| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Wywiady - Neo
syo - 18 Wrzesieñ 2005, 21:24 Temat postu: Neo Syo:Jak oceniasz sytuacje w polskim ladderze IT?
Neo:Rywalizacja jest jak na razie bardzo zacieta. Rekordy sa bite z dnia na dzien, poprzeczka podnoszona jest coraz to wyzej. Zmiany w nowej wersji IT wywolalo kilka ciekawych zjawisk. Wsrod nich na pewno jest powrot Jurka Zabojcy do gry. Obecnie trwa walka na szczycie - Tajek, Kubus Biel@nek, Neo, Jurko Zabojca a ostatnio takze wicemistrz poprzedniej listy, Syo, codziennie zmieniaja swoja kolejnosc. Potrzeba bedzie jeszcze kilku dni/tygodni zanim sytuacja stanie sie bardziej przejrzysta.
Syo:A jak wypadaja Polacy na swiatowej liscie? Czego i kogo brakuje?
Neo:Przede wszystkim brakuje mi na liscie Syo, ktory w poprzedniej wersji mial floor az 4731 (co bylo 2 wynikiem na swiecie). Przydalby sie nam teraz ktos taki, ktory nawiazalby walke z Johnem Beakiem. Z dostepnych mi informacji wiem, ze ostatnio jego forma zwyzkuje, byc moze juz wkrotce pojawi sie The K2 of Icytower 1.3
Co do postawy pozostalych graczy, nie mam im nic do zarzucenia. Wszyscy osiagaja wyniki na miare swoich mozliwosci... Jak na razie prowadzi Tajek, zaraz za nim Jerzy Zabojca, Neo i Kubus Bielanek.
Na dzien dzisiejszy (18.09) w klasyfikacji krajow przegrywany z Czechami roznica az osmiu punktow (41:33). Spowodowal to rekord w combo Kris S, ktory troszke ni z gruszki ni z pietruszki pojawil sie na liscie, znacznie komplikujac sytuacje...
Syo:Z kim z obecnych graczy Icy Towera mozna wiazac nadzieje na dobre rezultaty i poprawe pozycji Polski na liscie?
Neo:Mysle, ze cala nadzieja wiaze sie z obecna piatka liderow - Tajek, Kubus Bielanek, Jerzy Zabojca, Neo oraz Syo (ze wskazaniem na tego ostatniego, poniewaz jak na razie tylko on nie punktuje - na szczescie ma zwyzke formy i punktowanie dla kraju wydaje sie kwestia czasu). Regularne szlifowanie formy i srubowanie wynikow przez tych graczy moze miec doskonale skutki dla pozycji Polski na liscie.
Syo:Czy jest ktos inny, kto moglby zaskoczyc nas mocnymi rezultatami?
Neo:Spoza Polski tez? Jesli tak, to analizujac listy rekordow (stara i nowa) oczekuje wlasnie eksplozji kogos takiego jak slawni Angelfly, Marco i Undertaker... Sposrod Polakow pamietam jeszcze doskonale wyniki w combo Kishony'ego... niestety, kiedys niepochlebnie wyrazal sie on o "wyczyszczeniu" listy rekordow, wiec nie wiem jak bedzie z jego dalsza gra...
Syo:Przed nami 4. kolejka PLITu. Na kogo mozna stawiac i jakie wedlug Ciebie beda najciekawsze spotkania?
Neo:Mysle, ze jak zwykle swoje pojedynki wygraja Tajek i Syo, natomiast najciekawszym spotkaniem wydaje mi sie mecz Domaz - Domia ze wzgledu na jego "otoczke" ... Poza tym, tuz po zakonczeniu kolejki 4 odbedzie sie moj zalegly pojedynek z Kubusiem... mysle, ze moze byc ciekawie.
Syo:Dzieki za wywiad:)
Neo:No problem, pozdrowienia dla calej spolecznosci Icy.pl
Komentarze mile widziane.
petr - 18 Wrzesieñ 2005, 21:45 Temat postu: Wywiad z Neo - 18.09.05 Bardzo bardzo git, ale w zlym dziale :]
LEO - 18 Wrzesieñ 2005, 22:02 Temat postu: Wywiad z Neo - 18.09.05 Dobra robota, fajny wywiaDzik.
domaz - 19 Wrzesieñ 2005, 08:44 Temat postu: Wywiad z Neo - 18.09.05 lol jaka otoczke?:D
Vinyanov - 19 Wrzesieñ 2005, 15:19 Temat postu: Wywiad z Neo - 18.09.05 Kris S to dziewczyna...
Poza tym - zaskoczenie i dobra robota. Dobrze przeczytac podsumowanie ostatnich dni na scenie. Ale jednak brakuje mi informacji o udzielajacym odpowiedzi lub bardziej osobistych opinii... Rozumiesz, przyzwyczajenie z czasow starych wywiadow.
Neo - 19 Wrzesieñ 2005, 18:43 Temat postu: Wywiad z Neo - 18.09.05
| Neo napisa³/a: | | Spowodowal to rekord w combo Kris S, ktory troszke ni z gruszki ni z pietruszki pojawil sie na liscie |
| Cytat: | | Kris S to dziewczyna... |
Na liscie POJAWIL sie REKORD, a nie sama Kris S...
Vinyanov - 19 Wrzesieñ 2005, 18:57 Temat postu: Wywiad z Neo - 18.09.05 Kontekst pozostawia dowolnosc w kwestii interpretacji.
suzi11 - 2 Listopad 2018, 09:13
No bardzo interesuj±ce.
eko12 - 29 Wrzesieñ 2019, 21:25
Siema Wam
Whimars - 27 Styczeñ 2021, 13:45
niezbyt udany wywiad
Whimars - 27 Styczeñ 2021, 13:57
Kiepski wywiad, przeczytaj mój artykuł o darmowe automaty , przynajmniej będzie przydatny, żeby wiedzieć gdzie ludzie grają.
|
|