| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Laura_X! bardzo wazne
shifty102 - 25 Styczeń 2006, 15:42 Temat postu: Laura_X! bardzo wazne Witam, dawno tu niepisalem, jestem w nietypowej sprawie, pisala do mnie mama Laury_x, laura wyjechala wczoraj na zlot do Wroclawia, mama nie ma znia zadnego kontaktu, moze ktos wie co sie z nia dzieje, czy ma jakis kontakt z nia, ma wylaczony telefon, wczoraj mama rozmawiala z nia ostatni raz o 21:00, marwi sie o nia bo to dziwne zeby miala wylaczony telefon. Miala wyjechac z Wroclawia Dzis o 7:00, miala byc najpozniej o 10 rano. Prosze bardzo o pomoc, gadu-gadu mamy: 3998240 .
Dziekuje za wszelkie imformacje.
ps. Laura mowila o jakims Adamie ktory podobno jest z pod Poznania, ktorego numer komorki miala zostawic, moze ktos wie jaki Adam, albo nawet zna numer?
telefony kontaktowe, do mamy:
601 766 615, lub do domu 77/4392 995 (ale po 17)
Domia - 25 Styczeń 2006, 15:45 Temat postu: Laura_X! bardzo wa?ne
Powazna sprawa, niestety pomoc nie moge. Oby to sie dobrze skonczylo.
SaleiB - 25 Styczeń 2006, 15:52 Temat postu: Laura_X! bardzo wa?ne dzieki shifty ze napisales, do mnie tez pisala mama laury w tej samej sprwie. Jakby ktos cois wiedzial to niech sie skontaktuje ze mna lub bezposrednia z jej mama.
Vinyanov - 25 Styczeń 2006, 16:04 Temat postu: Laura_X! bardzo wa?ne
| shifty102 napisał/a: | | Laura mowila o jakims Adamie ktory podobno jest z pod Poznania, ktorego numer komorki miala zostawic, moze ktos wie jaki Adam, albo nawet zna numer? |
Na ostatniej stronie uzytkownikow forum jest kilku.
[size=9px]Nieprzyjemna sprawa... Kolejny powod aby nie nosic ze soba telefonow komorkowych. [/size]
syo - 25 Styczeń 2006, 16:17 Temat postu: Laura_X! bardzo wa?ne
| shifty102 napisał/a: | | Laura mowila o jakims Adamie ktory podobno jest z pod Poznania, ktorego numer komorki miala zostawic, moze ktos wie jaki Adam, albo nawet zna numer? |
Wiem, ktory Adam. Zaraz bede sie staral kolowac namiary.
Ech, puscic babsztyla samego do Wrocka..
EDIT:
Dobra, Laura powinna byc troche pozniej.
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 16:50 Temat postu: Laura_X! bardzo wa?ne
| Cytat: | | Ech, puscic babsztyla samego do Wrocka |
lol ale we Wrocku blo extra, naprawde :DDDD
tylko na autobus sie spoznilam i pojechalam tym 0 13, i juz kurde afere robia
petr - 25 Styczeń 2006, 17:02 Temat postu: Laura_X! bardzo wa?ne moglas zadzwonic, martwilismy sie.
temat zamkniety, bo watek sie wyczerpal.
|
|