laury i catka . Jesli sie juz topicow waznosc skonczyla to je zamknac , a jesli sa nie zamkniete i sie w nich napisze to tak jak catek powiedzial , zeby tylko bylo ostrzezenie slowne , mysle ze tak bylo by najlepiej .
Domia - 1 Marzec 2006, 16:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Kubus napisał/a: | | Podzielam zdanie Laury i catka |
A ja nie. Badzcie sobie modem/adminem na tak duzym forum, gdzie jest pelno niepozamykanych tematow. Zaloze sie, ze nie maja nic do roboty, jak blokowac stare tematy. Jesli user jest na tyle madry, to nie bedzie w nich pisal, bo i po co? Rozumiem, gdy topic jest o np. twoim ulubionym kolorze, ale nie, gdy ktos kiedys mial problem i zostal on rozwiazany.
| petr napisał/a: | | Ty nawijasz o autoagresji (psychicznej ofkorc, fizyczna przemilcze) i sklonnosciach masochistycznych (tu rowniez psychiczna ich czesc mam na mysli) ;] |
No to mam masohistyczno-autoagresyjna klase i znajomych xD
mattirab - 1 Marzec 2006, 18:26 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Widzicie, co zrobil Vinyanov w topicu o becie? To sie nazywa "samokrytyka".
Dominik (Bobi) - 1 Marzec 2006, 18:35 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Domia napisał/a: | | Kubus napisał/a: | | Podzielam zdanie Laury i catka |
A ja nie. Badzcie sobie modem/adminem na tak duzym forum, gdzie jest pelno niepozamykanych tematow. Zaloze sie, ze nie maja nic do roboty, jak blokowac stare tematy. Jesli user jest na tyle madry, to nie bedzie w nich pisal, bo i po co? Rozumiem, gdy topic jest o np. twoim ulubionym kolorze, ale nie, gdy ktos kiedys mial problem i zostal on rozwiazany. |
Swiete slowa
catek - 29 Marzec 2006, 01:17 Temat postu: tymczasowe7 odtad sa posty wyciete z 'avatary, sygnatury'...
nie no ten Kubus jest naprawde glupi, sorry za to ale to teraz na 100% prawda, sam sie zaczyna, z reszta Laura tez, napisz sensownie i logicznie uloz zdanie bo mi sie kojarzy tylko z tym ze ciagle starasz sie mnie obrazac, chyba Ci to nie wychodzi, jak chcesz to odpisz, nie kapuje co Ty w ogole masz teraz na mysli? Kubus tez nie zaczynaj sie, bo sie tylko podlizujesz, i skoncz z glupim odpisywaniem, skoro nie umiesz, sam mlody, jestes dziecko, mozesz sobie tak mowic do rodzenstwa (nie wiem czy masz co mnie twoje sprawy obchodza), a nie do mnie, wyluzuj, przez takich ze tak powiem nie obrazajac przy tym Jego, myslacych inaczej nie moge pisac na cholern* temat, skoncz z tym, rozumiesz. i nara nie odpisuj bo przez Ciebie moge warna dostac, chociaz uswiadomilem sobie pare rzeczy ze zle pisze odpisujac Tobie, bo moge ostrzezenie dostac, mi na tym zalezy aby nie DOSTAWAC, a Ty piszac na mnie nie w tym dziale co trzeba czujesz sie jakbys byl calkowicie pewien tego ze Cie nie wywala z forum, no bo tak jest, dlaczego Admini go wyrozniaja? Laura tez pisala nie na temat (ten post sama sie zaczyna), ech co tu pisac dalej, a Ty Kubus nie odpisuj, bo 50 CENT to ciot* i tak ma byc, ty czasami tez, naturalnie!!!!!!!!! I teraz przez Ciebie mam warna!!!, cos ty narobil, a ty oczywiscie niewinny tak? lol
EDIT: Sama jestes dziecko!!!! Kubus co sie gapisz i czytasz wiem ze Ty tez
A twoj Avatar Kubus jest taki zjeban* ze nie moge patrzec, i nie mow ze tak On wyglada na sam widok patrze i widze fotomontaz, slepy jestes?
mattirab - 29 Marzec 2006, 17:15 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | napisz sensownie i logicznie uloz zdanie bo mi sie kojarzy tylko z tym ze ciagle starasz sie mnie obrazac |
Na razie widze, ze to Ty go obrazasz, a nie on Ciebie. Moze za duzo rzeczy bierzesz na powaznie, a zdanie bylo przeciez calkiem sensowne:
"Ten avek catka troche dziecinny jest . Ja bym poszukal jakiegos innego ."
| catek napisał/a: | | nie kapuje co Ty w ogole masz teraz na mysli? |
A ja kapuje, chodzi o to, ze masz zbyt dziecinny (dla niego) avatar, poprzedni byl lepszy.
| catek napisał/a: | | bo sie tylko podlizujesz |
Ciekawe, komu...
| catek napisał/a: | | jak chcesz to odpisz |
| catek napisał/a: | | skoncz z glupim odpisywaniem |
| catek napisał/a: | | nie odpisuj |
Jakies bledy tu sie wkradly, czy co(zart, jakby co )?
Dzis postaram sie nieco przyciac na dole mojego signa, czy cos z nim zrobic. Zobaczymy, czy wyjdzie.
Neo - 29 Marzec 2006, 19:09 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Mattirab, brawo
Dobra, wiec teraz tak...
catek, naprawde walcze ze soba zeby nie wlepic Ci warna. Kolego, wyjdz na dwor, ochlon, wymocz rozpalona glowe w kaluzy, resztkach sniegu czy chocby pod fontanna na rynku... no nie wiem zreszta. Jak juz sie uspokoisz, to wtedy wroc i zobacz, co napisales.
Co do opinii Kubusia, wyglosil swoja wlasna, (uwaga, trudne slowo) subiektywna opinie. Kubusiowi nowy avatar wydal sie dziecinny, wiec napisal to w kulturalnych slowach. Do tego po zalagodzil krytyczny wydzwiek, piszac "ja bym poszukal jakiegos innego" - mozna to przeciez odczytac po prostu jako "tamten byl lepszy, znajdz inny, a znow bedzie dobrze". Kolezenska rada, nie?
Natomiast Szanowny Pan wrzuca tyrade, w ktorej porusza wiele watkow, w tym m. in. domniemany niski iloraz inteligencji Kubusia, sprzeczne (wyszczegolnione przez mattirab'a) prosby, ubolewasz tez nad faktem, iz prawdopodobnie otrzymasz ostrzezenie* , zlorzeczysz Bogu Ducha winnemu Kubusiowi... co Ci jest? Rozumiem ze czasami w domu ma sie gorsze dni, ale czy trzeba od razu wyzywac sie na innych?
Do tego dochodzi to co w shoutbox'ie... Pominmy to milczeniem, ale jeszcze raz takie slowa (gwiazdka na koncu nic nie daje), a pofruniesz*...
Mam nadzieje ze to co chcialem przekazac jest jasne ;]
PS No chyba, ze ten wybuch wscieklosci byl wywolany jeszcze przez jakis inny bodziec... moze Kubus Ci nauragal w innym temacie? Mimo wszystko... cos mi tu nie pasuje.
*[size=9px]Nie wlepie mu trzeciego warna... nie wlepie! Powstrzymam zwierzece odruchy... nie wlepie, nie wlepie, nie...[/size]
catek - 29 Marzec 2006, 21:26 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Kubus -> no coz, catek nam sie wybitnie stara udowodnic, ze jest dzieckiem jeszcze, nie tlyko dzieki postom ''
- napisala to Laura, ktora specjalnie sie zaczela aby Kubus jej odpisal (oczywiscie nie do niej lecz, ''wyjelas mi to z ust'', czy inaczej, nie wazne, tak bylo, sami sie zaczynaja a pozniej ja mam warny, niby czemu? Chyba ostatni post... A nie wiem, to co jest w SB pisalem przed tym Neo twym postem wiec jak chcesz to nie dawaj warna, thx, ale jak cos to powinien go rowniez dostac inny urzytkownik forum, Kubus rzecz jasna, najlepiej jakis temat do klotni zrobic. Napisales rowniez ze wyzywac? Teraz to po mnie powtorzyles, wcale tak nie robie szanuje innych jak oni nie, to nie wiem dlaczego pisze posty, napewno z emocjami mam wszystko ok. Chetnie bym napisal cos o nim, ale skoro on wie ze to nie prawda a jak sam napisze na mnie to juz musi tak byc, to sensu w tym nie ma, nie wiem co mam rozumiec, ochlonac? nie jestem jakis bulwers, itp. lecz no normalnym Userem z tego forum, (jesli chodzi o same forum).
PS. Kubus moze powiedziec ze ja prowokuje tak o bez powodu ale tak naprawde kiedys na gg mu sie najwyrazniej nudzilo i zaczal pisac na mnie, ale to kiedys. Moze skonczmy to tak, zgody nie bedzie, bo bylo ich po pierwsze ze 3 a po drugie za 2-3 dni znow sie zacznie, i naucz sie komentowac posty nie obrazajac przy tym mnie!!! pozdr.
Nie dawajcie warna, ADMINI gora!!!!!:)
Laura_x - 5 Kwiecień 2006, 15:24 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | napisala to Laura, ktora specjalnie sie zaczela |
ja niczego specjalnie nie zaczynalam.
| catek napisał/a: | | . Kubus moze powiedziec ze ja prowokuje tak o bez powodu ale tak naprawde kiedys na gg mu sie najwyrazniej nudzilo i zaczal pisac na mnie, ale to kiedys. Moze skonczmy to tak, zgody nie bedzie, bo bylo ich po pierwsze ze 3 a po drugie za 2-3 dni znow sie zacznie, i naucz sie komentowac posty nie obrazajac przy tym mnie!!! |
zachowujesz sie jak osmy cud swiata.
| catek napisał/a: | | Nie dawajcie warna, ADMINI gora!!!!!:) |
nie ma to jak podlizywanie sie.
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 11:32 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem tutaj zaczynaja sie posty wyciete z 'cytaty z gg/for' - dotycza one kolejnej czesci serii 'catek w akcji'
powala na kolana ten idiotyzm catka, bo chyba inaczej tego nazwac nie mozna, nie zna granic i nie obrazam tutaj nikogo, chce to wyraznie zaznaczyc, zeby mistrz catek nie myslal, ze prowokuje go do klotni [/i][/b]
Dominik (Bobi) - 13 Kwiecień 2006, 11:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem nie powala tylko nokautuje
widze ze zmienil sie ladnie opis
ZOBACZ KONIECZNIE - SERIA "CATEK W AKCJI"!
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 12:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem a faktycznie, dopiero teraz ten opis zauwazylam hehe no niezle
catek - 13 Kwiecień 2006, 15:31 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | a faktycznie, dopiero teraz ten opis zauwazylam hehe no niezle |
dobra przymknij sie, sama jestes idiota a nie ja, po co to piszesz? pewnie dostane warna a Ona nie, i czemu niby? normalne zadaje pytanie a rozmowa sie nie interesuj, co Cie to obchodzi Laura?
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 15:34 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | dobra przymknij sie, sama jestes idiota a nie ja, po co to piszesz? |
buahahahah to mnie rozwalilo xD
| catek napisał/a: | | pewnie dostane warna a Ona nie, i czemu niby? |
nieladnie wymuszac na wladzy danie warna innej osobie, mlody
| catek napisał/a: | | normalne zadaje pytanie a rozmowa sie nie interesuj, co Cie to obchodzi Laura? |
buahaha njak niby mama sie nei interesowac, skoro rozmowa jest dana na forum, i nie ma sposobu, bym sie tym nie interesowala xD co, moze mi zabronisz na forum jeszcze wchodzic? xD
catek - 13 Kwiecień 2006, 15:37 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem co Ci w rozmowie nie pasuje? przeciez rozmawialem z Petrem aby to wyslal, chyba jak by bylo cos glupiego to by On nie wyslal, logiczne
Domia - 13 Kwiecień 2006, 15:38 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | przeciez rozmawialem z Petrem aby to wyslal, chyba jak by bylo cos glupiego to by On nie wyslal, logiczne |
Wiesz co, niezbyt.
Bo w SB sie zastanawiales gdzie tu nabic posta, a ona robi to po cichu ;D
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 15:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem nie no ja to musze dac xD parodia po prostu, tkaiwe perelki to na basha trzeba dac xD
| Cytat: | Catek xD 15:43:25
dawaj Laura nie zaluj sobie wysylaj na forum to
Catek xD 15:43:25
jak tak wszystko wysylasz to co szkodzi tez to nie?
Catek xD 15:43:26
pozdro dla czytajacych
Laura_x 15:43:42
dzieki glupku xD dorosnij w koncu xD
Catek xD 15:44:48
dawaj mow dalej, ciesze sie, mam gdzies co mowisz
Laura_x 15:45:06
xD juz to widze, zaraz sie rozplaczesz xD
Catek xD 15:45:18
nie znasz mnie i sobie mow wiesz sama dobrze ze to nie prawda
Catek xD 15:45:26
jasne
Laura_x 15:45:50
buahahah co Ci da to ze tka sobie mnie poobrazasz? xD nic xD dorosnij, a potem dopiero zacznij gadac xD
Catek xD 15:46:07
ja tam bym inaczej to zrobil, wyslal na forum ? zeby ich zanudzic twymi zdaniami smiesznymi
Catek xD 15:46:09
ok
Laura_x 15:46:21
buahahahahahahhahah xD
Catek xD 15:46:38
nawet Cie nie nie obrazam poprostu pisze
Laura_x 15:46:54
obrazasz xD Ty nawet nei wiesz, co mowisz xD
Catek xD 15:46:59
nie mam zamiaru nawet hehe te twoje dzieciece posty ech
Catek xD 15:47:02
nie wazne
Laura_x 15:47:14
buahahahahahahaha
Catek xD 15:47:35
dobra nie pisze bo jeszcze ze smiechu umre
Catek xD 15:47:43
narazie yo yo
Laura_x 15:47:43
buahahahahahahhahahahahahahaha bauahhaahhahahahahahahahaa
Catek xD 15:47:51
Laura_x 15:47:53
udajesz doroslego a jestes niedojrzalym glowniarzem tylko xD
Catek xD 15:48:38
mam 14 lat , spieszysz sie jak piszesz zamiats np. jak to ty njak , co do pisania umiem
Catek xD 15:48:48
to juz inna sprawa
Laura_x 15:48:57
hsahashgahashaahsahahahah
Catek xD 15:49:04
gsgsghahsjKAHSJKAhsaJK
Laura_x 15:49:09
lol
Catek xD 15:49:21
Laura_x 15:49:29
huehuehue
Catek xD 15:49:45
Laura_x 15:50:20
buahahah wiesz co idz sobie pogadaj z kims na twoim poziomie inteligencji xD
Catek xD 15:52:09
nie z toba naturalnie wiec narazie Laura, strata czasu dla mnie i dla Ciebie jasne
Laura_x 15:52:21
dla mnie wieksza xD
Catek xD 15:52:39
dla mnie !
Laura_x 15:52:55
nie, dla mnie, nie gadam z dzieciakami o IQ rownym 0 xD
Catek xD 15:53:26
wlasnie ja tez dzieki wyprzedzilas mnie zebym to powiedzial
Laura_x 15:53:41
buahahahahahahahah xD udajesz idiote, czy naprawde nim jestes? xD
Laura_x 15:53:55
sory, mlody, ale ja Cie blokuje, narqa xD
|
i komentarz Domii, co do pewnego textu catka
| Cytat: | Laura_x 15:47:22
Catek xD15:46:59
nie mam zamiaru nawet hehe te twoje dzieciece posty ech
domia 15:47:57
dzieciece o kurka, ale Ci pojechal |
i co Wy na to? co za perelki xD
catek - 13 Kwiecień 2006, 15:49 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem dziex Laura, fajnie ze wyslalas, ciesze sie bo w koncu sam mowilem zebyc to zrobila
PS. Zablokowala mnie na gg
A ja czemu, nie
Domia - 13 Kwiecień 2006, 19:10 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem "Nie zaczynajcie sie" xD
Dominik (Bobi) - 13 Kwiecień 2006, 19:24 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | sama jestes idiota a nie ja |
zawsze myslalem ze idiota odmienia sie przez osoby
| catek napisał/a: | PS. Zablokowala mnie na gg |
nie dziwie sie chyba jestem jedyna osoba ktora nie dala ci blocka xD wiec mozesz byc z tego dumny xD
bo teraz nie wiadomo dlaczego zaczoles ja wyzywac od idiotow (?) a ona tylko wypowiedziala sie na temat opisu tematu
Domia - 13 Kwiecień 2006, 19:43 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Dominik (Bobi) napisał/a: | | chyba jestem jedyna osoba ktora nie dala ci blocka xD wiec mozesz byc z tego dumny xD |
To ja zrobilam niedawno prezent catkowi - ODBLOKOWALAM go xD
Dominik (Bobi) - 13 Kwiecień 2006, 19:45 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem no to widzisz chlopie.
Domia choc ma dusze diabla potrafi sie zlitowac nad takim jak ty
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 19:51 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ja bym proponowala dac catkowi bana na pisanie, czyli oistatniego warna, i nie na dwa dni, tlyko dajmy na to, na jakis miesiac, moze to by go nauczylo czegos kto jest za?
Dominik (Bobi) - 13 Kwiecień 2006, 19:55 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem wszyscy
Domia - 13 Kwiecień 2006, 19:56 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Dominik (Bobi) napisał/a: | | Domia choc ma dusze diabla potrafi sie zlitowac nad takim jak ty |
Widzisz catek - w normalnym zyciu tez mi tak mowia, ze mam dusze diabelka, ale potrafie byc aniolkiem, wiec jaki z tego wniosek? Ze jestem taka sama na forum (no nie zawsze xd) jak i w normalnym zyciu, a Ty mi zarzucales, ze jestem falszywa xd | Laura_x napisał/a: | | kto jest za? |
Ja!
catek - 13 Kwiecień 2006, 21:30 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | Ja bym proponowala dac catkowi bana na pisanie, czyli oistatniego warna, i nie na dwa dni, tlyko dajmy na to, na jakis miesiac, moze to by go nauczylo czegos kto jest za? |
Laura tak powiedziala a Administratorzy musza odrazu sie Ciebie sluchac?
Jak dla mnie to i dla Laury rowniez warna, powiedziala idiotyzm czy jakos tak na mnie a ja tez i co w tym zlego? Ona napisala pierwsza, nie wiem czy w SB ale raczej w tym temacie co Petr napisal rozmowe, nie rozumiem Was, i to wy zaczeliscie klotnie, a nie Ja, rozmawialem ze Syo i tyle, co zlego w tym jest?
PS. Importowalem pare numerow znow dzis wiec jak zwykle zapomnialem najpierw exportowac wiec nie wiem czy Domia mnie odblokowala czy nie, bo twojego numeru nie mam teraz. Pare osob mnie zablokowalo, np. Laura, Kubus, Domia, (Petr nawet mnie odblokowal, nie wiem czy zablokuja jeszcze, oby nie) , SaleiB kiedys zablokowal, Leo- ale juz odblokowal i chyba pare osob jeszcze... ale Admini jak bedziecie dawac warna to litosci ej no, Laura tez powinna dostac, bo zamiast skomentowac rozmowe normalnie to przezywa, kazda moja rozmowa na gg teraz bedzie na forum? to dajcie swoje jak rozmawiacie, niby powaznie
Domia - 13 Kwiecień 2006, 21:41 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | Laura tak powiedziala a Administratorzy musza odrazu sie Ciebie sluchac? |
A kto powiedzial, ze oni jej sluchaja? Mogli nawet tego nie przeczytac. Lizus. | catek napisał/a: | | co zlego w tym jest? |
Nic, ale jest smieszne xD | catek napisał/a: | | Pare osob mnie zablokowalo, np. Laura, Kubus, Domia |
A zes Ty kurde slepy xD Przeciez pisalam wczoraj do Ciebie nawet na gg i tu na forum, ze Cie niedawno odblokowalam... | catek napisał/a: | | ale Admini jak bedziecie dawac warna to litosci |
Lizus. | catek napisał/a: | | to dajcie swoje jak rozmawiacie, niby powaznie |
Wybacz, ale tamten temat jest o smiesznych rozmowach, a nie powaznych.
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 21:46 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | ale Admini jak bedziecie dawac warna to litosci ej no, Laura tez powinna dostac |
lizus xd czlowieku, czy Ty wogole wies,z co mowisz? ja zadnej klotni nie zaczynam, starma sie mowic powaznie, spokojnie, a ze Ty wysuwasz bledne wnioski, to juz nei moja sprawa xd
mattirab - 13 Kwiecień 2006, 21:51 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Znow "sie zaczynacie" xD.
Domia - 13 Kwiecień 2006, 21:54 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Mattirab - Ty tez "sie nie zaczynaj" tutaj takimi tekstami xD
Dominik (Bobi) - 13 Kwiecień 2006, 22:16 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem uwaga to bedzie szczery moj post xD
Drogi Catku!
Mylisz sie ze to Laura zaczela ta klotnie. to wlasnie ty ja zaczoles. Petr dal twoja rozmowe a Laura tlko go skomentowala, nie obrazajac cie (przynajmniej ja bym sie nie obrazil) a ty za to zaczoles znowu jakies cyrki robic. jezeli jestem w bledzie to pokaz mi to, bo mi ise nie chce sprawdzac xD
Kubus - 13 Kwiecień 2006, 22:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ej sorry za to dla catka i dla calej ekipy sprawujacej tu wladze , ale nie moge xD ...
Nie myslalem ze to powiem kiedys ale jestescie wspaniali , nie obejdzie sie bez klotni , ale smianie . Ale najbardziej to mnie chyba Domia bawi z tymi cytatami , zaczyna juz mowic tak jak catek xD , hehe , '' Nie zaczynajcie sie '' , LOL . Chcialbym was znac naprawde , na zadnym forum nie bylo jeszcze takich przezyc . Piekne ... :D:D
A co do wystawiania opini o catku czy o innych , to nie chce , nie chce jemu i wam jakichs nieprzyjemnosci juz robic , a zreszta nie chce sie powtazac , bo dobrze wiecie co ja o catku mysle ...
Domia - 13 Kwiecień 2006, 22:25 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Kubus Ty sie nie zaczynaj z takimi tekstami, ze ja zaczynam mowic, jak catek. Obraziles teraz mnie i jego! Jestes glupi pawian, usun swoje konto!
[size=9px]Jakby ktos nie zakapowal, to to byl zart xD[/size]
Kubus - 13 Kwiecień 2006, 22:27 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Nie no troszke to takie nie zaprzyjemne jest zeby tak wysylas rozmowy z gg ... no ale tez tych co wysylali rozumiem .
Mnie najbardziej rozbawilo to ze '' Wszedzie jakis Adobe Photo Shop , a nie Photo Shop , ja chce photo shop '' buhahahahaha xD . Ja myslalem ze catek sobie jaja robi , ale teraz juz wiem jaki jest inteligentny . Sorry za to ale po tym wszystkim ( po tym jak powiedziales ze na avku domii gosc mial lopate ( a tam byla gitarka ) ) sadze ze IQ nie wieksze niz 20 . A wogole umiesz liczyc do 10 ... ? xD
Kubus - 13 Kwiecień 2006, 22:50 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Ej no domia i co sie znowu zaczynasz ? I pozniej ja dostane niesprawiedliwego warna a ty nic . Admini , jej tez dajcie . Admini gora! .
O Boooze xD Fajnie byc catkiem . To tez Domia byl zart ;) .
catek - 13 Kwiecień 2006, 23:33 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Kubus napisał/a: | Ej no domia i co sie znowu zaczynasz ? I pozniej ja dostane niesprawiedliwego warna a ty nic . Admini , jej tez dajcie . Admini gora! .
O Boooze xD Fajnie byc catkiem . To tez Domia byl zart ;) . |
tez sie zamknij, nudny jestes, w ogole nie umiecie mnie udawac!
Laura_x - 14 Kwiecień 2006, 10:43 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Kubus napisał/a: | | Sorry za to ale po tym wszystkim ( po tym jak powiedziales ze na avku domii gosc mial lopate ( a tam byla gitarka ) ) sadze ze IQ nie wieksze niz 20 . A wogole umiesz liczyc do 10 ... ? xD |
mozna by sie nad tym gleboko zastanawiac
Laura_x - 14 Kwiecień 2006, 11:01 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | tez sie zamknij, nudny jestes, w ogole nie umiecie mnie udawac! |
buahahaha buahaha powaliles mnei na kolana, chlopie dzieki, za ta duza dawke humoru, ktora mam dzieki czytnaiu twoich wypowiedzi xD i na przyszlosc pamietaj, ze podlizywani NIC Ci nie da, a jedynie osmieszy - prawda, ludziska? xD
Domia - 14 Kwiecień 2006, 12:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Cytat: | | Suka, dawaj wiecej postow |
...
Zgadnijcie od kogo dostalam taki PW?
Laura_x - 14 Kwiecień 2006, 13:14 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem od catka?
Domia - 14 Kwiecień 2006, 14:28 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Brawo!
catek - 14 Kwiecień 2006, 15:21 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem hehe zamknijcie mordy psy, bede kobiet sluchal i beda mi mowili co mam robic hehehehe, dobra jak Administratorzy daja tylko mi bany a jej nie to co wam szkodzi dac nastepnego prawda? kur*a ale one glupie sa nie? ale hujowo dzis, malo osob, dajcie mi bana !
Plis dajcie bana na IP lub na HOST (na host wow, nigdy nie wejde hehehe), ej no dajcie dzis za 5 minut oki? ciekawe jak nie bede bral ODSWIEZ strony to nadal bede hehe .
a jesli nie dacie (to mnie zaskoczy na maxa) to Prosze na Zyczenie autora tego postu: poskutkuje . Ale sie cieszeee, bana wow . Myslicie ze nie wiem co mowie a jednak pisze? mylicie sie, mam swiadomosc ze Syo, Viynanov , Petr lub Neo da mi bana, ale co najciekawsze chcialem stworzyc nowy temat z ankieta, no coz ale po co teraz?
14 kwietnia - dzien ostateczny, dostane bana, wszystko sie zaczelo od wyslania rozmowy przez Petr-a, nie zaluje ze sie zgodzilem, Petr napisal mi na gg ze i tak predzej czy szybciej dostane bana, i o to wlasnie dzis, tylko szkoda ze na IP .
ech, ---- hehe zart, dla mnie juz od dzis nie wazne ze dadza mi bana, skoro innym nie daja (chociaz sie nalezy)
Wiecie ze mam nawet ochote sie poprawic, moze za 10 lat odblokujecie to zobaczycie poprawe.
Co to duzo gadac, narazie wszyscy, ja mam bana (wiem co mowie) , ale to przyjemne miec bana i to tak na wyciagniecie reki, wystarczy napisac bezsensowny post (to ten tylko) i juz, czy to takie trudne? zapraszam wszystkich do pisania postow bez sensu, a roznica bedzie, pozdrawiam i Zycze milego prowadzenia strony (o Icy Towerz-e)
Ja sp******** stad narazie
[size=24px]EDIT:[/size]
Domia jest rzeczywiscie troche inna, ma wlasny swiat i lubi gitary hehe, bleee
zapomnialem o tym, zeby grac na gitarze trzeba byc doslownie ''stuknietym'', chyba ze to czyjes zainteresowanie to juz inna sprawa, ale przesadzaszm jesli ty myslisz ze PILKA NOZNA jest gorsza niz GRANIE NA GITARZE to jestes lekko glupawa,
Te posty Domii i Laury mam oczywiscie gdzies, hehe, udaja powaznych a nie umieja, Laura ortografii bys sie nauczyla kiedys a nie zawracasz innym glowe
PS. i to ja pisze nikt inny
Domia - 14 Kwiecień 2006, 15:47 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | Domia jest rzeczywiscie troche inna, ma wlasny swiat i lubi gitary hehe, bleee |
Hm, czy to zle? | catek napisał/a: | | zapomnialem o tym, zeby grac na gitarze trzeba byc doslownie ''stuknietym'' |
Zebys Ty wiedzial, jak to jest grac na gitarze. Oj, zebys wiedzial. Pozbywasz sie wielu zlych emocji z siebie. | catek napisał/a: | | ale przesadzaszm jesli ty myslisz ze PILKA NOZNA jest gorsza niz GRANIE NA GITARZE to jestes lekko glupawa, |
Ekhm, gdzie ja to napisalam? Mysle, ze to sprawa indywidualna kazdego, czy woli gitare, czy pilke nozna. Ty wolisz to drugie i ok, nie mowie Ci, ze jestes "stukniety", czy "lekko glupawy". Dla mnie gitara jest wazniejsza, ale nie zaprzeczam, ze pilke nozna rowniez uwielbiam. | catek napisał/a: | | udaja powaznych a nie umieja |
Niby czego nie umiemy? Udawac powaznych? Udawanie? Hm, a Ty wrozka Balbinka i dokladnie wiesz co piszemy na serio, a co nie. | catek napisał/a: | | Laura ortografii bys sie nauczyla kiedys a nie zawracasz innym glowe |
Ty nawet nie wiesz co to jest ortografia. Moge Ci powiedziec - jest to poprawna pisownia wyrazow. Laura ma tzw. "pospieszny tryb pisania", wiec nie zwraca uwagi na literowki itd. | catek napisał/a: | | Ja sp******** stad narazie |
Zegnam Pana.
Laura_x - 14 Kwiecień 2006, 15:56 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| catek napisał/a: | | ale hujowo dzis, malo osob, dajcie mi bana |
tymi brzydkimi wyrazami ukazujesz nam swoj poziom inteligencji i ilosc slownictwa, jakie znasz. Nie umiesz zastapic "kurw, itd" innymi wyrazami? Masz marny poziom inteligencji, i tyle.
| catek napisał/a: | | Ale sie cieszeee, bana wow |
to twoj najwiekszy sukces na forum xd
| catek napisał/a: | | 14 kwietnia - dzien ostateczny, dostane bana, |
dzien wyzwolenia forum od czytania twoich glupot xd
| catek napisał/a: | | (chociaz sie nalezy) |
wymuszaniem nic nie zdzialasz.
| catek napisał/a: | | Domia jest rzeczywiscie troche inna, ma wlasny swiat i lubi gitary hehe, bleee |
czy to zle, ze ma swoje zainteresowania? Przynajmniej nie siedzi tak jak Ty 10 godizn dziennie przed komepm, tylko spedza czas pozyteczniej xd
| catek napisał/a: | | Ja sp******** stad narazie |
do niezobaczenia xd
syo - 14 Kwiecień 2006, 15:59 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Troche lzej, bo zaraz naprawde posypia sie bany...
petr - 14 Kwiecień 2006, 19:59 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem Nie zapominaj, Syo, to to akurat temat do klotni i mozna pisac w nim (prawie) wszystko...
Domia, Laura - powtoze to, co mowilem wczesniej - "nigdy nie kloc sie z glupcem, ludzie moga nie dostrzec roznicy"...
Ja w tym momencie roznicy nie dostrzegam. Postow catka nie czytam doglebnie od dawna, tak samo teraz zrobilem z Waszymi, bo te Wasze odpowiedzi na jego zaczepki sa nudne jak flaki z olejem...
Domia - zawiodlem sie na Tobie...
killer55 - 31 Lipiec 2006, 17:24 Temat postu: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem no to ja obrzucam doamza za nieobecnosc na forum. Dostaje wolowina z pieprzem.
kamyk - 18 Styczeń 2009, 18:49 Temat postu: Re: K??TNIE // Obrzucanie mi?sem
| Laura_x napisał/a: | | catek napisał/a: | | ale hujowo dzis, malo osob, dajcie mi bana |
tymi brzydkimi wyrazami ukazujesz nam swoj poziom inteligencji i ilosc slownictwa, jakie znasz. Nie umiesz zastapic "kurw, itd" innymi wyrazami? Masz marny poziom inteligencji, i tyle.
| catek napisał/a: | | Ale sie cieszeee, bana wow |
to twoj najwiekszy sukces na forum xd
| catek napisał/a: | | 14 kwietnia - dzien ostateczny, dostane bana, |
dzien wyzwolenia forum od czytania twoich glupot xd
| catek napisał/a: | | (chociaz sie nalezy) |
wymuszaniem nic nie zdzialasz.
czy to zle, ze ma swoje zainteresowania? Przynajmniej nie siedzi tak jak Ty 10 godizn dziennie przed komepm, tylko spedza czas pozyteczniej xd
| catek napisał/a: | | Ja sp******** stad narazie |
do niezobaczenia xd |
Za tą rozmowe 11/10 , Laura
Kto stoi za tym żeby obrzucić catka wszystkim,czym się tylko da?
Uważaj,catek,nieświeży pasztet ma zamiar cię trafić
Doob - 18 Styczeń 2009, 20:19
yhh..
kamyk - 18 Styczeń 2009, 21:37
Co yhh?
LEO - 11 Lipiec 2009, 17:48
Więc na początek Boru dostaje w głowę z schabowego w panierce z Borubarem w sosie własnym, Viny dewolajem w sosie Viny'egre <lolo> a Syo psika się dezodorantem z potu braci Syjamskich.
P.S Ale wymyśliłem
mattirab - 11 Lipiec 2009, 18:16
| LEO napisał/a: | | P.S Ale wymyśliłem |
Żenująco śmieszne .
macdom - 11 Lipiec 2009, 21:38
dscgdsv vcbnvfgbdcmvfngdvbc vdb ncmvesn cgehnb hgebn cfvbdx nbvncxrfbndx bvgf n.Jak ja lubię spamować.
macdom - 12 Lipiec 2009, 12:58
HAHAHAHAHAHA żal mi was. A żeby dłużej się pośmiać daję wam taki filmik: http://img158.imageshack....991/tripgj9.swf
kamyk - 16 Lipiec 2009, 18:39
Za spamowanie dostajesz...talerzem spaghetti bolongese w twarz
macdom - 29 Grudzień 2009, 17:37
To może jeszcze trochę pospamuję?
spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam
Uważaj kamyk, leci w twoją stronę potrawka z kurczaka nieświeża od dwudziestu lat!
Hubertoos649 - 31 Styczeń 2010, 15:05
Pozdrów odchody swego psa
macdom - 1 Luty 2010, 15:33
Nie mam psa, lamerze!
A, zapomniałbym.
Masz w gębę szynką i octem!
petr - 26 Wrzesień 2010, 23:03
Hmmmm, kogo by tu...
Boru dostaje FMLem 2000 prosto w twarz za to że chwali się tym że jest najlepszy
Boru - 26 Wrzesień 2010, 23:06
Wez sobie wymaz te rekordy z podpisu, bo mnie rozsmieszasz za kazdym razem kiedy czytam twoje posty
petr - 26 Wrzesień 2010, 23:37
:DDDDDDDD
Też Cię uwielbiam
|
|