| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Kawiarnia - Fora
Kubu? Biel@nek - 21 Grudzień 2004, 18:12 Temat postu: Siemka mam problemos Jak stworzyc forum phbb ?? W moim przypadku siatkarskie.
Prosze o dokladne porady krok po kroku.
No i w modzie tylko kamienne i bez nr schodkow nie moge zapisac reapleyow .
HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP
petr - 21 Grudzień 2004, 20:25 Temat postu: Siemka mam problemos 1. FOrum:
Najpierw musisz miec jakies konto z php i MySQL. Najpopularniejszy serw z czyms takim to http://www.tripod.lycos.co.uk/ - ale nie polecam bo ma uciazliwe reklamy (a nielegalnego wylaczania ich takze nie polecam). Proponuje znalezc sobie inny, mialem kiedys liste serwerow takich ale zgubilem Na teraz moge polecic www.100webspace.com . Jego minus - ograniczony transfer (lycos nie ma.)
Po drugie wejdz na strone http://www.przemo.org/phpBB2/ , wybierz polska wersje jezykowa... I przeczytaj wszelkie dostepne tam intrukcje instalacji forum
2. IT
SPrawdz czy nie masz czasem wlaczonego FUNMode'a.
SaleiB - 21 Grudzień 2004, 21:01 Temat postu: Siemka mam problemos co do listy serwerow to znajduje sie ona tutaj http://www.clickherefree.com
a mysle ze najlepszy bedzie dhost.info , wiele osob go zachwala
pozdr
petr - 21 Grudzień 2004, 21:56 Temat postu: Siemka mam problemos Zla wiadomosc...
Wlazlem na polskie forum dhosta i sam zobacz:
[quote="Endrju"]
od teraz nie mozna miec stron na ktorych jest same forum...
[quote]
Dawniej mozna bylo, teraz juz nie, a wielka szkoda... Pozostaje po prostu wrzucic na ten serw rowniez swoja stronke
BTW, od dawna planuje zrobic strone, ale nie wiem o czym
Doktor(wiko) - 23 Grudzień 2004, 16:31 Temat postu: Siemka mam problemos
| Piotrek napisał/a: | BTW, od dawna planuje zrobic strone, ale nie wiem o czym |
O, to milo. Tez mam cus takiego:). Adres to:
| Kod: | | http://www.start24.prv.pl/ |
Jestem w zespole redakcyjnym jestem ja i Bazyl (admin). Zapytam sie go, czy moze Ciebie przyjac:).
PS Sorry za offtopic.
(...)
Baz mowi, zebym Cie mu przedstawil i zebys zajrzal na strone zeby rozczarowania nie bylo Tak wlasciwie gdybym nie zalegal z layoutem to byloby lepiej...
(...)
Dalem mu twoj gg.
petr - 23 Grudzień 2004, 20:35 Temat postu: Siemka mam problemos Chetnie na nia wejde, o ile mi sie wgra ^^
Kubus, pomoglismy Ci?
Doktor(wiko) - 23 Grudzień 2004, 20:45 Temat postu: Siemka mam problemos
| Piotrek napisał/a: | Chetnie na nia wejde, o ile mi sie wgra ^^ |
Ja nie chcialem TYLKO zareklamowac strony, ale chcialem zebys cos tez tam no wiesz, odnowil. Tzn. nalezal do redakcji
petr - 23 Grudzień 2004, 20:51 Temat postu: Siemka mam problemos Wiem, tylko napisales
| Cytat: |
Baz mowi, (...) zebys zajrzal na strone zeby rozczarowania nie bylo
|
Wiec zajzalem, i nawet sie zarejestrowalem na forum I mowie, ze lycos jest.... Dziwny? jak sie rozbuduje (lub rozbudujemy ) strone, mozna by ja wrzucic na dhost.info, jest naprawde fajny (bez reklam.)
Anna - 6 Wrzesień 2005, 17:15 Temat postu: Siemka mam problemos petr ma w nosie PEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
syo - 6 Wrzesień 2005, 17:17 Temat postu: Siemka mam problemos
*klik*
kamil_r - 21 Styczeń 2006, 22:51 Temat postu: Fora Wpadajcie wszyscy do mojego bloga o grach i filmach .
Oto link : [shadow=red]http://www.sugergierki.fora.pl[/shadow] .
Zapraszam wszystkich . Moze sie ktos zapisze .
mattirab - 21 Styczeń 2006, 22:53 Temat postu: Fora Ekhm... to forum, a nie blog.
Domia - 21 Styczeń 2006, 22:55 Temat postu: Fora Ale to jest temat o forach i taka mala poprawka - "fora", a nie "forumy" xD .
Laura_x - 21 Styczeń 2006, 22:56 Temat postu: Fora lol to ja w tkaim razie zapraszma na moje forum - www.sweetscent.fora.pl
Asef - 24 Styczeń 2006, 18:45 Temat postu: Fora Moje forum,chodz niedawne http://www.arcy.forumer.pl/ zapraszam
Vinyanov - 24 Styczeń 2006, 19:15 Temat postu: Fora Ustaw chociaz "Krotki tekst opisujacy forum".
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 17:55 Temat postu: Fora to sie tyczy nazwy topicu?
petr - 25 Styczeń 2006, 18:14 Temat postu: Fora Ja polecam w takim razie magiczne.pl (oczywiscie unikam faktu, iz od roku sprawia wrazenie nieco martwego - w porownaniu, oczywiscie, ze swietnoscia ;]
Tematycznie to forum o Harry'm Potterze, ale wiekszosc postow juz dawno wyodrebnila sie tworzac inne dzialy - np tegendarny 'Talk Show' czy 'Bzium' (nie wiem czy wciaz istnieje) - pierwowzor pierwszego RCC ;]
btw - oczywiscie zly dzial ;]
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 20:08 Temat postu: Fora petr -> dla Ciebie wszystko jest w zlym dziale
petr - 25 Styczeń 2006, 20:24 Temat postu: Fora Kawiarnia miala byc powazna ;]
tzn, jest, ale linki itp lepiej wygladalyby tutaj..
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 20:46 Temat postu: Fora lol ale to nie jest topic nabijacki, wiec nie powinien wyladowac w RCC
Laura_x - 27 Styczeń 2006, 20:44 Temat postu: Fora nie wiedzialam, gdzi eot napisac ale pisze tu :DDD podjelam meska decyzje - po wielu decyzjach, podjelam sluszna - dalam sobie to forum na strone startowa, a WoTR wrzucilam do ulubiuonych :DDDD
Asef - 1 Luty 2006, 14:49 Temat postu: Fora http://www.szwalu.forumer.pl/ - forum moich znajomych,napisalem w grach o icytower,ale mnie ...
Laura_x - 1 Luty 2006, 20:13 Temat postu: Fora www.catek.fora.pl - a to forum naszego kochanego catka
Domia - 1 Luty 2006, 22:52 Temat postu: Fora Hm, "nie ucz ojca dzieci robic".
Laura_x - 2 Luty 2006, 15:31 Temat postu: Fora lol ; p ale z tych for, zalozlonych na serwisie fora.pl moje sie jakos dobrz rozwija ostatnio, bo z tych serwisow udostepniajacych darmowe fora, chyba wlasnie fora.pl sa najlepsze ; p
Domia - 2 Luty 2006, 15:57 Temat postu: Fora Mi chodzilo o to, ze Catek jest administratorem i poucza innych, jak pisac, a jemu samemu nienajlepiej (przynajmniej tu) to nie idzie.
N3T - 2 Luty 2006, 16:44 Temat postu: Fora Moje forum® (zalozone kilka dni temu)
kliknij tutaj
SaleiB - 3 Luty 2006, 18:05 Temat postu: Fora prosze nie offtopowac!!
syo - 5 Luty 2006, 16:18 Temat postu: Fora Moje forum
Moje forum
Kubus - 5 Luty 2006, 16:26 Temat postu: Fora Hmmm ... z tego co widze co forum sie rozkreca dopiero .
Ja zapraszam na forum o muzyce i grach : www.moza.forumer.pl
[glow=red]ZAPRASZAM [/glow]
Laura_x - 5 Luty 2006, 22:43 Temat postu: Fora jakie sliczneeeee :DDDD moze keidys sie zarejestruje, jak mi sie bedzie chcialo
Kubus - 5 Luty 2006, 22:52 Temat postu: Fora Nie Lauro ! Jak juz tam raz bylas to teraz sie musisz juz zarejestrowac !
Bo jak nie to bedzie cie to nekalo po nocach !!
Laura_x - 6 Luty 2006, 21:35 Temat postu: Fora ojejku,, juz sie boje, lepiej wejdz na moje forum i sie rejestrnij, a nie pozalujesz a pozatym moj poprzedni poost tyczyl sie forum Syo, ale na Twoje tez moge wpasc
Asef - 11 Luty 2006, 00:48 Temat postu: Fora Nastepne moje forum to tylko o icytower:d http://www.maniacicytower.fora.pl/
hhehehe dziwna ta mania forumow,niewidze zeby ktos byl zainteresowany
Kubus - 11 Luty 2006, 13:50 Temat postu: Fora Fajne forum Asef , za niewielka oplata moge ci sie tam zarejestrowac , nie no smieje , a tak to forum nawet nawet ci wyszlo , ile ono ma juz ? Troche tylko moze jakby bylo ciut wiecej kategorii i dzialow , i ten styl troszke inny byl dal , ale jak chcesz , w koncu to twoje forum .
Asef - 11 Luty 2006, 19:37 Temat postu: Fora http://www.maniacicytower.fora.pl/ - jest od 2 dni-(tak sobie to wymslilem bo to powinno byc tester )
Natomiast moje pierwsze forum http://arcy.forumer.pl/ od 18 dni
Na tym forum zrobilem np.kategorie Zjawiska niewyjasnione z kiloma dzialami i tematami w tym,jak macie jakies pomysl zeby to jeszcze bardziej urazmoic,albo jakies inne tematy,to piszcie:tematy,posty,rejestrujcie sie
itd,itp...
Jak na razie do topicowania jest malo zarejestrowanych ,chyba ze ja niewiem jak forum rozgloscic
Laura_x - 12 Luty 2006, 14:53 Temat postu: Fora Asef -> jest wiele prostych sposobow, by rozkrecic swoje forum :p hehe i Tobie sie chce zakladac dwa fora? :p ja mam jedno i na wiecej ochoty nie mam, bo to by bylo za duzo roboty :p a jak chcesz rozkrecic forum, mozesz zaproponowac komus wymiane bannerkow na przyklad mi z checia sie z Toba wymienie bannerkiem, jelsi tylko bedziesz chcial ale najwczesniej w srode, bo teraz vczasu nie mam na neta zbytnio z wiadomycvh powodow
Kubus - 12 Luty 2006, 17:13 Temat postu: Fora Jak chcesz asef czegos sie dowiedziec ciekawego na temat reklamy - skutecznej reklamy forum , to sie zarejestruj na www.forum.forumer.pl i tam popytaj i poczytaj co i jak z reklamacja , powiem ze skutecznie powinno ci sie wtedy udac rozkrecic swoje forum . Powodzenia
Kubus - 17 Luty 2006, 21:33 Temat postu: Fora Przepraszam za double posta ale chce was tu wszystkich zachecic to odwiedzenia i zrejestrowania sie na forum www.nabijposta.forumer.pl , jest to forum dobre dla tych ktorzy lubia miec mega duza ilosc postow na liczniku i za ta sa tepieni na innych forach , natomiast tutaj sa za to nagrody , piszesz dowoli o czym tylko chcesz co ci slina na jezyk przyniesie , jedyny warunek to nie obrazac innych userow typu ty kutasie lub gorzej .
Sam kiedy mi pierwszy raz brat to forum pokazal to mnie zatkalo jak mozna tyle postow za jeden dzien napisac , bodajze bylo tam w profilu jednego goscia 600 postow na dzien - taka sobie norme zrobil . Czyli gosc po 3 dniach uzytkowania ma 1800 postow , fajne no nie ? . 1000 postow tam napisac to jest nic .
Moze dla niektorych jest to glupie ale jak ktos chce miec duuuuzo postow to zapraszam na to forum .
POLECAM
Laura_x - 18 Luty 2006, 14:49 Temat postu: Fora o lol moim zdaniem to juz bezsens zeby tworzyc forum,, ktore sluzy jedynie bezcelowi, bo bezsensowne nabijanie takim czyms jest
Kubus - 18 Luty 2006, 15:18 Temat postu: Fora Ale jest w tym troche sensu , np. catek moze z niego skorzystac , tam napewno nie dostanie ostrzezenia , a raczej pochwaly bedzie zbieral .
N3T - 18 Luty 2006, 15:23 Temat postu: Fora Jeszcze catek sie przyzwyczaji i na tym forum bedzie tak pisal
catek - 18 Luty 2006, 16:44 Temat postu: Fora
| Adrian-fanatyk napisał/a: | Jeszcze catek sie przyzwyczaji i na tym forum bedzie tak pisal |
Adrian, jak mi pozwola to tak
www.catek.fora.pl
www.mojeforum.net/catek
Plis zarejestrujecie sie wszyscy z icy.pl , juz nigdy nie wspomne raczej o nabijaniu postow?
PS. Rejestrujcie sie na tym drugim raczej, plis!
Kubus - 18 Luty 2006, 17:29 Temat postu: Fora O Boze , catek jest tam adminem , i ty chcesz prowadzic forum , a dodatku 2 fora !! Jezu wspolczuje tym uzytkownikom z calego serca , biedacy .
A teraz tak na powaznie to fora nawet ci fajnie wyszly , brakuje kilku szczegolow ale moga nawet byc , moze sie zarejestruje
mattirab - 18 Luty 2006, 18:30 Temat postu: Fora Tylko powiedz, po co Ci dwa, prawie takie same fora?!
catek - 18 Luty 2006, 20:00 Temat postu: Fora
| Kubus napisał/a: | O Boze , catek jest tam adminem , i ty chcesz prowadzic forum , a dodatku 2 fora !! Jezu wspolczuje tym uzytkownikom z calego serca , biedacy .
A teraz tak na powaznie to fora nawet ci fajnie wyszly , brakuje kilku szczegolow ale moga nawet byc , moze sie zarejestruje |
Jak to wspolczujesz ? Przeciez nie bede nabijal u siebie postow no chyba ze bedzie duzo osob.
A mattirab mam drugie bo tam jest inna domena i wiecej dodatkow, min. shoutbox, troche osob na gg mi o tym pisalo wiec zrobilem. Racja sa podobne! www.mojeforum.net/catek i www.catek.fora.pl
Laura_x - 18 Luty 2006, 21:06 Temat postu: Fora http://www.nabijarnia.fora.pl/ - wejdzxcie se na to tu jeden koles ma srednia ponad 2400 dziennie
Kubus - 18 Luty 2006, 21:45 Temat postu: Fora Wiem widzialem a rekord to ponad 50 000 tys postow - ma jeden gosciu tyle .
Moj rekord na dzien to 1600 postow - tylko nie mowcie ze sie chwale hehe .
Laura_x - 18 Luty 2006, 22:37 Temat postu: Fora a moj rekord na jakimkolwiek forum to jakies 100 dziennie, ale ot juz dawno blo i na jakims innym nabijackim forum
catek - 19 Luty 2006, 03:14 Temat postu: Fora
hehe ja nie bije tak rekordow i tak bym nie byl najlepszy skonczylem z nabijaniem ale jak mialbym to robic to tylko i wylacznie na icy.pl
kamil_r - 19 Luty 2006, 06:56 Temat postu: Fora
| Kubus napisał/a: | Ale jest w tym troche sensu , np. catek moze z niego skorzystac , tam napewno nie dostanie ostrzezenia , a raczej pochwaly bedzie zbieral . |
ty tez
Kubus - 19 Luty 2006, 10:40 Temat postu: Fora Ooo ! Odezwal sie madry , ja jesli nie zauwazyles to postow nie nabijam , a jestem na tym forum o nabijaniu zarejestrowany po to aby sobie tam posmiac bo naprawde to nabijanie to jest czysty bez sens i dlatego to jest smieszne bo takie bez sensowane
petr - 19 Luty 2006, 13:00 Temat postu: Fora
| catek napisał/a: | | skonczylem z nabijaniem ale jak mialbym to robic to tylko i wylacznie na icy.pl |
LOL
Laura_x - 19 Luty 2006, 13:30 Temat postu: Fora catek, jakie szczere wyznania a wracajac do tych nabijackich for, to ja od wczoraj na jednym napislaam tylko 318 postow tak chcialam sprobowac, jak to jest byc bezsensownym nbabijaczem, ale dzieki - za duzo pisnaia i rece mnie juz bola
kamil_r - 24 Luty 2006, 19:51 Temat postu: Fora Sluchajcie na moim forum... cisza . Wiec niech sie ktos zapisze albo nic .
Laura_x - 24 Luty 2006, 20:59 Temat postu: Fora a na moim forum wielkie natezenie w pisaniu postow trwa kamil, proponuje, bys przyeszdl na moje forum, tam bedziesz mogl pisac do woli
Asef - 25 Luty 2006, 00:53 Temat postu: Fora www.arcy.forumer.pl - malo widze zarejestrowanych,nieudalo mi sie rozprowadzanie mojego forum po innych forach,nawet na gg itd.
LEO - 28 Luty 2006, 23:17 Temat postu: Fora Malutki off-top z postem 4 LAura....
| Cytat: | Laura_x napisal/a:
kto daje warny za odswiezanie starych sopicow, ktore powinny byc zamkniete, skoro tak dlugo nikt w nic nie pisze? | ( Cytat z obrzucania....
Nie chce byc stronniczy, ale jakby moderatorzy & admini dawali za ciagle literowki i brak poprawy w postach oraz jak na swoj wiek w uczestniczeniu w dyskusji to mialabys bana 4 ever. Nie chodzi mi tutaj rowniez, ze mi zalezy na sciganiu sie w postach ( o_O --> tlumaczenie....), ale wiem, ze zzylas sie z tym forum ja tez jestem tutaj dluzej niz Ty 7 miechow i staram sie, zeby kazdy moj post wnosil cos do rozmowy, zeby wsrod innych sie go dobrze czytalo.
Jezeli chcesz wspoltworzyc to forum, to staraj sie i nie badz zla na mnie, ale z 1230 Twoich postow z 400 ma sens. ALE!!
jesli chcesz pisac nadal tak duzo postow, bo w koncu Ty rozkrecilas to forum, to pisz, ale mozesz bardziej sie rozpisywac w nich, wnosic cos nowego w temat, co nie oznacza, ze tak nie jest, ale wiele twoich postow jest bardziej spontanicznych (le tylko o Laurze)... [ sa tez inni nowy uzytkownicy, ktozry nie sa doswiadzczeni z forum na tyle.... sam swiety nie jestem, ale staram sie pozdrawiam....
I'm always frankly ;]
P.S I nie badz na mnie dosadnie zla, to po prostu moj punkt widzenia... nie mam nic do Ciebie( jedynie do niektorych postow xD)
Buc - 2 Marzec 2006, 21:32 Temat postu: Fora Moje forum o tematyce horrorowej :http://members.lycos.co.uk/sskandynaw/. Trzej zarejestrowani uzytkownicy to Ja,moj brat i moja siostrzenica. Sczytem mych marzen jest rozkrecenie tego forum wiec jak ktos ma ochote to serdecznie zapraszam do rejestracji. Pierwsza osoba ktora z tutaj was sie zarejestruje zostanie modem(ale jezeli bedzie sie brzydko w tej roli sprawdzac dostanie bana .)
Asef - 4 Marzec 2006, 21:48 Temat postu: Fora wreszcie mam 10 zarejestrowanyc na moim forum- www.arcy.forumer.pl -zaczelem pisac dawac duzo pochwal,wystarczy ze jak ktos napisze nowy temat albo jka pierwszy odpisze po temacie ktory byl bardzo dlugi,czy tez napisze duzo i zwiezle.
Laura_x - 4 Marzec 2006, 23:24 Temat postu: Fora ja na moim forum mam zarejestrowanych 92 osoby, a postow mamy....yyy....dzisiaj przekroczylismy 14 000 a forum mam od 20.10.2005
Dominik (Bobi) - 5 Marzec 2006, 10:32 Temat postu: Fora chwalipieta
Kubus - 5 Marzec 2006, 11:44 Temat postu: Fora Mi cos forum zaczyna wiednac Jak co to wchodzic ! www.moza.forumer.pl - naprawde warto .
catek - 5 Marzec 2006, 12:28 Temat postu: Fora www.mojeforum.net/catek -> Gry PC i wasze problemy !!
N3T - 5 Marzec 2006, 12:35 Temat postu: Fora Rejestrowac sie -> www.mtit.fora.pl
Forum upada
mattirab - 5 Marzec 2006, 15:03 Temat postu: Fora Adrian, dlaczego upada? Wg mnie sie rozkreca. Zapraszamy, zapraszamy!
N3T - 5 Marzec 2006, 16:46 Temat postu: Fora Ostatnio tylko ja tam pisze
Laura_x - 5 Marzec 2006, 20:14 Temat postu: Fora oj, kazde forum ma swoje wzloty i upadki, chociaz moje forum od stycznia, notuje ciagle wzloty
Asef - 11 Marzec 2006, 11:34 Temat postu: Fora
| Laura_x napisał/a: | oj, kazde forum ma swoje wzloty i upadki, chociaz moje forum od stycznia, notuje ciagle wzloty |
Bo ty jestes mistrzynia i masz duzo znajomych,a ja mam bardzo malo znajomych i niekazdy ma neta
Laura_x - 11 Marzec 2006, 13:18 Temat postu: Fora Asef -> ale ja nie mam tylu znajomych, ilu Ci sie wydaje, po prostu, wystarczylo w odpowiednim czasie dac reklame forum, no i kilka osob wesslzzo, te osoby mialy swoichj znajonych itd itp
Asef - 18 Marzec 2006, 12:31 Temat postu: Fora Ja w sumie mam tylko tych ze szkoly i z podwoka,ale jakos z nimi nie gadam.
http://www.arcy.forumer.pl/ - REJESTROWAC SIE
Laura_x - 18 Marzec 2006, 13:49 Temat postu: Fora
| Asef napisał/a: | | REJESTROWAC SIE |
wymuszzasz na nas tym samym rejestrowaniwe sie ;p to odbieram jako rozkaz ;p ja nikomu nie kaze w tak ewidentny sposob rejestrowac sie u mnie, jak ludzie zechca, to to zrobia jak nie, to okej przezyje
Asef - 18 Marzec 2006, 15:56 Temat postu: Fora Masz do mnie pretensje,a wy inni tak piszecie, i co ....
Filu - 18 Marzec 2006, 23:46 Temat postu: Fora http://mercedesfanclub.fora.pl - moje ubogie forum o mercedesach Zapraszam chetnych
Laura_x - 19 Marzec 2006, 19:36 Temat postu: Fora Asef -> tylko ze ja to nie pisalam duzymi literami, z wlaczonym CapsLockiem nie slyszales o netykiecie? :)jak ktos pisze z wlaczonym CapsLockiem, to ludziom sie wydaje, ze ten ktos krzyczy, albo im ewidentnie rozkazuje
Asef - 19 Marzec 2006, 22:48 Temat postu: Fora Aha a tego to ja nie wiedzialem,myslalem ze to tylko wykrzyniki daja rozkaz.
Dominik (Bobi) - 19 Marzec 2006, 22:49 Temat postu: Fora swiat internetu a rzeczywistosc to sa dwa inne swiaty!
Asef - 27 Marzec 2006, 16:21 Temat postu: Fora no cos ty,ale jesli tak to znaczy ze ten pierwszy jest gorszy,i ludzie sie bardziej denerwuja.
petr - 27 Marzec 2006, 17:37 Temat postu: Fora
| Asef napisał/a: | | Aha a tego to ja nie wiedzialem,myslalem ze to tylko wykrzyniki daja rozkaz. |
Otwarcie przyznajesz sie do tego, ze nie znasz Netykiety?
Trzeba bedzie na spotkaniu Redakcji na chacie wspomniec o uaktualnieniu regulaminu forum, tam nie ma nic o Netykiecie. Gdyby bylo, juz mialbys warna ^^
pikol - 29 Marzec 2006, 09:14 Temat postu: Fora no coz ja mam forum mojego sojuszu w ogame www.hipergalaktycznewojsko.fora.pl niestety tylko 3 userow z czego wszyscy chodzimy do V klasy i 2 jest nas administratorow w dodatku prawie cala robote odwalam ja w dodatku mamy okolo 7 postow a 6 napisalem ja moze pomozecie mi rozkrecic forum??? ladnie prosze o rejestrowanie sie
Asef - 31 Marzec 2006, 19:20 Temat postu: Fora Ja sie tam zarejestrowalem,napisalem pare tematow i postow.Aktualnie jest:
"Nasi uzytkownicy napisali 15 wiadomosci
Mamy 5 zarejestrowanych uzytkownikow
Ostatnio zarejestrowal sie Asef"
Lepiej by bylo gdybyscie zrobili wiecej dzialow.
Kubus - 31 Marzec 2006, 23:19 Temat postu: Fora Nawet ta skorka moze byc tylko tak jak Asef mowi , za malo dzialow , ale moze sie rejestrne Tylko jak co to jutro .
pikol - 1 Kwiecień 2006, 09:48 Temat postu: Fora to powiedz jakich??? to tylko mialo sluzyc omawianiu tematow naszego sojuszu ale planujemy takze dac dzialy na inne gry np.Street of race, the crims i inne jak tylko powiesz jakie dzialy to postaramy sie je dodac
Asef - 1 Kwiecień 2006, 10:01 Temat postu: Fora hmm,niewiem,moglbys dodac takie dzialy jak np:
-Muzyka
-Filmy
-Sport
-Humor
-Ciekawostki
-Gry
-Kawiarnia
-Hyde park
mike - 20 Kwiecień 2006, 16:33 Temat postu: forum jak zrobiliscie obrazek na gornym rogu ja mam forum i obrazek ale nie wiem jak go tam wlozyc
killer55 - 20 Kwiecień 2006, 18:11 Temat postu: forum najpierw sie zarejestruj, potem kliknij na:"profil". poten przewin ekran do samego koncai jest opcja:"PAnel kontrolny avatarow". potem napisz odnosnik od obrazka i kliknij na "wyslij".
Vinyanov - 20 Kwiecień 2006, 19:18 Temat postu: forum Mike, jezeli chodzi ci o te grafike:
To u siebie musisz podmienic ja na wlasna. Sciezka wyglada tak:
| Kod: | | {adres forum}/templates/{nazwa stylu}/images/logo_phpBB.gif |
killer55 - 21 Kwiecień 2006, 12:59 Temat postu: forum Ale skad mozesz wiedziec, czy mu chodzi o ta grafe, skoro nie napisal?
Devlin - 23 Kwiecień 2006, 00:55 Temat postu: Fora Loknijcie na moje forum www.icytowerdevlin.fora.pl i zarejestrowac sie nie zapomnijcie
Asef - 26 Kwiecień 2006, 15:30 Temat postu: Fora Stworzylem nowe forum,mysle ze tym razem bedzie lepsze,forum jest ogolno tematyczne,duzo dzialow na pewno ktos znajdzie cos dla siebie.
Szukam moderatrow i pomocnikow do forum(do rozkrecenia tematow)
,jesli ktos z was chcialby byc mi pomoc niech wejdzie na http://www.www.asef.forka.us/
5 pierwszych userow bedzie mialo zaszczytne funkcje
zaufmenik - 30 Kwiecień 2006, 20:31 Temat postu: Fora Dam wam dobra rade zmiencie sobie skin ( wyglad skorki) na jakis inny, bo ten podstawowy co macie to slaby jest.
Wpadnijcie czasami na moja stronke
www.zagubieni-lost.yoyo.pl
pzdr
Vinyanov - 6 Maj 2006, 15:03 Temat postu: Fora Nowe forum o Icy Tower:
http://www.icy.pl/forum/
Wchodzic!
Devlin - 6 Maj 2006, 15:13 Temat postu: Fora Nie sluchac !!!
lepiej wejdzcie na www.icytowerdevlin.fora.pl
Laura_x - 15 Maj 2006, 21:36 Temat postu: forum No ale widzocznie o to cidzilo, skoro juz sie nei pyta
killer55 - 27 Lipiec 2006, 15:32 Temat postu: Fora no, czytalem i czekalem ,asz devlin napiszesz cos
no to ja zapraszam na moje forum, ktore zaloone zostalo 1,2 tygodnie temu
"mamy 3 uzytkownikow zarejestrowanych.
nasi uzytkownicy napizaliv ponad 600 wiadomosci
ostatnio zarejestrowal sie:Devlin"
a wiec moje forum: www.driver55it.fora.pl
rejestrowa.c sie!
Laura_x - 1 Sierpień 2006, 13:10 Temat postu: Fora a moje forum zdychaaaaa prosze, ludzie, przywroccie je do swietnego dzialania
killer55 - 1 Sierpień 2006, 17:47 Temat postu: Fora za wzloty i upadki.
Asef - 8 Sierpień 2006, 22:26 Temat postu: Fora Ale teraz jest mania na te fora,kazdy chce miec jaka najwiecej uzytkownikow,niewazne jak bedzie prowadzil forum i tak bedzie malo,bo kazdy do kazdego sie rejestruje i to duzo czasu zajmuje pisanie postow,podam przyklad nawet te forum,cos ostatnio malo kto pisze,wiec po to sie zaklada fora zeby tylko jak to bym powiedzial bawic sie w adminow? etc.
Ale na niektorych forach dyskusyjnych sa tacy dziwni admini i moderzy ze szok,na jakims forum o tibii za napisanie jednego posta w temacie chyba "Seromontis vs Eternal Oblivion" czy jakos tak dostalem 2 ostrzezenia a powody byly takie: za oddech, czy jakos tak,mnie to normalnie dobilo az potrzaslo.Ale jak tak dalej pojdzie moze pasc internetowa agresja warnow i banow bez powodow.Wiem jest takie przyslowie na necie "Admini zawsze maja racje,ale jesli nie maja to i tak maja"
No coz dziwny ten swiat.
kuba98 - 9 Lipiec 2009, 16:26 Temat postu: Zapraszam na forum :) Kilka godzin temu założyłem forum. Nie wiem jeszcze o czym będzie (chyba ogólnotematyczne) , ale zapraszam. Poza tym potrzebuję jednego, może dwóch adminów, żeby mi trochę pomogli z tym forum, bo jestem początkujący
Zapraszam na www.kuba98forum.cba.pl
Gondor3124 - 14 Lipiec 2009, 18:11
www.3trojca3.feen.pl Jak zrobić, aby w kategoriach film , książki i gry wyskoczyły podkategorie i do tych podkategorii kolejne podkategorie itd??
domi.nika - 10 Styczeń 2022, 07:15 Temat postu: Re: Siemka mam problemos
| Piotru? napisał/a: | 1. FOrum:
Najpierw musisz miec jakies konto z php i MySQL. Najpopularniejszy serw z czyms takim to http://www.tripod.lycos.co.uk/ - ale nie polecam bo ma uciazliwe reklamy (a nielegalnego wylaczania ich takze nie polecam). Proponuje znalezc sobie inny, mialem kiedys liste serwerow takich ale zgubilem Na teraz moge polecic www.100webspace.com . Jego minus - ograniczony transfer (lycos nie ma.)
Po drugie wejdz na strone http://www.przemo.org/phpBB2/ , wybierz polska wersje jezykowa... I przeczytaj wszelkie dostepne tam intrukcje instalacji forum
2. IT
SPrawdz czy nie masz czasem wlaczonego FUNMode'a. |
wlasnie tego szukalam, dzieki!