| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Papier, kamien, nozyczki
Robee - 4 Listopad 2005, 19:47 Temat postu: Papier, kamien, nozyczki
Saddam: Nudzi mi sie!
Saddam: Mam pomysl! Zagrajmy w Kamien, Papier, Nozyczki!
Ten kolo: Moge zagrac?
Saddam: NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saddam: Czy wybiore kamien...
Saddam: ...papier...
Saddam: ...a moze Nozyczki!
Saddam: NIE WIECIE!
Saddam: KAMIEN!
Sedzia: DWA PAPIERY!
Saddam: Stary, CO MA ZNACZYC DO ..... NEDZY dwa papiery?
Sedzia: Dwa papiery sa lepsze. Przykrywaja kamien PODWOJNIE. Ten pieprzony kamien juz sie NIGDZIE nie ruszy.
Saddam: Twoje dwa papiery to ja mam DOKLADNIE TUTAJ. GRAJ NORMALNIE, DUPKU.
Sedzia: JEDEN PAPIER!
Saddam: LAPA TYGRYSA! RAWR!!!!! RAWRR! rar. Hahaaa, hi. Lapa Tygrysa. Ej! Musisz to znac! ... Nie znasz LAPY Tygrysa? Lapa Tygrysa rozszarpuje papier. Calkowicie rozszarpuje. Zawsze.
Saddam: Spytaj Aziz-a, on wie.
Aziz: Lapa Tygrysa zawsze rozszarpuje papier.
Saddam: Wlasnie mowie, ziom.
Sedzia: Okay, dobra. "Lapa Tygrysa" rozszarpuje papier. Cokolwiek powiesz Saddam. Ale nigdy wiecej LAPY Tygrysa.
Saddam: HEJ, JAK MI TU CZOLG PRZEJEDZIE, STARY. NIE MOJA WINA, ZE NIE ZNASZ LAPY TYGRYSA.
Sedzia: Coz, Trzeba bylo wybrac na poczatku, a nie wystrzelic z tym po
petr - 4 Listopad 2005, 19:53 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki buhahahh xD
BTW - uwielbiam ta gre ; p
Domia - 4 Listopad 2005, 21:01 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki
Hahaha xD
Swietne xD
Laura_x - 4 Listopad 2005, 21:04 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki debesciarskie xD
Domia - 6 Listopad 2005, 13:14 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki "Jestem sobie Saddamek, mieszkam w pokoiku bez klamek. Gdy sie w lustrze ujrzalem, o malo sie nie zesralem"
petr - 6 Listopad 2005, 23:26 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki Na zlocie sobie w to pogramy
Laura_x - 7 Listopad 2005, 15:25 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki taaak, a ten kto przegra, stawia calej reszcie piwo xD
Domia - 7 Listopad 2005, 18:56 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki Pograjmy na forum xD
O
|----< to sa nozyczki
O
|----o to jest kamien
O
|----| to jest papier
Robee - 7 Listopad 2005, 19:16 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki Milej gry
http://www.cda.pl/gry-online/g/pico-uberkids.html
petr - 8 Listopad 2005, 23:36 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki Zbyt prosty algorytm ;P
Domia - 9 Listopad 2005, 16:12 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki Teraz jak ogladam te fotki, to najbardziej mnie dobija "piorowa rakieta" i "do .... nedzy"
Jankov - 16 Listopad 2005, 15:24 Temat postu: Papier, kamie?, no?yczki swietne x) najlepsza jest lapa tygrysaa
|
|