| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Najglupsza rzecz
Ania - 13 Wrzesień 2005, 17:30 Temat postu: Najglupsza rzecz OK,kolejny temat otwarty.Jaka byla najglupsza rzecz zrobiona przez was w tegoroczne wakacje?Zaczynam:
1.Zostawilam otwarty sloik miodu na podworku,a za trzy dni go juz nie bylo(pszczoly)
2.Usmazylam sobie reke mieszajac powidla w piekarniku
3.Zamiast powiedziec''Na oparzenia jest Oxycort'' powiedzialam ''Na oparzenia jest Oxygen''(J.M.Jarre)
4.Spalilam dwie kasety,a potem sie dziwilam,gdzie one sa(J.M.Jarre).
5.W Niemczech na Tropical Islands podczas pokazu jakichs tubylcow wskoczylam do wody i ku oburzeniu ratownika nie wyszlam bo nie wiedzialam o co mu chodzi...(nie znam niemieckiego...)
Vinyanov - 13 Wrzesień 2005, 17:43 Temat postu: Najg?upsza rzecz
- Pierwszego wrzesnia obudzilem sie na pol godziny przed rozpoczeciem roku szkolnego
- Utopilem pamiatkowa szekle powracajac do domowego portu rejsu
- Uczylem sie kwiecistego stylu zamiast teorii chemii
- Nie zrobilem nic pozytecznego
Mhm...
Ania - 15 Wrzesień 2005, 15:12 Temat postu: Najg?upsza rzecz Niezle.Jeszcze jedno mi sie przypomnialo.Na wycieczce zacielam sie w windzie.Kurde,siedziec godzine z dwoma chlopakami...A najgorsze w tym bylo to,ze winda zaciela sie pol metra od drzwi...I po co ja sie bawilam tym przyciskiem,no po co?
domaz - 15 Wrzesień 2005, 15:36 Temat postu: Najg?upsza rzecz
| Ania napisał/a: | | Kurde,siedziec godzine z dwoma chlopakami... |
STRASZNE!!!!
ja siedzialem kiedys 2 godziny z trzema...ale nie w windzie niestety.!
Laura_x - 15 Wrzesień 2005, 15:42 Temat postu: Najg?upsza rzecz hym.to moze teraz ja
1. upilam sie z kilkoma znajomymymi studentami
2. obudzilam sie nastepnego dnia w pokoju jednego z nich
3. Wrocilam do hotelu i mialam czelnosc mowic rodzicom ze mam poteznego kaca i zeby na mnie nie krzyczeli
4. gdy zwiedzalismy Wawel, usiadlam na jakiejs laweczce i troche przysnelam ^^
5. ogolnie, to ostro poklocilam sie z recepcjonistka hotelu, w ktorym mieszkalismy hmmm...to by bylo na tyle
petr - 16 Wrzesień 2005, 20:06 Temat postu: Najg?upsza rzecz Blagam - takie tematy na RCC!
(sam nie wiem, czy jakies sie juz nie powtarzaja ;o)
Ania - 21 Wrzesień 2005, 15:23 Temat postu: Najg?upsza rzecz Petr:zdaje ci sie,schizy masz.
laura-x:mialam podobna sytuacje:na wycieczce obok naszego hotelu byl jakis tam duuuuuuuzy sklep.na moje urodziny kupilysmy z 20 puszek red bulla.mowie wam przez cala noc nikt z zaproszonych na impreze nie spal a tym bardziej ja.skutki:nastepnego dnia wszyscy spali ile wlazlo-gdzie chcieli i jak chcieli...
syo - 21 Wrzesień 2005, 15:38 Temat postu: Najg?upsza rzecz 1. Nie wzialem aparatu/kamerki na koncert JMJ
2. Nie zlamalem sobie nogi
3. Nie upilem sie
4. Skasowalem zapis video z koncertu JMJ (cale szczescie mam teraz doskonala jakosc koncertu na kompie.. z systemem dzwieku 5.1 wlacznie )
5. Nie pojechalem do Laury
6. Zostawilem koszulke u Domaza
Narazie tyle sobie przypomnialem.
Laura_x - 22 Wrzesień 2005, 14:57 Temat postu: Najg?upsza rzecz hmm a ja dolaczam do listy jeszcze jedna rzecz, a mianowicie to, ze gdy jechalismy pociagiem z Krakowa, to bylotam kilku calkiem przystojnych Anglikow nie zwazajac na rodzicow, podeszlam do tyc chlopakow i zaczelismy gadac. Nagle, niewiadomo czemu, na oczach moich rodzicow, jeden z nich mnie pocalowal i nie trwalo to krotka cwile ale prawie 10 minut po wyjsciu z pociagu mama mnie zaczela opierdalac (sorx za slowo, ale inaczej sie nei dalo ) ze ja sie niby puszczam z pierwszym lepszym a ja jej na to: "jestem mloda, chce sie zabwaic - co w tym zlego " Mame az zatkalo z wrazenia ze jej tak powiedzialam ;P No ale nastepnego dnia bylo juz wszystko okej Tak na marginesie, to ten Anglik naprawde swietnie calowal moze jeszcze go kiuedys spotkam raczej nie, noa le przynajmniej mam mile wspomnienie z wakacji polaczone z klotnia z mama
Ania - 27 Wrzesień 2005, 16:54 Temat postu: Najg?upsza rzecz laura,ty mnie dobijasz;)
Laura_x - 28 Wrzesień 2005, 20:29 Temat postu: Najg?upsza rzecz ale czym niby Cie dobijam
|
|