| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Rasiak na mistrzostwach
domaz - 16 Październik 2005, 17:20 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach
| Kod: | "rasiak na mundialu"
` Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak na mundialu'
Mistrzostwa swiata juz za moment wiemy ze polska znalazla sie w grupie z Francja, japonia i Angola. Trener Janas podal kadre na mistrzostwa. W kadrze zabraklo t. Frankowskiego jego nieobecnosc tlumaczyl trener:
` Tomek obiecal przed ostatnim meczem elche ze strzeli hat-tricka, nie udalo mu sie ,strzelil 2 bramki i dlatego nie pojedzie poniewaz nie jest slowny a to znaczy ze nie moge mu ufac, a to ze strzelil 25bramek dla elche, no coz gratuluje mu ale moja decyzja jest nieodwolalna, to ze w eliminacjach do ms strzelil tyle bramek to zasluga Grzesia ktory meczyl obroncow rywali a Tomasz wchodzil i strzelal przypadkowe bramki wynikajace ze zmeczenia przeciwnika '
W kadrze znalazl sie Grzegorz rasiak ktory ostatnie 8miesiecy przesiedzial na trybunach stadionow druzyn premierschip.
Rasiak: ` trener po kazdym treningu bardzo mnie chwali mowi ze na mnie liczy ale jak zbliza sie mecz odsyla mnie na trybuny, jestem w bardzo dobrej formie a to ze nie strzelam bramek to nie moja wina, slyne z gry glowa a koledzy z totenhamu podaja mi pilke za daleko od mojej glowy zazwyczaj jest to nawet 5cm , wszyscy wiedza ze jestem sztywny i trudno mi az tak odchylic glowe' .
Powolanie dla Grzegorza wywolalo oburzenie w kraju. Trener janas musial sie gesto tlumaczyc ze swojej decyzji: ` Grzesiu jest obecnie w znakomitej formie, na treningach po jego uderzeniach wszyscy uciekaja poniewaz nigdy nie wiadomo gdzie pilka trafi, jest nieprzewidywalny tak dla nas jak i dla przeciwnika. Bylem z Grzesiem caly czas w kontakcie telefonicznym i opowiadal mi jak go w tym tottenhamie zle traktuja dlatego jestem przekonany ze w kadrze odzyje i wroci do takiej wysokiej formy jak chocby z meczow z Islandia i Anglia'
W kadrze znalazl sie t.hajto ktory jak nieoficjalnie sie mowi zalatwil sobie powolanie za sztange fajek ofiarowanej Pawlowi janasowi...
Zamieszanie wokol rasiaka natychmiast wykorzystala firma produkujaca plyn do czyszczenia mebli i od zaraz Grzesiu zostal znakiem firmowym
Niedlugo w kadrze tuz przed 1 meczem z Angola wybuchl wielki skandal. T. Hajto namawial do palenia Grzesia ktory natychmiast wyjawil wszystko trenerowi i Tomek H. W swiadku przemytniczym znany jako `Gianni' zostal wyrzucony z kadry. Tak trener tlumaczyl swoja decyzje ` Tomek dobrze wie ze drewno jest latwopalne a mimo to chcial namowic Grzesia do palenia, moglismy stracic najlepszego zawodnika a to bylaby tragedia dla zespolu dlatego Tomek musi odejsc'. pojawily sie glosy ze grzegorz padl ofiara spisku kory uknula `grupa trzymajaca wladze' w kadrze chcieli pozbyc sie jedynej przeszkody przed zdobyciem mistrzostwa swiata .
Przyszedl mecz z angola..jak sie okazalo zwycieski . wygralismy 10:0 gola strzelili wszyscy od dudka konczac na zurawskim oprocz..Grzesia. trener janas po meczu powiedzial: `zagralismy dobry mecz nikt mnie nie zawiodl..slucham?? ze Grzesiu jako jedyny gola nie zdobyl?? No to co?? Gola kazdy moze strzelic ale praca jaka Grzesiu wlozyl w to spotkanie byla wielka,zosstawil na boisku mnostwo lisci..'
Nastepnie spotkanie z Francja niestety przegrane 1:0.. o meczu Zidane: ` czulismy sie jakbysmy grali w 12 dzieki wspanialej grze waszego napastnika jak mu tam yyy... no tego duzego.. o drewniak w Internecie na niego mowia... o rasiak no wlasnie.. znakomicie rozbijal ataki waszej druzyny'
janas `takie byly zalozenia taktyczne by Grzesiu skumplowal sie z Francuzami a kiedy oni nabiora do niego zaufania podadza mu ten jeden jedyny raz pilke on strzeli dla nas zwycieska bramke dlatego wybralem system gry 1-9-0-1 Grzesiu byl osamotniony wiec musial kombinowac no coz tym razem sie nie udalo'
Mecz z Japonia decydowal o naszym awansie niestety porazka 2:0 wykluczyla nas z dalszej walki o medal.. o meczu- takira tokiokajam : `przed meczem obawialismy sie tego wysokiego raszka ale jak sie okazalo nie takie drzewo wielkie jak je maluja..
Rasiak: ` dzis zagralem slabiej niz zwykle ale to przez to ze nie widzialem zawodnikow japoni i dlatego nic nie strzelilem bo myslalem ze trening mamy...'
Po mistrzostwach trener janas podal sie do dymisji w ogniu krytyki znalazl sie rasiak ktory powiedzial `znow jestem kozlem ofiarnym' i podazajac sladami trenera odszedl z kadry powiesil buty na kolku... (zawiesil je na szyi) i zamieszkal z janasem w lesie podobno oprowadza go po znajomych i rodzinie ...
Koniec
Autor: Milek
2005 |
haahahh n1 umaralem jak to czytalem ;d;d
syo - 16 Październik 2005, 18:46 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach hahahahahahaaha bayaahauahahhhha n1 !!! xD
LEO - 16 Październik 2005, 18:57 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach
Nie no masakra, buehehe. Rasialdinho i Johnas rulezzzZZzz.
SaleiB - 16 Październik 2005, 19:44 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach
| Cytat: | | powiesil buty na kolku... (zawiesil je na szyi) | hehehehe swietne
pozdr
Robee - 16 Październik 2005, 20:30 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach n/c
Totalna masakra :d
Laura_x - 16 Październik 2005, 20:56 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach moj komentarz to: buehehehehe niahahahaha <hahahahahahahahaha> :DDDDD :D:D:DDDD :D:D :DDDDD
Domia - 16 Październik 2005, 21:15 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach Moj komentarz? Jeden wielki LOL
domaz - 16 Październik 2005, 21:47 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach Kto ty jestes? - Rasiak zdrowy
Jaki kraj twoj? - Las bukowy
Czym twa noga? - Jest konarem
Kim ty jestes? - Van Der Drwalem
Szczyt optymizmu? - Podac do Rasiaka
Rasiak - Czlowiek, ktory zastal Polske murowana a zostawil drewniana.
PS. Ten dlugi tekst juz wydrukowalem na wielu kopiach i jutro rozwieszam w szkole;d
Robee - 16 Październik 2005, 21:49 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach ujme to krotko domaz: hehe
a czy tamat nie powinien byc w RCC?
syo - 16 Październik 2005, 23:42 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach Hahahahha Domaz
Kto mial najlepsze miejsce do ogladania meczu Anglia-Polska?
- Grzegorz Rasiak
SaleiB - 16 Październik 2005, 23:56 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach beda powodzie i trzesienia, padna krolestwa splonie ziemia
runa najtwardsze z twardych skal, a nasz rasialdo bedzie trwal
pozdr
jurko kiler - 17 Październik 2005, 11:16 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach taa jasne nie ma nic prostszego niz krytykowanie
A szanowna szlachta spobowalaby wyjsc na boisko i zagrac w jakims super-waznym meczu? jestem absolutnie pewien ze ogarnelaby was nieprzemozna chec zeby choc raz, ten jeden jedyny raz dobrze podac pilke, nie mowiac juz o dobrym uderzeniu - ale NIE widzowie patrza, kamery filmuja - nic z tego, trzeba pudlowac. Ciekawe czy wytrzymalibyscie taka presje?
Kto z was stojac 2 metry przed pusta bramka wykazalby sie taka sila woli, taka precyzja zeby uderzyc w slupek? Na treningu by wam sie to nie udalo, a co dopiero mowic o prawdziwym meczu?
Ale oczywiscie latwiej jest posadzic 4 litery na krzesle i krytykowac
[size=7px]Informacja dla niepelnosprawnych intelektualnie - ten post to zart [/size]
domaz - 17 Październik 2005, 14:49 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach najlepszy komentarz raiaka - "znow jestem kozlem ofiarnym";d
GRA O GRZESKU NASZYM IDOLU!
Domia - 17 Październik 2005, 19:13 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach U mnie sie niesamowicie tnie
Laura_x - 17 Październik 2005, 20:23 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach a mi dziala znakomicie :DDDDD super gierka xD
LEO - 17 Październik 2005, 20:26 Temat postu: Rasiak na mistrzostwach Mi tez sie nie tnie, ale nie kumam tego. Gralem tylko raz.
|
|