Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - Bez tematu

Ania - 12 Wrzesień 2005, 18:49
Temat postu: Bez tematu
Ten temat(beztemacie?)bedzie miejscem...eee...przeprosin,pozegnan i w ogole wszystkich takich spraw ludzkich.Chcialabym przeprosic domie i vinny'ego za moje zachowanie.co vinny,przysiegi juz chyba nie musze pisac?;)aha i jeszcze przeprosiny dla''petr'' i ''pikol'' za te peki...
Domia - 12 Wrzesień 2005, 19:38
Cytat:
Chcialabym przeprosic domie

Nawet nie dalas mi czasu, aby sie na ciebie pogniewac :D

Ania napisał/a:
aha i jeszcze przeprosiny dla''petr'' i ''pikol'' za te peki...

Jak tylko zobaczylam post typu "Petr ma w nosie peki" to z krzesla spadlam :lol: Peki... lol, czy to ma zwiazek skad jestes :wink: ?
Ania napisał/a:
Ten temat(beztemacie?)bedzie miejscem...eee...przeprosin,pozegnan i w ogole wszystkich takich spraw ludzkich.

Hymm... smieszny temat ja cos tego typu dalabym do RCC ;-p

Vinyanov - 12 Wrzesień 2005, 20:35
Ania: nie ma sprawy. :D

Cytat:
vinny,przysiegi juz chyba nie musze pisac?;)

Ale nie rezygnujesz ze starej? :wink:

petr - 13 Wrzesień 2005, 17:02
Tajemniczo sie zrobilo :O

Ania: Tez nie zdazylem sie pogniewac, i mam nadzieje ze powodu mi nie dasz :D

Dobry temat ;p

Ania - 13 Wrzesień 2005, 17:08
Domia:troche zesmy sie pogryzly,nie?;)te peki to jedyny w swoim rodzaju umysl mojej kolezanki;)wymysla cos a potem to nagrywa na kasety...mowie ci,szok.nie ma to zwiazku z moim miejscem zamieszkania.aby poznac szczegoly napisz na gg 8772395.opowiem ci jej niesamowite wymysly!
Vinny:nie rezygnuje ze starej wersji 1.1 :D

petr - 13 Wrzesień 2005, 17:19
Ktos nowy i pamieta jeszcze 1.1? :D

Nie czasem 1.2?

:wink:

Ania - 13 Wrzesień 2005, 17:32
chodzi mi o przysiege wersje 1.1
Domia - 13 Wrzesień 2005, 17:52
Ania napisał/a:
Domia:troche zesmy sie pogryzly,nie?;)

Jestem na diecie, ludzi nie jadam :wink:

Ania - 15 Wrzesień 2005, 15:16
Domia,ale jestes dowciapna;)
Ania-Syntezatorka - 18 Październik 2005, 18:03
Zegnajcie ''kamieniolomy''!odchodze do innego forum.nie ukrywam,ze do lepszego od tego.o troche bardziej ludzkim temacie niz tutaj.bez takich nedznych tematow i uzytkownikow jak tu.nie wiem co moge jeszcze napisac o tym glupim forum.to jest naprawde najgorsze forum w calym necie-glupszego nie ma.tamto jest bardziej cywilizowane i nie robia niepotrzebnych afer jakie mialy miejsce tutaj.

cheers
syntezatorka

Kunio - 18 Październik 2005, 18:17
Wiesz co Ania :?:
Te forum jest najleprze w calym internecie , sa zawaliste tematy, mili ludzie :!:
A to ty jestes glupia :evil:

domaz - 18 Październik 2005, 18:54
Ania-Syntezatorka napisał/a:
Zegnajcie ''kamieniolomy''!odchodze do innego forum.nie ukrywam,ze do lepszego od tego.o troche bardziej ludzkim temacie niz tutaj.bez takich nedznych tematow i uzytkownikow jak tu.nie wiem co moge jeszcze napisac o tym glupim forum.to jest naprawde najgorsze forum w calym necie-glupszego nie ma.tamto jest bardziej cywilizowane i nie robia niepotrzebnych afer jakie mialy miejsce tutaj.

cheers
syntezatorka

O BOZE CHYBA SIE POPLACZEMY!!! ZALOBA!!! WNIOSKUJE O ZMIENIENIE STYLU FORUM NA CZARNY!!

Domia - 18 Październik 2005, 19:46
Masz calkowita racje Domaz! Takie to okropne, ze chyba powiem to wszystko mamie! Minimum czarna wstazeczka na forum!

Zapalmy swieczke

[*]

Ania tak na serio... nie podoba sie trudno, nikt Cie tu nie trzyma. I jeszcze jedna sprawa - ekhem nedzni uzytkownicy? Podaj chociaz 3 powody/przyklady :twisted: Chociaz nie, bo sie pewnie boisz i nic nie napiszesz. No coz zatkalo kakao.

Zegnam i nie wracaj :lol:

Laura_x - 18 Październik 2005, 20:25
Ania -> a wez Ty spadaj stad, skoro nie poznalas sie na klimacie :P widac, nei lubisz meskiego towarzystwa :P a szkoda, bo tutaj jest naprawde extra :P

a skoro ona twieersdzi, ze forum jest najgorsze w calym necie, to zle mysli :P bo to forum jest najlepsze :P

Vinyanov - 18 Październik 2005, 23:00
Ania - spelnie twoje oczekiwania i nie potraktuje twojego postu powaznie. :wink:
petr - 18 Październik 2005, 23:47
Nie moge sie dogryzc czy to ta sama osoba po IP, bo jakas Neosraka to jest chyba.
Witte Konijn - 21 Październik 2005, 15:19
LOL