| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Ankieta xD
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 15:25 Temat postu: Ankieta xD Vote xD i wypowiedz na temat ankiety xD
catek - 13 Kwiecień 2006, 15:28 Temat postu: Re: Ankieta xD
| Laura_x napisał/a: | | Vote xD i wypowiedz na temat ankiety xD |
ostatnie zaznaczylem, temat nowy a nie rozumiem
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 15:29 Temat postu: Ankieta xD to ankieta, ktora macie traktowac z przymruzeniem oka
Domia - 13 Kwiecień 2006, 15:30 Temat postu: Ankieta xD glupie ;p
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 15:31 Temat postu: Ankieta xD ale przynajmniej mozna sie troche zasmiac, decydujac sie, co wybrac w ankiecie podpatrzylam podobna ankiete na innym forum ;P
Dominik (Bobi) - 13 Kwiecień 2006, 19:09 Temat postu: Ankieta xD ty zawsze cos podpatrzysz ;p wymysl cos sama
catek - 13 Kwiecień 2006, 23:46 Temat postu: Ankieta xD
| Laura_x napisał/a: | | ale przynajmniej mozna sie troche zasmiac |
w ogole nie!!
Jednak wnioskujac po temacie, tzn. raczej po ankiecie temat powinno sie zamknac, bo jest doslownie ''bez jakiegokolwiek sensu'' . Ale to Hyde Park wiec takie tematy zapewne pozostana, tylko po co?
Vinyanov - 14 Kwiecień 2006, 01:35 Temat postu: Ankieta xD See now. Tylko ja tu zaglosowalem!?
Laura_x - 14 Kwiecień 2006, 11:07 Temat postu: Ankieta xD
| catek napisał/a: | | w ogole nie!! |
powiedziales to tylko dlatego, ze mnie nie lubisz
| catek napisał/a: | | Jednak wnioskujac po temacie, tzn. raczej po ankiecie temat powinno sie zamknac, bo jest doslownie ''bez jakiegokolwiek sensu'' |
nie Ty decydujesz o tym, jakie tematy powinno sie zamykac
| catek napisał/a: | | Ale to Hyde Park wiec takie tematy zapewne pozostana, tylko po co? |
dla rozluxnienia i napisania czasmai czegos luznego i lekko pozbawionego sensu - a miedzy innymi do tego sluzy RCC
Kubus - 14 Kwiecień 2006, 18:00 Temat postu: Ankieta xD Dla mnie to takie troche glupie tez . Nie ma sensu ale w okoncu to Hyde Park wiec ujdzie . Nawet jest troche zabane bo takie bezsensowne
catek - 14 Kwiecień 2006, 19:12 Temat postu: Ankieta xD Laura nie o to nawet chodzilo i nie mow za mnie, jak akurat w tym przypadku sie mylisz, poprostu temat jest glupi, nic nie mozna zrozumiec, i ogolnie, chyba ze dla Ciebie w jakis sposob jest to zabawne
N3T - 14 Kwiecień 2006, 19:37 Temat postu: Ankieta xD
| catek napisał/a: | Laura nie o to nawet chodzilo i nie mow za mnie, jak akurat w tym przypadku sie mylisz, poprostu temat jest glupi, nic nie mozna zrozumiec, i ogolnie, chyba ze dla Ciebie w jakis sposob jest to zabawne |
Kazdy ma inne poczucie humory. Jedni sie smieja z wyglupow, a z kawalow nie, a inni na odwrot. Wiec nie zaczynajcie klotni
EDIT: Zaglosowalem na | Laura x napisał/a: | Zastanowie sie jeszcze |
killer55 - 20 Kwiecień 2006, 14:13 Temat postu: Ankieta xD troche bezsensowne
Gościu - 9 Luty 2008, 19:08
nom ja zagłosowałem na ostatnie
rakieta - 15 Luty 2008, 20:34
zastanowie sie jeszcze to 3 zaglosowalem
|
|