| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Ocen swojego poprzednika :)
Domia - 25 Luty 2006, 21:13 Temat postu: Ocen swojego poprzednika :) Od razu zastrzegam, ze pomysl sciagniety z innego forum. Wiec tak system polega na ocenieniu (w skali 0-10):
- sygnatury
- nicka
- oraz samego usera
Oceniamy jak w temacie - tego kto przed nami napisal posta. Moze mamy na to za malo uzytkownikow, ale poki co moze byc fajnie
Jacob - 25 Luty 2006, 21:37 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 10 (podoba mi sie )
Sygnatura: 7
Nick: 7
Sam user: 9
Oceny bez zadnych sciem To co mysle, to napisalem
Domia - 25 Luty 2006, 21:46 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Av - 9, bo taki fajny zolciutki jest
Sig - w sumie nic nadzwyczajnego - 6
Nick - 8
User - nie klocilam sie z nim tak czesto, jak Laura, wiec dam 8 ;]
petr - 25 Luty 2006, 22:37 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) A ja proponuje zamiast dziwnych ocen liczbowych wsadzic oceny opisowe poprzednika ;>
Czyli kazdy pisze jak najdluszej wszystko co mysli o poprzedniej osobie (znam to z forum szkoly Neo) - co Wy na to?
Vinyanov - 26 Luty 2006, 01:16 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Nie! Ja chce zobaczyc ocene mojego ava! I siga!
petr - 26 Luty 2006, 02:22 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Mi sie podobaja, oceniam wiec obydwa na 7 (wg mojej skali ocen aktualny av Domii + jej poprzednie animowane sygnaturki + kilka innych dostalyby 8 - 9i10 rezerwuje dla idealow ;d )...
catek - 26 Luty 2006, 02:27 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) avatar: 0
sygnatura- no 8, bo przynamniej jest:)
Nick: 7+
User: 8
LEO - 26 Luty 2006, 07:56 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar:5 - prosty sciagniety z googli ;0
Sygnatura:6 - sig z rekordami ;]
Nick:7
USer:7 - mi nie wszedl za skore....
mattirab - 26 Luty 2006, 10:11 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 8
Sig: 7
Nick: 8
User: 9
syo - 26 Luty 2006, 10:17 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 7 (troszke duzy, ale do Mundialu oczywiscie nic nie mam)
Nick: 8
User: 9+
N3T - 26 Luty 2006, 10:46 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 6
Sig: 2
Nick: 8,5
User: 9,7,5
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:32 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 7
Nick: hmmm.......4
user: hmmmm........7
Domia - 26 Luty 2006, 12:35 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) av - 7+ taki, taki, jakis smichowaty ;p
sig - 8- ladny kroliczek ^^
nick - hm, nie wiem ;P
user - 10, a jak ;D kobieta paler xD !
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:36 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :)
| Cytat: | | av - 7+ taki, taki, jakis smichowaty ;p |
czyli nadszedl czas, by avka zmienic
N3T - 26 Luty 2006, 12:58 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 8
Nick: 8,5
User: 9,9,9
LEO - 26 Luty 2006, 14:13 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar:6
Sig:5+
Nick:5+
User:7
catek - 26 Luty 2006, 16:06 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 8 -> fajny:)
Sygnatura: 7 -> za duzzeeee rekordy
Nick: 7+
User: 8 -> za malo sie znamy raczej:)
Laura_x - 26 Luty 2006, 19:59 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) av: 5
sygn: 2
user: 4/5
catek - 26 Luty 2006, 20:03 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) avatar: 7-
sygnatura: 7
Nick: 8+
User: hmm zalezy kiedy, 9
Domia - 26 Luty 2006, 20:27 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) av - 3, malo oryginalny
sig - 3
nick - 6
user - 3
Neo - 26 Luty 2006, 20:48 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar - 9
Sygnatura - 8
Nick - 7
User - 8
Dominik (Bobi) - 27 Luty 2006, 10:55 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar - 8 <- fajny
Sygnatura - 9 <- jeszcze fajniejsza
Nick - 7 <- tutaj nie musze mowic dlaczego
User - 8 <- nie znamy sie jeszcze dobrze
tajek - 27 Luty 2006, 15:36 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar - 8
Sygnatura - 5
Nick - 5
User - 7
LEO - 27 Luty 2006, 17:21 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar- 8 animowany/ciekawy :O
Sygnatura:7
Nick:8+
User:8
N3T - 27 Luty 2006, 18:10 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatarek: 7,5
Sygnaturka: 7,5
Niczek: 9,5
Userek: 8,9
[size=9px]Te zdrobnionka dzieki Heyahuni [/size]
catek - 27 Luty 2006, 23:27 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: hmm 6+
Sygnatura: fajne i w dodatku mala reklama 8+
Nick: miedzy 8, a 9
User: nie wiem czy nawet troszke sie znamy, raz moze pisalismy cos do siebie, jak na czacie byl test (turnieju), ale oki 7
Dominik (Bobi) - 28 Luty 2006, 16:43 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avek: 3 (przereklamowany )
Sygnaturka: 5 (prawie ze nic )
Nick: 6 (mi sie niepodoba )
User: hmm..... trudno ocenic
catek - 28 Luty 2006, 20:29 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: Dominik, dla mnie nawet nawet ja swoj musze zmienic, 6/10
Sygnatura: hmm, cos tam jest, no jest forum, ech 1+/10
Nick: Dominik (bobi)- ciekawe, ale jak bys mial dwa i nie wiem jak mam mowic czy Dominik lub bobi, 7/10
User: praktycznie to sie nie znamy, wiec narazie nie zostawie komentarza
Edit: PS. A czy ty czasem nie jestes ten Bobi z Laury forum, twoj numer gg to: 946....?
Jak tak to chyba jestes tam administrator jak sie nie myle wiec moze tam kilka razy pisalem u was
LEO - 28 Luty 2006, 20:39 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar:3+
Sygnatura:5
Nick:4
USer: za malo sie zanmy, oceniam drugi raz 4:)
tajek - 28 Luty 2006, 21:21 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar:3
Sygnatura:7
Nick:7
User: 7
Laura_x - 28 Luty 2006, 21:25 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) av: 5
sygn: 10
nick:8
user: 9
catek - 3 Marzec 2006, 00:18 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) juz ocenialem ale raz jeszcze to robie:
Sygnatura: 6+
Nick: 8+
User: hmm, i tak malo rozmawiamy, ale 7+
PS. Tamte ocenianie nie musi byc takie jak te
pikol - 3 Marzec 2006, 09:11 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Av:ciekawy ale troche banalny 5,5
Sig:zwykle reki 4,5
nick:chetnie bym sie dowiedzial skad on sie wzial7
user:no coz troche namieszales i czasami tak jakby byl z ciebie idiota 2,25
catek - 3 Marzec 2006, 15:34 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Pikol:
Avatar: hehe fajny skad masz takie ale inne? 8+/10
Sygnatura: 3
nick: 5
User: hmm praktycznie sie nie znamy, ale z tego co tu piszesz to moze 6+/10
Kubus - 3 Marzec 2006, 16:01 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Avatar: 5
Sygnatura: 3,5 , nie no niech bedzie 4 , ale takie naciagane
nick: 6,5 , nawet fajny , tylko tez jestem ciekaw skad sie wzial
User: nie znamy sie wiec nie chce zabardzo oceniac ale z tego jaki jestes na forum (ogolnie) to daje 2,5 - za duzo namieszales .
ps. chyba nie liczyles na wiecej ?
Domia - 3 Marzec 2006, 16:28 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Av - 3, marihuana beeee.
Sig - ladna kolorystyka tego ICY TOWER, ale ziomale tez jest beeee, jak marihuana - 7.
Nick - po prostu imie, nic nadzwyczajnego, ale podoba mi sie ;] 8
User - laczy nas, nazwe to, niesympatia do catka 8
Dominik (Bobi) - 3 Marzec 2006, 17:21 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) AV - 10+ tlumaczyc nie musze
SIG - 8
NICK - 9 - podoba mi sie
USER - 9 -
catek - 3 Marzec 2006, 22:55 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Poprostu moj nick mi sie spodobal, wczesniej ktos zaczal na ul. Mickiewicza (gdzie gramy w noge) tak mowic, chyba od nazwiska troszke, dla mnie jest fajny moj nick
PS. Jak tworzylem e-mail to byl zajety ten co wybralem a proponowanymi byl: catek92, catek 13 i inne
Dominik:
Sygnatura: oooo teraz 9+ (bardzo fajne)
Nick: imie i pseudo jak sie domyslam, hmm 8
User: 6 (no ciagle w ogole sie znamy i chyba nie poznamy sie)
PS.
*Inny post gdzie ocenialem Dominika, nie musi podlegac temu postowi:)
*hmm musze avatar zmienic, no trzeba!
Przed uzyciem zapoznaj sie z trescia ulotki dolaczonej do opakowania, badz skonstultuj sie z lekarzem lub farmaceuta.
Boski13 - 10 Marzec 2006, 12:53 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) catek:
Sygnaturka: hmm 6
Nick: 7 (taki sobie)
User: 9 (nie znam go za bardzo)
P.S. Catek moge sobie porzyczyc od ciebie Avatarek?
Vinyanov - 10 Marzec 2006, 14:16 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Witaj na forum!
| Cytat: | | Catek moge sobie porzyczyc od ciebie Avatarek? |
Na tym forum nie. Mylono by was. I chyba nie bylbys z tego zadowolony.
catek - 10 Marzec 2006, 23:24 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Boski13 siemka, Vinyanow ma po czesci racje, by nas mylono,
Laura_x - 11 Marzec 2006, 13:16 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) no mylono, mylono, szczegolnie, ze obaj macie sklonnosc do pisania postow pozbawionych jakielkowiel tresci
catek - 11 Marzec 2006, 14:48 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :)
| Laura_x napisał/a: | no mylono, mylono, szczegolnie, ze obaj macie sklonnosc do pisania postow pozbawionych jakielkowiel tresci |
hehe jak to? Ale on chyba nowy jest? A tak w ogole zeby na temat bylo to na kim skonczylismy
Kubus - 11 Marzec 2006, 16:30 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Skonczylismy na Boskim 13 , mogles przeciez odwrocic jedna strone i zobaczyc na kim sie skonczylo catek . No wiec ja oceniam Boskiego :
sygna : nawet fajnie kolorki dobrane ale ten napis powyzej rekordow taki troche tandetny daje 5,5
nick : 4 mi sie nie podoba
user : nie znam cie , a poza tym bardzo malo piszesz wiec po tym tez nie moge ocenic ale dam 6 na zachete .
Boski13 - 11 Marzec 2006, 21:41 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Ja teraz oceniam Kubusa:
Avek: 10 (bardzo ma fajne piosenki ten zespol)
Sygnaturka: 9 (ten napis Icy Tower jest dobry, ale tamten u gory jest troche tandetny)
Nick: 5 (na zachete)
User: 9 (jak widze bardzo duzo pisze postow)
catek - 12 Marzec 2006, 01:06 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Boski13:
avatar: hmm na twoim forum sie zarejestrowalem to tez masz, 3/10
sygnatura: twe rekordy i to co lubisz robic, hmm, za jakikolwiek kolor, 7+/10
Nick: nawet u mnie w szkole tak na takiego kolesia mowia i jest fajny, 8/10
User: hmm, tu i na twoim forum jak narazie do siebie nie pisalismy lecz ogolnie wiec moze na poczatek 2-/10.
Laura_x - 12 Marzec 2006, 14:36 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :)
| catek napisał/a: | | Laura_x napisał/a: | no mylono, mylono, szczegolnie, ze obaj macie sklonnosc do pisania postow pozbawionych jakielkowiel tresci |
hehe jak to? Ale on chyba nowy jest? A tak w ogole zeby na temat bylo to na kim skonczylismy |
powiem tylko, ze z nim mam niezle jazdy na moim forum, bo potrafi pisac totalnie bez sensu i robi to swiadomie i sie jeszcze kloci jak mu sie kilka postow usunie zupelnie, jak ja kiedys, heh ale okej, tylko ci odpisalam na pytanie
Boski13 - 12 Marzec 2006, 22:07 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Laura_x
Avatarek: 7 (na swoim forum masz lepsze)
Sygnaturka: 6 (niewiem co to ma przedstawiac, ale mi sie nie podoba)
Nick: 8 (jak kazdy inny)
User: 6 (troche mnie wkurza)
Lauro a z kad ty wiesz jakie ja posty pisze na swoim forum?
Domia - 12 Marzec 2006, 22:10 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Boski13
Av - za ten napis "preview" daje minus ;] 7/10
Sig - takie tam farmazony ;P 4/10
Nick - no zobaczymy, czy jestes taki boski 6/10
User - calkiem fajny 7/10
catek - 12 Marzec 2006, 22:14 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Domia:
Avatar: eee tamten byl na 9+ a ten moze niech bedzie 2/10
Sygnatura: spoko, 8/10
Nick: Twoje imie, 9+/10
User: Teraz to juz calkiem w ogole nie rozmawiamy 6+/10
Boski13 - 12 Marzec 2006, 22:17 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Domia
Avek: 3
Syg: 6
User: 10 (z tego powodu co ty)
catek - 15 Marzec 2006, 20:49 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Boski13
Avatar: ja usunalem swoj chcesz to bierz, twoj 2/10
Sygnatura: 6+/10
Nick: 9/10
user: 8-/10
Boski13 - 16 Marzec 2006, 09:20 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) catek
Avek: 0/10
Sygnaturka: 10/10
Nick: 7/10 (przypomina mi kota)
User: 8/10
catek wymienimy sie bannerkami?
Dominik (Bobi) - 16 Marzec 2006, 13:22 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Av: 0/10 - wszedzie ten sam
Syg: 5/10 za kolrki rekordow (ale i tak zle dobrane )
Nick: 4/10 pospolite i dodatkowo mi sie niepodoba
Us: 6/10 wnerwiajacy czlowiek
catek - 16 Marzec 2006, 14:38 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Bobi:
Sygnatura: 10/10
Nick: 7/10
mattirab - 16 Marzec 2006, 15:11 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Catek:
Sygnaturka - 5,5/10 (za szybka animacja)
Nick - 5/10
User - poprawiles sie - 8,5/10.
Dominik (Bobi) - 17 Marzec 2006, 11:07 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Av: 10/10
Syg: 10/10 mialem sam sobie takie cos zrobic i zapomnialem
Nick: 9/10 taki niespotykany
User: 9/10
catek - 17 Marzec 2006, 16:54 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Bobi:
Sygnatura: 10/10 (nawet nic nie trzeba zmieniac), mnie sie podoba, nie wiem jak inni sadza
Nick: 7+/10
User: 9/10 (kilka razy mi pomogles jak narazie masz u mnie +)
Dominik (Bobi) - 18 Marzec 2006, 10:39 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Av: 10+/10
Syg: 8/10 - teraz widze porprawiles ale troche za duzy
Nick: 8/10
catek - 19 Marzec 2006, 00:14 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Bobi:
Sygnatura: 10/10 - fajny moze kiedys sie wymienimy bannerkami? A Boski jak chcesz jasne mozemy, musialem cos w nim zmienic, a teraz moze jeszcze wielkosc zmienie!:)
Nick: 7+/10
User: 9/10 - fajny koles:P
Filu - 19 Marzec 2006, 00:23 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) CATEK
Sygnatura 6,5/10
Nick 5/10
User 4,5/10
catek - 19 Marzec 2006, 11:30 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Filu:
Sygnatura: gdyby nie te kolory bym dal z pewnoscia 2/10 a tak 5/10
Nick: hmm Filu Filu, nie spotkalem sie z takim nickiem, 6/10
User: narazie z godz. 11.30 ale na tej stronie jest troche inna masz 3 posty, wiec malo sie znamy, 3+/10 na zachete!
Kubus - 26 Marzec 2006, 23:59 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) No catek zrobil zmiany w swoim profilu wiec tak :
avek: 3,5/10
sygna: gdyby ona byla linkiem do czego np. forum o grach to wtedy raczej bym dal 10/10 natomiast ona do nieczego nie prowadzi dlatego masz za nia 7/10
nick: tak jak juz wczesniej pisalem
user: nie chce ci robic przykrosci nie no narazie masz 4/10 bo jest poprawa .
catek - 27 Marzec 2006, 19:26 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Kubus:
spoko, oczywiscie myslalem nad tym i gdy klikniesz w animacje przeniesie Cie na moje forum, napewno dziala link:
Avatar: fajny ale troche jakby inny 50 CENT lub sztuczny 9/10
Sygnatura: 4/10
Nick: 6/10
User: hmm tez dam 4/10, ale co do naszych klotni to i sam wiesz ze zgody jak nie ma tak nie bedzie a jesli byla to na nastepny dzien zrojnowalismy ''internetowa przyjazn'', w cudzyslowie oczywiscie. Jak pamietam to niedawno (moze wczoraj) sam sie zaczales, zarty, ech, nie dla mnie, i to tyle, malo osob Ocenia swoich poprzednikow, mam nadzieje ze bedzie mozliwosc oceniania tych osob ktore np. ja sam nie ocenialem, piszcie oceniajcie
Kubus - 28 Marzec 2006, 00:18 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Sorrki za offtopic ale tu posty i tak nie sa liczone wiec mam nadzieje ze nic sie takiego nie stanie jak zbocze troche z tematu . Otoz catek , uwazasz ze ten 50 cent co mam w avku jest sztuczny albo inny ? To mnie normalnie rozsmieszylo Wiesz nie wypowiadaj sie o czyms jak gowno wiesz o tym ... Jesli uwazasz ze jest jakis sztuczny to wes se czlowieku chociazby na google.pl wejdz , daj grafike i wpisz 50 cent , a zobaczysz ile takich obrazkow co ja mam w avatarze jest i jest to orginalny 50 cent . Ponadto ten wlasnie obrazek co mam jako avek byl na jakiejs plycie 50 cent wiec napewno by nie dawali sztucznego lub innego na jego orginalna plyte inteligencie .
I nie mowie po to zeby cie wkurzyc lub jak ty to mowisz '' zaczynac sie '' ( ) tylko to normalnie sie az gryzlo zebys mowil mi tu ze jest sztuczny kiedy ten obrazek jest juz wszedzie prawie gdzie na necie nie wpiszesz 50 cent .
A i z tej twojej sygnatury nie wejdzie sie na forum o grach niestety .
A i jeszcze jedno nie KUBUS tylko KUBUS przez S nie przez s Z reszta nie tylko ciebie sie to tyczy bo wiele osob tak pisze przez s niestety .
catek - 28 Marzec 2006, 15:03 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) skonczyles juz? chcesz mi w mowic ze nie wiem jak on wyglada? To ze go nie slucham nieznaczy ze nie wiem jak wyglada, a zreszta co tu duzo gadac, jakies zjeba*e Candy Shop, i powtarza sie spiewajac chyba z 50 razy, nie lubie takiego gow*a sluchac, bo jak ktos spiewa tylko i wylacznie dla kasy a nie dla fanow to az mi sie ''odechciewa'' glupot sluchac w kompie. A co do nas, to moze czas najwyzszy skonczyc offtopic, bo ja tez wiem ze on nie umie spiewac, znaczy te piosenka jedna... Wiem ze z checia bys napisal cos o mnie i przeklenstwa ale panujesznad emocjami, w swoich wypowiedziach nie do konca jestes szczery, a jak wiadomo szczerosc jest cecha ludzka (bardzo wazno), sam tez bym cos zaczal przeklinac ale powstrzymuje sie jak masz zamiar to nie musisz mi odpisywac no bo troche w tym temacie mozna sie pogubic, pozdro!
EDIT: znaczy zle to ujalem- ''pogubic'' no bo malo osob pisze wiec zadnych nieporozumien nie bedzie.
Aaaa i jeszcze dodam ze to moim zdaniem tylko na tym zdjeciu jest lub przypomina sztucznego, jakby fotomontaz (no bo tak jest!!!!!!)
Domia - 28 Marzec 2006, 18:09 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :)
| catek napisał/a: | | w swoich wypowiedziach nie do konca jestes szczery, a jak wiadomo szczerosc jest cecha ludzka |
...
....
.....
......
.......
........
<wielki>
catek - 28 Marzec 2006, 22:22 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :)
| Domia napisał/a: | | catek napisał/a: | | w swoich wypowiedziach nie do konca jestes szczery, a jak wiadomo szczerosc jest cecha ludzka |
...
....
.....
......
.......
........
<wielki> |
wielki znak zapytania bym z checia postawil!!?
eeee a nie jest? cecha ludzka mysle ze jest, dla mnie nawet wazna. Och czepiacie Cie ale zeby tu offtopic-a nie robic to Kubus napisal PW, ja z reszta rowniez z tego skorzystalem, ciagle tak mysle i zdania nie zmienie ze sie staram poprawic na tym forum (swoje zachowanie), i moze mi wychodzi, ale Domiu? Co w tym smiesznego, ech...?*&+(?
EDIT:
Domia
Avatar: lepszy 100 razy niz tamten, i mam pytanie przy okazji, czy tamten mial w rece lopate? Czy co? jakis seryjny morderca, tez troszke lubie takie ale nie tamten Avatar
Sygnatura: szczerze to nie wiem i nie widzialem no bo teraz pisze, zapomnialem spojrzec, tu nie widac!!
Nick: cudowny 9/10 teraz:)
User: no nom, zmienny charakter? tak sobie powiedzialem 7+/10
Domia - 29 Marzec 2006, 17:52 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Catek - seryjny morderca w avatarze? Buahahaha. To byla gitara. Buahahaha.
catek - 29 Marzec 2006, 21:09 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) heh, ups moglem sie domyslec, sorki, dla mnie tak wygladalo tylko, a zeby nie pisac nie na temat to ja ocenilem (Domie), we wczesniejszym poscie
EDIT: czemu Catek? nie catek? wole z malej litery. tak jak w nicku, i nie wiem czy to lopata byla czy gitata nie wazne nie rozpoczynajmy bezsensownego tematu, bedziemy grac czy opowiadac o gitarach? nudaaa
Domia - 29 Marzec 2006, 21:20 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :)
| catek napisał/a: | | czemu Catek? nie catek? wole z malej litery. tak jak w nicku, |
Bo to bylo rozpoczecie zdania. Hahahahha. | catek napisał/a: | | nie wiem czy to lopata byla czy gitata nie wazne nie rozpoczynajmy bezsensownego tematu, bedziemy grac czy opowiadac o gitarach? nudaaa |
Oooo, to masz przekichane u mnie ];->
catek - 29 Marzec 2006, 21:33 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) tutaj niby piszesz normalnie natomiast w Shoutboxie zaczynasz obrazac, nie rozumiem tego, no i tak ma byc, wole catek nie Catek. Smieszne ze tylko zwracalas na poczatek zdania, no i racja przeciez to nie imie, lol.
PS. Ech czy temat nadal jest aktualny, jak cos ja skonczylem na ocenie Domii.
Przekichane? hmm, o to nie chcem sie klocic, ale spoko to byla gitara, rozumiem, i chyba twoje male hobby pewnie to jest (zainteresowanie) jakby, duzo o tym pisalas i Avatar o tym swiadczy, jesli grasz na gitarze to wybacz, ale mnie to nie za bardzo zaciekawilo kiedys
petr - 2 Kwiecień 2006, 18:20 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :)
| catek napisał/a: | | nie wiem czy to lopata byla czy gitata |
buhahahahh
catek - 8 Kwiecień 2006, 23:23 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) ok archeolog odkopuje temat?
Petr:
Avatar: hmm mi nie podoba sie 2/10 ale ten w podpisie 10/10
Sygnatura: ooo wlasnie 10/10
Nick: 8/10
User: bardzo fajnyyyyy 9/10 . Przy okazji odblokujesz na gg i podasz mi swoj numer bo jakos wgrywalem z serwera bodajze a zapomnialem wczesniej zapisac - niektorych nie mam.
N3T - 9 Sierpień 2006, 11:32 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) [size=8px]Mozna odkopac? (trzeba rozruszac forum ;p)[/size]
catek:
avek: 5/10 (bo jej nie ma )
sig: 5/10
nick: 7/10
user: 0/10
Laura_x - 10 Sierpień 2006, 12:38 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Adrian-fanatyk :
avek:10/10
sig: 5/10
nick: 8/10
user: 7/10
N3T - 10 Sierpień 2006, 13:44 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Laura_x :
avek: 8,5/10
sig: 8/10
nick: 9/10
user(ka ): 8/10
mattirab - 10 Sierpień 2006, 21:42 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Adrian-fanatyk:
avek: 8/10;
sig: 7,5/10;
nick: 6/10;
user: 9/10.
Domia - 10 Sierpień 2006, 22:46 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Matti, moj kochany wspolpracownik
Av - hm, chyba juz troche przestarzaly
Sig - prostota, lad i to lubie
Nick - siodemeczka/10
User - moge powiedziec, ze straaaasznie sympatyczny ^^ i czytajac jego posty ma sie wrazenie, jakby byl o pare lat starszy ;p
Laura_x - 10 Sierpień 2006, 23:41 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Domis...
av - 7/10
sig-7/10
nick-10/10
user(ka-10/10
N3T - 11 Sierpień 2006, 10:27 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Powtorze sie
| Adrian-fanatyk napisał/a: |
Laura_x :
avek: 8,5/10
sig: 8/10
nick: 9/10
user(ka ): 8/10 |
mattirab - 11 Sierpień 2006, 20:19 Temat postu: Oce? swojego poprzednika :) Laura:
av - 8,5/10;
sig - 8/10;
nick - 7/10;
user(ka) - 9/10.
dzamper - 3 Styczeń 2007, 20:08 Temat postu: Odp: Ocen swojego poprzednika :) Mattriab
A - 9,96
S - 7,00
N - 8,75
U - 10,00
BONUS!: za wykrzyknikami znajdziesz MediaMarkt!
milion wykrzyknikow
śmigiem migiem pędź do MediaMarkt śmigiem migiem!
mattirab - 7 Styczeń 2007, 15:08 Temat postu: Odp: Ocen swojego poprzednika :) Dzamper:
Av-brak, no to cóż wystawić?
Syg - ładnie zaprojektowana lista rekordów - 8
Nick - nawet, nawet - 8,5
User - mało Cię znam, ale postujesz w ładny sposób, 'rozkręcasz' trochę forum - 9.
Daos - 16 Luty 2007, 11:18 Temat postu: Odp: Ocen swojego poprzednika :) MAttirab
av:9
syg:7
user:3
macdom - 10 Maj 2008, 20:37
daos:
av:brak nie oceniam
syg:7
user:8
Devlin - 23 Maj 2008, 22:42
macdom:
sygnatura: 0
nick: 7
user: 9
Vinyanov - 23 Maj 2008, 22:55
Devlin - Avatar: 6 (atrakcyjny, ale podobny do godła, oprócz tego czarny, to źle)
- Sygnatura: 8 (nie genialna, ale sympatyczna, pozytywnie nastawiona)
- Nick: 9 (krótki, wymawialny, tajemniczy, zawiera te same litery, co mój)
- User: 7 (dosyć krótkie posty, rzadko odwiedza forum, ale rozsądny)
Pamiętaj, że oceniam cię jako użytkownika, nie jako osobę. To znaczy, oceniam, jak często pisujesz, jak przestrzegasz regulaminu, jak dużo czasu spędzasz na forum, itp. Ale cech charakteru, dobrych czy złych, już nie.
At the non-existent: nie, dzisiaj mnie nie prześcigniesz, nie warto próbować.
Doob - 23 Maj 2008, 23:04
Awatar: Waleczne czarnuchy?
Sygnatura: A co tu opisac? Ładna tylda!
Nick: Orginalny, kiedys chyba przeczytalem skad sie wzial, ale nie pamietam
User: Czlowiek robot, pelen profesjonalista, ostatnio wypracowal mu sie spory refleks
Vinyanov - 23 Maj 2008, 23:22
Doob - Avatar: 3 (przyciąga oko, ale poza tym, budzi morze kompleksów i skojarzeń)
- Sygnatura: 7 (pomysłowa, wymaga wiedzy i wyobraźni, zawiera mało treści)
- Nick: 10 (pasuje do stylu użytkownika, ciekawie się wymawia, krótki)
- User: 7 (bardzo nie chce, ale gdy już chce, daje poznać, że dobry moderator)
Co do mnie, avatar to Harold, narysowany przeze mnie i przeedytowany, również przeze mnie, w Photoshopie. Nick powstał z generatora imion.
Boru - 23 Maj 2008, 23:34
Doob
Awatar 7 : haha .. czyzby to twoje drugie oblicze?
Sygnatura 9 : <staje na glowie> trudno to skomentowac
Nick 10 : Latwy do zapamietania w przeciwienstwie do nickow kilku innych uzytkownikow .. nick Vinyanova i mattiraba czytalem przez jakies pol roku zle ...
User 8 : mily i sympatyczny, zawsze powie dobre slowo Pasuje tu jako moderator (nie to co ja)
Viny, zabije
Vinyanov - 24 Maj 2008, 01:02
Boru (oceńmy całą kadrę moderatorską, mojego mordercę wliczając) - Avatar: 7 (kolorystyka, pasuje do subSilver, ale przedstawia kogoś konkretnego)
- Sygnatura: 3 (same rekordy, niewiele kategorii, nierówne odstępy pomiędzy „|”)
- Nick: 9 (dźwięczny, prosty, pasuje do nastroju właściciela)
- User: 8 (rozsądny, dokładny, pisze tyle ile trzeba, ale za mało w Rekordy)
Dobrze, koniec. Nawet gdyby Domia albo matti się odezwali, więcej nie napiszę.
FOX - 25 Maj 2008, 10:55
Ocenię w skali od 0 do 5
Vinyanov
+avatar: 3
Trudno zidentyfikować, co tu jest.
+Sygnatura: 4
Jeden z linków jest do http://pl.wikipedia.org/ gdzie łatwo o prawie wszystkim znaleźć informacje.
+Nick: 3+
Brzmi rosyjsko.
+User(ka): 4+
Musi być weteranem. Nawet ja nie przekroczyłem 1000 postów poza działami do nabijania.
Ogólnie: 4-
W skali szkolnej to jest 5-, ale to i tak lepiej niż 1 w skali szkolnej (w użytej przeze mnie 0)
Pirochemik - 25 Maj 2008, 22:53
Fox
A-3 zbyt prosty.
S-1 zawiera rekordy, ale bardzo przedłuza post.(nie nawidzę tego)
N-2 pospolity
U-3 często spamował, ale ja spamuję więcej, wiec 3/5:)
O-2,25 poprostu średnia.
jaraf - 26 Maj 2008, 08:43
To może ja się dolączę :
Pirochemik
Avatar : 10 - jest kolorystyka, wiadomo co to jest i ładny.
Sygnatura : 7 - nie wiem co to jest, ale przeczuwam, że nawet gdybym wiedzial to bym ci tyle dał.
Nick : 8 - Ładny, łatwy do zapamiętania ale długi.
User : 8 - Często pisze z sensem, ale jak wspomnial czasem spamował.
Ogółem : 8,25 - średnia
kamyk - 26 Maj 2008, 18:35
Vinyanov
Avatar 3- (ty to chyba na paintcie robiłeś)
Sygnatura 8- (nie wiem co to jest)
Nick 10 (bez komentarza)
User 10 (często jest na forum)
średnia 10
jaraf - 26 Maj 2008, 19:02
Kamyk:
Avatar 5 - mała kolorystyka, mały ale wiadomo co to jest
Sygnatura 6 - nie wiem co to
Nick 6 - Oryginalny, ale rzecz już zostala tak nazwana
User : 7 - rzadko go widzę, ale pisze z sensem
Śr. 6
Boru - 26 Maj 2008, 22:04
Sygnatura to podpis pod kazdym postem
Marox - 7 Lipiec 2009, 19:33
Boru:
Avatar: 6/10 Niezbyt przyciąga, ale nawet fajny.
Sygnatura: 4/10 Rekordy...mi to się średnio podoba
Nick: 9/10: Naprawde dobry. Fajnie się wymawia, prosty.
User: 8/10: Dobry moderator. Zawsze mądrze doradzi.
Śr: 6,75
Klaud - 7 Lipiec 2009, 19:46
Marox:
Obrazek pod pseudonimem: Nie widzę żadnego, więc wstrzymam się z oceną, nie chcę dawać zera, bo to może być wina mojego internetu.
Sygnatura: Plus za to, że zniknęła większość obrazków, za treść niestety minus (głównie za „4ever” i „new user”). 5/10
Pseudonim: Łatwy do zapamiętania, tylko jak to odmieniać (Marox, Maroksa...?)? 8/10.
Użytkownik: Nowy, jak na razie aktywny (takich nam potrzeba), nie buntuje się, kiedy otrzyma jakieś upomnienie, mógłby trochę więcej pisać o samym Icy Tower... 8/10.
Średnia: 7/10
luki1025 - 7 Lipiec 2009, 20:36
| Klaud napisał/a: | | Nie widzę żadnego |
Wystarczy nacisnąć prawym przyciskiem myszy na niewidoczny "avek" i wybrać "otwórz obrazek".
Sory za spam.
Tojeczek - 7 Lipiec 2009, 20:57
KLAUD
Avatar: Piesio ale kiepska jakość >.> 4/10
Sygna: Ładnie staty i bykom stop 10/10!
Nick: Klaud - chmurka łatwo zapamiętać stylowe, oryginalne 7/10
Użytownik: 111 postów =D równo nie robi błędów ortograficznych - więcej takich 8/10
macdom - 29 Grudzień 2009, 17:40
Tojeczek:
Avatar - fajny a ten koleś to ty?(8)
Syg. - rekordy + podziękowania...typowe...(3)
Nick - Co?(2)
Użytkownik - nie znam cię, więc daję 5
Hubertoos649 - 31 Styczeń 2010, 16:27
sygnatura: 3 mało oryginalna
Nick: 2 ( Mój też taki sam albo gorszy )
User: 7
macdom - 1 Luty 2010, 15:35
Sygnatura:ni ma 0
Nick:1 ico masz gorszy
User:6
A tak w ogóle, to za co mi dałeś 9? Przecież nie mam avatara.
petr - 26 Wrzesień 2010, 23:02
Sygnatura: 0 (brak )
Nick: 6 (fajny w sumie)
User: 5 (załączając minus za ostrzeżenie w słusznej sprawie )
petr - 27 Wrzesień 2010, 07:04
| Vinyanov napisał/a: | | chociaż jestem już przeciwnikiem umieszczania Score w sygnaturach Icy Towerowych | bo? zbyt duże liczby itd?
| Vinyanov napisał/a: | | podwójna belka oddzielająca kategorie primary i secondary jest zbędna | ja biedne dziecko wychowane na 1.1/1.2, dla mnie secondary zawsze będzie secondary w pełnym tego słowa znaczeniu, w moim poczuciu NML do pięt nie dorasta w hierarchii ważności do floor czy combo nie wspominając już o pozostałych wynalazkach - są zabawne, ale nic poza tym
| Vinyanov napisał/a: | | Trudno mi z nim rozmawiać. | bo?
petr - 27 Wrzesień 2010, 07:25
Ja tam wciąż uważam Twój poziom analityczności za niedościgniony wzór
Poza tym to kwestia perspektywy, ja np czasem marzę o umiejętności skupienia się na jednej rzeczy dłużej niż dzień-dwa Więc IMO nie ma do czego równać
BTW, zabawne, też odczuwam czasem dyskomfort gdy ktoś młodszy ode mnie jest (moim zdaniem) w czymś ode mnie lepszy, chociażby w takiej prostej rzeczy jak angielski.
Czy to nie żałosne, tak naprawdę? Czy wiek ma AŻ takie znaczenie?
(Odpowiadam sobie zawsze że owszem, w naszym wieku jeszcze ma...)
PS. Nie, szczególnie że ja sobie darowałem (miałem już napisane kilka wysokich ocen z krótkimi komentarzami ale skasowałem )
Niech ktoś inny to zrobi
Klaud - 29 Wrzesień 2010, 22:30
Petr:
Obrazek pod pseudonimem: Mangowy taki trochę... a akurat za mangą średnio przepadam. Poprzedni (taki z dużą ilością pomarańczu, nie wiem, czy miałeś go na forum czy na Skype'ie) podobał mi się bardziej. Mimo wszystko, dosyć schludnie wykonany, więc 7/10.
Sygnatura: Plus za rekordy w podpisie (nie trzeba daleko szukać), ciekawy pomysł z lastem. 8/10, bo rekordy mogłyby być nieco większą czcionką... czyżby wzrok mi się pogarszał?
Pseudonim: Łatwy do zapamiętania, charakterystyczny, kojarzący mi się z Czechami... 8/10 (minusy za małą literkę rozpoczynającą).
Użytkownik: Inteligentny, sympatyczny rozmówca, z którym można porozmawiać o wszystkim, ale coś często nam się urywał kontakt... i minus za ciągłe znikanie z forum. 8/10.
Średnia: 7,75/10
petr - 5 Październik 2010, 19:35
Ooo!
Av: stwierdzam że to pierwszy raz kiedy spojrzałem na Twój av będąc świadomym co na nim jest - minutę wcześniej zapytany o to opisałbym go jako "pewien kształt na zielonym tle" :DDD ta zieleń mocno wpadła mi w pamięć, avatar przez nią jest taki uspokajający i pozytywny. daję 7/10 jako że zwierzęta słabo mnie kręcą
Sygnatura: celna uwaga że moje rekordy są mało widoczne, myślę że nie mam się czym specjalnie chwalić u Ciebie jest to lepiej rozwiązane, poza tym zawsze dobrą rzeczą jest propagowanie słusznych akcji. 9/10!
Nick: zawsze go lubiłem, ale jak mam oceniać wytykam że ma rodzajnik męski co może powodować nieporozumienia 7/10
User: od samego początku Twojego bytu na tym forum czarowałaś mnie językiem i intelektem, do tego nie znudziliśmy Ci się i jesteś z nami już ponad dwa lata - wciąż aktywna! 10/10, w tym plus za niszową w naszym środowisku płeć
kamyk - 21 Styczeń 2011, 21:50
petr
Avatar:Cóż.......hmmm........nie cierpię mangi. 4/10
Sygnatura:Powoli przechodzące do klasyki rekordy współgrające z tabelami z last.fm. 7/10, bo też nie lubię takich "korników".
Nick:Fajny i łatwy do zapamiętania, ale taki trochę pospolity. 8/10. Ludzie, więcej wyobraźni!
User:Widać, że administrator i pisze z sensem. 9/10
Średnia:7
| petr napisał/a: | | stwierdzam że to pierwszy raz kiedy spojrzałem na Twój av będąc świadomym co na nim jest - minutę wcześniej zapytany o to opisałbym go jako "pewien kształt na zielonym tle" |
Mnie najpierw to kojarzyło się z wszystkim, tylko nie z psem. Bardziej z misiem koalą
kamyk - 22 Styczeń 2011, 12:52
| Vinyanov napisał/a: | | treść o negatywnym brzmieniu, błąd interpunkcyjny - brak spacji, i treść będąca cytatem z piosenki (choć to akurat jest wadą tylko chyba dla mnie). |
Negatywne brzmienie? Pierwsze słyszę Chociaż, jeśli by przypatrzeć się z bliska...
Chyba jednak ją zmienię
Edit:Już. Teraz dobrze?
kamyk - 22 Styczeń 2011, 13:38
| Vinyanov napisał/a: | | kamyk napisał/a: | | Teraz dobrze? |
A czy powiedziałem, że było źle? Niska ocena nie jest z tym równoznaczna.
Po prostu nawiązywała do bólu fizycznego. |
Nie szkodzi.Sama piosenka została nazwana przez krytyków "odą do sadomasochizmu".Więc chyba stąd te S&M...Źle zrobiłem dodając tamtą sygnaturę
| Cytat: | | Więcej grzechów nie pamiętam... |
| Vinyanov napisał/a: | To też jest negatywna postawa, bo twoja obecna sygnatura wcale "grzeszna" nie jest.
|
Nie chodziło mi o to by była grzeszna, tylko by dodać do niej trochę humoru
|
|