| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
O turniejach - Poziom rozgrywek na szkolnych turniejach
raytrio - 28 Listopad 2005, 16:15 Temat postu: Poziom rozgrywek na szkolnych turniejach ja nie moge... dzisiaj odbyl sie - organizowany przeze mnie - szkolny turniej IT. zapisalo sie okolo 15 osob, przyszlo 8... anyway, rzuccie okiem na prezentowany poziom:
I miejsce combo - 26
II miejsce combo - 22
III miejsce combo - 11 :573:
I miejsce floors: 268
II miejsce floors: 263
III miejsce floors: 213
ja dziekuje... :573: :573: :573: :573: :573:
mattirab - 28 Listopad 2005, 17:42 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom A grano raz, dwa razy po godzinie, czy jak?
PS. Wyniki bomba - slabe.
PS 2. Moi koledzy z klasy maja mniej wiecej takie wyniki, gra(lo) ich dwoch:
1 - floor - ok. 250, combo - ok. 40
2 - floor - ok. 220, combo - ok. 20
I brat pierwszego kolegi, z innej klasy (teraz juz z gimnazjum, ja chodze do podstawowki) - floor - bodajze 410, combo - od 60 do 250 (nie wiem, ale co najmniej 60). Wszystkie ich wyniki w 1.2 lub wczesniejszych (teraz 2 kolega ma 1.3; wynikow nie znam / nie pamietam).
raytrio - 28 Listopad 2005, 18:32 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom yyy... grano po 5 razy, liczyly sie najlepsze wyniki.
chyba raczej powinienem napisac "najlepsze"
petr - 28 Listopad 2005, 18:57 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Brawo za inicjatywe!
Temat przeniesiony ;]
Kto zorganizuje takie cos w swojej szkole?
Ja probowalem, za malo chetnych..
Laura_x - 28 Listopad 2005, 20:22 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom yyy no gratuluje Wam swietnych wynikow Gdyby w moim liceum gralo wiecej osob, niz ja, to tez by sie taki turniej zorganizoiwalo
syo - 28 Listopad 2005, 21:49 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Poziom sie nie liczy, liczy sie inicjatywa!
No to teraz kwalifikacje miedzyszkolne i turniej szkoL
Jacob - 29 Listopad 2005, 16:09 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom
| petr napisał/a: | Brawo za inicjatywe!
Temat przeniesiony ;]
Kto zorganizuje takie cos w swojej szkole?
Ja probowalem, za malo chetnych.. |
Lool, chyba nikt sie nie chce osmieszyc i nie bedzie organizowac takich turniejow U mnie w szkole sa np. co tydzien organizowane turnieje w Quake'a. Wiec ja nawet nie wyskakuje z Icy Towerem, bo bylaby niezla siara.
MfG Jacob
petr - 29 Listopad 2005, 20:57 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom
| Jacob napisał/a: | | Wiec ja nawet nie wyskakuje z Icy Towerem, bo bylaby niezla siara. |
Z takiego wlasnie powodu turniej w mojej szkole nie wypalil ;]
Ale jak widac nie wszedzie tak jest... Probojcie!
Jacob - 4 Grudzień 2005, 15:19 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom
| petr napisał/a: | | Jacob napisał/a: | | Wiec ja nawet nie wyskakuje z Icy Towerem, bo bylaby niezla siara. |
Z takiego wlasnie powodu turniej w mojej szkole nie wypalil ;]
Ale jak widac nie wszedzie tak jest... Probojcie! |
Nie wiem czy zauwazyles Petr, ale raytrio ma 12 lat czyli chodzi do podstawowki
Wniosek: turnieje sa w 100% organizowane w podstawowkach, watpie zeby ktos zrobil go w gimnazjum, a nie wyobrazam w liceach.
MfG Jacob
petr - 4 Grudzień 2005, 16:01 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Tak, masz racje...
W gimnazjach czy liceach byloby to mozliwe tylko wtedy, gdyby jakas grupa pasjonatow IT mialaby dobra pozycje spoleczna - wtedy by ich nie wysmiano i moze nawet ktos by sie przylaczyl ;]
Z podstawowkami moze byc problem - nie wszedzie maja komputery, a jak juz maja to czesto przestarzale (w mojej starej szkole cielo sie Liero, IT instalowac nie probowalem)..
mattirab, moze Ty sprobojesz?
Robee - 4 Grudzień 2005, 17:14 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Kiedys na infie gdy pan wyszedl, to sobie gralismy w IT... wyniki kolegow to mniej wiecej floor 20-200, a combosy 4-30 ;P
mattirab - 4 Grudzień 2005, 17:15 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Hm, pomysl niczego sobie, na infie mamy fajne zajecia, czesto gramy. IT na kompach jest, wiec moze sie uda zrobic klasowy turniej tzn. chlopakow klas piatych, bo mamy oddzielna infe z dziewczynami. Moze sie da.
Laura_x - 4 Grudzień 2005, 20:28 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom u mnie w szkole to nikt nie mowi otwarcie ze gra w IT - jeden koles do mnie ostatnio, jak mialam opis o moim nowym rekordzie we floor, sie spytal, czy gram w IT, ja na to, ze owszem, od kilku miecow, a on, "omg, ja nawet nie wiedzialem, ajakie masz inne rekordy?" i calkiem fajna konwersacje mielismy ;] no, ale dwie osoby to za malo, by zorgfanizowac njakis szkolny turniej ;]
SaleiB - 4 Grudzień 2005, 22:16 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom u mnie prawie cala klasa naprza w IT ale nie jest to moja zasluga, po prostu wiekszosc lubi ta gre, dobrze odstresowuje w wolnych chwilach na informatyce Mimo wszystko nie sadze zeby komus chcialo sie organizowac jakis turniej, az tak powaznie tego nie traktujemy (tzn oni, ja juz troche bardziej )
pozdr
Pirochemik - 13 Grudzień 2005, 19:27 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom no wlasnie u mnie w szkole poziom ten sam (ILAWA) a gdzie ci co tak wymiataja(jest moze ktos z ilawy)
N3T - 14 Grudzień 2005, 19:41 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom A ja znam kolesia ktorego podnieca combos 18
Laura_x - 15 Grudzień 2005, 15:59 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom LOL ja gdyu takie cos slysze, to mi sie smiac chce chociaz....kumpel mi kiedys mowil, ze jak po raz pierwszy gral w IT, i ugral swoje pierwsze combo....uwaga.....6 :d to cala noc nie nmogl spac, bo mu sie wydawalo, ze osiagnal szczyt mozliwosci gry
mattirab - 1 Marzec 2006, 18:30 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Dnia 1 marca 2006 roku w mojej szkole na informatyce mial miejsce turniej IT klasy 5b. Gralismy na wersji IT 1.0 (lub 1.1).
Oto wyniki:
1. Ja (Mattirab) - Score 5851.
2. Kolega, ktory kiedys wciagnal mnie w IT - Score - 2555.
3. Kolega, ktory rowniez ma jakies doswiadczenie w IT - Score - 1770 (NML - 177).
Jeszcze dwoch poza klasyfikacja.
Dominik (Bobi) - 1 Marzec 2006, 19:15 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom na scoore tylko graliscie ?
mattirab - 1 Marzec 2006, 19:51 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Tak, we wczesnej wersji.
Laura_x - 2 Marzec 2006, 20:42 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Suyper wysokie wyniki, gratuluje :DDDDD
damian76 - 29 Kwiecień 2006, 17:37 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom Ja tez sie zapisuje
Devlin - 4 Maj 2006, 14:53 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom ty damian bys sie tylko wszedzie zapisywal...
N3T - 4 Maj 2006, 21:02 Temat postu: Szkolny turniej IT - "super wysoki" poziom A co do topicu:
Sprobuje jutro zorganizowac "cus" na weekend
Miejsca przewiduje
Vinyanov - 18 Czerwiec 2009, 09:32
| http://www.psp1.ozimek.pl/impry.html napisał/a: | 23.04.2009 r. - W naszym szkolnym Centrum Multimedialnym odbył się konkurs komputerowy "ICY TOWER". Wzięło w nim udział 10 uczestników.
* Najlepsze wyniki uzyskali: Tomasz Paliwoda z klasy I a - 3260 pkt.
* Jakub Szabat z klasy VI a - 7834 pkt.
* Magdalena Mateja z klasy V b - 6182 pkt.
* Paweł Sulikowski z klasy IV b - 4790 pkt.
Gratulacje! |
Hm, porównaniu z poziomem innych turniejów opisywanych w tym temacie przeciętne wyniki w Score trochę jednak wzrosły. Nie o 2 ani 1 rząd wielkości wprawdzie, ale o parę tysięcy punktów, ale zawsze to coś. Przynajmniej widać, że 3 lata grania na wersji 1.3 i oglądania przykładowych powtórek w niej zawartych potrafi podnieść średnią krajową. Cieszy również wysoka liczba zawodników.
Szkoda, że turnieju nie rozegrano już na Icy Tower 1.4. Być może jeśli organizatorzy byliby świadomi nadciągającej daty wydania nowej wersji, zorganizowaliby pierwszy w nim turniej na żywo.
Hubertoos649 - 31 Styczeń 2010, 12:24
no te wyniki są podobne do moich które osiągam w domu. Nie zorganizowałem takiego szkolnego turnieju. U nas na kompach niema IT
bridal87 - 19 Luty 2020, 10:31
when tournament held in schools many students participates in tournament and then we can see lots of talents they have.
|
|