| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Icy Tower ogólnie - Jakiej muzyki słuchasz grając?
zaufmenik - 30 Kwiecień 2006, 20:41 Temat postu: Jakiej muzyki słuchasz grając? Mi sie najlepiej gra najlepiej przy jakies ostrej techniawce, albo jakis hip hop czasami...
A czasam gram wogole bez muzy.
sebaci - 30 Kwiecień 2006, 21:18 Temat postu: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ? Ja gram tylko z ta muza jaka jest w grze. Inna rozprasza
mattirab - 30 Kwiecień 2006, 21:27 Temat postu: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ? Ja gram albo z muza z gry, albo z November Rain, albo ze Stayin' alive, Only time, I want to know what love is lub Uptown girl.
Vinyanov - 30 Kwiecień 2006, 22:38 Temat postu: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ? Dobre. Ja nie slucham muzyki, ale staram sie sluchac telewizji albo zaangazowac z kims w rozmowe (szczegolnie klotnie). Wtedy idzie mi swietnie.
petr - 1 Maj 2006, 00:07 Temat postu: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ? Od ponad roku mam wyciszone IT, wiec gdy nie mam wlaczonego winampa jest cicho, nie rozproszy mnie tez gg ktore czasem jest w tle...
Zaleznie od nastroju - czasem lepiej skupia mi sie w ciszy, czasem potrzebuje dopingu... Najwiecej rekordow pobilem na plycie Linkin Parka 'Reanimation' (nastrojowa) i - co dziwne - na 'Fallen' Evanescence xd
killer55 - 25 Lipiec 2006, 16:34 Temat postu: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ? Ja gram bez muzyki. Albo Winamp, albo IT
Laura_x - 25 Lipiec 2006, 20:14 Temat postu: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ? ja zwykle gram z wlaczona muzyka, najczesciej jest to SOAD chociaz zdarzaja sie i inne kawalki
N3T - 9 Sierpień 2006, 12:25 Temat postu: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ? Ja gram z radiem internetowym Czasami z muza z IT
Tyrtok - 27 Grudzień 2006, 09:14 Temat postu: Muzyka a Icy Tower Witam!
Tak to znowu ja i znowu razem ze mną jest kolejny problem.
Otóż gdy słucham muzyki, gra na początku trochę się pozacina (dziwne, mam wystarczająco dobry komp na winampa i IT ), ale gdy zacznie się jedna piosenka (last christmas), to zacina się piosenka i działa jak radio, tzn. czasem muzyka się urwie, itd. Wiecie o co chodzi?
mattirab - 31 Grudzień 2006, 13:11 Temat postu: Odp: Muzyka a Icy Tower Można temu zaradzić wyłączając Winampa (chyba, pewności nie mam; i ewentualnie podłożyć wybraną muzyczkę pod postać, którą grasz)...
zizzy - 1 Styczeń 2007, 13:37 Temat postu: Odp: Muzyka a Icy Tower ja też tak robiłem że włączałem muzukę i też mi się zacina czasami nawet mi się zgłaśnia i zcisza.
a więc myślę że to jest coś źle z IcyTowerami pewnie coś zrombali jak robili grę
a ja mam inny program od winampa (media player clasic) i terz mi się zacina
Matix - 2 Styczeń 2007, 20:47 Temat postu: Odp: Muzyka a Icy Tower No pewnie nie można słuchać muzyki przy grze w IT.
Ferbi - 2 Styczeń 2007, 22:53 Temat postu: Odp: Muzyka a Icy Tower No ja miałem PD problem ale już jest OK. Że jak słuchałem muzyki to gra się cieła. To tak jakbym w replayu robił stop.
Kasia7 - 29 Październik 2007, 18:37
Ja najczęściej słucham spokojnej muzy
Lepiej się skupiam i muza mnie wycisza
Devlin - 2 Listopad 2007, 10:01
W ciemno strzelam, że Kasia7 jest fake kontem FOXa... 2 archeologów pojawiających się na raz nie wyglądają na przypadek
A żeby nie było offa to dodam, że ja nie słucham żadnej muzy - nic mnie nie rozprasza.
syo - 2 Listopad 2007, 11:47
| Devlin napisał/a: | | W ciemno strzelam, że Kasia7 jest fake kontem FOXa |
Pudło.
Mi wkręcił się teraz kawałek promujący solową płytę Serja Tankiana (wokalista SOAD) - Empty Walls.
mattirab - 2 Listopad 2007, 14:33
| Devlin napisał/a: | | W ciemno strzelam, że Kasia7 jest fake kontem FOXa... 2 archeologów pojawiających się na raz nie wyglądają na przypadek |
Chyba masz możliwość sprawdzenia IP, no nie?
Aha... ja lubię słuchać podczas gry Guns And Roses, ale przeważnie leci ta muzyczka od Harolda.
Basudek - 11 Maj 2008, 20:51
Jak ja gram to słucham radia www.radioftb.net
TomcioxDD - 12 Czerwiec 2008, 19:46 Temat postu: :) Od kilku dni słucham black metalu to IT (tak odważniej się gra ;p) A wcześniej to muzyczka deafult
Pisto-Letti - 12 Czerwiec 2008, 20:09
Ja słucham Rock i hip-hopu
kapi-88 - 2 Październik 2010, 12:18
Uderz w puchara i inne...
Hubertoos649 - 19 Grudzień 2010, 11:32 Temat postu: Re: Jak? muze s?uchasz podczas grania w Icy Towera ?
| sebaci napisał/a: | | Ja gram tylko z ta muza jaka jest w grze. Inna rozprasza |
Mnie tak samo. Przy tym beacie z gry jest mi najlepiej
MuFfa96 - 14 Sierpień 2011, 13:20
ja gram przy muzyce z IT. Jestem początkującym graczem, ale powiem wam, ze pobijam rekordy nie myśląc o grze. Gdy rozmawiam z koleżanką o jakimś całkowicie innym temacie, patrząc się jednocześnie w ekran komputera to jakoś lepiej mi się skacze ;P
P.S Jak tu się dodaje filmiki z IC? I czy ma je nagrywać kamerą czy jak?
Trident - 16 Sierpień 2011, 20:35
| MuFfa96 napisał/a: | | Gdy rozmawiam z koleżanką o jakimś całkowicie innym temacie, patrząc się jednocześnie w ekran komputera to jakoś lepiej mi się skacze ;P |
Zaleta nie mieszkania samemu: lepsze wyniki w IT.
| MuFfa96 napisał/a: | | Jak tu się dodaje filmiki z IC? I czy ma je nagrywać kamerą czy jak? |
Tak, albo jakims oprogramowaniem zrzucajacym ekran. W kwestii ich umieszczania - via YT. (BTW, przydalby sie znacznik [youtube/] do ich osadzania).
PS. Milo zobaczyc kogos uzywajacego skrotu "IC".
|
|