Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - Laura_X! bardzo wazne

shifty102 - 25 Styczeń 2006, 15:42
Temat postu: Laura_X! bardzo wazne
Witam, dawno tu niepisalem, jestem w nietypowej sprawie, pisala do mnie mama Laury_x, laura wyjechala wczoraj na zlot do Wroclawia, mama nie ma znia zadnego kontaktu, moze ktos wie co sie z nia dzieje, czy ma jakis kontakt z nia, ma wylaczony telefon, wczoraj mama rozmawiala z nia ostatni raz o 21:00, marwi sie o nia bo to dziwne zeby miala wylaczony telefon. Miala wyjechac z Wroclawia Dzis o 7:00, miala byc najpozniej o 10 rano. Prosze bardzo o pomoc, gadu-gadu mamy: 3998240 .
Dziekuje za wszelkie imformacje.
ps. Laura mowila o jakims Adamie ktory podobno jest z pod Poznania, ktorego numer komorki miala zostawic, moze ktos wie jaki Adam, albo nawet zna numer?
telefony kontaktowe, do mamy:
601 766 615, lub do domu 77/4392 995 (ale po 17)

Domia - 25 Styczeń 2006, 15:45
Temat postu: Laura_X! bardzo wa?ne
:shock: Powazna sprawa, niestety pomoc nie moge. Oby to sie dobrze skonczylo.
SaleiB - 25 Styczeń 2006, 15:52
dzieki shifty ze napisales, do mnie tez pisala mama laury w tej samej sprwie. Jakby ktos cois wiedzial to niech sie skontaktuje ze mna lub bezposrednia z jej mama.
Vinyanov - 25 Styczeń 2006, 16:04
shifty102 napisał/a:
Laura mowila o jakims Adamie ktory podobno jest z pod Poznania, ktorego numer komorki miala zostawic, moze ktos wie jaki Adam, albo nawet zna numer?

Na ostatniej stronie uzytkownikow forum jest kilku.

[size=9px]Nieprzyjemna sprawa... Kolejny powod aby nie nosic ze soba telefonow komorkowych. :roll: [/size]

syo - 25 Styczeń 2006, 16:17
shifty102 napisał/a:
Laura mowila o jakims Adamie ktory podobno jest z pod Poznania, ktorego numer komorki miala zostawic, moze ktos wie jaki Adam, albo nawet zna numer?

Wiem, ktory Adam. Zaraz bede sie staral kolowac namiary.

Ech, puscic babsztyla samego do Wrocka.. :roll:

EDIT:

Dobra, Laura powinna byc troche pozniej.

Laura_x - 25 Styczeń 2006, 16:50
Cytat:
Ech, puscic babsztyla samego do Wrocka

lol ale we Wrocku blo extra, naprawde :DDDD
tylko na autobus sie spoznilam i pojechalam tym 0 13, i juz kurde afere robia :/

petr - 25 Styczeń 2006, 17:02
moglas zadzwonic, martwilismy sie.

temat zamkniety, bo watek sie wyczerpal.