Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Historia Icy Tower - 1.3.2 beta - niewydana wersja zapobiegająca spowalnianiu

syo - 17 Styczeń 2006, 20:52
Temat postu: 1.3.2 beta - niewydana wersja zapobiegająca spowalnianiu
Przyszlo tak nagle, ale to moze przyniesc tylko same plusy!

Icy Tower 1.3.2 Beta 1 juz jest!

INSTRUKCJE:
Zainstaluj swiezutka wersje IT1.3.1. Wrzuc plik it132b1.exe w folder, w ktorym znajduje sie icytower.exe. Odpal. Gra powinna chodzic jak normalnie, tyle ze zacznie wylapywac czity zwiazane ze spowalnianiem. .Exe to utworzy plik o nazwie time.txt, ktory zawiera ciekawe informacje. Te informacje powinniscie postowac na forum FLD wraz ze swoimi bledami.

Prosze o sprobowanie czegokolwiek sie da. Wolne komputery, slabe komputery, srednie komputery, szybkie komputery itp.. Probujcie uzywac wszelkich programow do spowalniania czasu, jakie tylko znajdziecie. Probujcie odpalac je w tym samym czasie! Poprobujcie tych programow takze na wolnych kompach! Wariujcie!

Musicie grac przynajmniej 30-60 sekund zanim gra zakomunikuje Ci, czy uzywasz czitow.

Gdy bedziecie pisac o tym na form FLD, napiszcie jakiego komputera uzywaliscie, czy uzywaliscie czitow czy nie (piszcie jakich) i zawrzyjcie zawartosc time.txt. Mozecie dodac ogolne komentarze.

Pobierz IT 1.3.2 B1

FORUM FLD

Ah, inne dodatki w tej becie nie beda uwzgledniane (np. nowe schodki czy postacie czy nagrody) wiec nie pytajcie :wink:

Do boju!

Laura_x - 17 Styczeń 2006, 20:59
Temat postu: Icy Tower 1.3.2 Beta (1) !
Syo, nie no....to jest zaje******a informacja xD nowiutkie rekordy, zaraz sciagam i zaczynam graaaac xD
ReVan7 - 17 Styczeń 2006, 21:11
A juz mi tak dobrze szlo na spowalnianiu :P
Asef - 18 Styczeń 2006, 16:06
A jak mozna sprawdzic jak zakomonikuje?

Jak na razie mam 200 cos combo i 800 iles floor.-

Spyder - 18 Styczeń 2006, 19:37
Nie spowalnialem jak dotad gry, ale dzisiaj sciagnalem xSpeed i gra pieknie wylapuje spowalnianie :) Aby wersja finalna 1.3.2 stala sie faktem! :D
Laura_x - 18 Styczeń 2006, 21:28
Spyder -> no i bardzo dobrze :P teraz to przynajmnije bedzie sie grlao na rownym poziomie :P a jak szybko u Ciebie gra wylapala spowalnianie? :P no i witaj na forum :DDDD
Spyder - 20 Styczeń 2006, 20:57
Dzieki za mile powitanie :) ok. 30 sekund i wylapalo :) Wedlug mnie to tez lepiej, na rownym poziomie ^^
Laura_x - 20 Styczeń 2006, 21:12
no to fajnie, przynajmniej teraz kazdy bedzie mial rowne szanse na zostanie najlepszym :cool:
SaleiB - 23 Styczeń 2006, 23:12
najgorsze w tej nowej wersji jest to ze prawdopodobnie trzeba bedzie zrobic nowa liste rekordow :(
catek - 23 Styczeń 2006, 23:23
SaleiB i z tym sie zgadzam, zrob mnie tez na liscie :D zartuje, a tak w ogole to ja mialem tu posta czemu nie mam :cry: .
PS. To z kad mozna sciagnac spowalnianie czasu :?:

Laura_x - 24 Styczeń 2006, 10:01
lmaly, ja juz o tym pislaam w innym topicu :P poszukaj dokladnie :P
catek - 24 Styczeń 2006, 15:53
:D Nie chcem zebyscie mowili maly, to glupio brzmi jakos, chyba rzeczywiscie jestem najmlodszy :( Wlasnie chcem mowic na temat ale tematu nie ma :!: pozdr!
Domia - 24 Styczeń 2006, 17:58
Catek uspokoj sie z takimi postami. Mogles to przeciez napisac chocby w SB. Pozniej sie dziwisz, ze dostales ostrzezenie.
catek napisał/a:
Nie chcem zebyscie mowili maly, to glupio brzmi jakos, chyba rzeczywiscie jestem najmlodszy

"Zebyscie"? Tylko Laura i tylko jeden raz Cie tak nazwala.
"Najmlodszy"? Wybacz mi, ale ja nie wiem, czy Ty jestes slepy? Mattirab przykladowo ma 11 lat. I tak naprawde to zachowuje sie, pisze posty, jakby mial o kilka wiecej. Bierz z niego przyklad!

EOT

edit

Syo, ja tu napisalam w tej kwestii jednego posta i sie bede go trzymac ;P

Cytat:
Po pierwsze Domia nie pouczaj mnie i nie mow co mam robic. A na czacie to tamten z nickiem zioom powiedzial na Ciebie lama i p***l, a ty wszystkim powiedzialas ze to catek. Wiem ze bede mial za to bana, no ale wybacz zachwowalas sie jak, albo lepiej nie powiem jak kto, ale wiesz

1) Pouczyc Cie prawo mam, zwlaszcza jesli regulamin lamiesz.
2) Nie mowie Ci co masz robic, tylko Ci radze, bo pozniej sie dziwisz czemu masz ostrzezenie.
3) 4 osoby mi potwierdzily, ze to Ty powiedziales tak na mnie, wiec komu bys uwierzyl? Chyba wiekszosci.
4) Nie, nie wiem jak sie zachowywalam.
- Nie odpisuj mi i skoncz z offtopikami, zal sie w SB.

catek - 24 Styczeń 2006, 22:51
Po pierwsze Domia nie pouczaj mnie i nie mow co mam robic. A na czacie to tamten z nickiem zioom powiedzial na Ciebie lama i p***l, a ty wszystkim powiedzialas ze to catek. Wiem ze bede mial za to bana, no ale wybacz zachwowalas sie jak, albo lepiej nie powiem jak kto, ale wiesz
syo - 24 Styczeń 2006, 23:34
Domia, catek, czy widzicie czego dotyczy temat??
Reszte klotni czy czegokolwiek przeniescie na priv. Inaczej zmuszony bede ostrzec!

Back to topic.

catek - 24 Styczeń 2006, 23:36
Przepraszam Syo za to, ale to prawda! Jestes w porzo, narQa
petr - 25 Styczeń 2006, 18:41
Gra mi sie tak samo jak wczesniej - mam tylko 'frame skipa', tak jak prorokowal Syo ;]
Bete uruchamialem z gg, ikarim, jakims katalogiem i FF (normalne warunki ;] )..

Domia - 25 Styczeń 2006, 20:14
Hm. Ta beta mi nie dziala, a okropna chec mam sprobowania, bo przed kilkoma minutami w 1.3 mialam 161 combo... Wyskakuje mi po prostu "Failed to load datafile", a pozniej "Failed to initialize the game".
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 20:33
a mi ta beta laduje sie bez zadnego problemu :P
catek - 26 Styczeń 2006, 02:11
:grin: Tez widzialem ta bete i gralem, u mnie jest w porzadku, ale dawno w iCY TOWER gralem!!! 8)
unuludium - 26 Styczeń 2006, 12:53
ej a skad mozna sciagnac taki program?? :/
:573: :573: :573: :573: :573: :573: :573:

catek - 26 Styczeń 2006, 15:46
:D Takie rzeczy to tylko w erze!!!

**na powaznie, w pierwszym poscie Syo napisal i jak tobie chodzi o wersje beta to w tym poscie jest link

N3T - 26 Styczeń 2006, 19:59
Unuludium, przykadowy programik sciagniesz z

http://dl4.filekicker.net...21c09132ccdf306 17$/id/$QW2856$6837$/cache/8a087aaa82fc91c6945ea408c1604f624fa8421cc6f9044077b7 440d19879d070824da7a42a1c9a46ca994c76e32cb05910f74/!xspeednet-setup.exe

[glow=orange][shadow=red][size=24px][center]!!! :!: :!: :!: UWAGA :!: :!: :!: !!![/center][/size][/shadow][/glow]

[size=18px]Nazwa programu ma wykrzyknik wiec skopiuj caly link do schowka i wpisz jako adres internetowy do przegladarki internetowej.[/size]

[size=9px]Link rozwalal forum - zlamalem wiec /p.[/size]

Laura_x - 27 Styczeń 2006, 12:47
Cytat:
Nazwa programu ma wykrzyknik wiec skopiuj caly link do schowka i wpisz jako adres internetowy do przegladarki internetowej.

ojejku powiedizlae sto jakbysmy byli pieciolatkami, ktorzy nie wiedza, ze tak trzeba wlasnie zrobic :P

N3T - 27 Styczeń 2006, 12:59
Napisalem dla tych ktorzy nie wiedza :wink:
Ty wiesz, bo jestes madra :wink:

Jacob - 27 Styczeń 2006, 22:11
Witam all !! Z ciekawosci postanowilem sobie zassac ta bete i juz widze, ze jest do dupy. Gram sobie normalnie (bez spowalniacza), zapisuje pierwsza lepsza powtorke i ogladam. Nagle, wyskakuje mi komunikat: TIME GLITCH DETECTED !! data saved to time.txt .... itd. Postrzeglem bledy w:

1) Gralem w IT w trybie okienkowym, wiec zajmuje mi to 98% obciazenia procka. Wynika zatem, ze program interpretuje to, jako spowolnienie.
2) Ogladalem powtorke 5 razy i za kazdym razem komunikat pojawia sie na innym schodku.

Pozdrawiam Jacob

syo - 27 Styczeń 2006, 23:17
Jacob napisał/a:
1) Gralem w IT w trybie okienkowym, wiec zajmuje mi to 98% obciazenia procka. Wynika zatem, ze program interpretuje to, jako spowolnienie.

Nie interpretuje tego jako spowolnienie. Wystepuje zjawisko przeskakiwania klatek (frame skip).

Jacob napisał/a:
2) Ogladalem powtorke 5 razy i za kazdym razem komunikat pojawia sie na innym schodku.

Ale konczy sie na tym samym schodku, prawda?

Pierwsza beta Icy Towera 1.3.2 miala na celu SPRAWDZENIE dzialania wykrywacza spowolnienia. FAST FORWARD i SUPER FAST FORWARD ROWNIEZ sa interpretowane jako time glitch. Dodatkowo, powtorka zrobiona na spowolnieniu i zapisana, a potem odtworzona bez spowolnienia, rowniez bedzie wykrywana jako zla.

Jacob - 27 Styczeń 2006, 23:30
syo napisał/a:
Ale konczy sie na tym samym schodku, prawda?

Nie, odbywa sie to na zasadzie, ze za I razem wykrylo mi na 165 schodku, potem 213, 302, 456, 623. I od czego to jest zalezne Syo ??

No, a tak sie wtrace: to co moglo byc powodem, ze program wykryl spowolnienie, podczas gdy gralem "uczciwie" ?

Pozdrawiam Jacob

syo - 27 Styczeń 2006, 23:37
Jacob napisał/a:
No, a tak sie wtrace: to co moglo byc powodem, ze program wykryl spowolnienie, podczas gdy gralem "uczciwie" ?

Czyli po prostu FF i SFF dzialaja jako rzeczy zaklocajace normalny czas gry.

Jacob napisał/a:
Nie, odbywa sie to na zasadzie, ze za I razem wykrylo mi na 165 schodku, potem 213, 302, 456, 623. I od czego to jest zalezne Syo ??

To znaczy, ze ten replay jest dobry, ale przewijajac powtorke, detektor zmiany tempa gry uznaje to jako TIME GLITCH.

Beta 1 IT 1.3.2 tylko sprawdza dzialanie wykrywacza. Nie dziwmy sie, ze dziala on tez przy FF i SFF, bo przy normalnej wersji na pewno by to zniknelo! :wink:

malyxxl - 26 Luty 2006, 19:18
wykrywanie spowalniacza powinno byc jeszcze przyspieszone w becie2
i dopiero gdy wykrywanie zeszlo by do 5-10s mozna by wydac 1.3.2 final

ps.witam ;)

ADRIAN3100 - 27 Luty 2006, 09:14
jak to skopiowac
ps pozdrawiam
prosze o odpowiedz :smile:

Buc - 27 Luty 2006, 15:05
Domia napisał/a:
Hm. Ta beta mi nie dziala Wyskakuje mi po prostu "Failed to load datafile", a pozniej "Failed to initialize the game".

To tak jak mi! Mam Windows 2000 moze to jego wina. A tak w ogole to o jaki czit ze spowanainiem wam chodzi(zawsze musze byc niedoinformowany przez dwie pierwsze rangi na danym forum :grin: )

petr - 27 Luty 2006, 15:41
Buc, "o jaki"? - nie rozumiem...
ADRIAN3100, jak widzisz link jest w trzech czesciach. Skopiuj jedna, potem drugia i trzecia (i ewentualnie usun spacje)...
Oczywiscie link moze juz dawno nie dzialac, nie sprawdzalem.

Buc - 27 Luty 2006, 21:26
petr napisał/a:
Buc, "o jaki"? - nie rozumiem...

No bo cos tu plumkacie o spowolnieniu czasu i nie wiem o jakim :wink: .

ADRIAN3100 - 28 Luty 2006, 14:09
jak spowolnic czas
prosze o odpowiedz
pozdrowienia
;)

Buc - 28 Luty 2006, 14:24
ADRIAN3100 napisał/a:
jak spowolnic czas
prosze o odpowiedz
pozdrowienia
;)

Ja tez nie wiem jak sie spowalnia czas i tez prosze o porady jak tego dokonac :mrgreen: .

Dominik (Bobi) - 28 Luty 2006, 16:19
sciagacie przykladowo ten program

uruchamiacie IT i minimalizujecie (alt + Tab) wlaczacie CPU Killer'a ustawiacie o ile procent ma spowolnic kompa. Klikacie na IT na pasku i gracie.

catek - 28 Luty 2006, 17:13
CPU Killer! 2.0
CPU Grabber
Game Optimizer Pro
!xSpeed

znajdziecie niektore na stronie:

http://www.amigib.piwko.pl/download.html :P

Buc - 28 Luty 2006, 21:15
No juz spowolnilem czas ale wg.mnie to tylko przeszkadza :? .
syo - 28 Luty 2006, 22:48
Temat jest o wersji beta Icy Towera 1.3.2.

Wszelkie wzmianki o spowalnianiu GDZIEKOLWIEK na tym forum beda karane ostrzezeniami, tak samo jak pisanie nie na temat. Z mojej strony brak laski wiec radze sie pilnowac. Z cziterstwem trzeba walczyc.

petr - 28 Luty 2006, 22:59
Zapytalbym - 'i kto to mowi' ;>

Nie bierz tego do siebie, bardzo prosze, nie moglem sie powstrzymac...

Vinyanov - 1 Marzec 2006, 01:28
syo napisał/a:
Wszelkie wzmianki o spowalnianiu GDZIEKOLWIEK na tym forum beda karane ostrzezeniami

Ludzie! Apeluje! Spowalniajcie gre.

Wiedzcie, czego nie nalezy robic.

Wlepiam sobie ostrzezenie.

catek - 1 Marzec 2006, 09:49
Buc napisał/a:
No juz spowolnilem czas ale wg.mnie to tylko przeszkadza :? .

wiecie ja juz nie uzywam, robilem to jakis tydzien no i w ogole przeszkadza, rekord lepszy mam z normalna predkoscia jaka Harold skacze, pozdro!

Edit: ej sorry nie zauwazylem ze ostrzezenie dacie za post o spowalnianiu,:/

Buc - 2 Marzec 2006, 13:38
syo napisał/a:
Temat jest o wersji beta Icy Towera 1.3.2.

Wszelkie wzmianki o spowalnianiu GDZIEKOLWIEK na tym forum beda karane ostrzezeniami, tak samo jak pisanie nie na temat. Z mojej strony brak laski wiec radze sie pilnowac. Z cziterstwem trzeba walczyc.

A co to? Komuna? Syonizm? :wink: . Jak ktos sobie chce w domu na IT pooszukiwac to niech sobie POSPOWALNIA CZAS co to komu szkodzi?

syo - 9 Marzec 2006, 21:07
Temat postu: Icy Tower 1.3.2 Beta (2) !
Od Johana Peitza:

Dobra, kope lat, ale zdolalem znalezc czas i zrobic to:

W zwiazku z tym, ze 1.3.2.b1 okazala sie byc mozliwa do obalenia - bylo to spowodowane dorzuconym frameskippingiem - sprobowalem wywalic tenze frameskipping i mysle, ze wszystko teraz trzyma sie kupy. *puk puk* :wink: Jesli to dziala, ma to nastepujace konsekwencje: jesli Twoj komputer jest wolny lub masz wlaczony program spowalniajacy, gra bedzie sie spowalniala, ale nie bedziesz w stanie zapisac powtorki.

Aby testowac nowa wersje (1.3.2.b2), skasuj jakiekolwiek pliki time.txt, ktore moga sie gdzies szwedac. Poza tym, sprawdzaj powtorki mimo ze glownym celem jest to, jak zapobiec oszukiwaniu, gdy powtorka sie nagrywa.

Prosze o ponowne przetestowanie tego, co testowales w wersji 1.3.2.b1

Bete pobierz tutaj:
http://www.freelunchdesign.com/files/it132b2.exe

Harold mowi "dzieki"

petr - 9 Marzec 2006, 21:40
Moge zapisac powtorke z wlaczonym gg, czterema oknami, winampem 5, Firefoksem, deamonem, antywirem i firewallem, wiec jest ok ^^
malyxxl - 6 Kwiecień 2006, 19:11
beta nie dziala ;/ pisze beta version has expired
petr - 8 Kwiecień 2006, 20:24
Przestaw sobie zegar w windowsie na date sprzed miesiaca.
dzamper - 3 Styczeń 2007, 13:15
Temat postu: Odp: Icy Tower 1.3.2 Beta (2) !
pytania:
a) czy nadal muszę ten czas na luty przestawiać?
b) czy będzie nowa beta?

sory za odświeżenie topicu ;)

Daos - 16 Luty 2007, 11:06
Temat postu: Icy tower-beta 1.3.2 pytanie
Witam mam pytanie co robi(dodaje)beta icy tower 1.3.2 prócz tego, że wykrywa spowalnianie :?:
Dark Sturm II - 16 Luty 2007, 11:59
Temat postu: Odp: Icy tower-beta 1.3.2 pytanie
A skąd owego 1.3.2. wziąć? Posprawdzamy sobie...
syo - 23 Luty 2007, 20:20
Beta 1.3.2 jest nieaktualna.
mattirab - 24 Luty 2007, 22:09
To... jeśli mogę wiedzieć, co planuje FLD? I czemu beta jest nieaktualna?
PS. Syo? Powrót, czy tylko chwilowe wejście na forum?

Jacob - 25 Luty 2007, 09:15
mattirab napisał/a:

To... jeśli mogę wiedzieć, co planuje FLD?

Zapewnie nic ;]

syo - 26 Luty 2007, 01:05
Zapewne trzeba zaglądać na forum FLD żeby wiedzieć ;]

SDBuster 0.2 został wypuszczony, póki co Johan poprosił o testowanie owego programu. Beta jest nieaktualna ponieważ zrezygnowana z wbudowanego SDBustera w grze (1.3.2 wykrywał spowalniane powtórki, ale całość została obalona), teraz stanowi on oddzielne .exe i działa nieco inaczej.

Cytat:
Syo? Powrót, czy tylko chwilowe wejście na forum?

Wpadam sporadycznie, dziś i wczoraj zdecydowałem się trochę popisać. Częściej jednak robię to na forum FLD, a jeśli ktoś chce ze mną pogadać (po polsku :D ) - jest GG. ;)

Artur - 1 Sierpień 2007, 21:14
Temat postu: Odp: Icy Tower 1.3.2 Beta (2) !
petr napisał/a:

Przestaw sobie zegar w windowsie na date sprzed miesiaca.
U mnie mimo to występują problemy. :(
kwasek - 27 Sierpień 2007, 18:36

jak mozna spowalniac??????
mattirab - 27 Sierpień 2007, 18:58

Ile razy się już o to pytałeś... ludzie... Jest o tym chyba w temacie "Spowalnianie gry" - poszukaj na forum. Ale nie zniechęcaj się, pisz dalej, tylko bardziej na temat... ;)
FOX - 27 Październik 2007, 07:47

"Przestaw sobie zegar w windowsie na datę sprzed miesiąca."

U mnie to niemożliwe, petr. Potrzebuję uprawnień admina, żeby zmienić czas systemu, a te ma tylko moja siostra.

Zgłaszam, że u mnie patch się nie uruchomił. Wyskoczył zonk, o którym wspomniał malyxxl.

syo - 27 Październik 2007, 22:28

Po prostu jest już przestarzała. Jeśli chcesz w nią pograć, musisz poprosić siostrę o przestawienie zegara.
darek kobra - 20 Listopad 2008, 18:24

a mi beta uruchamia sie 5 minut :sad:
Vinyanov - 20 Listopad 2008, 18:29

Cytat:
a mi beta uruchamia sie 5 minut :sad:

Rozumiem chęć sprawdzenia anty-SD, ale… Uruchamiasz spowalnianie zanim uruchamiasz 1.3.2, czy co? ;)

devastator - 20 Listopad 2008, 18:35

Tak w ogóle to na jakiej zasadzie takie anty-spowalnianie działa? I dlaczego w końcu nie wyszło? I czy to naprawdę takie trudne, nie wystarczy napisać czegoś co by porównywało czas na zegarze systemowym z czasem, który upłynął w grze?
darek kobra - 20 Listopad 2008, 18:35

nie uruchamiam a moze to przez to ze caly czas mam uruchomione 10 przegladarek
Pirochemik - 21 Listopad 2008, 13:40

Nie jest trudne. Ale twórcy o nas zapomnieli. Wersja 1.3.2 nie działa jak powinna. A program wykrywający SD działa w 80%. Dopóki nie ma 100 nigdy nie bedziemy mogli go używać;d Co do zegaru w systemie, a niech Ci na chwile komp się zatnie i masz po całej powtórce;d heheh/ CHyba ze dadzą jakiś limit czasowy la powtórki;d Ale nie martw sie, tak długo jak można zrobić taki program, tak dlugo my będziemy potrafić go obejść;d;d
devastator - 21 Listopad 2008, 14:29

Generalnie to ja jestem przeciw spowalnianiu i mam nadzieję że nie będziecie potrafili go obejść, ale dzięki za wytłumaczenie :P
Pirochemik - 21 Listopad 2008, 14:32

Raczej na pewno będziemy. Nie raz już dokonaliśmy podobnych rzeczy;)
Ja tez jestem przeciw i nigdy nie spowalniam. A SD to nie jedyne oszustwo;d sam wymyśliłem jedno;d hehe ale nie powiem wam, kto ma wiedzieć to wie;d

Vinyanov - 21 Listopad 2008, 15:01

Pirochemik napisał/a:
Co do zegaru w systemie, a niech Ci na chwile komp się zatnie i masz po całej powtórce;d heheh/ CHyba ze dadzą jakiś limit czasowy la powtórki;d

Może można sprawdzić, co wykrywa 1.3.2. Np.: najpierw zagraj z niewielkim spowolnieniem, np. 2–5%. Poźniej spróbuj normalnie, przez parę sekund spowolnij o 50% (lub więcej), i przywróć normalną prędkość. Itp. Nie wiem, co powyższe miałoby dokładnie sprawdzać, ale może ustaliłoby próg czułości wykrywacza?… :)

Cytat:
Tak w ogóle to na jakiej zasadzie takie anty-spowalnianie działa? I dlaczego w końcu nie wyszło?

IMO (ponieważ niewiele pamiętam i rozumiem), spowalniać można różnie. Pierwszy rodzaj SD wpływa wyłącznie na proces Icy Tower (albo na system operacyjny), w przeciwieństwie do sprzętu. Dlatego zabezpieczenia 1.3.2 porównują czas programowy z czasem sprzętowym, znajdują punkt odniesienia, i wykrywają spowolnienie. Drugi obciąża sprzęt, zajmując procesor, i tutaj detekcja czegokolwiek jest niemożliwa. (Tak zrozumiałem; proszę o poprawki).

Pirochemik - 21 Listopad 2008, 15:45

;p;p Systemowy zegar nigdy sie nie spowalnia;d Strae gry tak miały. Kiedyś mi zwalniały ruchy gier, a zegaz leciał z systemu. Dlatego nigdy nie mogłem ich przejsć (o ile były na czas) ;d
koks - 29 Grudzień 2008, 11:49

Mam problem bo przeszlem od drewnianych (0) do gumowych(250) i nie pojawilo mi się niebieski help!! pomozcie bo nie wiem co mam robic
koks - 29 Grudzień 2008, 11:52

pomozcie help!! nie wiem co robic i do ktorego przejsc!!
Vinyanov - 29 Grudzień 2008, 11:55

Witaj! To zły wątek, aby zadać to pytanie… W innych działach można przeczytać o odblokowywaniu schodków więcej. Tak czy inaczej, problem tkwi w tym, że w domyślnych ustawieniach Icy Tower niebieskie schodki widzimy od 300. piętra. Tak więc, musisz zdobyć 300+ pięter. Powodzenia (50 schodków to niewiele). :)
koks - 29 Grudzień 2008, 11:57

thx bo nie wiedziałem na jakim forum napisać :)
matik3652 - 12 Luty 2009, 18:48

a czt ten xSpeed po zawieszeniu sie kompa nie powoduje spowolnienia go na zawsze xd??
:!: :!: :!: :?: :?: :?:

SaleiB - 15 Luty 2009, 12:58

matik3652 napisał/a:
a czt ten xSpeed po zawieszeniu sie kompa nie powoduje spowolnienia go na zawsze xd??
:!: :!: :!: :?: :?: :?:

tak, i o jeden dzień dłużej

Rysik12 - 18 Luty 2009, 11:42

Fajnie ... nie chce mi odpalic :/
martapors - 24 Sierpień 2017, 16:29

Ta beta mi nie dziala
ernzryj - 8 Czerwiec 2019, 19:56

czesc