| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Slynni ludzie
Domia - 1 Marzec 2006, 17:23 Temat postu: Slynni ludzie Temat do pompowania wlasnego ego.
Czy ktos z waszej rodziny/znajomych, jest kims popularnym, cos znaczacego zrobil dla kraju/Twojego miasta? Ok ja sie zaczne chwalic.
Andrzej Przewoznik, niedoszly prezes IPNu to moj wujek ;P
A poza tym mam bliskie znajomosci w Wisle Krakow xD
A i moj inny wujek ma pizzerie Dracule.
mattirab - 1 Marzec 2006, 17:53 Temat postu: S?ynni ludzie Mojego kolegi wujek byl prezydentem Kalisza. A ja jestem min. laureatem Kangura.
syo - 1 Marzec 2006, 17:53 Temat postu: S?ynni ludzie Domis, Ty to masz znajomosci xD niech Cie :*
Dominik (Bobi) - 1 Marzec 2006, 18:18 Temat postu: S?ynni ludzie ja mam jedynie znajomosci w jednym z klubow zuzlowych i mam karneciki za darmo
petr - 1 Marzec 2006, 19:06 Temat postu: S?ynni ludzie
| Domia napisał/a: | | A poza tym mam bliskie znajomosci w Wisle Krakow xD |
Ale Nikola nie zostal wywalony z klubu? xD
Co do mnie - pochwalic sie nie mam czym...
No, moj kolega jest siostrzencem Magdaleny Piekorz - moze ktos kojarzy xD
A moj dziadek byl w Wehrmacht'cie jak dziadek Tuska.. xP (Slazakow tak jak Kaszubow, Mazurow wcielano do Armii Niemieckiej)
Domia - 1 Marzec 2006, 21:00 Temat postu: S?ynni ludzie
| petr napisał/a: | | A poza tym mam bliskie znajomosci w Wisle Krakow xD |
A wiesz, ze juz sama nie wiem ;P Moja ciocia miala wyjsc za niego za maz, lol ;P
Kubus - 1 Marzec 2006, 23:10 Temat postu: S?ynni ludzie U mnie w rodzinie to chyba jakis popularnych ludzi nie ma ... natomiast wujek mojego kumpla jest burmistrzem Debicy - to juz cos , heh
tajek - 2 Marzec 2006, 21:20 Temat postu: S?ynni ludzie Hm nieznam nikogo bardzo slawnego ale za to moj starszy jest Radnym Rybnika i jest dosyc popularny w tych okolicach
ps: zaglosujcie w tej sondzie http://www.rybnik.pl/sonda/sonda.php?id=25 , na opcje Budowa basenu w Boguszowicach , moze to pomoze w szybszej budowie Basenu w moim miasteczku !!!! Prosze
SaleiB - 2 Marzec 2006, 21:49 Temat postu: S?ynni ludzie spoko zaglosowalem mi to i tak rybka co tam wybuduja jeszcze 20 osob i budowa basenu bedzie na 1 miejscu, tajek musisz sie postarac
a co do popularnych osob to takowych w rodzinie raczej nie mam (no chyba ze lokalna popularnosc, ale to nie w warszawie)
Vinyanov - 2 Marzec 2006, 23:36 Temat postu: S?ynni ludzie
Nie zaslugujemy nawet na poznanie argumentow za ta opcja?
| Cytat: | | mi to i tak rybka co tam wybuduja |
Wiec ta ankieta nie jest dla ciebie i nie powinienes glosowac. Tak samo jak ja.
tajek - 3 Marzec 2006, 15:36 Temat postu: S?ynni ludzie
| Vinyanov napisał/a: |
Nie zaslugujemy nawet na poznanie argumentow za ta opcja?
|
Jasne ze zaslugujecie , najwazniejszym argumentem jest to ze w miejscu gdzie ma byc wybudowany ten basen stoi inny stary basen , z powybijanymi szybami , w srodku roi sie od roznych gratow , smieci , no i wogole jest to miejsce gdzie chodza roznego radzaju cpuny itp , zreszta look zdjecie
A innym argumentem jest moja wygoda ;p , bo wkoncu bede mial blisko na basen
|
|