| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Serwisy - Icy Poland
CelseR - 3 Maj 2004, 16:26 Temat postu: Icy Poland No dzisiaj sie wzialem za stronke i w ekspresowym tempie ja ukonczylem, az sie sam dziwie Jak wam sie podoba ??
http://icypoland.w.interia.pl/
devastator - 3 Maj 2004, 17:21 Temat postu: WWW Niezle sie zapowiada bede chyba przez pewien czas pierwszy na Twoim rankingu
EDIT: chyba zgubiles gdzies ksiege gosci nic takiego nie znalazlem
Broda - 3 Maj 2004, 17:23 Temat postu: WWW Strona fajna a czy wpisze w nia moj rekord to niewiem zalezy ile osob sie wpisze
Fayl - 3 Maj 2004, 17:27 Temat postu: WWW
| Dev napisał/a: | | bede chyba przez pewien czas pierwszy na Twoim rankingu |
No nie wiem Dev, ja tez wyslalem...
Calkiem fajna strona Celser
syo - 3 Maj 2004, 19:22 Temat postu: WWW Fajna strona, w naszych newsach tez sie pojawia flagi, myslalem o tym
Domia - 3 Maj 2004, 19:49 Temat postu: WWW powiem tyle -> nic dodac nic ujac spoxiasta masz ta stronke
CelseR - 3 Maj 2004, 19:50 Temat postu: WWW ok juz sa trzy osoby na liscie mam nadzieje ze bedzie wiecej co do ksiegi gosci to nie ma bo.... jakos miejsca nie starczylo u gory chyba ze zrobie link na jednym z tych dolnych schodkow , a co do flag: widzisz Syo wyprzedzilem cie
EDIT: jest juz ksiega
SaleiB - 3 Maj 2004, 21:06 Temat postu: WWW temat przeniesiony do Pogaduszek
CelseR - 3 Maj 2004, 21:11 Temat postu: WWW
| SaleiB napisał/a: | | temat przeniesiony do Pogaduszek |
no dobra ale chociarz bys napisal czy ci sie podoba stronka , albo jeszcze lepiej wyslal jakiegos rekorda, bo cos narazie malo mam
tajek - 3 Maj 2004, 21:39 Temat postu: WWW Po co robisz te liste rekordow , moim zdaniem jedna (pozadna) lista starczy
Zamiast bawienia sie rekordami zrob jakies dzialy zwiazane np z :
- zbior nowosci ze swiata IT
- dzial z wywiadami z czolowka IT ( polskiego i swiatowego )
- poradnik do kazdego stylu gry
a dalej pewnie wpadniesz na jakis dobry pomysl
CelseR - 3 Maj 2004, 21:41 Temat postu: WWW no spoko ale rekordy to podstawa fajniej strona wyglada
EDIT: co do wywiadow to moge zamiescic te co sa na forum jesli pozwolicie ??
Falien - 3 Maj 2004, 22:12 Temat postu: WWW Strona ladna.. ale nie widac troszke tych odsylaczy.. po zatym cala gorcna czesc.. logo itd przesunol bym bardziej do gory.. bo zaslania za duzo strony.. Ale ogolnie spoko W linkach m. in. moja strona czyli spox znasz sie na rzeczy Twoja tez umieszcze u mnie w linkach
syo - 3 Maj 2004, 22:57 Temat postu: WWW Wywiady mozesz zamiescic z wyraznym zaznaczeniem autora
BTW, zapowiadam mase nowych wywiadow..
Neo - 3 Maj 2004, 23:22 Temat postu: WWW
| Cytat: | | BTW, zapowiadam mase nowych wywiadow.. |
taak? a jakich? bo w tym temacie ostatnio zastoj...
CelseR - 4 Maj 2004, 14:38 Temat postu: WWW ok to wywiady zamieszcze moze jeszcze dzisiaj ale z tymi poradami to kiepsko, bo sam bym jakies poczytal heheh
BTW widze Syo, ze juz wtracasz flagi na swoja strone
CelseR - 4 Maj 2004, 16:35 Temat postu: WWW ok wywiady juz sa. i na zycznie kishonego dodalem liste UNML
BTW ale dziad z ciebie Syo moje flagi, tylko ze skurczone
[size=9px][SaleiB] co ja mowilem o doublepostach? ten akurat byl zupelnie bezcelowy, dostajesz ostrzezenie[/size]
syo - 4 Maj 2004, 18:42 Temat postu: WWW Neo - beda
Nie ukradlem od nikogo flag, wzialem je z ClanBase'a , podalem poprostu zle wymiary
CelseR - 4 Maj 2004, 18:49 Temat postu: WWW hehehe ja tez tylko chcialem Cie w jajo zrobic
CelseR - 5 Maj 2004, 09:53 Temat postu: WWW kilka osob sie skarzylo ze menu jest za nisko i zaslania strone. poprawilem to ale jeszcze nie daje na strone glowna bo musze sie dowiedziec czy tak jest lepiej
link http://icypoland.w.interia.pl/pruba.html
BTW przy okazji poprawilem wyglad strony w rozdzielczosci 800 na 600 px
Neo - 5 Maj 2004, 11:55 Temat postu: WWW No jak dla mnie o wiele wiecej gitu
matuss - 5 Maj 2004, 16:36 Temat postu: WWW Strona jest spooko, i to jeszcze zrobiona w takim Push The tempie ..
ale mogl bys zmienic tlo na jasniejsze.. np: "330066" i na gorze wstawil inny naglowek, np. ten ktory przed chwila zrobilem :
zamiast tego co teraz
, a ten banner w .psd daje ci >>TUTAJ<< abys se mogl go zrobic wedlug wlasnego gustu
CelseR - 5 Maj 2004, 16:56 Temat postu: WWW no niewiem matuss moim zdanie to tlo co jest wystarczy, te twoje tlo takie jakies.... za fioletowe jak dla mnie
matuss - 5 Maj 2004, 17:03 Temat postu: WWW dobra ja ci nic nie kaze.. a jak banner?
CelseR - 5 Maj 2004, 19:13 Temat postu: WWW sorka ale jednak zostanie wszystko tak jak bylo
EDIT: tylko sie nie gniewaj znowu na mnie
matuss - 6 Maj 2004, 08:55 Temat postu: WWW hehe, za nic sie nie gniewam. Poprostu nie bylem w szkole i sie tak bawilem w Photoshopie
CelseR - 14 Maj 2004, 16:17 Temat postu: WWW hmmm... zna ktos jakies fajne miejsce na stronke ?? ta interia zdaje mi sie strasznie powolna jak ktos zna niech tu napisze szybko
devastator - 14 Maj 2004, 16:24 Temat postu: WWW najlepsza darmowa jest chyba republika... masz 9mb, nie musisz poczty zakladac... tylko dlugi adres ale mozesz se skrocic na prv.pl
CelseR - 14 Maj 2004, 16:27 Temat postu: WWW Osatnia strone mialem na republice to mi kazali wykupic republike pro bo za duzo osob wchodzilo, ja oczywiscie nie wykupilem i mi wyrzucili strone
domaz - 14 Maj 2004, 18:13 Temat postu: WWW W kazdym razie odradzam piwko.pl i friko.pl. To sa po prostu najgorsze serwisy. Niedoasc ze STRASZNIE wolne to jeszcze co jaksi czas robia jaja z blokowaniem kont
pikol - 19 Listopad 2004, 16:23 Temat postu: WWW no ja niestety nie znam bardzomi przykro ale stronka fajna
Domia - 19 Listopad 2004, 17:33 Temat postu: WWW CelseRa ani widu ani slychu, a o stronce szkoda gadac nie ze jest kiepska czy cos ale po prostu mu sie chyba znudzila z tego co pamietam gdzies chyba mowil ze zawiesza dzialalnosc na stronce...miejmy nadzieje, ze szybko do niej wroci
petr - 19 Listopad 2004, 18:02 Temat postu: WWW Strona jest nawet fajna ale niewygodna w obsludze i bardzo wolna.
GLosowalem na "moze byc".
Mam nadzieje ze strona wkrotce pworoci, bo im wiecej konkurencji tym lepiej
BTW pamietam ze to wlasnie na tej stronie pierwszy raz przeczytalem wywiad z Wigginem
|
|