| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Zenada :D
Laura_x - 28 Wrzesień 2005, 20:57 Temat postu: Zenada :D Tutaj mozecie opisywac najbardziej zenujace, wstydliwe, smieszne, szokujace, zaskakujace itp historyjki z Waszego zycia :] Moze zaczne...jak bylam na wycieczce szkolnej i dostalismy kilka godzin do wlasnej dyspozycji, postanowilam z kumpela pojsc na miasto na podryw od razu wylukalysmysuper faceta, podeszlysmy do niego i zaczelysmy z nim flitowac...podryw by szedl dalej, tlyko ja popatrzylam na jego szyje...nie uwierzycie, ale gostek mial koloratke najzwyczajneij w swiecie chcialysmy poderwac ksiedza
[glow=red]NO ALE TERAZ KOLEJ NA WAS [/glow]
domaz - 29 Wrzesień 2005, 16:25 Temat postu: ?enada :D wlasnie wrocilem z domu bylem na mojej ulubionej miejscowce z kolegami na piwku jednym malenkim i nas zlapala policja;o znaczy najpierw spierprzalismy przez plot i na tym plocie sobie rozwalilem spodnie i noge:/ i to jest wlasnie najgorsze. straszyli izba wytrzezwien itp ale skonczylo sie tylko na spisaniu;d
Laura_x - 29 Wrzesień 2005, 21:21 Temat postu: ?enada :D a mi dzisiaj przyplatala sie kontuzja lewej reki a bardzo glupi i zenujacy sposob...ale po pkolei..wracam do domu i akurat dzwoni telefon gadam z mama a ona w pewnym momencie sie wypytuje: "a co sie o Tomka tak ciagle pytasz " (wyjasnienie - Tomek, jej kolega z pracy, 27 lat, diabelsko przystojny, chodze z nim na kurs przygotowawczy do FCE ) a ja na to "eeee....eee" i spalilam niesamowita cegle a po chwili poklocilam sie znia..ccac odreagowac stres, postanowilam walnac piescia o sciane...niestety, nie trafilam zamiast w sciane, wlanelam z calej sily ojedna z szybek w drzwiach do mojego pokoju szybka poszla w drobny mak, a cala moja lewa reka w andaze a najsmiesznejsze jest to ze moja mama sie ze mnie przez ten maly wypadek polewala przez 2 godziny
petr - 29 Wrzesień 2005, 22:25 Temat postu: ?enada :D Zdaje mi sie ze tego typu tematy rowniez juz sie dubluja :]
"Najsmieszniejsza rzecz..."
"Najglupsza rzecz..."
"Zenada..."
I podobne
A moze mam schizy?
petr - 15 Październik 2005, 02:44 Temat postu: ?enada :D No dopsz, ostatnio mamy z kumplami fazy na zawstydzanie innych.
Probowaliscie?
Np idziemy se po chodniku, naprzeciwko jakies dziewczyny z podstawowki
Ktorys z nas podchodzi do jednej i rzuca taka gadke:
"Czesc mala, jest sprawa, mam potrzeby seksualne, i czy w zwiazku z tym mozemy sie poruchac?"
Normalnie odjazd.
To spojrzenie.
xD
Witte Konijn - 15 Październik 2005, 12:47 Temat postu: ?enada :D
| petr napisał/a: | "Czesc mala, jest sprawa, mam potrzeby seksualne, i czy w zwiazku z tym mozemy sie poruchac?"
Normalnie odjazd. |
Normalnie chamstwo.
petr - 15 Październik 2005, 22:24 Temat postu: ?enada :D
| Witte Konijn napisał/a: | | petr napisał/a: | "Czesc mala, jest sprawa, mam potrzeby seksualne, i czy w zwiazku z tym mozemy sie poruchac?"
Normalnie odjazd. |
Normalnie chamstwo. |
Punkt widzenia zalezy od stopnia zfazowania.
Witte Konijn - 18 Październik 2005, 15:55 Temat postu: ?enada :D
| petr napisał/a: | | Witte Konijn napisał/a: | | petr napisał/a: | "Czesc mala, jest sprawa, mam potrzeby seksualne, i czy w zwiazku z tym mozemy sie poruchac?"
Normalnie odjazd. |
Normalnie chamstwo. |
Punkt widzenia zalezy od stopnia zfazowania. |
Ale nie zaprzeczysz ze jest to postawa wybitnie chamska...?
Laura_x - 18 Październik 2005, 15:58 Temat postu: ?enada :D Zgadzam sie z Witte :] petr to robi wyjatkowo chamsko i sie potem dziwi ze one uciekaja co innego do starszyc dziewczyn, moze by sie daly namowic, no ale do dziewczyn z posdtawowki bez przesady
domaz - 18 Październik 2005, 18:48 Temat postu: ?enada :D
| Laura_x napisał/a: | | co innego do starszyc dziewczyn, moze by sie daly namowic, |
Az tak?;d
widzialem taki tekst na bashu.
<xx> W UK bycie nastoletnia dziewica to wstyd
<yy> No ciekawe kiedy nasze zmadrzeja
:D
Laura_x - 18 Październik 2005, 20:14 Temat postu: ?enada :D ja text o zyciu sexualnym brytyjskich nastolatkow czytalam w poprzednim wydaniu Newsweeka i tam wlasnie padl ten text, ze wedlug brytyjskich nastolatek nie wypada byc dziewica ale artykul byl wrecz ciekawy a w jednym z wakacyjnych wydan Newsweeka byl artykul o zyciu sexualnym polskich nastolatkow tesh interesting
petr - 18 Październik 2005, 23:59 Temat postu: ?enada :D
| Witte Konijn napisał/a: | | petr napisał/a: | | Witte Konijn napisał/a: | | petr napisał/a: | "Czesc mala, jest sprawa, mam potrzeby seksualne, i czy w zwiazku z tym mozemy sie poruchac?"
Normalnie odjazd. |
Normalnie chamstwo. |
Punkt widzenia zalezy od stopnia zfazowania. |
Ale nie zaprzeczysz ze jest to postawa wybitnie chamska...? |
Nie, nie zaprzecze
Nie robilem tak zbyt wiele razy - moze kilka - glownie zeby sprawdzic, czy jakas nie spyta sie "o co mi chodzi"...
Zycie seksualne nastolatkow - czyli w wiekszosci nasze - ciekawe
Witte Konijn - 21 Październik 2005, 15:18 Temat postu: ?enada :D
| petr napisał/a: |
Nie robilem tak zbyt wiele razy - moze kilka - glownie zeby sprawdzic, czy jakas nie spyta sie "o co mi chodzi"... |
To wystarczy zeby ktos sobie wyrobil zdanie o Tobie...
petr - 22 Październik 2005, 12:49 Temat postu: ?enada :D
| Witte Konijn napisał/a: | | petr napisał/a: |
Nie robilem tak zbyt wiele razy - moze kilka - glownie zeby sprawdzic, czy jakas nie spyta sie "o co mi chodzi"... |
To wystarczy zeby ktos sobie wyrobil zdanie o Tobie... |
Oczywiscie - co mi wcale nie przeszkadza ;]
|
|