| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Uwaga! Icy tower nielegalne :D
CelseR - 8 Listopad 2005, 19:31 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Czesc wszystkim, nie wiem kiedy tu ostatni raz bylem i nie wiem co mnie sklonilo zeby tu znowu wejsc . Ale jak juz jestem to postanowilem cos napisac
Z jednej strony gratuluje wam tej wytrwalosci, ze nadal w to ciupiecie i wam sie nie nudzi, a z drugiej strony to wspolczuje
Ciekawe czy ktos jeszcze mnie pamieta ??
Pozdro dla wszystkich
Kunio - 8 Listopad 2005, 20:10 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D A ci sie znudzilo IT
Btw Ja cie nie pamietam bo ja od niedawna tu jestem
mattirab - 8 Listopad 2005, 20:51 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Ja tez nie pamietam, ale znam
PS. Ile postow nieprzeczytanych?
Domia - 8 Listopad 2005, 21:05 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Ha, ja Cie CelseR doskonale pamietam ! I twoja strone tez
Ban - 8 Listopad 2005, 21:17 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D
| mattirab napisał/a: | Ja tez nie pamietam, ale znam
PS. Ile postow nieprzeczytanych? |
a ty jestes mattuss ?? czy kto bo nie wiem
A co do tych postow to mialem to wlasnie napisac, ale mi sie zapomnialo
Bylo jakies pare tysiecy hehe
Domia - 8 Listopad 2005, 21:30 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Niestety to nie matuss
CelseR - 8 Listopad 2005, 21:34 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D to co to za tekst ze mnie zna
Robee - 8 Listopad 2005, 21:56 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Ja cie nie kojarze...
btw: po co taka nazwa tematu?
CelseR - 8 Listopad 2005, 21:59 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D juz spiesze z wyjasnieniem :
po 1. - nie wiedzialem co napisac
po 2. - zeby ktos tu zajrzal
petr - 8 Listopad 2005, 23:04 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D CelseR, ja Ciebie tez nie pamietam, ale witam ;P
Milo jak czasem ktos "stary" sobie o nas przypomni ;]
A nazwa tematu bardzo dobra ;p
domaz - 8 Listopad 2005, 23:28 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Pamietam, pozdrawiam. Ty mnie pewnie nie, bo zmienilem nick;]
Vinyanov - 9 Listopad 2005, 06:04 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Pamietam w teorii, poniewaz moja zniszczona pamiec nie wiaze cie z zadnym konkretnym wydarzeniem. Milo cie widziec.
mattirab - 9 Listopad 2005, 16:45 Temat postu: Uwaga! Icy tower nielegalne :D Ja Cie, CelseR po prostu znam z postow pisanych przez Ciebie.
|
|