| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Kawiarnia - Leki, fobie...
Laura_x - 8 Marzec 2006, 20:46 Temat postu: Leki, fobie... no wie czakladam ten topic uwazam, ze na kawiarnie pasuje jak ulal tutaj gadamy o naszych lekach i fobiach zapraszam
Domia - 8 Marzec 2006, 20:50 Temat postu: L?ki, fobie... Panicznie boje sie przechodzic przez tory i jezdzic winda.
Laura_x - 8 Marzec 2006, 20:54 Temat postu: L?ki, fobie... lal ja mam lek przed chorowaniem, bo swiruje juz, gdy mam temperature 37.5 stopni ; ]
mattirab - 9 Marzec 2006, 15:43 Temat postu: L?ki, fobie... Ja okropnie nie lubie wymiotowac oraz bardzo boje sie wszelkich "naturalnych" odglosow dochodzacych z domu w nocy. Wtedy jak najety gadam: "Nikt nie wszedl?!"
Laura_x - 9 Marzec 2006, 20:33 Temat postu: L?ki, fobie...
| Cytat: | | Ja okropnie nie lubie wymiotowac Laughing |
a kto lubi?
| Cytat: | | oraz bardzo boje sie wszelkich "naturalnych" odglosow dochodzacych z domu w nocy |
hehe zalezy tez, jakie to odglosy bo wiesz, jak tak jest noc, cicho, a tutaj nagle slychac, jakby ktos po domu lazil, to ja sobie mysle, czy przypadkiem ktos sie nei wlamal potem slysze skrobanie drzwi od mojego pokoju i glosne "miauuuuuu" i to sie okazuje z ekotka buszowala po pokoju boje sie tez, ze kotka mi na plecy skoczy i mnie za mocno zadrapie, heh
Domia - 9 Marzec 2006, 20:49 Temat postu: L?ki, fobie... O. Przypomnialo mi sie, ze, gdy ide na basen, to sie boje, aby woda mi sie nie wlala do nosa. W kazdym razie plywam bez zatkanego nosa
Asef - 11 Marzec 2006, 11:36 Temat postu: L?ki, fobie... Mam taka fobie ze boje sie rozmawiac z ludzmi ktorych nie znam,a nawet z tymi co znam,w gruncie rzeczy malo gadam z ludzmi,jestem typem zamknietym w sobie
Rot the Sapp - 12 Marzec 2006, 23:42 Temat postu: L?ki, fobie... Ja panicznie boje sie zgubic karte zlotego klienta Berti.
Laura_x - 13 Marzec 2006, 13:06 Temat postu: L?ki, fobie... a ja jeszcze boje sie smierci, boje sie umrzec, chcialabym zyc wiecznie, chociaz to i tak nie jest mozliwe, niestety
Vinyanov - 13 Marzec 2006, 14:40 Temat postu: L?ki, fobie... To wlasnie jest problem. Gdyby nasze dusze nie byly niesmiertelne, nasza egzystencja stalaby sie wedlug naszych obecnych pojec tworcza i efektowna. A tak, jezeli wiemy, ze przed odpowiedzialnoscia za nasze najdrobniejsze poczynania nic nas nie uchroni, a najzwyklejsza nagroda i kara za wiecznie popelniane przez nas bledy spotykac nas beda bez konca, gdzie jest w naszych zyciach miejsce na poswiecenie, piekno, dramat i poezje?
petr - 14 Marzec 2006, 18:14 Temat postu: L?ki, fobie... Wydaje mi sie, ze po smierci mamy jakis wybor (o ile jest sie na niego przygotowanym - chrzescijanin pojdzie po prostu 'do nieba', buddysta reinkarnuje...)
Devlin - 26 Marzec 2006, 21:54 Temat postu: L?ki, fobie... A mi sie wydaje, ze po smierci nie mamy wyboru. Po prostu umieramy. Wylacza nam sie swiadomosc i w ogole. Najlepiej byc ateista. Czlowiek nie musi sie martwic o zle i dobre uczynki...
Asef - 1 Kwiecień 2006, 10:12 Temat postu: L?ki, fobie... Ja natomiast wieze w zycie po smierci.Bo gdybye nie bylo to znaczy to ze swiat jest byle jaki.
petr - 2 Kwiecień 2006, 18:14 Temat postu: L?ki, fobie... swiat jest taki, jakim chcemy zeby byl i wszystko zalezy od interpretacji ;p
killer55 - 17 Kwiecień 2006, 10:01 Temat postu: L?ki, fobie... o tak... umierac nie lubie pajakow,i byc troche szkoly
Asef - 21 Kwiecień 2006, 18:46 Temat postu: L?ki, fobie... hmm lek przed pytaniem tez sie zdarza,zlaszcza przed polskim
Devlin - 22 Kwiecień 2006, 13:15 Temat postu: L?ki, fobie...
| petr napisał/a: | | swiat jest taki, jakim chcemy zeby byl i wszystko zalezy od interpretacji ;p |
To madre slowa
Domia - 28 Kwiecień 2006, 21:12 Temat postu: L?ki, fobie... Hm, tak wracajac do tematu smierci. Osobiscie mam takie podejscie do niej, ze mam to w nosie. Umre, nie bede miala czego zalowac, bo i tak by sie nie dalo. Smierc jest rzecza naturalna i wieksza to bedzie strata dla bliskich, niz dla Ciebie, bo przestaniesz kontaktowac ze swiatem. Tak, czy siak, wierze w reinkarnacje i zdaje mi sie, ze w poprzednim zyciu bylam zolwiem.
[size=9px]Przepraszam za offtopa...[/size]
Laura_x - 15 Maj 2006, 20:29 Temat postu: L?ki, fobie... a ja mam lek przed niezdaniem matur ustnych niby wystarczy mi, bym zdobyla 30 % ale to wcale nie musi sie okazac takie proste....
GSAcademy - 4 Luty 2019, 09:20
Ja się boję pływać, w sensie, że się utopię, i ostatnio zacząłem z tym walczyć. Mój instruktor pływania mi bardzo pomógł i teraz jestem w stanie po basenie pływać normalnie.
Glamorous - 13 Marzec 2019, 15:28 Temat postu: Odp Ja mam astmę i ciągle się obawiam, że któryś atak w końcu wykończy mnie na amen. Niby mam przy sobie inhalator dla dzieci ale co się stanie, jeśli któregoś razu nie nabiję go i lek się skończy?
Janka23 - 15 Marzec 2019, 14:48
Ja wprost panicznie boję się śmierci... paraliżuje mnie myśl o tym, że kiedyś umrę czasem zastanawiam się nad tym czy aby to wszystko ma sens, ale patrzę na swojego psa, moją rodzinę i znajomych i jakoś czuję się lepiej!
Pozytywnie trzeba myśleć.
|
|