Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Śmietnik - Smutna Wiadomosc:nikt nie zaimponowal swietnym wynikiem

pisz - 31 Październik 2005, 12:31
Temat postu: Smutna Wiadomosc:nikt nie zaimponowal swietnym wynikiem
Nie znalazlem zadnego pretendenta do najmocniejszych w Icy Towera.Warunkiem jest Swietny wynik w Icy Towera .Prosze ,jesli macie swietne wyniki i Internet to zapisujcie powtorki i dodawajcie je do listy rankingu Free Lunch Design.

Jesli ktos zna dobrze Angielski i Niemiecki Prosze napisac przetlumaczone wiadomosci w:
Jezyku Angielskim-Do forum Angielskiego i Swiatowego(Free Lunch Design)
Niemieckim-Do forum Niemieckiego

LEO - 31 Październik 2005, 13:25
Temat postu: Smutna Wiadomo??:nikt nie zaimponowa? ?wietnym wynikiem
Wez czlowieku pisz ten magazyn, a nie pierdoly jakies zje**** tematy. bo rzygac mi sie chce. :evil:
syo - 31 Październik 2005, 13:32
LEO napisał/a:
Wez czlowieku pisz ten magazyn, a nie pierdoly jakies zje**** tematy. bo rzygac mi sie chce.

Spokojnie.

pisz napisał/a:
Prosze ,jesli macie swietne wyniki i Internet to zapisujcie powtorki i dodawajcie je do listy rankingu Free Lunch Design.

Mamy swietne wyniki i wrzucamy na tamta liste. Nie jestesmy nowicjuszami ("Nie ucz ojca dzieci robic" :wink: )

Domia - 31 Październik 2005, 15:03
Boze ludzie zrobcie cos z nim, bo jak u LEO chce mi sie zywcem zygac... bo bez przesady, zeby o tej samej rzeczy zakladac z 5 tematow :/
Jacob - 31 Październik 2005, 20:14
Temat postu: Re: Smutna Wiadomosc:nikt nie zaimponowal swietnym wynikiem
pisz napisał/a:
Nie znalazlem zadnego pretendenta do najmocniejszych w Icy Towera.Warunkiem jest Swietny wynik w Icy Towera .Prosze ,jesli macie swietne wyniki i Internet to zapisujcie powtorki i dodawajcie je do listy rankingu Free Lunch Design.

Jesli ktos zna dobrze Angielski i Niemiecki Prosze napisac przetlumaczone wiadomosci w:
Jezyku Angielskim-Do forum Angielskiego i Swiatowego(Free Lunch Design)
Niemieckim-Do forum Niemieckiego

Ja moge potlumaczyc na niemiecki ;) Zapodaj no linka, to jak bede mial czas to Ci przetlumacze ;)

Pozdrawiam Jacob

Asef - 15 Styczeń 2006, 21:26
Pewnie ten pisz dla zartow tak napisal,bo dalej nic nie kontynowuje,moze sie obrazil?
Laura_x - 15 Styczeń 2006, 21:27
pisz sie obrazil za to, ze mu dali calkiem zasluzone ostrzezenie :P