| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Śmietnik - Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!!
Matix - 2 Styczeń 2007, 20:09 Temat postu: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! Prosze powiedzcie mi jak zrobic własny Mod(skin) wszystko mam, zrobiłem wszystko co trzeba ale jakoś mi nie idzie. HELP!!
Matix - 3 Styczeń 2007, 14:50 Temat postu: Odp: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! Dlaczego nikt mi nie pomaga?
Ferbi - 3 Styczeń 2007, 16:18 Temat postu: Odp: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! no coż chyba wiem dlaczego:
a) mamło kto odwiedza forum
b) dla nikogo nie chce się pisać
c) większość nie wie
i d) sam nie wiem
i lepiej nie baw się w informatyka bo to rzadko wychodzi.
dzamper - 3 Styczeń 2007, 17:27 Temat postu: Odp: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! Bo źle sformułował pytanie. Wiemy, że coś mu nie idzie.ALE CO?
Ferbi - 3 Styczeń 2007, 19:37 Temat postu: Odp: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! powiem tak jeżeli znasz się na grafice i jeżeli kiedy kolewiek używałeś Photo Shopa to ci się powinno udać. Jeżeli nie umiesz tego to nic z tego.
Bo mi się nie dobrze robi np gdy ktoś się pyta gdzie trzeba wlozyć plik tower.cfg
Matix - 3 Styczeń 2007, 20:45 Temat postu: Odp: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! Dobra zrezygnuje z tego i tak mi nie wyjdzie.
Matix - 3 Styczeń 2007, 20:46 Temat postu: Odp: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! Zamykam ten wątek.
Domia - 13 Styczeń 2007, 18:51 Temat postu: Odp: Jak Zrobić Własny Mod(skin) HELP!! Zamknąć go nie możesz, co najwyżej moderator
|
|