Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - KLUB ZAKLADOW

petr - 23 Listopad 2005, 16:37
Temat postu: KLUB ZAKLADOW
Niniejszym oficjalnie otwieram...
Wielki...
Szanowany...
Budzacy respekt...
Etc etc etc...

KLUB ZAKLADOW :-o

Zeby byl dreszczyk emocji 8) nie bedziemy zakladac sie o prawde, tylko o cos materialnego (moze to byc pierdola w stylu zaproszenie na GMaila - ale preferowalbym np "browar dla obecnego na zlocie" :P )

Oto klot do pierwszego zakladu:

Jacob napisa³/a:
Laura_x napisa³/a:
lau Syo no pieknie, pieknie :shock: No to teraz czekamy na WR :mrgreen:

To sie raczej nie doczekacie :D JB nie da tak latwo sobie tytulu mistrza swiata odebrac.

Czy Syo w ciagu najblizszego miesiaca pobije rekord swiata nalezacy do JB w score, floor lub combo?
Zastanawiam sie tylko czy powinienem ustalic jakies kursy, jak to robia sportowi bukmacherzy, jak myslicie? A moze po prostu podzielimy sie na dwa obozy - "tak" i "nie" - i jedni cos kupuja drugim? ;p
Przyjmiemy zdanie wiekszosci..

[size=9px]Zakladam nieskromnie ze "zabawa" :> Wam sie spodoba i juz wkrotce bede musial oddac komus to zaszczytne stanowisko ;p[/size]

Ekhm, moj glos:
TAK

Domia - 23 Listopad 2005, 17:05
Temat postu: KLUB ZAK?AD?W
Tak
petr - 23 Listopad 2005, 17:15
Tylko nie wiem co bedzie, jak wszyscy powiedza "tak" ;p ktos sie zna na tym?
Domia - 23 Listopad 2005, 17:18
Ty
Domia - 23 Listopad 2005, 17:18
Ty
Robee - 23 Listopad 2005, 17:20
Powtarzasz sie
Robee - 23 Listopad 2005, 17:21
Powtarzasz sie xD
Domia - 23 Listopad 2005, 17:22
I co z tego?
Domia - 23 Listopad 2005, 17:23
I co z tego?
mattirab - 23 Listopad 2005, 18:11
NIE, przykro mi Syo, ale JB to JB, mysle, ze pobijesz go najwszczesniej za 3 miesiace.
petr - 23 Listopad 2005, 18:14
Ha, nareszcie opozycja!
O co sie wobec tego zakladamy?
Moja propozycja - niech kazdy przystepujacy do zakladu wylozy na stol... 10gr, wygrani biora cala pule i dziela miedzy siebie ;p
Jak chcecie, mozecie podbic, mi to nie przeszkadza ;p

Laura_x - 23 Listopad 2005, 20:17
dobra...to ja stawiam 11 gorszy i dwa piwa za to, ze Syo pobije rekord we floor w ciagu pol roku xD
mattirab - 24 Listopad 2005, 18:30
A ja stawiam 30 groszy i 1$ , na to, ze JB wygra LS!
petr - 24 Listopad 2005, 21:33
w dolarach? no no...
tylko ciezko Ci bedzie znalezc opozycje .. ;p

MBal - 31 Pa¼dziernik 2021, 17:22

Wszyscy wiem, że można wygrać tylko z legalną firmą bukmacherską. Mogę polecić tę stronę: https://adidas-fc.pl/. Recenzował najlepszych bukmacherów w Polsce. Opowiada o zaletach każdego z nich. Również w tych recenzjach można znaleźć listę współczynników dla każdego bukmachera, co jest bardzo wygodne. Podsumowując, bardzo polecam, jeśli lubisz zakłady
Bombiel - 11 Kwiecieñ 2022, 17:52

W sumie ja jeszcze o takich rzeczach nigdy nie słyszałem, ale jestem zdania, ze niezwykle ważną kwestią jest na pensów to aby wiedzieć jak najwięcej na temat historii ekstraklasy. Nawet sam niedawno czytałem na stronie https://sportportal.pl/historia-ekstraklasy-jak-to-sie-zaczelo/ o tych kwestiach i jestem zdania, ze są to bardzo ważne sprawy.
Rafal121 - 18 Czerwiec 2025, 19:34

Interesują Cię wyłącznie uczciwe zasady? Wybierz legalni bukmacherzy w Polsce . To gwarancja przejrzystych regulaminów i zgodności z ustawą. Zyskujesz także ochronę danych osobowych i środków. Graj bez obaw i korzystaj z promocji!